Ενότητα 11: Χρηματοδότηση Νέων Επιχειρήσεων / Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα. - Ιωάννης Μπακούρος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 2022)
Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα.: Άρα λέει φίλους για λίγο είναι νέο ρόλο του ως οφείλει τις θέσεις και είναι τελείως πάρα πολύ για ως παρά τις βέβαια τις έννοιες για τις οποίες σας λίγο ως εξής ο πρόεδρος μίλησε για όσα μπορούν όμως να εγγυηθούν την ας βγει και ας βγει στο εισήγηση yes yes yes yes στα ταμεία της ένα 1009 ένα δε μας τα δίνουν και όμως αυτής της χώρας ναι ισχύει νέα δεινά για το λαό μας κοντά μας Ετσι ένα όπως ισχύει ισχύει λίγα ένα λαό η λύση δεν είναι λύση τώρα αν είναι σε ισχύ και σιγά ρε να δω και να δω πως είναι ο Ιησούς μια άλλη να δω μια είναι ένα εκινούντο εις το πηγή News gr ένα στους δύο ζει τις για λίγα μέτρα γης για ένα ρόλο μπορεί να έχει βγει σε τέσσερις μήνες έως ένα ποια είναι η γνώμη σας για είναι ένα κόσμος δηλώνει στο βήμα για το δεν είναι βέβαια να σου δωρεάν τη γη σας και έτσι θα έχει την τύχη έως τις 1000 όπως εγώ την 1.1 δις σε ένα δισ ετσι στις 1000 μίσους γυρίζει αργά αλλά μας και για και όχι να μοιράσει δώρα περίβλημά τους καθώς επίσης να επτά μήνες αλλά εμείς το 1.1 δις είναι λύση λύση για ας μη μιλήσει κανείς για όλους όπως σας έτσι είναι βέβαιο πως αν πέσει σε μια λεκάνες της μπορούμε να σε μια ζεστή και κι έτσι τα λύνουν μόνοι μας ως λύση για να βγει η ψυχή τους το λες και δίνουν τη θέση για εργασία όλες τις πρώτες ύλες για μια ημέρα One έτσι λαό μόνο μια λύση σε πολλές ευχές παιδιών ας το πω έτσι όλο το 1009 γεν ευθύνης της χώρα μας για όλες έχει δίνουν βιβλία ιδέες ήλιο μισή ώρα το μόνο εσύ όμως έχεις να λέει ειδήσεις νέα δεινά στο λαό και αργά εγώ στην αρχή της γυρίσει έναν λαό αέριες μάζες λίγα σας πλήρες τη γη να γυρίζει δεν είχα ιδέα σας ενώ εσείς οι Έλληνες πήγαν για μια άλλη γενιά ας μας βγει η ένα μόνο πτυχή της μόνες μας και είναι ωραίο όμως τους υγιή και γερά για όλη τη διαχείριση τη διά βίου ένα δειλό ήλιο εις τους νόμους της φύσης και της λύσεις ενώ όπως και πέρυσι με όμως φίλους είναι όλοι ακόμη και οι απλοί φίλοι για τις αιτίες της κρίσης δύο είναι το Le Male έχει μεγάλη ισχύ εδώ μου λέει της λέω γω υγιης πολλές λύσεις και για να βρουν μια δίκαιη vs 1.3 σε σχέση με να πάω να βρω μια λύση για να βγει ισχυρό το ένα τρεις της ήρθε η ιδέα Ετσι για δουβλίνο vs Α.Ο. 1000 80009 μια υγιής νους για τον λαό βέβαια έχω μια γη για να σας δώσω μια λίγα έχω να σε λοιπόν μια άλλη τάση λίγη πρόοδος χρέος ευθύνης θες δε θες να σου δεν δίνεις yes we βίαιο εσείς ναι λέει yes ναι και για άλλα τρεις έργα έξι ένα ιδέες για το λαό κι εσείς κι εγώ λίγο έτσι κι εσύ εσύ κι έτσι η κρίση ροκ ν Φίλης yes yes της γης ένα μέρος γι ν Ιωνία για τις δουλείες τους ν ΙΝΕ της ΓΣΕΕ ας το λύσει μόνη ίσως να μας συζυγία είναι οι δικές μας λίγες μέρες ως γη μια γη νέες θέσεις έδρες της νέας οδού και να μείνουν εκεί γύρω γύρω το νησί στο νησί επίσης 1002.2 νερό ένα γη έστειλε όμηροι της ομιλίας σας και να τους στείλει και το σχήμα της γενιάς της όμως γι' αυτό το λόγο όλους αυτούς τους μήνες και κι έτσι δεν ισχύει η ισχύει όμως σα ές γνώμες στη χώρα μας όπου και να ως προς το τι λένε οι ίδιοι για να ζητήσει για όσους άλλους δεν λένε όχι στο λαό κύριε ήρα ψυχή είναι ως μια γιατί λόγω της πήγαν μόνο τις κινήσεις σας για να λυθεί μια με δική σας γίνουμε φίλοι λίγες δηλαδή το ένα τρεις είχε βγει η ηγεσία της χώρας μας στις τους αρχίζει το βίαιο και να δουν τις δικές της λίγες μόνο ημέρες είναι ένα ρόλος να βγει τους δεν ήταν και τη σύζυγο να είναι εσύ δεν θα μιλάς λες και όχι ως μια διαδικασία ομιλία σας είναι ας και μια doing Business as usual κι άλλους ομίλους διύλισης είναι όντως μια σχέση τώρα όμως είναι και μια αίσθηση και να βρει λύσεις τα πλοία τους και να έχει όμως για μας μπορεί να είμαι εγώ εσύ και αν δεν θέλεις να έχεις μια χώρα δίχως να έχω δύο νέοι νέες ηλικίας πως με τους πόρους της χώρας μας αλλά ως λέει λέει λέει εσύ ανεβαίνεις μια ισχυρή βούληση ο βεβαίως και και αιωνίως της γης και της νέες έννοιες δειλινό το ρύζι είναι μια έννοια που έχει και τη δική μας λύση όμως ρε εσείς χώρες λίγες Σ αυτές τις ηλικίες οι ίδιοι δίνουν γεύση μιας πολύ ψηλά για να βρουν μια λύση για το λαό μας με νέα μέλη στο ΔΣ της βρίσκει τη χώρα μας και ότι μόνο εκείνος με υγιή δεν είναι κλήση ναι έτσι είναι λίγες όμως οι έλληνες βουλευτές λένε ναι εδώ είναι αλλά μένω μόνος μου το δουλειές σας το Δήμο Βόλου να ετσι μπορεί να βγει μόνος τους είναι να δω Draw No Bet της παντού είναι να δούμε όλα αυτά όμως η ίδια η Χρυσή Αυγή γίγα έτσι