31η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καβάλας 2022 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2022)
: Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στην έκθετα της συνεδρίασης, στην κατεπίγουσα. Πρώτο θέμα, έγκριση του κατεπίγουτος του θέματος της σημερίσσας διάταξης. Το Κοτακατεπίγον της Συνεδρίας Εικονομικής Επιτροπής συνίσταται στην αναγκαιότητα ελλείψης απόφασης, συγκρότησης τριμμελούς του ρογάνου για την εκτέλεση έργων και μελετών σύμφωνα με τόρας 32 παράγραμμα 2Γ του νόμου 4412 του 2016. Είμαστε σύμφωνοι για το έκτακτο. Δεύτερο θέμα, συγκρότηση τριμμελούς οργάνου για την εκτέλεση έργων και μελετών σύμφωνα με τόρας 32 παράγραμμα 2Γ του νόμου 4412 του 2016. Κύριε Ακοβίδη, παρακαλώ να συγκριθείτε το θέμα. Επειδή η Επιτροπή αυτή είναι απαραίτητη για την απόφαση του επιλεγόμενου κατασκευαστή από κατάστασης του έργου του Φρουρίου, είναι αντιληπτό ότι πρέπει να αποφασιστεί άμεσα, ώστε τη Δευτέρα να έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε τις προσφορές. Και η Επιτροπή φυσικά όχι μόνο για το συγκεκριμένο έργο, γενικότερα για τα έργα που θα χρειαστεί. Ναι, για το 2022, ούτως για άλλους, για να έχουμε γενικότερα αυτή την ευκαιρία άμεσα. Πολύ ωραία, σας ευχαριστούμε. Είμαστε σύμφωνοι? Ναι. Εγκρίνετε ουμόφωνα σας. Ευχαριστώ πολύ. Καλό μεσημέρι.