Al Hanim Trio Performance | Al Hanim Trio | TEDxChania (TEDxChania, 2019)
: [♪ Μουσικήれ Μουσικήρ из지만ουαριασμένα Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Αχ η Λουζάκιανό κρασί, αχ η Λουζάκιανό κρασί, θα πιω για να μεθύσω, ναι θα πιω για να μεθύσω. Αχ η Λουζάκιανό κρασί, αχ η Λουζάκιανό κρασί, θα πιω για να μεθύσω, ναι θα πιω για να μεθύσω. Αχ μάνα μάνα το πόνο που, το πόνο που έχω στην καρδιά. Αχ το μόνο που έχω στην καρδιά να τον ελεισμονήσω, ναι να τον ελεισμονήσω. Αχ μάνα μάνα ποτζιλού, ποτζιλού σάκες κρασί. Αχ η ποτζιλού σάκες κρασί θα πιω να γίνω φεσί. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά, κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ κι η κοπελιά η Λουζάκιανή στα χέρια μου να πέσει, ναι στα χέρια μου να πέσει. Όλο τον κόσμο, όλο τον κόσμο γύρισα, όλο τον κόσμο γύρισα και είδα μορφιές και καλή, και είδα μορφιές και καλή, όμως αν τη ήλουσα, όμως αν τη ήλουσα κι ανή. Όμως αν τη ήλουσα κι ανή, ναι στον κόσμο δεν είμαι άλλη, ναι στον κόσμο δεν είμαι άλλη. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά, κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή. Αχ μάνα μάνα μάνα μάνα κι η κοπελιά η Λουζάκιανή.