Future Library INELI-Balkans Innovator | Bosnia & Herzegovina - Aleksandar Stokic (Future Library, 2016)
: Επίσης, το πράγμα είναι ότι η λιβάρια μας πήρε τέτοια χρονιά, οπότε για τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε κανέναν ευκαιρία να κάνουμε τέτοια ευκαιρία και να παρουσιάσουμε νέες υπηρεσίες στους μέλους μας, επειδή εργαζόμαστε σε πολύ δύσκολα κατάσταση. Επίσης, εδώ ξεκίνησα να μάθω για νέες υπηρεσίες που μπορούσα να εφαρμογήσω στο μέλλον της λιβάριας μας. Τώρα είναι δημιουργημένο, οπότε όταν είναι δημιουργημένο, μπορώ να χρησιμοποιήσω το γνώρισμα που έκανα εδώ για να μάθω για νέες υπηρεσίες στη νέα λιβάρια μας. Πιστεύω ότι η INELI Balkans είναι πολύ σημαντική, επειδή βάζει τη λιβάρια ως εργασία στο σποτλίτ, οπότε η INELI Balkans προσπαθεί να φέρει το καλύτερο από τους λιβάριας, ώστε να δείξουν ότι έχουν γνώρισμα, ότι γνωρίζουν πως να κάνουν πράγματα που μπορούν να εφαρμογήσουν, όπως και να δουλεύουν νέες υπηρεσίες για τα μέλη μας. Πρώτα από όλα, οι εμπνευσίες μου είναι να γνωρίζω πολύ ενθουσιαστικούς λιβάριας εδώ, να γνωρίζω και να συμβουλεύω με τους λιβάριας, να κάνω μια νέα μεγάλη οικογένεια. Ελπίζω να γνωρίζω από εμπνευσίες σε αυτό το δρόμο, να γνωρίζω από τους, να μιλήσω, να ζητώ για βοήθεια, να ζητώ για βοήθεια και, φυσικά, να γνωρίζω από άλλους ανθρώπους που είναι μέλη αυτής της ομάδας. Η εμπνευσία μου είναι να γνωρίζεις, να γνωρίζεις, να γνωρίζεις, να γνωρίζεις, να γνωρίζεις, να γνωρίζεις, να γνωρίζεις.