21. Εκτόπισμα Παραδείγματα / Διάλεξη 21 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζονται και αναλύονται οι λόγοι των κυρίων διαστάσεων του πλοίου, οι συντελεστές μορφής, οι τόνοι ανά εκατοστό βύθισης, καθώς και ανάλογα αριθμητικά παραδείγματα. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζονται και αναλύονται οι λόγοι των κυρίων διαστάσεων του πλοίου, οι συντελεστές μορφής, οι τόνοι ανά εκατοστό βύθισης, καθώς και ανάλογα αριθμητικά παραδείγματα.: Γελοιότητα αυτή αναφερόμαστε στο εκτόπισμα είναι γνωστό θυμόμαστε ότι κάθε σώμα που βαφτίζεται στο νερό χάνει από το βάρος του όσο είναι και το βάρος του νερού που εκτοπίζει αυτό σημαίνει ότι το βάρος του σώματός του πλοίου για μας είναι ίσο με το βάρος του εκτοπίζοντας νερού τώρα επίσης κάθε όμορφη περισσότερο υφίσταται ένα δύναμη προς τα πάνω η οποία είναι ίση με το βάρος του νερού που το σώμα εκτοπίζει αλλά η δύναμη αυτή είναι ίση με το βάρος του πλοίου γιγάντωση δηλαδή οίνοι σύλλογος πλοίου κατά συνέπεια βλέπουμε ΟΤΕ εκτόπισμα είναι ίσο με την ελάττωση είναι ίσο με το βάρος του πλοίου εδώ βλέπουμε ότι οι άλλοι τόσοι μπορεί να υπολογιστεί από το γινόμενο ειδικό βάρος του έργου επί του νόμου πουλί μέσα στο νερό και όταν λέμε νερό για μας αναφερόμαστε στο υγρό περιβάλλον το οποίο μπορεί να αποτελείται από θαλασσινό νερό παιδί συγκεκριμένα το συγκεκριμένο ειδικό βάρος η το γλυκό νερό με το αντίστοιχο ειδικό βάρος που έχει γιατί ανάλογα με το νερό που το πλοίο θα επιλεγεί θα έχει και το αντίστοιχο βάρος τον λόγο το βάρος εκτοπίζει εκτόπισμα λοιπόν εξαρτάται από του ποσό το οποίο επιδείνωσε νέο όσο λοιπόν το πλοίο είναι περισσότερο η λιγότερο ρυθμισμένο έτσι έχει και αντίστοιχο βάρος άρα υπάρχει αντίστοιχο εκτοπίζουν που σημαίνει ότι αναλώνει τη κάθε κατάσταση φορτώσουν ώσπου στο πλοίο εμείς έχουμε έχουμε και το αντίστοιχο της διακρίνουμε λοιπόν δύο βασικές κατηγορίες είδη βάρους που όταν το πλοίο λοιπόν 9 φόρτο δηλαδή όταν είναι έτοιμο να φορτωθεί έχει όλο τον εξοπλισμό του πάνου και όλα αυτά τότε μιλάμε για ένα αφού το πλοίο κατά συνέπεια έγινε στο κείμενο βύθισμα όσο το πλοίο φορτώνεται μέχρι το μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει αυτό μας καθορίζει το βύθισμα των εφόρων και επιτρεπόμενο που μπορεί να έχει το πλοίο είτε αυτό είναι από τη άλλη φορά τόσους που είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο είτε είναι το βύθισμα αντοχής είτε είναι το βύθισμα κατάχρηση ο είτε το βύθισμα εκείνο ασφαλείας που που τελικά το μικρότερο απ' όλα αυτά είναι εκείνο που εμείς θέτουμε για το πλοίο μας τότε έχω την την πλήρη κατάσβεση φόρτου η οποία είναι το iPhone το εκτόπισμα προφανώς το πλοίο ως εύφορο το εκτοπίζει περισσότερο νερό παρά του αφότου αυξημένη γενικά ότι το εκτόπισμα μεταβάλλεται με το διήγημα και μεταβάλλεται έτσι ώστε πάντοτε να ισχύει το εκτόπισμα ίσο άρθρωση ίσον βάρος πλοίου όταν όμως βάρος πλοίου τι εννοούμε για λόγους οικονομικής εκμετάλλευσης γίνεται διαχωρισμός στο μοριακό βάρος το οποίο λένε Lightweight λάμψη αφότου πλοίο και στο πρόσθετο είναι το βάρος που ονομάζουμε κατηγορεί την το μόνιμο βάρος το μόνιμο βάρος είναι το βάρος του από τον Ιουλίου δηλαδή εκτελώ στο πλοίο κατασκευάστηκε εξοπλίστηκε και εκεί και και και είναι έτοιμο για να φορτωθεί και περιλαμβάνει υπό το βάρος περιλαμβανομένων στο χώρο κατασκευής συν το βάρος του οποίου εξοπλισμού δηλαδή άγκυρες αλυσίδες εργάτες άγκυρας γιαννάκη γερανούς βαρούν κα Φωτίου μονίμως stereo έρμα αναπάντητο πλοίων έχει για λόγους ευστάθειας επίπλωση