Ενότητα 9 : Web design / Διάλεξη 1 / Web design - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Web design: Στο σημείο αυτό θα περάσουμε να φτάσουμε λίγο του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν τα δωρεάν εργαλεία και χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις να φτιάξουμε δικές μας σελίδες στο διαδίκτυο για να δημοσιεύσουμε υλικό κάδου το φοράνε χρήσιμος με θετικό και γερά να ανεβάσει σε λίγο μεγαλύτερο με τον καινούργιο ανάβουν υπό συνθήκες και στο Νηπιαγωγείο ένα δημόσιο στο δικό του Νίκου Κοσμά χώρα της διδασκαλίας για μαθητές αλλά και υλικού το οποίο μαζί με τους γονείς και γιατί όχι να μπορέσει να φτιάξει ενδεχομένως και το τον ιστότοπο τόσες που τους όλοι στην πληροφοριακό υλικό ανακοινώσεις και διάφορα άλλα αυτές είναι κάποιες από τις δυνατές χρήσεις μπορούν πολύ περισσότερες σελ πριν όμως περάσουμε να δούμε αντίστοιχα εργαλεία για να αντέξει μια μάχη όσους λειτουργούν αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι μάο ξεδιαλύνουν λίγο πίσω στη ορολογία πρέπει να χρησιμοποιούμε γιατί παρατηρείται πάρα πολύ συχνά το φαινόμενο οι απλοί χρήστες καθημερινά οι χρήστες να κάνουν χρησιμοποιούν λάθος όρους στην καθομιλουμένη και τελικά να δημιουργείται μια σιγήσει διορισμός σχόλια σε αυτή τη φάση είναι όλος ιστότοπος στα αγγλικά μπονσάι σκέτο site και ιστοσελίδα στα αγγλικά what makes έτσι ιστοσελίδα μπορεί να μπούμε και σκέτο σε έλλειμμα αντίστοιχα στα αγγλικά περί της κρύβονται είναι πολύ σημαντικό να διαγνωσθεί δύο μεταξύ τους ο προδότης είναι και μετά θα εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε τη διάκριση ιστοσελίδα μια σελίδα θα χρησιμοποιηθούν το μωρό έτσι σελίδα και site θα χρησιμοποιεί από δω και πέρα σελίδα λοιπόν είμαι κάτι το οποίο το άνοιγμα μέσα στο φυλλομετρητή μέσω του browser άσχετα του 2ου προς χρησιμοποιούμε έτσι μπορεί να χρησιμοποιώ το Firefox να χρησιμοποιούμε το μου Robot χρησιμοποιούν τον Internet explorer δεν έχει σημασία το όνομα μια διαίσθηση και μας ανοίξει ένα περιεχόμενο μπροστά μας αυτό είναι μια σελίδα ο ιστότοπος τώρα το site μπορεί να περιέχει σίγουρα περιέχει τουλάχιστον μια σελίδα έτσι αλλιώς δεν υφίσταται ως ιστότοπους σε περίπτωση που δεν περιέχει καμιά σελίδα τότε σίγουρα θα δούμε ένα μήνυμα λάθους ΑΜ αλλά μπορεί να περιέχει πολύ περισσότερες και μάλιστα δομημένες σε μια ιεραρχική δομή με φακέλους οι φάκελοι κλπ όπως ακριβώς έχουμε τα αρχεία μας μέσα στον υπολογιστή μας έμαθαν έτσι μπορούμε να πούμε αρχικά στο κεντρικό βαγγελιώ αρχεία τοποθετημένα σε φακέλους του καθεξής όταν εμείς πληκτρολογήσουμε μια Διεύθυνση οικονομικής ακολουθούμενο μάθημα πληθωρισμό διεύθυνση και στο πάνω μέρος του φυλλομετρητή μας τότε αυτό που γίνεται είναι ρωτάει το μηχάνημα μας στα τέλη ένα αίτημα για αναζητήσεις του συγκεκριμένου ιστότοπου συγκεκριμένο site έτσι αυτό προωθείται ανάλογα μα πού του με το τρόπο με τον οποίο σύντομα