Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 13 / Διάλεξη 13 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Λοιπόν σε αυτό το βίντεο θα σας παρουσιάσουμε μετρήσω οπλισμού ένα βασικό κεφάλαιο στη μάχη με όχι τόσο απλό μάλλον καμία σχέση με τις μετρήσεις προγράμματος αρκετά πιο πολύπλοκο μήνες αποκλεισμό Spa παντού έχω πολλά στοιχεία αποκλεισμού διαφορετικό διαμέτρου κλπ θα τα δούμε αναλυτικά αφορά 100 λοιπόν ξεκινήσουμε πρώτα παρουσιάζοντας τον οπλισμό υποστυλώματα ενιαίο καταρχάς να διαχωρίσουμε να ξεχωρίσουμε τα εκτοπισμό έχουμε το διαμήκη οπλισμό ενώ ο οπλισμός ποιος τρέχει σαν υποστύλωμα δηλαδή μας σχεδιάσουμε υποστυλώματα έτσι ένα πρόχειρο σχέδιο και ουσιαστικά αναφερόμαστε στον οπλισμό αυτών έχει έτσι σε όλο το εύρος και μάλιστα το μήκος το όπλο μου λένε δεν έχει σχέση με το μήκος του στο δρόμο τους έχει σχέση γιατί πάντα αφήνουμε και αναμονές πάνω από το ποσό αυτό έτσι ώστε να έρθει να δέσει ο επόμενος πάνω ορόφους εύστοχο άρθρο οπλισμό θα κατασκευαστεί δηλαδή πιο πάνω όροφος αυτά τα σίδερα πάνω σε αυτήν την περιοχή θα δέσουμε τα σίδερα επόμενο όροφο και ούτω καθεξής αυτό λοιπόν που κάνουμε μέχρι και τον τελευταίο στον τελευταίο όροφο δεν αφήνουμε αναμονές μας δεν αφήνουμε μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω πιο πολλές δόσεις έχω φίλους των λοιπόν εκτός από τον διανύει τον τουρισμό πυρ κατά μήκους του ας το πούμε του σκύλου έχουμε και το δευτερεύον ο διαμοιρασμός μαστίζει κυρίως είδη πρωτευόντων έχει πολλές χρήσιμες εγώ προτιμώ το διαρρήκτες που δείχνει ότι είναι κατά μήκος της moss διοικητή γεωμετρία κατευθύνει την κατευθυντικότητα που υπάρχει και ο Μπεν Κάρσον οπλισμός δευτερεύον ν όπως θέλετε η οπλισμός περίσφιξη σιωπή τους διάφορες φορολογίες πέρασε κάτοψη το δείξω αυτό έτσι όπως έχουμε αυτό το στοιχείο υποστύλωμα αυτός οπλισμός είναι τέτοιος ήσαν μπορούσε και κάπως δεν στα άκρα δηλαδή αυτό το κομμάτι μου το πάρετε δείτε το λίγο θα το ανοίξω βέβαια αυτό λοιπόν το κομμάτι έρχεται και δένει μέσα στο υπόστρωμα αυτό αυτός ο οπλισμός ονομάζετε εσείς συνήθως ονομάζουμε έτσι καθούμενα αισθητήρας πλήρες θέλω σε αυτές οδηγούν την κάτοψη πλέον ότι ο οπλισμός φέρεται σαν τελίτσες ισότιμη κατηγορούν χάκερ πρόκειται για άλλο μύθους γύρω σαν μικρά αγώνα και όπως εν πάση περιπτώσει συμβουλές με πολύ με μικρά σκυλάκια με πολύ μικρά σχόλια και θα κάνετε το παράδειγμα έτσι πιο καθαρό και πιο αναλυτικό ας πάρουμε λοιπόν ένα τετράγωνο τετράγωνο υπόστρωμα ας πούμε 50 50 κάνουν ένα μεγάλο σχέδιο μέσα σε αυτό το υποστύλωμα λοιπόν υπάρχουν καταρχάς συνδετήρες Γάλλων στυλό είμαστε ο και θα τρέξει και ο οπλισμός όπως στο σχέδιο σε πρόχειρα προηγούμενους λοιπόν το σχεδιάσουμε α ομάδα έκτορα καταρχάς θα χρωματίσουν κόκκινου κόκκινος πήρες το ταλέντο σου τα τα δεσίματα κύριε κύρος όπως θέλετε όπως θέλετε πείτε τα οπλισμού μας ας πούμε ότι συνδετήρες αυτή είναι η Φ 10 σημαίνει άσπρο μπλε αυτών είναι κυρίως γράφω ξανά 10 άλλα 12 στα που σημαίνει αυτό καταρχάς ότι ιδιαίτερα στην Ασία το ευρώ του οποίου διάμετρος φαίνεται καλά σας τώρα είναι 10 χιλιοστά και ότι τοποθετούνται συνδετήρες καθ' ύψος 12 εκατοστά ξαναλέω θ έκαναν 12 σημαίνει έχουμε ένα συνδετήρα του οποίου διάμετρος είναι 10 χιλιοστά και μάλιστα που τους πήρες 12 εκατοστά κάθε ύψους ή σχεδίασε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό ένα στυλό αυτοσχεδιάζουν τρισδιάστατα ποτέ αυτοί οι συνδετήρες θα φανούμε θα φανούμε αλλά 10 εκατοστά πάνω 12 εκατοστά σχολή σχεδιάζω παραπάνω όλα αυτά είναι 12 12 12 και ούτω καθεξής νομίζω ότι μια απλή γι αποστολή απλά πράγματα αποκαλούσε σε όψη αυτοσχέδιο και ένα σωστός σχεδιασμός όψη θα μπορούσα να το κάνω κάπως έτσι είναι πιο κοντά στην θεωρούμε τους προσδιορισμός και εδώ τρέχουν αισθητήρες 12 εκατοστά και γράφουν πέρα 10 12 συνεταιρισμοί γράφουν έκρυβε καλά 12 τώρα αυτά όσον αφορά τους συνδετήρες ψαράκια που οι εργάτες της ξέρετε πιο πολύ για δευτερεύον οπλισμός τώρα ας μιλήσουμε για το κύρος του ότι αυτό το καθολικό το κωμικό στοιχείο αυτούς τέλος έχει τέσσερις σίδερα στα παρακάτω στο οποίο θα συμφωνήσουν και κράκερ συμπαγή ποιο αυτό έτσι σιγά είναι φίλιππος τέσσερις φιλικούς λοιπόν τότε αυτό που σήμερα θα φανούν όταν στη στην καταρχάς στο τρισδιάστατου χώρου κάπως έτσι κορέα τέσσερις δεν τέσσερις Φίλιππος λοιπόν σου γνωστή όψη σαν όψη φανούν απόσυρση και τέσσερις πως χώρα όσον αφορά αυτήν την απόσταση ουσιαστικά ονομάζεται και επικάλυψη σκυροδέματος σαν τον οπλισμό χθεσινή τους κυβέρνηση με ενάμισι κράτους το λόγους έχουμε αναφερθεί θεωρία στην κάλυψη τα σίδερα διαβρώνουν από τις από την κλήρωση από διάφορα χημικά πρόσθετα λιπαρών είναι δέστε μπας και τους ειδικά Γι' αυτό το λόγο όταν τα τοποθετούμε μέσα στο συγκρότημα φροντίζουμε να βρίσκονται σε κάποιο ελάχιστο πολιτικό βάθος φαίνεται αίματος αυτό το πάχος της κάλυψης του οποίου εμείς πάντα μετρήσιμος οπωροκηπευτικά μισούμε ενάμιση εκατοστό αυτό το πάχος ποικίλει όπως καταλαβαίνετε έχει σχέση και με το με το που γίνεται κατασκευή έχει σχέση με χαμάς έχουμε εξαιρετικά διαφορετικούς παράγοντες προφανώς το ΤΧΣ κάλυψε μεγάλωσε έτσι βρίζοντάς τον με τον ένα σχολείο για τους θα μπορούσα να κάνω όταν για τους για τους εταιρείας οι οποίοι το ΥΠΕΚΑ ιστορία θεωρώ ότι πολύ σημαντικό γιατί αφορά το παρόν και το μέλλον της κατασκευής την συνδετήρες είναι τα σιτηρά τα οποία κατ' εξοχήν παραλαμβάνουν σεισμικές φορτιστές για αυτό το λόγο απαιτείται η πολύ καλή κουβέντα δεν έθεσε τους παραβλέπει τις γύρω στους δεύτερον πώς δένουν μεταξύ τους παρά τη συγκόλληση τους αν το υλικό του σχεδίου αν αυτό υλικό επιδέχεται συμβολισμός εν πάση περιπτώσει στη γη η τελευταία τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αναπτυχθεί αναπτυχτεί τεχνικές οι οποίες είναι απολύτως αντισεισμικές θωρακίζουν δηλαδή την κατασκευή έναν σεισμό υπάρχουν έντιμοι αντί λοιπόν αυτών των ιδιαίτερων βλέπετε την αποκομμένη εξαρτώνται από το συνεργείο την ποιότητα τοποθέτηση κλπ κλπ υπάρχουν στα κάποια άλλα συστήματα τα οποία ονομάζονται αντισεισμικής θωράκισης βλέπετε πέρα έτσι συνεχόμενες του πούμε και ούτω καθεξής ένα αντίστοιχος φόρος ένα έτος για το οποίο περί σφίγγει γυρνάει όλη την κολόνα αυτός έτρωγε δεν απέχει ας το πούμε δεν είναι δίσκος τοποθέτησε έχει εξαιρετική αντίδραση ενάντια στους γοφούς και όσο αφορά τώρα για να τελειώνουμε και με τον οπλισμό τους στα στους φίλους όσον αφορά τον κύριο οπλισμό το διαμήκη οπλισμό στο αίμα αυτόν τον πατριωτισμό που τρέχει σε όλο το μήκος το μήκος του έχει σχέση με το με τριψήφιο κάτω ορόφου αν ας πούμε το ύψος οροφής είναι ακούμε ότι ήδη σε αυτή την περίπτωση το Βασίλειο 33 όροφο αυτούς της δομικής κατασκευής στους θεατές τους τέλος τότε το ύψους κύριο οπλισμό δεν φαίνεται για μέτρα αλλά θα είναι αν υπάρχει και άλλος δρόμος ο πάνω θα είναι στο ύψος του κύριου οπλισμού λοιπόν ισούται και τρεις στην πατρίδα συνηθέστερη δηλαδή οι τρεις συνεταίροι ισούται με τέσσερις με δηλαδή το ύψος του το μήκος μαλλιών του κύριο οπλισμό ισούται πάντα πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη στην μέτρηση πάντα λαμβάνονται υπόψη και οι αγώνες λέει το πόσο εκτείνεται αυτός κύριος οπλισμός στο πιο πάνω όροφο εδώ ας πούμε ονομάστηκε ακριβής σχεδιασμός έχουμε επέκταση κύριο οπλισμό θα τελείται κατά στη σχολή τόπο έτσι αυτό της τώρα σχεδόν σαν πίνακας του κάλλους το σχέδιο θα το δούμε μπροστά μας αυτό πολλές φορές κώστας Χατζηχρήστος με τρεις ώρα τον αυτό που πρέπει να γνωρίζετε με τρεις οπλισμό πρώτη που Υπομέτρο στο θεσμό θα καταλήξει σε νούμερο που έχει σχέση με βάρος δηλαδή σε τόνους στην κοιλιά πλύσιμο έτσι γίνεται βαθύς στοχασμός για να υπολογίσουμε τα τα κιλά αυτό πλύσιμο σκούπισμα του παρακάτω πίνακα από κόσμο που κάνουμε και γεωμετρικά αν γνωρίζαμε το ειδικό βάρος του οπλισμού το κυνήγι τους επτά επτά νησιά αν ας πούμε έχουμε ένα σίδερο στα δυσκολεύουν επικοινωνίας στον ας πούμε ότι έχουμε ένα σίδερο το έχει μια διάμετρο ισούνται στο 0,1 εκατοστό αξίας έως και 110 σχολή δεδομένης της έμμεσα μετρώντας 16 γιατρός 10μ με τις παραίτηση είναι το 10 ε αυτό λοιπόν το ξέφραγο δεσμό το ειδικό βάρος τους δίνουν περίπου φτάνουν σε τόνοι ανά κυβικό μέτρο τότε ο μετρώντας αυτό αν πούμε ένα μέτρο μήκους αυτό το σίδερο ότι έχει αυξηθεί ερώτημα είναι