υγρασία θυμάτων μηχανές δηλαδή έχουν κάποια υγρά τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία τους όπως επίσης στα συστήματα πυρόσβεσης όμως τους πριν σπρίντερ που αποτελείται από ένα σύστημα λειτουργικό του στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα μεγάλος και ένα μεγάλο δοχείο που έχει νερό για τη λειτουργία του συστήματος την αυτόματη και το υγρό αυτό περιλαμβάνεται στο αφού το βάρος Καβουριού όλα αυτά θεωρείται ότι συμβάλλουν στην ετοιμότητα του πλοίου κατά συνέπεια συνεχίζουν προορισμό του είναι βαρύ μόνιμα συνδεδεμένα με το πλοίο και αποτελούν το τμήμα του πλοίου το οποίο μάχεται για να κινηθεί το πλοίο και να φέρει σε πέρας την αποστολή είναι δηλαδή αυτό που λέμε του αξιόμαχου τίμημα το πλοίο αυτούσιο διάφορα στο μόνιμο βάρος κιλά έτσι το πρόσθετο βάρος το πόσο σοβαρός είναι το σύνολο των μεταβλητών βαρών που μπορεί να φορτωθεί στο από το πλοίο στην αγγλική ορολογία και στην ελληνική εισαγωγική καθομιλουμένη τι να πηγή στη ναυτιλία τη ναυτική έχει επικρατήσει των the way υποβάλλονται του έτσι με νεκρό βάρος γιατί όμως λέγεται the way είναι το βάρος όλο αυτό το ξύλο το μεταβλητό βάρος μου περνούσε από το χέρι τα βάρη αυτά δεν συμβάλλουν σε στο αξιόμαχο τμήμα του πλοίου είναι ένα σύνολο βαρών το οποίο μου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναγκαίο στοιχείο της λειτουργίας του πλοίου είναι βαρύς στα οποία στηρίζεται και από τα οποία εξαρτάται η σχεδόν αποκλειστικά οι οικονομικοί εκμετάλλευση του πλοίου είναι Mike είναι βαρύ μεταβλητά και μεταβάλλονται ανάλογα με τη χρήση του πλοίου αυτό έχουνε στημένη την αναφέρεται δύο ρολόγια του the way γιατί βλέπουμε την έννοια του αξιόμαχου που προηγουμένως έτσι περιγράψω πιάνει τα βάρη αυτά είναι τα βάρη των καυσίμων και των λιπαντικών είναι υλικά συντήρησης χώματα εργαλεία ανταλλακτικά αμοιβάδα δηλαδή ότι δηλαδή χρειάζεται έτσι ώστε κατά τη διάρκεια του γ χρειάστηκαν την επισκευαστεί να αλλαχθεί να μπορεί να γίνει αυτό βέβαια υπάρχει και ένα όριο στα ανταλλακτικά που μπορεί που είναι υπάρχουν πάνω φάρος ωφέλιμου φορτίου είτε αυτό είναι ξηρό φορτίο είτε ενιαίο φορτίο είτε είναι επιβάτες είτε είναι οχήματα κάθε είδους κλπ φωτιά το βάρος του πόσιμου νερού και του γλυκού νερού περίπου Νέου ενώ αναφερόμαστε σε νέο λάδι κρασί νερό υγιεινής το βάρος των εφοδίων επιβατών και πληρώματος ημών πληρώματος ανέβαινε φορτηγό τελικά δηλαδή το αρχίζουμε να του πρόσθετου βάρους και του μόνιμου άλλους δηλαδή το άθλημα του the way και πουλάει έτσι μας δίνει του iPhone το εκτόπισμα του πλοίου παρά εκτόπισμα της placement ίσως li Si CNN money κοντεύω τώρα απ τη μεριά του αποτελείται είπαμε από το πλήρωμα το ωφέλιμο φορτίο και ήταν άλλωστε το ταξίδι του κανείς σημασία the way σημασία δεν μου έδινε μεγάλη σημασία κυρίως τα φορτηγά πλοία επειδή περιέχει τα περιθώρια εκμετάλλευσης του πλοίου σε ότι αφορά δηλαδή στο περίφημο ωδείο που ουσιαστικά είναι και το αντικείμενο της εκμετάλλευσης του πλοίου με βάση από το μέγεθος βρίσκεται η μεταφορική ικανότητα του πλοίου που είναι στοιχείο το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τον πλοιοκτήτη δεν βοηθά επίσης είναι η βάση για να απλώσεις ναυπήγησης και πολύς και επειδή ακριβώς είπαμε τους the way περιλαμβάνονται εκτός του ωφέλιμου φορτίου και τα κάθε είδους αναλώσιμα είναι προφανές ότι στον Red white δεν περιλαμβάνεται Μαράτου το the way Grill όλο το βάρος του ωφέλιμου φορτίου μείον δηλαδή αυτές κατανάλωση ποιες είναι αυτές οι καταναλώσεις παράδειγμα είναι τα καύσιμα και τα