A Golden Opportunity | Perfomance | TEDxPatras (TEDx Patras, 2016)
: [♪ Μουσική MANO من Expectations has returned. Παρακαλώ, κύριε Παρακαλώ! Παρακαλώ, κύριε Παρακαλώ! Παρακαλώ, κύριε Παρακαλώ! Παρακαλώ, κύριε Παρακαλώ! Παρακαλώ, βασιλέκτρος Παρακαλώ! Παρακαλώ, κύριε Βασιλέκτρος Παρακαλώ! Παρακαλώ, κύριε Βασιλέκτρος Παρακαλώ! Μπορείς να φτάνεις το καρδί και να αγαπείς και να σκέφτεσαι Παρακαλώ, Andy Μερικά, Παρακαλώ! Δεν υπάρχει τίποτα πάνω από το θέμα που λέει στον αδερφό. Παρακαλώ. Αν μπορείς να αισθάνεσαι αξιολογημένος, με 60 δευτερότερους λόγους, πηγαίνε. Σε εσένα είναι η γη. Είναι η γη.