Γίνε Φίλος της ActionAid! (ActionAid Hellas, 2017)
: Γεια σας, είμαι ο Γιάννης και μένω στον Κολλονό. Θέλω να σας πω για τα πέντε πράγματα που αγαπάω. Αγαπώ τους υπότητες. Το χορό. Να βλέπω τη μαμά μου να χαμογελάει. Να χτίζω. Αλλά πάνω απ' όλα να ξέρω ότι με τη βοήθειά σου μπορώ να έχω όλα αυτά όποτε θέλω. Η ActionAid έφτιαξε το επίκεντρο στη γειτονιά μου για να μπορώ να κάνω όλα αυτά που αγαπώ. Έλα μαζί μου.