«Στους φάρους της Ελλάδος» (Hellenic Navy, 2015)
: Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μια παρημία, ότι εάν περάσεις από το Μαλέα, ξέχνα πως έχεις οικογένεια. Η ζωή μου στους φάρους μου έμαθε να επιβιώνω παντού και υπό όλες οι συνθήκες. Αυτός ο φάρος, όταν τον είδα, μου είπε, θέλω από σένα να μου κάνεις δουλειά, να μην με αφήσεις να πέσω, να μην με καταλήψεις. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Στη δεξιά μεριά του φάρου υπάρχει η πύλη του Άδη, όπου λέει η ιστορία ότι ήταν μια από τις σπίγλες όπου κατεβέρανε στον κάτω κόσμο. Η ιστορία είναι ότι ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα. Ο φάρος Στενάρωβ χτίστηκε το 1882, από βάλη αρχιτέκτονα.