Σχολικά είδη για όλα τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Δήμο Αρταίων (ARTA WebTV, 2022)
: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπολίου. Ο Δήμος Αρτέων βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο δήμαρχος ο κ. Συρωγιάννης βρισκόταν εδώ από το πρωί. Θέλουμε να μεταφέρουμε στον Αρτινό λαό ότι βρισκόμαστε δίπλα τους, συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχουν, Μεριζόμαστε τα προβλήματα που έχουν, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τις οικονομικές γιατί προερχόμαστε από μία δεκαετία μνημονίων και λοιπά. Όμως, ο Δήμορχος Σαρτέων και ο Δήμος γενικότερα, είμαστε κοντά σε όλες τις οικογένειες. Σήμερα έχουμε τη χαρά να μοιράσουμε στους ωφελούμενους, στα παιδιά των ανθρώπων που είναι εγγεγραμμένες στο κοινωνικό παντοπολιό, Τσάντες σχολικές, ανάλογα με τη δομή του σχολείου που παρακολουθούν, είτε είναι ενυπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, Λύκειο, σε όλα τα παιδιά, τονίζω σε όλα τα παιδιά. Τσάντες και γραφική ύλη, κυρίως όμως ενισχυμένη γραφική ύλη για τα παιδιά του Λυκείου. Όμως δεν είναι η πρώτη δράση και η πρώτη προσφορά που κάνει το κοινωνικό παντοπουλείο σε συνεργασία με τον Δήμο Αρτέων για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Να θυμίσω ότι και τα Χριστούγεννα μοιράσαμε δώρα στα παιδιά του κοινωνικού παντοπολίου, το Πάσχα μοιράσαμε λαμπάδες και παιχνίδια, τον Ιούνιο διανύμαμε παπούτσια παιδικά και αθλητικά και όλα αυτά οφείλονται στον αρτινό λαό, ο οποίος ανταποκρίθηκε, Στον Δήμαρχο Αρτέων που μπαίνει μπροστά και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το κοινωνικό παντοπολείο και να ενεργοποιήσουμε χορηγούς. Στους χορηγούς που μας έδωσαν μεγάλο μέρος των τσαντών. Στην ΔΕΙΑ η οποία χορίγησε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό από παιδικές τσάντες που βρίσκεται στο πλαίσιο της ιτερικής ευθύνης και της κοινωνικής πολιτικής. Όμως, να ευχαρισήσω εδώ τον αρτινό λαό, τον άγνωστο, τον άνθρωπο ο οποίος ερχόταν εδώ και άφηνε μία κασετίνα, ένα στυλό, μία τσάντα, σύντομα και μεταχειρισμένη, εμείς τα αξιοποιούμε, όλα αυτά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Καλή σχολική χρονιά και στα παιδιά αυτά. Δεν θέλουμε να νιώθουν μειονεκτικά. Θέλω να πάνε με τη τσάντα τους στο σχολείο, με τη γραφική ήλι. και είμαστε εδώ να αποκρινόμαστε σε όποιο έτοιμο έχουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τσιρογιάννη και το κοινωνικό παντοπολείο που δύο χρόνια τώρα μου στέκεται λόγω ότι είμαι διαζευμένη, άνεργη και με τέσσερα παιδάκια και με βοηθάνε πάρα πολύ. Άρα τα παιδάκια σ' ανοίξουν μεγάλη χαρά που φέτος όμως είναι καινούργια τσαντούλα. Ναι, βέβαια. Μεγάλη χαρά για τα παιδάκια.