Καταδίωξη και ακινητοποίηση ταχύπλοου σκάφους μεταφοράς παράτυπα εισελθόντων προσώπων στη Λευκάδα (HellenicCoastguard, 2021)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE