Βιντεοκλίπ για τα 100 Χρόνια ΑΒΕΡΩΦ (Hellenic Navy, 2018)
: Το ρικτό καταδρομικό Γεώργιο Σαβέρωφ. 100 χρόνια αναυτικής ιστορίας. Ένα κομμάτι της ελεύθερης ελληνικής ναυτοσύνης που παραμένει ζωντανός στις καρδίες των Ελλήνων, θυμίζοντας για πάντα τους αγώνες του έθνους για ανεξαρτησία. Το καμάρι του ελληνικού στόλου, το πλοίο που δεν υπέστειλε ποτέ την ελληνική σημαία, σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί τους στην ιστορία.