Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης (31/12/2021) (Δήμος Τρίπολης Official, 2021)
: [♪ Μουσική της Έξοδης Spider-Man gluttony Ridin' on the Innenst attitudes of the Left Daughter of are Progressive一個ю καρτατέανυς σ trapped in the gutter of creator of their words Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ο Άνδρυκος καλευθύντων είναι όσο μπορεί να βαλτιέσουν οι δόχοι του Άνδρυκου Αν και καλευθύντων θα έχουν τις ευκαιρίες που είναι η μελλιταλληνική εποχή, μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα αφήνια στην περιοχή μας. Είναι άλλη μορφή ανάπτυξης, πιο βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία θα ακολουθήσει και την περιοχή μας ανάπτυξης και τα νέα παιδιά μας να μπουν στην περιοχή μας, την περιοχή μας είναι να επιστρέψουν στην περιοχή μας και να δημιουργήσουν εδώ. Θέλω να ευχαριστώ σε όλους τους συμβουλήτους και τη συμβουλή της ΕΡΜΑΣ πρώνια πολλά. Να ευχαριστώ στον ΚΑΦΕΝ για τη κατομία προσωπική, υπογγενειακή, υγεία και αρχαία. Να έχουν όλοι αισιοδοξία. Να έχουμε δύναμη ευκαιρικότητα. Γιατί δεν έχουμε αισιοδοξία και δύναμη ευκαιρικότητα, μπορούμε να προχωρούμε μπροστά. Από τις μέρες αυτές που για τόσο όμορφα διάστημα η πανδημία θα είναι σε έξαρση, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους και όλες να είμαστε προσωπικοί, να τηρούμε τα μέτρα αυτοδροσφυσίας, τη μάσκαρα, τη σχέση της κοινωνικής αποστασιοποίησης, να εμβολιαστούν, όσοι δεν έχουν εμβολιασθεί να τρέξουν από το κράνι. Είναι το μόνο κορονοαδικό όπλο που έχουμε από το κορονοϊό. Έτσι ώστε να προστατεύσουμε πρώτα απ' όλα, όπως είπα, τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, το σπίτι μας, αλλά και κοινωνικότερα το κοινωνικό σύστημα. Μαρ' όλα τα προβλήματα λοιπόν, πιστεύω ότι το 2020 θα είναι μια καλύτερη κοινωνιά από το 2021 και εύχομαι όλοι να τη ζήσουμε με ευκαιρία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και ευχαριστούμε.