λιπαντικά παλιός χάρη πώς θα βρούμε το το ποσό του τους λογικό όμως του καυσίμου το οποίο θέλει εμείς Καπετάνος γιατί γνωρίζει την απόσταση σε ναυτικά μίλια που θα πρέπει να κάνει το ταξίδι του και επίσης γνωρίζει και την ωριαία ταχύτητα του πλοίου αν δηλαδή ιερές την απόσταση σε ναυτικά μίλια με την ωριαία ταχύτητα του πλοίου ότι από δω θα μπορέσει να βρει τις ώρες που θα έχει να κάνει με ταξί όλες ταξιδιού τώρα για να βρει πόσες μέρες ταξιδιού χρειάζεται θα διαιρέσει τις ώρες ταξιδιού μου ναι 124 που είναι 24 ώρες την ημέρα άρα πόνο ορίζει τις ημέρες ταξιδιών με δεδομένο ότι γνωρίζει Ημερησία κατανάλωση του καυσίμου χάνουν promotion του πολλαπλασιάζοντας εισηγμένες ταξιδιού π την ημερήσια κατανάλωση θα μπορέσει να βρει συνολική ποσότητα το καύσιμο τη συνολική ποσότητα των καυσίμων μπορεί επίσης να την βρει χρησιμοποιώντας και την κατανάλωση των μηχανών η οποία είναι δεδομένη σε γραμμάρια ανά ίππο και ώρα που σημαίνει ότι ξέρει πόσους συμβούλους έχει μηχανή χρέωσης οι μηχανές πόσες και πόσες ώρες θα κάνει Παπασάββα παράβολο μπορεί να βρει γραμμάρια αλλά και τους τόνους το της στους τόνους του καυσίμου το οποίο θα χρειαστεί και οπωσδήποτε για ένα κάλυψη και πιθανές και πιθανά προβλήματα κατά τη διάρκεια του πλούτου θα κάνει και ένα προσαύξηση κι ποσότητα αυτή άρα θα βρει τη συνολική ποσότητα που θα χρειαστεί επίσης το ίδιο το γεγονός μπορεί να κάνει για τα λιπαντικά του το πράγμα μπορεί να κάνει για τα υπόλοιπα άλλα αναλώσιμα για επίδομα δηλαδή είτε επιβάτες μπορεί να υπολογίσει ενώ ένα παροχή απαιτούμενη ανά άτομο και ημέρα και απορίες για το πόσιμο νερό για το δρόμο Γυθείου έξι κλείσιμο λόγω υδροφόρο πλύσιμο πιάτων κλπ και επίσης μπορεί να υπολογίσει την κατανάλωση για νερό λατρείας δηλαδή για τα μπουζούκια για τα γιάννης κυρίως γεννήτριες αποχωρεί καίριων για πλυντήρια ρούχων και τον καθαρισμό του χώρου μαγειρείο που είναι το πόσιμο νερό εδώ λοιπόν θα βρείτε τις καταναλώσεις λάτρεψα πάλι ένα αναλύει σε λίτρα ανά άτομο και είναι και επίσης βέβαια εάν έχει εάν έχει εάν το πλοίο είναι φορτηγό και έχει διατελέσει κατανάλωσης π.χ. τα λεγόμενα νευρωνικά φορτηγά όπως τα ελαστικά που θέλουν περισσότερη κατανάλωση ενώ άλλη σελίδα ένα άτομο και σήμερα σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να βρει τις λύσεις της συνολικής κατανάλωσης που χρειάζονται για το ταξίδι του παρά από εκεί μπορεί να βρει και το ωφέλιμο φορτίο του To the way μπορούμε να το βρούμε από την απόδοσή τους διαφορά αποδόσεων είναι ένα πίνακας όποιος πάει πίσω τα πλοία όπου εδώ μας δίνει τι είναι το iPhone το βύθισμα και μας δίνει το έκτο βήμα σε υλικό και θήκες για θαλασσινό νερό το βύσμα σε μέτρα έξι πόδια παραδείγματος χάρη το έκτο βήμα σε βιοτεχνία ε ρ και μας δίνει επίσης κατά δύο μεγέθη τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά και εύχρηστα και χρήσιμα για άλλους άμεσους υπολογισμούς πρέπει να κάνω καπετάνιους στην περίπτωση αυτή ένα παράδειγμα δεδομένου ότι έχουμε σύννεφο ότι νέφος της κατάσταση μπορούμε να βρούμε για τον ίδιο πληθυσμό τους συγκεκριμένο βύθισμα πάντως χάνει επτά μέτρα να δούμε τα στοιχεία αυτά που διαβάζουμε από την κλίμακα φόρτωσης άρα διαβάζουμε το the way σε υλικό και θαλασσινό νερό διαβάζουμε το βύθισμα σε πόδια και το εκτόπισμα τοπίο του διαβάζουμε αντίστοιχα συγγραφέας νέο για το ίδιο πάντα βύθισμα επίσης αυτό που διαβάζαμε το διαβάσαμε εδώ είναι τόσο το ότι επίσης και η έλλειψή της ένα το NC T1 αντίστοιχα αναφέρομαι γιατί Αναλυτικότερα θα εξηγηθεί χρήση του και η σημασία του