αναδρομικώς αυτοσχέδιο πόσο ζυγίζει η απάντηση προφανώς είναι ότι το βάρος αναστατώνει τους πληρώσει ισούται με τον λόγο του ότι το ειδικό του βάρος όπου το ειδικό βάρος που γνωρίζουμε να φτάνει στον κήπο μέτρο και το νόμο μπορούμε τον υπολογίσουμε από τον όγκο του κυλίνδρου δηλαδή PR τετράγωνο ποιανού όπου θα βάλει τη δική του μητέρα θα βάλετε ένα εκατοστό οι 0 , 01 με άρα θα έχουμε πηγή 0,0 ένα στον αγώνα αυτή είναι η επιφάνεια αυτού του κύκλου επιπλέον με αυτό πέραν εκείνων που τους τον καταστήσει εδώ πολλαπλασιάζεται με το ειδικό βάρος που έφτανε σηκώνει επτάμισι 1000 κιλά αναλόγως και θα υπολογίσετε το βάρος του σχεδίου που έχει διάμετρο 10μ με τους 16 πόλεις το βάρος τώρα τρέχουν με ατομικούς τα τρέχοντα μέτρα μήπως χρειάζονται διότι γνωρίζουμε πώς τοποθετούνται μέσα στο κολωνάκι ξέρω με απάνω μας αυτό που θίγει το Φ 20 ένα απ' αυτά τα σίδερα δείξαμε τίθεται στα μέτρα μήκους οπότε γνωρίζοντας υποβάλλω έχει κάθε μέτρο μήκους του προυπολογισμού το βάρος θα πέσει στα πολύ εύκολα έτσι καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε για παράδειγμα είναι πολύ πιο απλή ας το πούμε έτσι πάνε πολύ πιο εύκολα οι βάσεις φέτος θα δώσω έτοιμο πίνακα που δείχνει ρώσων τρέχον μέτρο μήκους για διάφορους τύπους και διαφόρων διά για διάφορα ΑΦΟΙ είναι αυτά τα συνηθισμένα φυτά τα οποία συναντάμε χθες και μας η οποία μάλιστα θα γράψουμε το παν για να έχουμε αργότερα Φώφη 8 λοιπόν ζυγίσει 0,39 κιλά παραδέχομαι εκτονώνεται συναντάμε τρέχουν με ρυθμούς 110 ΓΣΕΕ 0,62 που δόθηκαν γεύση 0,89 το φθηνότερο τέσσερις 1,21 ΑΦΟΙ έξι 1,38 του δύο τροφή 20 2,6 122 2,9 τον και τέλος του θειικού πέντε στοιχίζει 3,85 Photo πίνακας το κρατήσουμε φάση του μετρήσεων ότι ανά πάσα στιγμή πήγαμε σε αυτό για να βρίσκουμε τεκίλα παρέλαβαν στα γρήγορα σε αυτό το video θα τελειώσει λίγο γίνουμε καταρχάς διά πώς γίνονται οι πρόεδροι σαν υπόστρωμα τα σίδερα που βρίσκουν στο δρόμο μιλησουμε για τον μη αποκλεισμό και τον δεύτερο κρούσμα στην αίτηση μιλήσαμε για τον τρόπο Χωμενίδης οπλισμός στα δομικά μέρη όποιος έχει σχέση με τα μέτρα μήκους σιτηρών που βρίσκονται μέσα στο μέσο αυτό 50 δυο πραγματάκια ακόμη για να μπορέσουμε να δώσουμε περίπου στρώματα θα μπορούσαμε επίσης στα υποστρώματα έχουμε σε άλλου είδους ας κάνουν Κυριακή εδώ μπορούμε να έχουμε και άλλο και τους έθεσα το δείτε τώρα αυτήν έχω συνδέσει άλλου είδους εμπειρίες οι οποίοι ονομάζονται συνέτεινε στην οθόνη και και στην άκρη του δρόμου αισθητήρες θα μπορούσαμε έχουμε νέο χρήμα είχαμε και θαλασσινά για έως και επτά τέσσερις θύρες θα μπορούσαμε να έχουμε και τέτοιους αγώνες πείνας οι οποίοι έχουν όνομα επίπονες έτσι αυτά για τη θεωρία γιατί θα δούμε μπροστά μας τέτοια παιδικούς φίλους του δεν γνωρίζει πως ευχαριστώ πολύ