Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 1 / Διάλεξη 1 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Να σας είναι το δίκιο του μαθήματος σκυρόδεμα και δομικές κατασκευές είναι που είναι κατ' επιλογήν υποχρεωτικό στον 6ο εξάμηνο του τμήματος περιβάλλοντος και στην κατεύθυνση για τεχνολογίες περιβάλλοντος ονομάζονται σου ανίσχυρο και παρακολουθήστε κάποια βίντεο που έχουν σχέση με το βαθμό του πώς αναπτύσσεται στη διάρκεια του θερινού πλεκτό εξαμήνου Καταρχάς θα ξεκινήσουμε με έτσι μια σύντομη διαδρομή και πάντα σε σχέση με αυτό το φυλλάδιο το οποίο θα διανέμονται τόνικ αμέσως Class σε αυτό που βλέπετε στον Βορρά από εδώ και πέρα φυσικά τις διαφάνειες πάνου κάποιες φορές όταν απαιτείται ταχεία ασχολούμαι και σας έχω δει κάποια πράγματα στον πίνακα έτσι ξεκίνησε καταρχάς σταθμού επίσης έχει υποβαθμίσει κατά κατά πολύ από τα από το μάθημα της στατικής ποτέ χαμένο υπό αυτή την έννοια κι άμα τους καλούσε να σκίσεις ΣΠΑΠ μάθετε κατευθείαν με τον Βούτσεκ τώρα θα δείτε ότι η πίστη τ διαρκούν οι ασκήσεις ουσιαστικά του μαθήματος αυτά βλέπετε θολά γύρισε λίγο βλέπετε όλες οι πτυχές του θέματος έχουν σχέση με την ύλη της στατικής εδώ βλέπετε προβόλους στο πρώτο εξάμηνο εδώ βλέπετε μόνο πρωί στους τόπους προέβλεψε κλπ που αλλά έχουμε και γιώργο θέματα πολύ καθαρά ζήτημα σκυροδέματος όπως κατόψεις χώρου μπορούν καλή παλεύοντας σχολιάσω για πιο λόγο το μάθημά μας συζητήσεις στατική ένα στην αρχή αγωνιστών δομικές κατασκευές τα δομικά μέρη από μια τυπική κατασκευές που πάσχουν οι οικοδόμοι θα δούμε κάτι σημαίνει ουσιαστικά είναι κ Θέμελη θεμελίωση στην οποία θεμελίωσε ούτε βάζοντας φωτιά του κτιρίου καθοδικά τις σημερινές υποστρώματα στήλη δηλαδή που γνωρίζετε όλοι σας τα δοκάρια οι τόκοι και πλάκες Γεννάδειος φυσιολογικών αυτά παραδοθούν κάμερα απαιτείται να γνωρίζουν με αυτή του μηχανικός γνωρίζει τα φορτία τα οποία χρειάζεται πρέπει να μεταβιβαστούν στο έδαφος και τα οποία περνούν από αυτό που είχαμε γι αυτό όσο όμως και δομικά έτσι τη φέρουν φορτία τώρα εκεί το μέγεθος των φορτίων των εξωτερικών αυτό φορτίων μεταβιβάζεται στο έδαφος ουσιαστικά εσείς το μαθαίνετε του υπολογίζεται στο πρώτο εξάμηνο ως οδηγό τους κατοίκηση παρά μόνο πέντε κατασκευάζεται τα διαγράμματα Nikki me όποια διαπραγματευτική ουσιαστικά αναφέρονται σε αυτές τις εσωτερικές πτήσεις εσωτερικές δυνάμεις ροπές δηλαδή που αναπτύσσονται στα τις κατασκευές αυτές φωτίζουν με διάφορα εξωτερικά Γι' αυτό λοιπόν το βαθμό τους βλέπω τους ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της τακτικής κι αυτό επηρεάστηκε σημαντικά στατική άλλωστε το ας το πούμε έως και μισό βαθμό σκυροδέματος είναι θετική δηλαδή θα πάλι θα αναφερθώ πιστωτική παρακάμπτει τις ασκήσεις αρκετά το βίντεο που θα είναι πιο ουσιαστική στάθηκε και το καλώδιο παρότι ας το πούμε διακοπή εκεί εισαγωγή που θα σας ἀπό την έκανε λίπος εισαγωγής περιέγραψε κλπ Σταμάτα να κάνουμε τόσο άσχημα ξεκίνησε λοιπόν θεωρία μας στο πρώτο επίπεδο τις παρούσες θεωρίας θέσεις αναλύσω κάποια πράγματα θεωρώ δεδομένο θεωρούν σημαντικά από το όσον αφορά τις ηλεκτρονικές σημειώσεις παραδίδονται στους που σας δίνουν αυτό το σκάκι δηλαδή πρέπει να πω ότι αυτό το τεύχος το παρέλαβα το πούμε κρασιά του κτήματος Κυρ καλή γρήγορη τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτόν ακολουθώ το σώμα του θύματος του βλέπετε το λαϊκό στοιχείο στην ακολουθώ το ίδιο format κάποια στιγμή θεωρούσα σκέφτηκα να βάλω λίγο περισσότερο ας πούμε καθαρά αντικείμενο σκυροδέματος στο βαθμό προσβάλλει στοχεύει να αρθρώσει βαστά με βάση τη στατική και 1000 τους εξάμηνο ασχολούνται περισσότερο με το βαθμό της θετικής αυτής της τεχνικής μηχανικής θα πάρω απαλλαγών κλπ και κάποια στιγμή καταλήγει στο συγκρότημα μετά σκέφτηκα ότι καταρχάς όποιος μπορέσει πολύ μεγαλύτερη περιεχόμενο συγκεκριμένου μάχιμα ήταν και του τομέα και μετά αποφάσισα να αφήσω όπως είναι για το λόγο αυτό εξήγησε στην εισαγωγή στο πρώτο βιντεάκι που είδατε ότι δηλαδή το σκυρόδεμα έχει ως βάση τη στατική εκεί γι αυτό το λόγο θεωρώ ότι καλώς τελικά προσδοκούμε έχει περιλαμβάνει τόσα πολλά κεφάλαια της των παραμορφώσεων της ανήκει δηλαδή της Αττικής θεέ ας ξεκινήσουμε λοιπόν πιστοί στις προς τις πρώτες σελίδες στην εισαγωγή μόνον ιστορίες με βλέπω τις κατηγορίες τους προγράμματος αφορά τις ποιότητες φυσικά του υλικού οι οποίες παρέχονται σύμφωνα με τον καινούργιο χρονισμό για τους παλιότερους ιδιώτης σχέση με αρχικό γράμματα ποιοι κάτω δεν το θέλανε αυτό παίρνει τους 7,5 ήδη βλέπετε στον πίνακα ανόητες κατηγορίες προγράμματος και την αντίστοιχη αντοχή του σκυροδέματος αυτό σε κυλινδρικό και σε ποιητικό δοκίμιο όταν όταν λέμε ας πούμε για παράδειγμα σε 16 Κούση εννοούμε ότι το δοκίμιο αυτό μετά από 28 μέρες από τη στιγμή της παρασκευής στο θα αντέχει όσο αφορά το κυλινδρικό προκειμένου στις 16 25 λοιπόν αντέχει 15 Μέγα Πάσχα μιλάμε πάντα για την επιτυχία του και τους γύρω δρόμους κόκκαλα με τη γλυπτική αντοχή θέλουμε την αντοχή του και μείωσε καθαρή λήψη λήψη που έχουν τέτοια μηχανήματα και στο εργαστήριο σωστά δείξουμε ξοδέψουν πώς γίνεται αυτή η δοκιμή είναι σχετικά απλή ΟΤΑ στους 16 22 υπάρχει κύριοι αντοχής του κύβου βλέπετε ότι η τύχη του κειμένου μεγαλύτερη από την αντοχή αυτονόητα όχι επειδή λίτρο στο συγκεκριμένο σπίτι στις συγκεκριμένες κατηγορίες προγράμματος αντοχή του κύβου νίκος σήμερα βασικά σκηνικού δοκιμίου πάρε παράδειγμα στους ένα άλλο σε ναός κληρονόμος του σε 33 λεπτά όπως έχω τονίσει υπέρ στο απουσιάσει καλό σου στο Γεντί Κουλέ τότε τότε το αντίστοιχο κυλινδρικό δοκίμιο μετά από 28 μέρες έχει αντοχή 30 προσκαλούν λήψη φαινόταν το αντίστοιχο σκηνικό εκείνη ομάδα που όπως φοβερές είχε είχε 37 ευρώ μάσκα βλέπετε το παρά τις διαστάσεις του αυτό το δοκίμιο και την ηλικία τους ηλικία τους 28 ημέρες 28 ημέρες λέμε Διώτης ουσιαστικά τους κληρονόμος της στις 28 μέρες υπό κανονικές συνθήκες στο ακούμε τις θερμοκρασιακές ποδοσφαιρικές πλέον έχει ήδη περίπου έχει περίπου το 55% της τελικής συμμετοχής η αντοχή του σκυροδέματος από μπαρ της παρασκευής δέχθηκε και το μέλλον όταν φυσικά αυξάνεται πάρα πολύ τις πρώτες μέρες και όσο περνάει καιρός μειώνει το ρυθμό αύξησης εκεί βρίσκομαι που γίνονται για τις καινούργιες εκπομπές που βιώνουν το σκληρό θέμα στο σκυρόδεμα αυξάνεται όχι γιατί για αρκετά χρόνια αργότερα έτσι μέχρι φυτική όροι εργασίας κλπ θυμάμαι συζητήσεις που κάνω έτσι ειδικούς του τομέα παραμένει του τομέα των κατασκευών σκυροδέματος που βλέπουμε μουλάρι για κτίριο ότι τον πρώτο καιρό αξιόλογο το κτήριο είναι ήδη τα πρώτα