Ελβετικός σουγιάς The Swiss Knife of the online search ProQuest One Academic (Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ, 2021)
: Ο κύριος Γκανάτσιος, η Ταγέλα Κάσον και εγώ, ονομάζομαι Μαρία Παραντάης. Σας καλωσορίζουμε και ελπίζουμε να είναι μια χρήσιμη εμπειρία, να σας βοηθήσει στη διεξαγωγή της μελλοντικής σας έρευνας. Ο κύριος Γκανάτσιος και η κυρία Κάσον είναι από την εταιρεία ProQuest, η οποία είναι η παραγωγός εταιρείας του προϊόντος, στο οποίο θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε σήμερα. Ο κύριος Γκανάτσιος είναι υπεύθυνος πωλήσεων για τις περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιταλίας και της Μάλτας. Ενώ η κυρία Κάσον είναι υπεύθυνη υποστήριξης και εκπαίδευσης θρηστών πάλι στην εταιρεία ProQuest. Εγώ βουλεύω για την εταιρεία Interoptix, είμαστε αντιπρόσωποι της ProQuest στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είμαι υπεύθυνη πωλήσεων βάσεων δεδομένων. Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το πώς θα διεξάγουμε το σεμινάριο σήμερα. Ξέρω ότι η επιθυμία πολλών από το Πανεπιστήμιο ήταν να γίνεται στα ελληνικά, αλλά επειδή η κύρια Κάσον είναι η μόνη που είναι ειδικά εκπαιδευμένη για να διεξάγει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα προϊόντα, ο κύριος Γκανάτσιος και εγώ θα λειτουργήσουμε υποστηρικτικά. Αυτό που έχουμε κάνει είναι να μεταφράσουμε και στα ελληνικά κάποια από τα slides τα οποία πιστεύω θα σας βοηθήσουν, ενώ η κυρία Κάσον θα κάνει την αγγλική παρουσίαση, αλλά θα βλέπετε στην οθόνη σας κάποιο ελληνικό κείμενο. Και έχουμε επίσης χωρίσει την παρουσίαση σε τμήματα, οπότε για να διευκολύνουμε όλους στην αρχή κάθε τμήματος θα βλέπετε ένα slide που είναι ο τίτλος της ενότητας. Από εκείνο το σημείο και μετά μπορείτε αν θέλετε να γράφετε στο τσάρ της ερωτή σας στα ελληνικά και ο κύριος Γκανάτσιος και ο συνεπικουρούμενος από εμένα αν χρειάζεται θα τις μεταφράσει στο τέλος της ενότητας προς την κυρία Κάσον, η οποία θα τις απαντήσει και εκείνος θα βοηθήσει πάλι στο να σας μεταφέρει αν χρειάζεται την απάντηση. Κατόπιν η κυρία Κάσον θα περάσει στην επόμενη ενότητα της παρουσίασης και ούτω καθεξύ, είναι συνολικά γύρω στις τέσσερις ενότητες, είναι μικρά, δεν νομίζω θα σας δυσκολέψουν, αλλά σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση που πιστεύετε ότι είτε στην αρχή είτε στο τέλος θέλετε να την απαντήσουμε, μη διστάσετε, το τσάρ είναι εκεί, το παρακολουθούμε και δεν έχω παρά να σας ευχηθώ, ελπιτυχία, ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο και να δώσω σωστό λόγο στην κυρία Κάσον. Daniela, the floor is yours. Thank you. Θα ήθελα πρώτα να απαντήσω σε ένα μήνυμα στο τσάτ που είδα. Το ηχογραφούμε αυτό, οπότε θα το στείλουμε μετά την βιντεοσκόπηση αυτού του διαγωνιώτος. Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις, αλλά θα έχετε και την ηχογράφηση. Θα τη μοιραστούμε μόλις μετά το τελευταίο. Σωστά. Daniela, I just said that we share the recording. Yes, that I mentioned already, ok. Ok, so I assume that you have been told everything, so I go to the next slide. You know who I am and why we are here. So, the session objectives for today are for you to be able, at the end of the session, to have this unified experience using ProQuest 1 Academic, which is part of the OneSearch project by ProQuest. And we will describe what that means, and also to evaluate and select results that will come from a variety of different sources and different content types. And finally, to use some of the advanced search tools when you want to create a more efficient search, so more focused results. Ok, as you can see, we have added here in the subtitles in Greek, so I hope that will make it easier for you to follow, in case. At the end of the session, we will ask you please to just give us a couple of more minutes to provide your feedback using the link for the survey. It doesn't take you very long because it's just one page long where you can give your rating to the session. And if you want, you can add a couple of lines of comments, and this is always very important for us. Ok, so this is just a more, the link is in the PowerPoint presentation and is this one, and perhaps I can just take a little stop and put this in the chat so you can have it already. Ok, and so when you want at the end, you can perhaps use it, but