στα αντίστοιχα μαθήματα είναι οι οποίοι αλλαγής διαγωγής ανά εκατοστό και τον χτύπησε είναι οι τόνοι ανά εκατοστό βύθισης αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο μπορούμε να το πούμε και τώρα το χτυπήσει είναι των 100 δισ πώς είναι δυνατή το βάρος που πρέπει να προστεθεί είναι αφαιρεθεί προκειμένου να αυξηθεί είναι ελαττωθεί αντίστοιχα το βύθισμα του πλοίου κατά ένα μονάδα μήκους άρα εάν εδώ έχουμε ένα εκατοστό βύθισης η ανάδυση του πλοίου έχουμε αντίστοιχα την τη διαμόρφωσή του το περίγραμμα της επιφάνειας σε άλλους εκείνο το βύθισμα επομένως από τη σχέση αυτή μπορούμε να βρούμε τους τόνους ανά εκατοστό βύθισης που πού ἀπό πού ισχύει γιατί δεν δώσουμε όποιος στο ύψος των ημερών βύθισμα και αυτό που βλέπουμε είναι ότι αυτό εξαρτάται από την επιφάνεια της αλλού επίσης εδώ γράφουμε η σχέση αυτή είναι στο αγγλοσαξονικό σύστημα εάν πρόκειται για ένα είδηση και κάτω εδώ υπάρχει η ίδια σχέση όταν είναι για το γλυκό νέο κι αναζητούν ειδικό βάρος έτσι άρα βλέπουμε ότι είναι άνθρωπος κάτω δηλαδή ένα εκατοστό επί γ 1.25 υπουργοί θάλασσα η P1 που το γλυκό νερό αυτό βλέπουμε δηλαδή εισαγωγικών νερό ηδονή ένα εκατοστό ανά μονάδα βύθισης είναι λιγότεροι κι αυτό προκύπτει δεδομένου ότι το πλεκτό το πλήρες κείμενο το πλήγμα αυτό που αλλάζει στη διαφορά του ειδικού με το θαλασσινό νερό είναι όγκος που βυθίζεται κατά συνέπεια εδώ μπορούμε να καταλήξουν και να βρούμε λύσεις μπορούν να καταλήξουν για να βρούμε το βύθισμα που θα έχουμε στο γλυκό νερό σε σχέση με τη διαφήμιση του λόγω των ειδικών βαρών και το βύθισμα στη θάλασσα η διαφορά αυτού που είδαμε τώρα με το με την με την κλίμακα φόρου πτώσεως είναι ότι στην στη δεύτερη στην στην προηγούμενη βρίσκω αναφέραμε είχαν ίδια εκτόπισμα εδώ έχουμε ήλιο βύθισμα που σημαίνει ότι εδώ το γλυκό νερό το βύθισμα ένα που είναι το ίδιο θα προφανώς το πλοίο θα έχει μικρότερο εκτόπισμα και αυτό μπορεί κανείς να το δει από έξι εμείς ξέρουμε το ΣΕΛΠΕ είναι όγκος δυναμικός πλάτος επιτυχής μα που σημαίνει ότι εάν δεν αλλάξουμε τη σχέση αυτή γιατί οι εικόνες RAW ίδια θαλασσινό νερό επίσης γνωρίζουμε το πουλόβερ να αλλάζεις έμπαινε το ίδιο αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι το βάρος είναι γ την που σημαίνει ότι όμως είναι βάρους 1000 ειδικό βάρος που σημαίνει ότι βάρος του του όμως του υλικού είναι ΣΕΒΕ πήγε ΔΕΗ δε τελικό όμως τη θάλασσα είναι ΣΕΒΕ πιερ ντε PDA θάλασσα και προφανώς αυτό είναι το εκτόπισμα βία το Γ του γλυκού νερού και εδώ θα είναι το έκτο στο γλυκό νερό ποιο θα είναι το έκτο δίλημμα στη θάλασσα ως προς το ειδικό βάρος κρύσταλλος προφανώς αυτά είναι τα ίδια που σημαίνει ότι το the του ομηρικού προς γ κρητικού αντίθετες δηλαδή κατά μέλη αυτό είναι πέντε θάλασσα προς γ μέσα άρα αυτό θα είναι ίσο με το the τελικού και δε Θάλειας εάν θέλουμε τώρα εμείς να έχουμε ίδιο βύθισμα όπως εδώ στη γραμμή φόρτος στη κλίμακα φόρτωσε τους είναι υπολογισμοί θα διάφορα στοιχεία με τα με το ίδιο νόμισμα θα έχουμε και υλικού προς γ κρητικού ειδήσεων με εμπνέει θάλασσα προς γ Θάλειας που σημαίνει ότι από εδώ μπορούμε να βρούμε ότι τον Ντέιβιντ Coupe θα είναι τότε θάλασσα ποιητών Γραμματικού πώς όμως θα αλλάξει διαμελίσουν Blue ο εκτόπισμα υλικού αυτό θα είναι γ φιλικού προς γ άρδευση ειδικό βάρος επιδίδονται Σαλμάς κατά συνέπεια επειδή το γράμμα σας μεγαλύτερο έχεις έχω μικρότερο εκτόπισμα άρα και το μπόνους αυτό να κάνουμε παράδειγμα να βρούμε δηλαδή να δούμε δηλαδή πώς μπορώ να υπολογίσουμε τότε PC ΑΒ πολεμήσουμε λοιπόν ότι επίσης όπως είπαμε από τον ορισμό του EPC που κάναμε εδώ χρειαζόμαστε την επιφάνεια της γης αλλού την παραμονή της επιφανείας της αλ ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έχουμε ένα σχέδιο γραμμών οποιοδήποτε του πλοίου μας και ότι στο βύθισμα που ξέρουμε έχουμε βρει έχουμε γράψει γραμμών παίρνουμε το περίγραμμα τις επιφάνειες σε άλλους που θελουν ας πούμε ότι αυτοί είναι σαλούν π.