Διάλεξη 7 / Εργαστήριο 7 - Γαλαζούλας Χρήστος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2013)
Εργαστήριο 7: Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Μέντε! Εδώ! Εδώ! Θέλουμε κάποτε να κάνουμε κάποτε σταμάτημα για να δείξουμε τι συνέχεια μέντε πίσω από τη σειρά Γιατί παίζεις όρθια για αυτό Δηλαδή σου ήρθε η μπάλα και εσύ πήγες να κάνεις έτσι και φυσικά πήγε και αλλού είμαι γι' αυτό το λόγο Προσπαθήστε να εφαρμόζετε σωστά τη τεχνική πάρα πολύ ωραία Ναι αλλά με στόχο εκεί με στόχο εκεί από το... την έβγαλες απ' την κοιλιά την μπάλα Εφάρμοσε την τεχνική φανή πολύ καλό κράτα λίγο την μπάλα καλύτερα πολύ καλό ήτανε πολύ ωραία Σαβιάννα κράτα την μπάλα με ένα χέρι και όχι με δύο ανεβαίνει επάνω η μπάλα ψηλά Το αριστερό στο χέρι πιο πλάι η Αλεξάνδρα καλό ήτανε άπρωσε το χέρι να τεντώσει με τη γωνία του ταμπλό επάνω χρησιμοποιούμε τη γωνία του ταμπλό με ταμπλό τα πόδια σου ήταν ενωμένα Δανάη ανοιχτά είναι τα πόδια τα δάχτυλα να σβρώξουνε πάρα πολύ καλό τα πόδια θέλω λίγο τα πόδια έχασες την όθηση από τα πόδια κρατήστε μπάλες γίνεται ζευγάρια μία μπάλα κάθε ζευγάρι πάμε πιο γρήγορα λίγο σταυρούλα οργανώνουμε πιο γρήγορα και πιο καλά τα πόδια τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα τα πόδια πιο γρήγορα