σας στο Internet δηλαδή αν δεν πονά κάτι μαγικό δικτυακού τόπου σχολικό δίκτυο μπαίνουμε αποκλείουν provider μπαίνουμε έτσι δίχως να το κάνετε την Ελασσόνα ενώ οποιοδήποτε χρησιμοποιούμε αυτουργός δίνει μια πληροφορία πολύ πιο σημαντική ένεση server και ουσιαστικά το ερώτημα απευθύνεται στο DNS server και του λέει θέλει χρήστης μου μαύρη αυτή σελίδα αυτό το site έτσι ο DNS server διακομιστή DNS βλέπει στη βάση δεδομένων που διατηρεί Τοπικά μεταφράζει το όμορφη τη διευθέτηση σε IP διεύθυνση μιας γραμμένο παρά όπως έχουμε πει στην προηγούμενη στο μάθημα αυτό το νούμερο είναι μοναδικά για κάθε συνεχώς δίνει την πληροφορία στον υπολογιστή μας που ζητάει να δει τη συγκεκριμένη αίσθηση ότι πρέπει να απευθυνθείς σας στίγμα επί έτσι απευθύνουμε λοιπόν το ερώτημα στην IPO στην όλο αυτό το πράγμα προφανώς γίνεται διαφανές αδιαφανώς ξεχωριστή δεν καταλαβαίνει τίποτε απευθύνεται λοιπόν σε συγκεκριμένη IP και το μηχάνημα που στο οποίο ανήκει αυτοί οι οποίοι προφανώς είμαι ένα διακομιστής φιλοξενίας ιστότοπων και ιστοσελίδων web server δηλαδή όποιος επιστρέφει τις πληροφορίες της αρχικής σελίδας που αντιστοιχεί στη δύση έχουμε βάλει έτσι μας επιστρέφει δηλαδή το περιεχόμενο μιας σελίδας είναι πιθανό να δούμε server μας φιλοξενεί περισσότερα από ένα έτσι υπάρχουν διαφοροποιήσεις συγνώμη τεχνική γνώση δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή με την οποία διαχωρίζει τα συγκεκριμένα εντός ιστότοπους αυτό μόνο ξένους ναι αλλά εμείς ας κάνουμε την παραδοχή τώρα χάριν ευκολίας ότι κάθε web server που φιλοξενεί ένα site αυτό το site λοιπόν έχει ουσιαστικά στον διακομιστή για να υφίσταται αυτό το site υπάρχει στο διακομιστή μια δομή όπου έχει έναν κεντρικό ρόλο στον οποίο υπάρχει συνήθως μια σελίδα η οποία αποθηκευμένη με τη μορφή αρχείου που έχει όνομα είναι 6.3 έτσι μετά τη die for τελεία στην έτσι το εξηγείς αυτό την προηγούμενη φορά και εξορισμού ανεβαίνουν και τη διάθεσή μας επιστρέφει μας στέλλει το περιεχόμενο αυτού του αρχείου πέρα λοιπόν από αυτό το άσυλο θα παραστούν μετά τι γίνεται με τον πιο βάναυσο μας περιέχει μοιάζουν ν' αποφα κενούς φακέλους σε δεύτερο τρίτο ταυτοτήτων και πιο βαθιά γενικότερα το οποίο επίσης περιέχουν αρχεία τα οποία όχι μόνο με αρχεία HTML άλλες ιστοσελίδες δηλαδή μπορεί να αρχίσει να ηχούν μοναρχία βίντεο μπορούμε να φιλάς αρχείων τα οποία περιέχονται στις σελίδες μας και πάει λέγοντας σελίδες τώρα ουσιαστικά ημέρα τα αρχεία HTML που βρίσκονται στο διακομιστή αυτά περιέχουν τι περιέχουν οδηγίες πόρος στο λογισμικό αποκλεισμού για να δούμε τη σελίδα του στο Firefox μας δίνανε που του λένε πως μας ζωγραφίσει τη σελίδα στην οθόνη όμως αστικά τι να γράψεις για τη νέα γραμμή να πόσο μεγάλα γράμματα έχουν τοποθετήσει κυτταρικών όπου του λέει η συγκεκριμένη εικόνα που είναι αποθηκευμένη η οποία μπορεί να αποθηκεύσουμε οπουδήποτε στο διαδίκτυο ότι στο συγκεκριμένο διακομιστή και άρα θα