Συνέντευξη στην εφημερίδα, «Realnews» / Συνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην εφημερίδα, «Realnews» – «Νέα Δημοκρατία ή Δημοκρατία» είναι το δίλημμα των εκλογών που θέτει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή και την υπόθεση των υποκλοπών. Τι λέτε; «Αυτό είναι ένα ανιστόρητο, παραληρηματικό και διχαστικό δίλημμα, το οποίο εισήγαγε στο δημόσιο διάλογο ο κ. Τσίπρας, […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Συνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην εφημερίδα, «Realnews» – «Νέα Δημοκρατία ή Δημοκρατία» είναι το δίλημμα των εκλογών που θέτει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή και την υπόθεση των υποκλοπών. Τι λέτε; «Αυτό είναι ένα ανιστόρητο, παραληρηματικό και διχαστικό δίλημμα, το οποίο εισήγαγε στο δημόσιο διάλογο ο κ. Τσίπρας, […]