χ. έξαλλος που έχουμε κι αυτές είναι χωρίζουμε λοιπόν οι όμοιοί τους που έχουμε στην Nissan βέβαια αυτό το παίρνουν σχεδόν γραμμών που έχουμε γιατί εκεί εκείνη αναφορά μας εκεί θα πάρουμε την σάλο θα βρούμε το περίγραμμα της και να βρούμε το του επιφάνεια που θέλουν ας υποθέσουμε ότι η απόσταση αυτή είναι 0,605 ενώ μίλησε αποστάσεις στην ωραία αυτή περιοχή είναι μηδενικός εδώ κάναμε πιο πυκνή πιο πυκνό χωρισμό των τεταμένων ακριβώς επειδή κι καμπύλη έχει διαφορετική μορφή πιο πιο κλειστή από εκεί και δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την ίδια άποψη βραδιά παρότι οι ίδιες αποστάσεις εδώ συναντούμε ηθικά αυτό παρότι η ίδια σε απόσταση εκεί που ήσαν στενεύει σημάδι δηλαδή δίνεις απόσταση και αθώα ενώ προφανώς ΧΑ επειδή το παιδί προϋπολογισμός τις επιφάνειες με τους έλληνες με την έτσι καθώς ψήφισαν παίρνει ακραία σημεία προφανώς εκεί θα χάσω πολύ χαζό αγορεύει επιβάλλει οπότε για να μπορέσεις να προσεγγίσω την καμπυλότητα της εξάλλου στην περιοχή όπως φαίνεται θα πρέπει να πάρω πιο πυκνές τις αποστάσεις αλλά χωρίζω τις αποστάσεις εδώ τη σάρωση δύο διαφορετικά τμήματα της απόστασης το κάθε τμήμα και εφαρμόζουν π.χ. το κάνατε εσείς το μωρό μαζί με τη ΔΕΗ όπως τους κανόνες συμφωνώ ότι επιφάνεια ένα ευάλωτους επιφανείας γίνεται έτσι προφανές α λ μ ν είναι λ τρίτα δηλαδή 0.25 πατρίδα επί τον κλασικό κανόνα 1.2 σε ένα δηλαδή ένα επειδή πρώτη ταγμένοι τεταμένες είναι εδώ είναι 0 77 0 84 γράψουμε λίγο είστε ταγμένοι για να προσέχουμε εδώ είναι εξηγεί η κα σύντομα 50 39 εδώ είναι 23 κι εδώ είναι δεν 10 άρα λοιπόν έχουμε 1.2 τέσσερις ένα ζυγό αριθμού είσαι αποστάσεων περιττό αριθμό ταγμένο άρα ένα Ποιοι 0 77 συν τέσσερις ποιοι 0 84 συν δύο επί 0 90.4 ποιοι 0 που το 45 συν 0 70 S άμα κάνουμε πράξη εδώ θα βρούμε την επιφάνεια του πρώτου τμήματος ειδήσεις αλλού τοπίο είναι δύο 0 90 τέσσερις για την ακρίβεια οι υπολογισμοί μας βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα αλλά εμείς δεν μπορούμε αυτό να το στον Μίλερ σου μέσω τρίτων δεκαδικό ψηφίο κατά τον ίδιο τρόπο μπορούμε να υπολογίσουμε την επιφάνεια τη δεύτερη εβδομάδα βασίζεται η οποία είναι η γ Τόλιος γ δηλαδή έχουμε 33 η απαλή όπου εδώ είναι 0 20 Τρίκαλα επί αν χρησιμοποιείτε τον κανόνα τον ίδιο θα πάρω πάλι αναδύεται ποια θέση δίνοντας ένα μπορώ όμως να χρησιμοποιήσω τον δεύτερο καν ακούσει ξανά που είναι καλλονές των τριών όγκων 3ου τώρα επιλαχόντα δύο που τώρα είναι το 0 20μ νέοι δεύτερος κανόνας ΔΕΗ 1.31 δηλαδή 1.31 και πάλι ένα 33 άρα είναι 1.3 2.3 άρα είναι ένα επί 0 74 σε . 0 60 σέιν τρεις πμ δεν 60 συν δύο πμ δεν 50 συν τρεις επειδή δεν 39 και τρεις επί 0 23.0 0 10 κάνοντας πράξη η οποία της FIBA εξάγουμε 05 61 τ.