you will find it if you don't give immediately your feedback, you will find it the PowerPoint presentation, which will be distributed at the end anyway. Ok, so just to give you a more clear idea, a more detailed idea of the content of this session today, we will explain briefly what is ProQuest 1 Academic, how it is built and which are its components and the different source types. Then we will have a navigation along the platform using screenshots that will show you the main stages of using ProQuest 1 Academic from the search up to the point where you reach the results, you can evaluate them and also see how you can save them. We will also use the so-called advanced search, which will provide you some additional tools for the most efficient, more efficient outcomes that we mentioned. Now, in the PowerPoint presentation at the end, you will find the summary of the ProQuest search language tools and features. I don't know if we will have the time to cover this during the session. If we do, it will be useful. But in any case, you will find that in the PowerPoint presentation. And also there are several more examples of searches that you can go through. I don't know if we have time, perhaps we will see some of them together. That gives you an idea of the very multidisciplinary coverage of the system. And in the PowerPoint, you will find also some additional resources that you can find on the web that help you with the tools for building your searches. So what is ProQuest 1 Academic? It is actually a project by ProQuest to unify into one single umbrella, or let's say one single product, access to different collections of content that used to be separate. And they have been put together in this case. And these separate collections are called ProQuest Central, which is a huge collection of articles coming from journals, from newspapers, from newswires, reports, and other type of text sources, mostly. Then Academic Complete is a collection of e-books, subscription-based. We have around 20,000 books. The PQDT Global is an acronym, PQDT is an acronym for ProQuest Dissertation and Thesis. Global because the coverage, the geographic coverage is global in its intentions at least. And it includes dissertation and thesis from universities, from the majority of the North American universities, and several more from all over the world. AVON, that stands for Academic Video Online, is a collection of around 60,000 videos. Okay? Everything clear so far? Maybe I should make just a general overview, commentary on this. So, can you go back to the last slide? Okay, λοιπόν, αυτό που έλεγε και συναδερφός μου είναι ότι ProQuest One Academic περιέχει 4 διαφορετικές συλλογές ή βάσεις δεδομένων, γιατί ProQuest Central είναι μια συλλογή από πολλές βάσεις δεδομένων. Οπότε είναι και διαφορετική την περιεχομένη, η ProQuest Central που περιέχει από πιστημονικά, περιοδικά, αναφορές, εργασία συνεδρίων, κεφάλαια βιβλίων, όχι ολόκληρα βιβλία, πολλά reports, αναφορές. Η Academic Complete περιέχει 200, σχεδόν 215,000 βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία σε συνδρομητικό μοντέλο. Η ProQuest Dissertation Influences Global που περιέχει σχεδόν 99% των βόρειοαμερικανικών διατριβών και πάρα πολλές από τον υπόλοιπο κόσμο. Σκεφτόμαι πάντα ότι και στις Ηνωμένες Πολιτείες οι διατριβές σχεδόν οι μισοί φοιτητές είναι διεθνείς, δεν είναι μόνο Αμερικάνοι. Οπότε και από την Αμερική υπάρχει διεθνές περιεχόμενο. Και τέλος το Academic Video Online, το οποίο είναι μια πλατφόρμα με βίντεο, έχουμε φτάσει σχεδόν σε 70,000 βίντεο. Και αυτό που πρέπει να ξέρετε και γενικά είναι ότι μπορείτε να φορτώσετε και βίντεο στην πλατφόρμα. Είναι interactive πλατφόρμα. Όπως επίσης ότι κάθε χρόνο έχετε δικαίωμα να κρατήσετε κάποιο, έναν αριθμό βίντεο. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές, συγκεκριμένως τις περιεχόμενες περιεχόμενες. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές, συγκεκριμένες περιεχόμενες. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές, συγκεκριμένες περιεχόμενες. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες περιεχόμενες που έχουν περισσότερη χρήση για το διεθνές. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις. Σε αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για όλες αυτές τις σχέσεις.