Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ / Κέντρα Τύπου | Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας μεριμνά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την οργάνωση Κέντρων Τύπου με σκοπό τη διευκόλυνση των εκπροσώπων διεθνών και ελληνικών ΜΜΕ, καθώς και των Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Κέντρα Τύπου | Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας μεριμνά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την οργάνωση Κέντρων Τύπου με σκοπό τη διευκόλυνση των εκπροσώπων διεθνών και ελληνικών ΜΜΕ, καθώς και των Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.