μ. προσθέτοντας αυτά τα δυο τους δύο τα δύο αυτά αποτελέσματα δηλαδή το πρώτο και το δεύτερο θα βγάλουμε την επιφάνεια Α1 και Α2 όπου α είναι νόμοι είναι αυτοί και Α2 είναι αυτή το αποτέλεσμα θα βγει πέντε , 31 αφού αφού δεν έχω αλλάξει αυτό αυτό θα βγει 5,95 ουσιαστικά αυτή είναι η μισή επιφάνεια γέμισε με Τουρκία άρα η ολική επιφάνεια έχει εμβαδόν αυτή είναι επί αυτό σημαίνει είναι πέντε , 30 95 ετσι είναι η συνολική επιφάνεια αυτή μισό γήπεδο άσμα αυτό είναι οπότε η συνολική επιφάνεια είναι αυτή κατά συνέπεια όσο το χτυπήσει τότε PC είναι α προσωπικά το Π Γ άρα είναι 5,30 15 200 επί 1.25 που αυτό μας κάνει 0,0 πέντε 44 τόνοι ανά εκατοστό έτσι και έτσι έχουμε βρει έχουμε υπολογίσει τους τόνους ανά εκατοστό βύθισης σημαίνει δηλαδή οδηγία κα για ένα εκατοστό διήθησης η ανάδυση της θα πρέπει να προσθέσουμε την αφαιρέσουμε 0,0 5.54 τον έτσι με τον τρόπο αυτό δηλαδή μπορούμε να βρούμε το φορτίο που πρέπει να αποσείσουν αφαιρέσουμε για τη βύθιση έναντι του βουλευτή παρά πολύ σημαντικό για τον καπετάνιο διότι αυτό μπορεί να δει κατά πόσο μπορεί να να φορτώσει είναι αφαίρεση κάποιο φορτίο στη φόρτωση λαμπερά μπορεί να το πάει δεν μπορεί να το πάρει έτσι θα λάβει περίπου κοινή τη βύθιση του πλοίου το θα ορίζει κανείς μπορώ να προσθέσω βάρος οπουδήποτε και οποτεδήποτε οπουδήποτε στο πλοίο μπορούμε τάχα μου να κάνουμε παράδειγμα ακόμα για να δούμε τη χρήση του PC για να μπορέσουμε να να να πούμε και αυτό το κομμάτι και αυτό το σημείο το επόμενο που έχουμε στη συζήτησή μας είδαμε τώρα πώς μπορούμε να υπολογίσουμε ότι PC ας υποθέσουμε ότι έχουμε και έχουμε ένα πλοίο το κτίριο στην είσοδο όπου πλέει το μήκος του είναι κάτω των 21000004 το πλάτος είναι 12 μητέρα και το πλοίο αυτό έχει στιγμής άλλο ένα συντελεστή 0 70 προσπαθούμε να βρούμε πόσο θα ελαττώσει το βύθισμα εάν αφαιρεθούν 18 τον εμείς ξέρουμε ότι το κτυπήσει γι ατί το βάρος ανά εκατοστό βύθισης Travel είναι το βάρος πρέπει να πω σε συναφή έτσι στο πλοίο για να αυξηθεί είναι ελάττωση κατά ένα εκατοστό ελάττωση βύθισμα εμπρός τώρα βέβαια έχουμε μη εις βάρος της ελλάδος λοιπόν διεύθυνση Μάτος Ποιοι θα είναι θα είναι το αφαιρούμενο βάρος πρωτοτυπήσει ζωή άρα το πρόβλημα μας είναι να πάμε να βρούμε τότε PC πρωτοτύπησε όλοι ξέρουμε ότι κάτι η ποίηση είναι α όπου φυσικά το επίγραμμα όπου γ Κουβαράς 100 για τον εκατοστό και α είναι η επιφάνεια της είσαι αλλού που έχουμε ποστάρουμε θανάσης αλλού έχουμε δεδομένο το συντελεστή 40 εσύ είσαι αλλού θυμόμαστε τι είναι η επιφάνεια ειδήσεις αλλού προς ένα παραλληλόγραμμο μου υπολογίζεται από το γινόμενο κλάδος τη νίκος της ήσαν του σημερινού και μάλιστα από αυτούς α θα έχουν PL με δεδομένο ότι τα 100 μέτρα μήκος 12 μέτρα πλάτος και το 0 70 του τους έστησαν γ κάνουμε πράξη εδώ θάνουν ότι αυτό οπότε είναι 840 τετραγωνικά μέτρα που σημαίνει ότι το τύποις 1000 είναι 840 έως 100 επί 1.25 δηλαδή το χτυπήσει ηλία που το κόμμα 61 τόνοι ανά εκατοστό που σημαίνει ότι πόσο θα μειωθεί το βύθισμα μας θα μειωθεί 18 VR 8 , 61 18 τόνοι άνευ αιτιατού 61 το όνειρο ένα εκατοστό που σημαίνει ότι αυτό θα είναι 2,0 9 εκατοστά θα μειωθεί αποδόμησης με του πλοίου μας παρόμοιο παράδειγμα μπορούμε να κάνουμε παράβολα η ουσία είναι η εξής ότι αυτό το βάρος του 18 το μόνο που εμείς ζητάμε τον αφαιρέσουμε θα πρέπει να το αφαιρέσουμε έτσι ώστε το μόνο που θα επέλθει στο πλοίο στη μια περίπτωση που συζητάμε τώρα να είναι οι αφού η μείωση παράλληλα του κλεισίματος του πλοίου όπως δείξαμε και στο προηγούμενο σχήματα κι εδώ στο πλαίσιο ματάκια το θυμόμουν θυμίζουμε ότι εδώ χωρίς μετρό την ποίηση με την παράλληλη βύθιση η ανάρτηση ανάλογα πρόσθεση αφαίρεση βάρους του πλοίου και υποθέτοντας βέβαια οδηγεί στο ένα εκατοστό μειώνεται πολύ δύο σπουδαίοι πάτησαν βέβαια θα πει κάποιος εάν κλείσει πλώρη και περί μη είναι τόσο μεγάλη που είναι πολύ δύσκολο στο ένα εκατοστό στο πλοίο να διαφοροποιηθεί να διαφοροποιηθεί ύλη η Frances αλλού εμείς δεν παίρνουμε το οδύνης ύφανσης καλωσόρισμα εκείνο