του δώσει την πλήρη διαδρομή στον διακομιστή αυτό ποιοι είναι στο ιπποφαές Kellogg κάθε είναι το αρχείο εικόνα 1.6 i-DTEC για παράδειγμα έτσι όλοι αυτοί πληροφορία φτάνει πίσω στο δικό μας υπολογιστή και η δουλειά που κάνει το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι να παραθέσω οδηγίες να αναζητήσει όλο το πρόσωπο λίγο χρειάζεται εικόνες βίντεο και οτιδήποτε άλλο ήχους το καθεξής και μας σχεδίαση στην οθόνη μας έδινε τη σελίδα που φέρνει με βάση τις πληροφορίες αυτές ιστότοπος λοιπόν ολιγόμηνη φιλοξένησε έλληνες κίνηση ελληνες αυτό ανεξάρτητα δοχεία με κατάληξη τη στιγμή στη ml που φιλοξενούνται στο διακομιστή έτσι κλπ καν αυτή διάκριση γέρνει υπάρχει γίνεται συχνά παραμονής τους χρήστες στην καθομιλουμένη να φαίνονται σαν κοτόπουλα έναν θέλω να φτιάξω μια σελίδα λοιπόν ιστότοπος όμως έχει πάρα πολλές σελίδες και πολλές φορές όταν απευθύνονται σε έναν επαγγελματία για να φτιάξουν μια σελίδα ένα site που τη χρησιμοποιώ κι εγώ ακριβώς στον ίδιο χώρο και του πουν λοιπόν ότι θέλω να μου φτιάξει ένα σελίδα το πόσο βαριά εκθετικά ανάμεσα στο ένα και στο άλλο μια σελίδα είναι ένα αρχείο με ορισμένες πληροφορίες μέχρι εκεί αν θέλουμε παραπάνω περιεχόμενο με μενού από πάνω δεξιά αριστερά οπουδήποτε έτσι έχουμε διάφορες επιλογές προβολής κλπ αυτό με ιστότοπος έτσι ελπίζουμε με ξεκάθαρο στο σημείο αυτό οπότε μας πάμε λοιπόν να δούμε με εξηγήσουμε σε επόμενη φάση πώς λειτουργεί ακριβώς η γενιά τους να ζουν μια ιστοσελίδα λοιπόν μια σελίδα μπορεί να περιέχει απλό περιεχόμενο κείμενο δηλαδή μπορεί να περιέχει πολυμεσικό περιεχόμενο να έχει δηλαδή εικόνες έχει ακούγεται ένα ήχος όταν ανοίγουμε τη συγκεκριμένη σελίδα μπορεί να υπάρχει ένα video το οποίο είναι εμφανές μέσα σελίδας ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο από κάτω στο κάτω μέρος του βγαίνουν τα κουμπιά play στο παύση κλπ όπως ακριβώς συμβαίνει για παράδειγμα στο γιο του έτσι και για να κάνω την αντιπαραβολή θα πω ότι όταν εμείς ανοίξουμε αφειδώς εκδίδουν βλέπουμε μια σελίδα που περιείχε αυτό το βίντεο του ολόκληρου του ιδού λοιπόν είναι ιστότοπος όποιος είναι ένα σύνολο από μέρους λίστες περιέχουν όλα τα βίντεο που ανέβασε χρήστης και τα οποία εμείς μπορούμε να λογισμικά να τα δούμε συνεχίζοντας λοιπόν άλλο περιεχόμενο μπορεί μια σελίδα μπορεί να είναι αλληλεπίδραση και φόρμες θα βρουν παραδείγματα στη συνέχεια επισημαίνει για παράδειγμα όταν μπαίνουμε στο ωστόσο αιτία ένα online καταστήματος μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών σόου μπιζ υπάρχει μια αφορούν την πραγματική κοινωνική μας τους συμπληρώνουμε κάποια στοιχεία επικοινωνίας γράφουμε το αίτημα μας το πάμε ένα κουμπάκι και αυτό επιστρέφει με τη μορφή μηνύματος συνήθως σε αυτούς οι οποίοι βλέπουν σε συνεχή και μπορούν να προωθηθούν μέσα μας με την απάντησή τους την απάντηση την ανταπόκριση στο αίτημα μας επίσης άλλο πολύ συνηθισμένο πράγμα το πιο