χρόνια έχει αξία το και περνώντας τα χρόνια σχέση έχει καλύτερη συμπεριφορά αρμόδιοι καθώς μειώνει τη δράση για κτλ εκτελεί χαρακτηρίστηκε όχι κεντρικού χημείο λεπτίνη στέλνουν θεωρείται αυτή διοικητικούς ένα δοκιμίου γενικότερα υποσχέσεις προτιμάς θεωρείται αυτή παρουσιάζει τα πρώτα 50% % υποστείλει έπους πιστεύει ότι κάνει τα πάντα όχι ένα χιονισμένου κάποιες μονάδες τώρα μουσικές το μετρικό σύστημα και όχι και μη βλέπε του πασχάλη σε σχέση με το μητρικό της συγκεκριμένα τον ανά τ.μ. προτιμώ το τις μονάδες που παρουσιάζουν στα στα μαθήματά μου με όσους μπορεί να τον εξαφανίζουν μετρικό σύστημα απλά καμιά φορά παίρνει τον ρόλο του μέτρου είναι σχετικά μικρή φορούν μαύρα σχετικά μικρή δεν υπάρχει είναι αμελητέα στα μισά συνεχίζουμε σε σχήμα ένα κοινωνοί των κομμάτων τώρα έξοδα θα βρείτε διάφορες καθηγητής γράφει δεν να βλέπει εδώ πέρα στο εδώ που είναι έχοντας παιδικά βαρύ βλέπετε και 12 δανείσει κοινωνοί των κυβικό μέτρο της έχει συγγραφέας του ειδικό βάρος λοιπόν του τους σκυροδέματος είναι 24 κλίνες ανά κυβικό μέτρο ενώ αν το βάζουν σε πολλούς και ειδικά μέτρα 2,4 τον έναν ανακοινώσιμα Ροδόπης μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος είναι 25 εκείνων των μαχητικό μετράει ήδη 2,5 τόνοι ένα κι εύχομαι η αγορά εξόρυξης το ξέρει το γνωρίζει το δικό μας ή των κήπων και Michael αγορεύσεις τους βικέλα τόνους παρά κοινωνικών ενώ θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου δουλεύει μια τώρα παρακάτω πηγαίνοντας ποιότητας σκυροδέματος 1008 10 κουμπί τιμολόγια για 8 σχεδόν φυσιολογικό αυτό οι κατασκευές που τα χρόνια έχουν βελτιωθεί χάρτης κάποιος σκυρόδεμα τους το οποίο χρησιμοποιείται στις κατασκευές έχουν βελτιωθεί καλύτερα το χρησιμοποιούμε σήμερα για για τις κατασκευές σε σχέση με το πρώτο μου βιβλίο κάποτε ήδη χαμηλής ποιότητας ι χαμηλής χαμηλή ποιότητα σε 8 10 χρησιμοποιείται μόνο για όπως θα δούμε την ίδια αποσπάσματα ποιοι σε σημείο ουσιαστικά τοπία δεν έχουνε δεν γίνονται εξίσου καλά ποτά πώς δένουν μεταξύ τους το πρώτο από τα ταξίδια οφέλη κόσμος είναι τέτοιες δυνάμεις μόνο αν αυτό είναι το προκειμένου αυτές είναι πολιτιστικές δυνάμεις αυτές αθλητικές δευτερεύουσας χρήσης του 8 10 Κανάκη το στροφή και τόσο προσιτή τράγους σημασίας τίποτα έτσι επιφανείας στην γεύσεις που έχουν μόνο μετακομίζουν Φώτης κλπ σε 12 15 είναι και αυτή πολύ ας το πούμε χαμηλής ποιότητας σκυρόδεμα βλέπε την για οικοδομικά έργα μέχρι και τους χρόνους και για εντεταλμένος χειροποίητη ποιότητα σε 25 30 λεπτά προς ένταση εννοούμε σκυροδέματος το οποίο βρίσκεται υπό μόνιμη τύπου μόνιμο εθνικισμό γη υπό την επήρεια μόνιμες φόρτισης ένα τίποτα έχω κάνει μια επιληψία έργο έτσι μικροένταση σημαντική έχω κάποια εμπειρία στο θέμα υπάρχουν προϊόντα σου πιστεύω και τακτικές επιθεωρήσεις θέλουν έτσι ας του πουν αφορά τον χρόνο της θεώρηση που όλες αυτές κατασκευές συνήθως αφορούν μεγάλα έργα πρόσβασης έχουν μεγάλα ανοίγματα δηλαδή ένα ακόμα και αυτή την άλλη έχει πάρα πολλά μέτρα οπότε η δοκός σιωπή ενώνει αυτές τις κολόνες συνήθως είναι πολύ με πρέπει πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη με μένος κατασκευής της τα σίδερα τα οποία αποτελούν αυτή τα οποία συνθέτουν χρησιμοποιούνται για αυτό το λόγο πρέπει να εσείς κάνατε ενώ στα κάποιους πολύ δυνατά να τεντώνονται κλπ συγκεκριμένες τεχνικές εντάσεις πουλάνε την πόλη επιμένει στον στις σύγχρονες στο βουνό μέχρι τώρα ας πάμε σε πιο έτσι ξεκινάμε με τα παιδιά τους όμως περισσότερο ποιοτικά χάραξη κάτω όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τους ρωτώ παρασκευάζεται την άνοιξη του το παρακάτω λοιπόν καταρχάς τσιμέντο αδρανή υλικά αλεύρι μύλοι κάνουμε φυσικά υλικά λατομείου πέτρες χαλίκια κλπ θα πούμε και όταν νερό προφανώς για να αποκτήσει και για να γίνει και σταθμεύει στο και διάφορα κοσμήματα διάφορα βελτιωτικά έννοιες που μπήκαν από τα οποία έχουν συγκεκριμένες δεινός και συγκεκριμένες συγκεκριμένες ιδιότητες συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σκληρό βλέπετε την κλίνη και τώρα δε θέλω όμως να διαβάζω τη θεωρία η El pais στο τετ καλύτερα μένουν να σχολιάζουν μερικά πράγματα που τα βλέπουμε μαζί στη θεωρία απλά αποχωρούν προχωράμε σιγά σιγά τις ας το πούμε της εμφάνιση ψυχικών σχολιάζουν αυτό που θεωρούν ως βλέπω κύτταρα τι το κλειδί και την πρόληψη σχήματος ουσιαστικά ψήνονται στολίστηκε αρχή αρχηγό κρητικά υλικά επίσης με θερμοκρασία πρόσθεταν πως όλα εμείς έχουμε λέγουσιν ως είθισται διακαή υλικά βελτιωτικά έτσι όπως σε προηγούμενους ιπτάμενη τέφρα υπάρχουν επτά παράγει δίκυκλο όχημα πάνω στο στο εργοστάσιο του Κορωπίου διότι ουδείς τολμά να μάλιστα πολλά φορτηγά να φεύγουν για εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε τέτοια εργοστάσιο τους φωτιά υπάρχουν προφανώς ποιοτικά χαρακτηριστικά υπάρχει και πίσω κριτικός φόρτωσης την κατασκευή κλπ έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και συγκεκριμένα πρότυπα ISO στο σύγχρονο υπόσχεται τους προγράμματος οι μεγάλες εταιρίες προφανώς ακολουθούν ευρωπαϊσμό θέλουν από το παρότι η Ελλάδα έχει πολύ αλατισμένα και εξάγει σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου δυστυχώς μερικές μεγάλες ελληνικές εταιρίες έχουν γίνει πλέον έχουν ενταχθεί σε πολυεθνικούς ομίλους και έχουμε χάσει το πρωτοπόρο το προνόμιο που έχουμε ελληνικές εταιρείες εξάγουν και μάλιστα με αγωνιστικές θα παρθούν ξηραίνουν μεγάλες ποσότητες μου γνωρίζω ότι μεγάλες ποσότητες πρώτων φεύγουνε στις ηνωμένες πολιτείες ως περιοχή μετείχε απλά είναι τελικά οι ευρωπαίοι είναι φτηνά στην Ελλάδα ορεινή χώρα πολύ βράχους και ξέρετε σε πολλές χώρες αυτό είναι αυτονόητα τον βρει κάποιους αλίκη στη μεγάλη Βρετανία εκτός εύκολο όταν μεγάλη βρετανία πολλοί αποτελείται κατά 99% το ίδιο μονότονο τοπίο το οποίο είναι το τι περιλαμβάνει γκαζόν και χώμα και τίποτα άλλο λοιπόν και ίσως και μερικούς να κατέχουμε λιγνίτες κλπ έριξαν γίναμε το τώρα βλέπετε πάντως πάλι κανονισμοί δεν δεν έχει σημασία αυτό που με τόσο αναλυτικά στο βαθμό κανονισμοί ανανεώνονται κάθε κανονισμός προφανώς διορθώνει ελλείψεις του παρελθόντος ότι τρέχουν αυτό που έχω να πω ούτε κανονισμό είναι ότι έχουν προφανώς προφανώς βελτιωθεί πάρα πολλοί ιδιώτες προκειμένου οι διαδικασίες ας πούμε παρασκευής κλπ έχουνε απ έχουνε εξειδικευτεί η σκοπούμενη φάσης κατασκευής και τα ISO είναι πλέον παγκόσμια είναι δεν είναι κατά περιοχή όπως πάντα τρίτη παραιτήθηκε μια συνεχή μια πόσο ακόμη δεν ήτανε οι ίδιοι τις διαδικασίες κατασκευής αγωγών βλέπει τη διαφορά σημαίνει πέρα από τον όπως μηχανές των κλπ κλπ όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει αναλυτικά αυτά εδώ θα βλέπετε ότι έχουμε νέα ευρωπαϊκά πρότυπα τότε δεν είναι αυτάρκη στα πάντα είναι πλέον πιο νέα με τα πρότυπα εγώ σχέση με τη σύνθεση με το πώς θα συμμορφώνονται ιδιαίτερης κατασκευής και υπάρχουνε ουσιαστικά μια εναρμονισμένη έτσι εναρμονισμένο τρόπο κατασκευής συμμαχίες που μεταξύ τους το Παρασκευή βλέπε τη λέξη κλειδί παίρνει ένα πρόγραμμα εναρμονισμένα πρότυπα έτσι μιλάς σε στενή συνάφεια για το και έξι ένα συμβατότητας λεπτή πρέπει να υπάρχουν μεταξύ του συναντά τον πιο διαδικασιών κατασκευής αλλά βελτιωμένα τις αντεργατικές χρήσης τσιμέντα αλουμίνια προφανώς χαράκτης σκοτώνουμε νέο γίνεται ενόψει των τέτοια οπότε προφανώς έχει βλέπετε το τσιμέντο μην έχουν μαύρο χρώμα και ο χρόνος κλήσης συγκεκριμένο πατήστε χώμα πήξη του γίνεται όπως τα κοινά κείμενες δυόμιση με τις ώρες έχει μεγάλη αντοχή στίχο ποια λίγα λίγο ενδιαφέρουν αυτά άλλωστε κάποιος άμα θέλει οποιοσδήποτε μηχανικός θέλεις να κατασκευάσει μια ενεργή κατασκευή προφανώς θα αποδοθεί στην γεωγραφία προφανώς συζήτηση για τον τύπο και του είπε ότι ο δρόμος θα πρέπει να σκουπίσει κλπ αυτά τα θεωρητικά είναι και λίγο να σου πω κατά περίπτωση και κατά συνέπεια δεν αναλάμβαναν έχουμε χρέος που δείχνει ότι πίσω από το βούλευμα σχέση και είναι αλλά ευχαριστημένος δεν περιέχουν μεταλλικά οξείδια του σιδήρου υποψήφιος δεν είναι αυτό το πρόσωπο το χρώμα στο στο τσιμέντο χημική διαδικασία παρασκευής είναι ακριβότερο τον φωτισμένο τόπο γνωρίζω είναι σταθερά ακριβότερο και έχει και συγκεκριμένες χρήσεις βλέπετε έχουμε διακοσμητικές χρήσης υπαίθρια έπιπλα έτσι συγκεκριμένες πολύ υπάρχουν έτσι δεν το πήρε ταχύτητα γιατί προφανώς προφανώς σε εφαρμογή τις σχετικές όσους εκεί που χρειαζόμαστε άμεση υπήρξε πούμε εάν πρόκειται να χαλάσει πολύ γρήγορο κέρδος σε βόρειες περιοχές και κατάλαβα σε ειδικές περιπτώσεις βλέπε το Παρασκευή που χρησιμοποιούνται έχουμε μια συρρίκνωση πάνω κείμενο που έσυρε έξι χρόνος αυτό είναι ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα στόχο παρουσιαση στις ασκήσεις θα κάνουμε αυτό το ότι στην κατατείνουν πούμε επίσης μετρήσεις του προγράμματος παλαιοκομματισμό εννοώ ότι στη φάση της μελέτης ο κάποια στιγμή μέλη της θα πρέπει να υπολογίσει τους ποσότητες που απαιτούνται για την κατασκευή ένα καλώς τυριού θα σκοτωθούμε έτσι πριν λοιπόν κατασκεύασε το κτίριο θα πρέπει να επουλωθούν θέση ποσότητες οι οποίες και θα δώσουμε και του τελικού κόστους αυτού του έργου μας και έδωσε μια όλοι πώς το λένε απαραίτητη διαδικασία επικεντρωθούμε σ'αυτά θα κάνουμε αρκετές μετρήσεις και σκυροδέματος και οπλισμού κλπ δείτε αργότερα είτε πάμπολλες απάτη της αρχικής θεωρητικά δήθεν ακομμάτιστο στις μετρήσεις ρύπων στο σκυρόδεμα υπάρχει ένα συντελεστής που έχει σχέση με την τη συρρίκνωση του σκυροδέματος κατακτητών σου το όταν δηλαδή τοποθετείται το σκυρόδεμα στο ξύλο του κόψουμε τους αυτά τα ξύλα τα οποία συνθέτουν την κατασκευή κριτές τους πληρώνουμε σε θέσεις όταν πέσει λοιπόν αυτό το το ρευστό το σκυρόδεμα φυσικά υπάρχει ένα ένα ποσοστό συρρίκνωσης του είναι περίπου 10% μέσω της μέσω της δόνησης αυτών των ειδικών φορητών που τοποθετούν τα συνεργεία μεσαία και πριν ακόμη έξι το τελικό κατά συνέπεια στέλνοντας επίσης δευτερογενώς το παρουσιάζουν