αυτό όμως που που λέγαμε προηγουμένως είναι θέση του βάρους αυτού σημειώνουμε ότι για να έχω παράλληλη παράλληλη διαφοροποίηση μετά μου παύλου μεταβολής του ψηφίσματος θα πρέπει το βάρος που αφαιρείται προστίθεται να είναι σαν να γίνεται σε ένα σημείο το οποίο δεν άλλοι όλοι διαγωγή του πλοίου δηλαδή να μειώνει αμύθητα μάτα προσκεκλημένοι του θεωρώντας όχι το πλοίο μας είναι ισόβια στο η ακόμα ακόμα αυτό τι σημαίνει σημαίνει ότι το βάρος πρέπει να αποσυρθεί να αφαιρεθεί στο επίκεντρο πλέον στο ότι η τοκετό ρευστότητας είναι το γεωμετρικό κέντρο της επιφανείας της αλλού ένα σημείο το οποίο δίδεται σε κάθε διεθνή υπάρχει σε κάθε βύθισμα και το υπολογίζουμε το κλείσουμε από στατικό Διατάγματα πλην όμως το σημαντικό είναι ότι είναι ένα σημείο διά του οποίου διέρχεται ένα άξονας ανοίγεις αλλιώς μας είναι αυτή αυτό λοιπόν το κέντρο ισότητας διέρχεται ένα άξονας περιοδο όποιο τοπίο ζυγοστάθμιση δηλαδή έχει τις κρίσεις του δυναμικής χρήσης που σημαίνει εάν λοιπόν εγώ το βάρος του πως συζητά αφαιρέσουν σημείο αυτό δεν έχω διαφοροποίηση της διαγωγής του πλοίου εάν βέβαια τοποθέτηση επαναλαμβάνω η πρόσθεση αφαίρεση του βάρους των εμπνευστών ότητας στην κατακόρυφη που περνάει αυτό τότε τα μυθιστορήματα μου δεν τελείωνε στην περίκλειστη αυλή αντιθέτως εάν το Μπαρόζο Rompuy ετήσιο λώρα η χρηματοδότηση επτά τότε δημιουργό μυαλό όποιοι διαγωγής μυαλό δηλαδή όποια τείνει να βαφτιστεί blog η ανάλογα την δίνανε τη θέση του βάρους έτσι ώστε τότε θα έχουμε αλλοίωση των επιχειρημάτων μας και εμείς δε σημαίνει ότι δε μπορώ να το κάνω αυτό άλλωστε συμβαίνει πάντοτε τόπος οι η πρόσθεση αφαίρεση ΒΑΟ Αγίου Σπυρόπουλο ισότητας το παράδειγμα μας είναι αυτό και το παράδειγμά μας έγινε έτσι ώστε να φτάσουμε να συζητήσουμε και να εξηγήσουμε τι σημαίνει και λεπτότητας και αυτό διότι στην κλίμακα φόρτωσε έως έχουμε το χτυπήσει επομένως γνωρίζουμε τώρα πώς μπορούμε να παίξουμε με την ποίηση την πρώτη επίσημη γνωρίζουμε πως υπολογίζουμε ότι PSI η BPI ψευδώς το οικοσύστημα κατά συνέπεια γνωρίζουμε επίσης ότι φόρτωση βαρών στο κέντρο ισότητας έναν οιονεί καπνίζει Marlboro και ποίημα του πλοίου διαφορετικά όμως στην πράξη οι περισσότερες φορές γίνεται αυτό συμβαίνει και επομένως θα πρέπει κανείς να καταλήξει να υπολογίζει Τσάβι σύρματα πρόσκαιρη λύση εφόσον τα βάρη προσπαθώ εγώ τι γίνεται πώς αφαίρεσή τους εκτός του Στέργιου ρευστότητας άρα εκεί θα χρησιμοποιηθεί το ICTY το ξύδι ένα πού είναι οι οποίοι αλλαγής διαγωγής για να βρούμε τα καράβια έτσι με τη μεταβολή της μα το πρόγευμα στο πλοίο όταν επαναλαμβάνουμε τα βάρη τοποθετούνται οι αφαιρούνται που το ήδη από το κεντρο βλέπει ότι μας βόλτα ναι ας δούμε ακόμα ένα παράδειγμα δύο ένα παραδειγματα για ακόμα σε ότι αφορά στο επισείει λοιπόν έχουμε ένα πλοίο το οποίο έχει τιμή 174 μέτρα Πιλάτος 9 και 90 και πλέει στη θάλασσα όταν φορτώθηκαν στο πλοίο 40 τόνοι φορτίου το βύθισμα του αυξήθηκε κατά 6,8 εκατοστά μου ας μας ζητούν να βρούμε ότι επισείει και το συντελεστή είσαι αλλού προκηρύσσει Παραλαμβάνοντας τη Meizu είναι το βάρος που πρέπει να προστεθεί παρένθεση αφαιρεθεί στο πλοίο για να αυξηθεί πάλι έχει σημειωθεί το βύθισμα του κατά ένα εκατοστό εμείς εδώ έχουμε και το βαρύ φόρτο δίκαια και κοινή θέση επτά εκατοστά βιβλίου άρα το χτυπήσει και θα είναι θα είναι 40.6 , 8 αν διαιρέσουμε αυτό , 8 θα βρούμε την 5,88 τόνοι ανά εκατοστό αυτό ακριβώς είναι το ότι ποίηση πόσο φορτίου φορτώθηκε όπως τέθηκε στο πλοίο είμαι περίπτωση και η αύξηση του ιδρύματος ήταν κατά 6,8 εκατοστά δεύτερο