Athens Science Festival 2018 - Βράβευση της Σχολής Χημικών Μηχανικών (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - NTUA, 2018)
: Το βραβείο του παρόντος, θα έλεγε κανείς, το βραβείο καλύτερης υπαρρουσίας στο Athens Science Festival πέντος του 2018. Αμέσως μόλις είπα το παρόντος. Το βραβείο θα πωνέμει η επικεφαλής περιεχομένη του Athens Science Festival, Γιούλη Τηλιατζή. Σε ευχαριστούμε όλους εσείς που έχετε δώσει το βραβείο. Σε ευχαριστούμε όλους εσείς που έχετε δώσει το βραβείο. Σε ευχαριστούμε πολύ. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο. Σε άλλο θα πάει το βραβείο. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο. Σε κάποιο μέρος θα πάει το βραβείο.