δευτερογενή ξεδίπλωσε αυτά λοιπόν έτσι δεν είναι έχουν ταυτιστεί με μειοδότη δεν φαίνεται συρρικνώνονται όταν στεγνώνουν υπάρχουν κατασκευές οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν στις σε ορισμένες διαστάσεις έτσι για διάφορους λόγους θα πούμε αργότερα είχε στοιχίσει προφανώς το πουλάκι Γεια σας Γεια Γεια σου λόγια δύο κωδικών ταξίδι τα δώσουν γενικά να πολύ στο κουβέιτ συγκεκριμένα είναι πολύ συγκεκριμένες κάθε ποιότητας σκυροδέματος και δεν πρέπει να μεταβάλλει άλλωστε αλλά στην μεταβολές τους οργή προκαλούν και οι μεταβολές της ουσιαστικά της ποιότητας έτσι και στον κλπ όμως αυτό βλέπετε περιορισμένης και δημοφιλίας που δεν γράφει είναι δεν επηρεάζονται από την εργασία τους συνοδευόταν και αυτήν ιδιότητα που έχουν τα προγράμματα αυτά δηλαδή πήρε τα περί τα τέλη αυγούστου φιλίας είναι προφανώς χρήσιμες μερικές γεωγραφικές περιοχές που έχουν μεγάλη σημασία έτσι προφανώς ένα ενοίκιο που έχει σχέση με άταφους αμυντικού ορισμένων γευμάτων ρόλοι με μεγάλη άνεση κλπ ποτοποιία που έχει σχέση με παλ εδαφική αιτία αυτά λοιπόν τα σκιρτήματα περιβάλλον σκοπούς μένουν απροστάτευτοι στο ΕΣΡ που ποτίζει τη δράση τους και για να διαλυθεί αυτής εφόσον χρειάζεται πολύ έντονη ανάμειξη για τη κατόπιν κατασκευή κονίαμα των ισχυρών προέρχονταν από τη φύση της κρυμμένο σημαίνει δεσμεύσεις κρυμμένες σημαντικές ενέσεις με γέμιση καταρχάς είναι ουσιαστικά μια μια ένεση που κάνουμε στο έδαφος συνήθως η οποία είναι ένεση έτσι με το και η οποία μεγαλώνει την αντοχή της ευρύτερης περιοχής αλλά έχουμε ένα ασθενές υπέδαφος αναμορφώσουμε λόγω πύργος της πίζας όπου η ένα πλευρά π.χ. ασθενέστερος και ενδέχεται ισχυρό αποτύχαμε διαφορικές θέσεις δηλαδή στην περιοχή που είχαμε ασθενές έτος προφανώς κρουστά σπύρος είναι κατ έπεφτε χαμηλώνει είχε τύχει καθίζηση μεγαλύτερη από την περιοχή εκείνη που είχε ποτέ ισχυρό το έδαφος αράχνη διαφορετική διάφοροι και ονομαστικά τις κι αυτό βλέπετε αυτή την εικόνα η οποία τον κατέστησε πολύ δημοφιλές σημείο έργα λάθος η κινητικότητα που δεν είναι και τόσο ιστορικής σημασίας είναι για εμάς δεν έχει τίποτα ρετρό παρόλα αυτά αυτό ιδιαίτερα αυτό χαρακτηριστικό που κατέταξε στα πιο τουριστικά μνημεία που υπάρχουν παγκοσμίως ίσως θα έπρεπε να γίνουμε κι εμείς κάνουμε δεν μας για να επιτυχώς στο σπίτι δεν καλύπτουν τις μιλάμε για χρήματα για τουριστικό τουριστικές μας στους ξένους θέμα τσιμεντένιες λοιπόν αν μιλάμε πάλι για τον πύργο της πίζας στην προφανώς ναι στην περιοχή θα μπορέσουμε και στο ύψος του υπέδαφος με διάφορες τεχνικές οι οποίες έχουν αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες εντάσεις με ενίσχυση ούτε στην περιοχή έτσι ώστε να μειωθούν καθιζήσεις σε αυτήν και ουσιαστικά να εξισωθούν με τις καταθέσεις που υπάρχουν ισχυροί εταίροι είτε όταν γίνεται ένα καινούργιο έργο πάντα υπάρχουν και λύσεις δεν υπάρχει δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξει καθίζηση αυτό που ενδιαφέρει του κατασκευαστή είναι να μην υπάρξουν καθίζησης ομοιόμορφες έτσι ώστε να μην υπάρχει εδώ ίσως θα ήταν χρήσιμο και σκυλάκια χάνοντας βουλευτών θέμα δείτε λίγος ούτε έχουμε εμπειρία και εγώ τα κατασκευή ότι έλειπε η φανταστείτε μέρος αυτής είναι βυθισμένος τάφους και διαλόγους ας πούμε αστοχίες ήμισυ περιοχή ταινίες εδάφους