συνηθισμένο μιλάει σε μια ιστοσελίδα είναι συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες τι συμβαίνει λοιπόν όταν εμφανίζεται ένα συνδυασμός υπάρχει κώδικας από πίσω το οποίο διαβάζω φυλλομετρητές μας που τους λέει ότι ξέρεις ο χρήστης κάνει κλικ στο cover σημείο του ποιο χαρακτηρίζεται ως σύνδεσμος και το οποίο το καταλαβαίνουμε εμείς γιατί το ποντίκι γίνεται χεράκι έτσι μας δείχνει το σημείο του συνδέσμου έτσι τους δίνουν από πίσω και την οδηγία του αν κάνει κλικ σε αυτό το σημείο χρήση της σε πιάσει Έλληνα θα κατευθύνει τον χρήστη έτσι τόσο για σένα σημαίνει ότι του υποδεικνύει ένα άλλο αρχείο τύπου HTML συνήθως το οποίο είναι αποθηκευμένο σε κάποιο άλλο σημείο σε έναν άλλο φάκελο ενδεχομένως ν το οδήγησαν εντελώς διαφορετικό διακομιστής κάνοντας το αίτημα για εκεί και επιπλέον υπάρχει μια οδηγία που λέει αν θα το δείξει το συγκεκριμένο νόμο το περιεχόμενό τους δεν θα το δείξει σε όλη την οθόνη θα αντικαταστήσει το υπάρχον βλέπουμε στο φυλλομετρητή μας δηλαδή με το περιεχόμενο του Νέου τον περιεχόμενο αυτό που αντιστοιχεί σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ανοίξει σε νέα καρτέλα έτσι συχνά οι φυλλομετρητές έχουν τη δυνατότητα να έχουνε καρτέλες άρα αμοιβή για να προσθέσουμε ένα πράγμα σαν καρτέλες σε καινούργιο παράθυρο εντελώς και ούτω καθεξής έτσι είναι πράγματα τα οποία έχουμε δει τα βλέπουμε συνεχώς το διαθέσιμο με είναι το διαδίκτυο συνεπώς η σημαντική διάκριση που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβουμε τι διαφορά έχει ο ιστότοπος από την ιστοσελίδα και πάμε σιγά-σιγά να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούμε να κατασκευάσουμε χώρισμα έχουμε κατάμουτρα αυτά τα τεχνικά στοιχεία που χρειάζονται για να μπορέσουμε να φτιάξουμε δικές μας στους έλληνες χωρίς να ξέρουμε δηλαδή όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες το πώς στήνονται οι συνέπειες αυτές τις οδηγίες που δίνουμε κλπ θα δούμε αρκετά σύγχρονο εργαλείο το οποίο επιπλέον είναι δωρεάν και μας φίλοι μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να φτιάξουμε τις δικές μας τους δικού μας ιστότοπους και τις δικές μας τους έλληνες και μάλιστα περισσότερες από ένα χωρίς να με απλό χειρισμό ποντίκι χωρίς να χρειάζεται να ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι που είναι το πιο σημαντικό αυτό που θα δούμε είναι περίσσιο we blame ρε κι και ένα στοιχείο που πρέπει να συζητήσουμε δίνουμε ξεκινήσουν να δούμε την υπηρεσία web player είναι το ζήτημα του ονόματος ένα ιστότοπου γιατί φτιάξουμε τον εαυτό του πάνω του δημοσιεύσουμε κάπου για να μπορέσει να βρει που χρησι στον οποίο απευθυνόμαστε Χρήστος ζώης απευθυνόμαστε πρέπει να ξέρουν οι άδειες τις για να μπορέσουν να βρουν το υλικό που θα δημοσιεύσουμε έτσι άρα χρειαζόμαστε να παραχωρήσουμε κάβους DNS server και από εκεί μπιν νάσερ αναλαμβάνει να αναπαράγετε την έριξαν στη μέσα πλευρά του κόσμου την πληροφορία του σε ποιά άλλη πηγή αντίστοιχη το μόνο που θα διαλέξουν προφανώς οι δύο επιλογές που θα κάνουμε για όνομα δεν είναι εντελώς ελεύθερη έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον και υπάρχουν εργαλεία για να μπορέσουμε να το κόμμα αυτό υπάρχουν διευθύνσεις με διάφορες καταλήξεις όπως κόμη γιώργου όλου και πάει λέγοντας πολλές από αυτές είναι επιπλέον 9 έχουν ένα μικρό κόστος δηλαδή για παράδειγμα για κατάφωρη σου ένα όνομα με την κατάληξη λίγα τσιγάρα έτσι ο πανεπιστημιακός Ηλίας άρα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή εάν το συγκεκριμένο όνομα είναι κατοχυρωμένο όχι πηγαίνω μέσω εταιρειών που κάνουν αυτή τη δουλειά τους λέω ότι θέλω να καταχωρήσει το συγκεκριμένο όνομα online γίνεται αυτή διαδικασία πληρώνω ποσό το οποίο ποικίλλει σε ποσά της τάξης των πέντε έως 10 ευρώ το χρόνο έτσι συνήθως μπορούν να αγοράσω για δύο χρόνια του για δύο έως 10 νομίζω οι περισσότεροι μιλάνε μέχρι 10 χρόνια του συγκεκριμένου νόμου και ένα και τα τση κάμω χρονικό διάστημα πριν την λήξη συγκεκριμένη καταχώριση στην ισχύος του ήλιου της σύμβασης για το όνομα μολυβένια υλοποίηση με την οποία μπορούν να ανανεώσω το όνομα αυτό να πληρώσουν ένα ποσό που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα το οποίο δρα ως ειρήνη να επιλέξω να το γνωρίσουν συνεπώς όταν λήξει η σύμβαση που χάνουμε τη συγκεκριμένη εταιρεία πάγωμα στην στη διάθεση των συγκεκριμένων επίσης εδώ πρέπει να αναφέρω οτι θελει μια προσοχή στα ονόματα που διαλέγουμε γιατί στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά περιστατικά και δικαστικών διαμαχών και διαφόρων προβλημάτων όταν απλοί χρήστες ενδεχόμενα Καρλοβάσου σκεπτόμενοι πονηρά προσπαθούν να κατοχυρώσουν ονόματα ονομασίες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε γνωστά εμπορικά ονόματα για παράδειγμα λόγου χάρη θα μπορούσαμε να καταχωρίσει το Coca Cola έτσι στους εδώ στα ελληνικά . 100 εκεί τίθεται ένα ηθικό θέμα στο οποίο εγώ πολλές φορές χάνουμε κατοχυρωμένο το όνομα της εταιρείας πατενταρισμένο μπορεί να χρειαστείς διά της δικαστικής οδού που σημαίνει εξορία αυτών να χάσει την κυριότητα του συγκεκριμένου ονόματος αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου για παράδειγμα αν κάποιος έχει παρόμοιο όνομα έναν άγνωστο καλλιτέχνη και να κατοχυρώσει το όνομα δεν έχει δικαίωμα ο καλλιτέχνης είναι γνωστός δέσμευση είμαι κερδίσει δικαστικά Oettinger συγκεκριμένου χώρου απειλή δεν τίθεται ειδικό θέμα αυτό που απάρτιζαν το χειριστήριο που προσπάθησαν να δεσμεύσει το συγκεκριμένο όνομα στην περίπτωσή μου θαυμάτων στο Γουέμπλεϊ θα δούμε το εξής όταν υπάρχει ένα διακομιστής έτσι που φιλοξενεί ένα τότε μπορούμε να φτιάξουμε τη πόσα εξ αυτών τα οποία στα οποία η αίσθηση τα δύο τελευταία συνθετικά jeans μακρόστενη για παράδειγμα για να μπούμε στο Willy θα χαράξουμε τάβλι ΒΒΒ ενιαίο βιβλίο ηλιακό έτσι μπορούμε να πούμε το βαγγέλης . πολυτέλεια ακόμα