Φτιάχνοντας ένα εκμαγείο ειδωλίου από γύψο | Producing a full scale plaster cast of a figurine (AMTh, 2020)
: [♪ Μουσική Εισαγωγής ΥΝΟΝΙΚΟΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗ Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να κάνει το ίδιο πρόγραμμα. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Αυτό είναι το σημείο που προσπαθεί να δει το πρόγραμμα και να δει το πρόγραμμα που είναι. Υπόσχεσαι, πρόσφυγες, κεφάλι, ούτου, ρομπιά, φιλοκοπίδι, τραπεζί, χέρι, κομμάτι, καρδιά, ρομπιά, πινέα, πινέα, κομμάτι, σιωπά, χέρι, τουρκοπίδι, σιωπά, πονά, πινέα, πινέα, πινέα, πονά, πινέα, πονά, πονά, πινέα, πονά, πινέα, πονά, πινέα, πονά, πονά, πινέα, πονά, πινέα, πονά, πονά, πονά, πονά, π Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική