AMTH presentation (AMTh, 2019)
: Θεσσαλονίκη. 2.500 χρόνια ιστορία. Μοντέρνη πόλη. Μονύμα της μοντέρνης ελληνικής αρχιτεκτήρας. Το Αρχιελλογικό Μουσείο Θεσσαλονίκη. Εμπνεύστη εσένα στον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας. Εξελίξεσαι στην προηγούμενη ιστορία. Το κράτος της αρχαίας Μακεδονίας. 3.000 εξελίξεσαι. Βιντείσαι το παρελθόν. Εξελίξεσαι δύσκολα μάστα. Βιντείσαι μυθολογία. Εξελίξεσαι εντυπωσιακά, σπεκτάκια τραγούδια. Το κράτος της αρχαίας Μακεδονίας. Εξελίξεσαι δύσκολα μάστα. Το κράτος της αρχαίας Μακεδονίας. Εξελίξεσαι δύσκολα μάστα. Εξελίξεσαι μυθολογία. Εξελίξεσαι δύσκολα μάστα. Εξελίξεσαι μυθολογία. Εξελίξεσαι δύσκολα μάστα. Εξελίξεσαι μυθολογία.