και οι ίδιοι οι γυάλινες σε περιοχή με ισχυρή άρα έχουμε ασθενές υπέδαφος και ισχυρό υπεδάφους προφανώς αυτή η κατασκευή μετά από κάποιο καιρό θα έχει διαφορική θέα Πεφάνης στη φωκίδα της δηλαδή αυτή η περιοχή μπορεί κάποιος δεν θα το κάνω λόγω μεγάλων γενική το έτσι απότομα σε σας μπορεί να έχει καθίσει το ενώ εδώ ανίσχυρο το έδαφος έχουμε μια ας το πούμε μικρότερη κατά τις βλέπετε ότι αυτή η διαφορά οι διάφοροι διαφορετικά τις ουσιαστικά προκαλεί και μια παραμόρφωση του κτηρίου η οποία ίσως είναι και πιθανότατα θα και θα μπορούσε δυνητικά να ακούσουμε κάτι και καταστροφικές συνέπειες για την κατασκευή γι' αυτό όσα αυτές τις περιοχές εμφανίζονται και ρηγματώσεις πάτο και πέρυσι εγώ σας στην αθήνα κυρίως μεγάλα βρίσκομαι όταν έχουν μεγάλη αξία έχουν και μεγαλύτερη φθορά των Samsung και διαφορετικά εδάφη το επίσης μεγάλες κατασκευές στη κυρίως τις παλιότερες δεν λαμβανόταν ιδιαίτερη μέριμνα για του τι συμβαίνει κάψα άλλωστε πρόσφατα προσφάτως προ ένα έτους 2015 πρόσφατα καθιερώθηκε υποχρέωση ας το πούμε του κατασκευαστή να κάνει μελέτες έχουν σχέση με το υπέδαφος σόλο βακτήρια στέκονται καλά νομίζουμε γίνεται ακόμη αυτό σε αυτό έχουμε τυπικές σκόπιμες εν πάση περιπτώσει προς τα εκεί οδεύουμε κάποια στιγμή οποιαδήποτε σημασίας έργο κατασκευάζεται θα επικριτικά τα σχέδιά του να γίνει μια ας το πούμε γεωλογικές γεωτεχνικές μελέτες στο έδαφος κατάλογοι ορολογική ενώ να γίνει μια μελέτη ποιοτικό χαρακτηριστικό το έδαφος του ΠΑ κ στην κατασκευή του πρώτου θα γίνει καταλογίζεται και ενώ ουσιαστικά μια μελέτη που θα αφορά τις μηχανικές ιδιότητες το υλικό που συνθέτουν το υπέδαφος κατοχή κατασκευή νομίζω ενδιαφέρον σ' αυτό τον έπαιξε περισσότερο από τώρα αυτά όσον αφορά στην τους όμως δεν παύει τι δεν θεωρώ ότι είναι τόσο ενδιαφέρον ενδιαφέρον υπό κύριε ότι εντάξει οποιοσδήποτε μπορεί να θα διαβαστούν από στιγμή υπάρχουν προφανώς σημαίνει το έχουνε ήδη συγκεκριμένες προστατευτικές ιδιότητες το τσιμέντο ως υλικό πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν καίγεται παρόλα αυτά όταν ήταν οι κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα παίρνει φωτιά και άγονται τότε τα σίδερα τα οποία βρίσκονται μέσα τους ρωτάμε γι ουσιαστικά η σύστασή τους αλλοιώνεται μετά από κάποια συγκεκριμένη θερμοκρασία και πάνω το σίδερο γίνεται πιο άκαμπτο τώρα αυτά περισσότερο δουλειά συνηγορούν στο ότι ξυστά από έξι λεπτομέρειες που απομένουν αλλάζουν ουσιαστικά ιδιότητες του υλικού χάνει τις ιδιότητες στο ουσιαστικά οπλισμός ιδιότητές του οπότε συνολικά η κατασκευή θέλει έλεγχο θέλει ελέγχων σε σχέση με το ποιες είναι οι νέες της ρωτήθηκε αν έχει προκύψει όλα αυτά για τα οποία έχουν ισχυρή κατασκευαστική υπάρχουν συγκεκριμένα σημαίνοντα βλέπετε που γίνονται στην οποία βλέπετε πώς κατασκευάζεται πως κατασκεύασε το θάνατο μεριά ας πούμε λίγα λόγια τα οποία στα σύγχρονα θα σας πω διαβάσω αυτό τι σχόλια σού 2008 λόγω σύγχρονα έργα οδοποιίας θεμελίωση κατασκευαστής συνήθως από Σκύρο δηλαδή μεγάλα χαλίκια ενοποιημένο και λίγο νερό πέντε ως 7% το μείγμα στη συνέχεια συμπυκνώνεται μηχανικά αλλά χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα απ την αρχή της ανάμειξης σωστής συμπλήρωσης συμπύκνωσης κατά το οποίο το τσιμέντο πρέπει να παραμένει εργασιών δηλαδή ένα λειτούργημα μ.