Η σπουδαιότητα των παιδικών εμβολιασμών - Δήμαρχος΄Παλλήνης (DimosPallinis, 2013)
: Κύριε Αντιδήμαρχε, κύριες και κύριοι δημοτικοί συμβούλοι, κύριε Πρόεδρε του Νομικού Προσώπου και των Βρεφονηπιακών Σταθμών, κύριε Εδενταλμένη στα θέματα δημόσιας υγείας του Δήλου Μαστήρια Δενέδη, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την απόψηνή διοργάνωση. Είναι ένα θέμα που υπλέξατε, νομίζω, αρκετά σοβαρό για την προληπτική ιατρική και την πρόληψη των προβλημάτων υγείας, που πρέπει από μικρή ηλικία να δίνουμε σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Δήμαρχο Μαρουσίου και Πρόεδρο του Εθνικού Δημοτικού Δικτύου Υγείων Πόλων και Πραγωγής Υγείας και Πρόεδρο του Υγετικού Συλλόγου Αθηνών τον κ. Πατούλη για την όλη λειτουργία του Εθνικού Δικτύου Υγείων Πόλων. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην απόψηνή μας διοργάνωση και να ευχαριστήσω και σας ιδιαίτερα κυρία Ζημέλη που είχατε όλη την διαδικασία. Κουραστήκατε για να διοργανώσετε την απόψηνή βραδιά και να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να σας ευχαριστήσω για αυτό. Καλησπέρα.