ερώτημα πού είναι ο υπολογισμός του συντελεστούν εξ άλλου επιφάνειας του πλοίου γνωρίζουμε ότι όσοι βέβαια εσείς εξάλλου είναι λεία επιφάνεια αιτήσεις αλλού προς νίκος π κρέατος αλλά μας περιποιεί τιμή της επί τόπου τις επιφάνειες αγνοώντας όμως ότι επείσθη έχουμε υπολογίσει ότι είναι α 200 τη γ θάλασσας μπορούμε από τώρα να λύσουμε τη σχέση του με τη χρήση και να υπολογίσουμε πόσο είναι η επιφάνεια που σημαίνει ότι από το βρίσκουμε ότι επιφάνεια της αλλού είναι καρτούν έκπληκτοι πλησιάζει προς γάμου όπου γ είναι 1.25 κλείνοντας και τη σχέση αυτή βρίσκουμε ότι η επιφάνεια της Nissan είναι 5074 τετραγωνικά μέτρα αντικαθιστούμε το 5074 προς 74 πηγαινέλα 90 και βρίσκουμε ένα 0,78 35 άρτια status αριθμός ο οποίος είναι ως συντελεστής ήσαν προφανώς είναι ένα πλοίο ας θυμηθούμε λίγο εδώ είναι 0 78 είναι ένα πεδίο όπου η μέση του Μίλτου είναι θυσία αλλάζει λιγοστό γεμάτο πλοίων δεν είναι εντελώς γεύματα όπως είναι αυτό ούτε αυτής της μορφής είναι κάτι ενδιάμεσο αυτών των δύο μορφών και μια και μιλήσαμε για συντελεστής αλλού γενικότερα για συντελεστές μπορούμε να δούμε σε ένα ακόμα παράδειγμα πώς χρησιμοποιούνται ήδη διαφωνεί συντελεστές του πλοίου καθώς και όλων των διαστάσεων ενα απλό παράδειγμα λοιπόν θα μας δώσει και αυτή κοινή δυνατότητα να καταλάβουμε τη χρήση άσε ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έχουμε ένα πλοίο που έχει βατό μέσης τομείς 42 τ.μ. εκεί λόγω σύννομη εκτόπισμα 2500 5020 τόνοι ειδικό βάρος αλλά σας ενώνει δεν 25 τόνοι ανά κυβικό μέτρο λόγος κλάδος ζωής σύστημα 2,53 Center 0 78 και συντελεστή μέσα στο όμοιες 09 36 και ζητάμε να βρούμε τις βασικές διαστάσεις του πλοίου δηλαδή μήκος κλάδους και βύθισμα άρα πρέπει να αξιοποιήσουμε τους τα στοιχεία που έχουμε για να βγούμε τα σημεία αυτά γνωρίζουμε ότι όση έμεινε είναι εκτόπισμα προς γ επιλε την επί πέντε που σημαίνει ότι γ λύσουμε από δω ως κοσμικός βγάλουμε μια σχέση κιλό σέβονται Π Γ επιμένει επί το γινόμενο Bay πείτε δηλαδή πλάτος επιβληθεί σ' μπορούμε να υπολογίσουμε από τον συντελεστή μέχρι στιγμής αυτός είναι επιφάνεια σε άλλου επιφάνεια μέσω τομής νόμοι προς με Πίντερ αλλά τομέα ποιοι είναι θα γίνει άλλη μέχρι στιγμής προς σε μισθωτούς εδώ έχουμε και την τιμή value Chain έστω μισή και έδωσε αγαπούν το αντικαθιστούν νέες 42 πόρος δεν είναι 9 36 έχουμε 44 , 87 τ.μ. αυτή είναι επιφανείας της MS ωμής είναι ήδη το γινόμενο του πέντε που σημαίνει ότι από την πρώτη σχέση στην οποία ξέρουμε και το εκτόπισμα και πρόγραμμα θάλασσας και έδωσε αέρα τώρα και το γινόμενο επί πέντε μπορούμε να βρούμε το μήκος που σημαίνει το μήκος από το αν κάνουμε πράξεις Αυγή 70,2 46 με για να βρούμε το πλάτος γνωρίζουμε ότι το BMW είναι 44 , 87 και επίσης ότι το BMW προς ΔΕΗ είναι 2,53 που σημαίνει ότι από τη σχέση αυτή βρίσκουμε ότι τοπ ή είναι 2,53 επιβληθεί σ' από τις δύο τώρα σχέσεις αυτές βρίσκουμε βρίσκουμε ότι αντικαταστήσουμε θεωρούμε δύο 53 PDA ίσον 44 , 87 που σημαίνει δύο 53 επιδίδεται άγονο ίσως 44 , 87 προφανώς θα πάρουμε τη θετική της αρχείο αντί γι' αλλά από δω θα βγάλουμε ότι το βύθισμα είναι 4,21 μέτρα που σημαίνει ότι από τη ένα σχέση από την άλλη μπορούμε να βρούμε το πλάτος του οποίου είναι 10 , 65 με έτσι με τον τρόπο αυτό είδαμε ακόμα ένα παράδειγμα στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις σχέσεις τους λόγους των διαστάσεων και τους συντελεστές της γάστρας που έχουμε σχηματισμό φύση του πλοίου για να μπορέσουμε να κάνουμε υπολογισμό π.χ. να βρούμε βασικές διαστάσεις μήκος πλάτος και βύθισμα του πλοίου