μ. έχει πήξει να μπορεί να πλύνετε και να κλπ και θα γι αυτό τους σκοπό καθώς και βάζουν τις πέντε μητρικές τους μεικτές που χαρακτηρίζονται από βραδιά έξι και μεγάλη περίοδο εργάσιμο ας βλέπετε τη σχέση των έξι εργάσιμων ΔΟΛ ποδόσφαιρο θέλουμε να απολύει αργά στερεοποιείται έτσι και πλάγια λόγω του ότι λόγω του ότι πρέπει να συμπλήρωση αργή συμπύκνωση και επισημαίνει το μέσα καθώς κατά τους χρόνους του V20 ξέρετε πως για τις ρυθμίσεις στην Ροδόπη έτσι περνούν οι γνωστότερες πάνω οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο μια άγονη και αυξάνεται το φόβο το φορτίο τους ίσως και ο όρος στη 15 χρονη και παίρνουν ξαναπαίρνει ξαναδούν μετά από κάθε στρώμα που τοποθετείται σε αυτό το δρόμο αυτόν χρονοβόρο και άρχισε να το ερευνά αργούν να παίξουν έτσι ώστε να στολίσει τη γνώση να μαθαίνουν και καλύτερα σκιέρ πάλι ένα σχόλιο σε σχέση με τις διέγνωσε στην οδοποιία υπάρχει μια πρωτογενής συμπύκνωση οποία επιτυγχάνεται που τα μηχανήματα αρετή διχασμένη με την ανθρώπινη παρέμβαση όπως περιέγραψε πολύ εγώ υπάρχει όμως μια δεύτερη δευτερογενείς συμπύκνωση η οποία συμβαίνει με τα χρόνια δεν είναι ανθρώπινη παρέμβαση είναι παλαιός της φύσης στο δρόμο αυτό και ονομάζεται τροποποίηση κάθε υλικό γενικότερα όχι μόνο οι δρόμοι καινούργιων κατασκευάζουμε κάθε υλικό όσο περνούν τα χρόνια μέσω του της λειτουργίας του ίδιου βάρους δηλαδή το βάρος του είναι αυτό που το κάνει να μεταξύ αυτό είναι πολύ πολύ εμφανές σε σαφές και χώμα μιλάμε δηλαδή επιχορηγούνται απόθεση η οποία ξεπερνάει το φυσικό έτος παρά το φυσικό σου αν λοιπόν μιλάμε για να πετύχουμε και κάψιμο και κάποιο κάποιος βάλει ας το πούμε με τρίτες διότι αυτό το οποίο έχουμε συνεχώς κάθεται μόνο του σε μέσω της λειτουργίας του ίδιου βάρους τάξη επηρεάστηκε βροχόπτωση παρά παρόλα αυτά αυτή η διαδικασία ονομάζεται όποιες είναι δηλαδή μια φάση στην οποία To υλικό αυτό στερεοποιείται και μάλιστα έχουν πολύ μεγάλα βάρη του μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί να γίνει και να γίνει θέλεις να τροποποιηθεί το υλικό αυτό φαίνεται αυτό φαίνεται σε πολλά στόματα μουσικόφιλων τους χώρους υπάρχουν τέτοιες ας πούμε οι θέσεις έχουν καλυφθεί stereo ποίηση οι δρόμοι ελληνική είναι σύγχρονη κατάβαση μεγάλοι οδικοί άξονες έλαβαν σύγχρονου ακόμη έχουν προβλήματα στην πρώτη θέση ουσιαστικά η δεύτερη τη ασφαλώς θα πέσει μετά από επτά χρόνια είναι αυτή η οποία θα δώσει την τελική εικόνα στους δρόμους γιατί βλέπετε πολλά πολλά πάροχος επιβιβάστηκε λίγο γκρινιάρηδες ως εξελίσσονται γεγονότα όπως και επειδή είχαν γνωρίζω τις οποίες προκαλείται από τις όπου από τους κρατούμενους σας διαβεβαιώ τύπο πολλοί μεγάλο μέρος της ποινής να βασικών διότι ειδική καινούργιοι δρόμοι όλοι οι δρόμοι στον κόσμο έχουν πρόβλημα της Ευρώπης πρώτοι πρώτοι πρώτοι από τους 11 έχουν παραμόρφωση έχουν έτσι τα χρόνια ουσιαστικά μειώνεται μειώνεται λέει ξέρω ποίηση τους και αυτό είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο έχουν λιγότερες αρκούδες λακούβες παραμένουν απορροφούν την με την άρση βαρών κλπ αντιβιοτικά αντί αντιτίμου πολιτικά τι σημαίνει λοιπόν προφανώς έχουν έχουν ικανότητες αδειοδοτικές ερωτηθεί έχουν λόγω κωλυμάτων προφανώς οφείλονται σε κατασκευές που έχουνε ΕΠΟΠ που έρχονται σε επαφή με παιδιά λήμμα