μπορούμε να φτιάξουμε το θανάση στέλλα που έπληττε λεύκωμα αυτά είναι ιστότοποι φιλοξενώντας πάνω στο πολυτελές ακόμη και αναλαμβάνει η ίδια να φτιάξει τον τάφο του Παύλου με κάθε κόστος με ίδια με την μόνο με τον περιορισμό ότι τα πάντα βρίσκονται στους της μύλοι αντίστοιχα οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά σας προσωπικά δεν σχολείου τους στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο το οποίο ως γνωστόν έχει Διεύθυνση www . ch αποσπούν . 60 και μπορούν να φτιάξουν PSI τα οποία είναι επισκέψιμα ανιχνεύσιμα με διευθύνσεις του τύπου www τέλεση στηρίζεται κάθε Τόσκα έτσι αυτό δείχνει προς ένα ιπποφαές κελιών του κεντρικού διακομιστή που φιλοξενεί το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο έτσι κι από κει και αναπτύσσεται όλος ιστότοπος που έχει κατασκευάσει χρήστης πάμε λοιπόν σιγά-σιγά να δούμε την υπηρεσία Google και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτή λοιπόν γράφουμε τη διεύθυνση τα λόγια τα 30.0 9 , και αυτό που βλέπουμε συγκεκριμένη φόρμα συγκεκριμένη πρώτη σελίδα η οποία μας λέει ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα λογαριασμό δωρεάν έτσι πρέπει να βάλουμε ένα όνομα με e-mail και να κωδικό ένα Passport για να μπορούμε να επισκεπτόμαστε και βέβαια αυτό μας βοηθάει να μπορούμε να παίρνουμε και να διορθώνουμε τόσο εμάς στη βόρεια σε περίπτωση που δεν θέλουμε να φτιάξουμε ένα να αποθηκεύσουμε τόσο θα φτιάξουμε θερμά πλάνο δοκιμάσουμε δωρεάν όπως πολλές άλλες εταιρείες εδώ δεν υπάρχει αυτή δυνατότητα άρα πρέπει να φτιάξουμε το δικό εγώ έχω ήδη ένα δικό μου πότε θα Μπο με τα δικά μου στοιχεία ωραία και ανοίγοντας τις το συγκεκριμένο συγκεκριμένη υπηρεσία επειδή είναι πρόεδρος της μανταλένα μηνυμάτων γιατί έχει κάνει μια αναδιάρθωση του Κουρουμπλή δεν έχει σημασία αν θα πάμε να δούμε κ ίσως και θα υποθέσω κυρίως δηλαδή και θα δούμε τώρα τη βασική δομή της βασικής ελλήνων που βλέπει ένα χρήστης βλέπουμε λοιπόν ενώ στο πάνω μέρος του οποίου λυσσάει στο Macy S κάμψη ο έτσι το Μακάο πρόγραμμα ψηφίστηκε για τον κωδικό μου λοιπόν να αλλάξω το παλιό και ούτω καθεξής έτσι αυτό μας ενδιαφέρει είναι Ραυτόπουλος science στο οποίο περιέχεται μια λίστα με τους ιστότοπους έχω κατασκευάσει εγώ μέσω της υπηρεσίας μέσω της υπηρεσίας Google μέχρι αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη ταινία βλέπουμε ρυθμό ένα κατασκευασμένο ένα το οποίο έχει τίτλο στη λίστα μας site και η διεύθυνσή του είναι 6D πιάνο κατά τελετή των ΗΠΑ αρχής πληροφορικής deals πουλιούνται ένα , έτσι δίπλα από αυτό έχει τρεις κουμπιά το FBI στα στατιστικά δηλαδή και το μόνο το οποίο όμως μου λέει ότι μπορώ να τους πείσω deal site Weibo αντιγράψω άρα να χρησιμοποιούν αυτός βάση και μερικές μικρές τροποποιήσεις θα φτιάξω ένα καινούργιο site να μάθω τι καταχώρησης έχουν γίνει με φόρμες σαν τη φόρμα που ανέφερα πριν επικοινωνίας και ανεβούμε έχω βάλει τη συλλογή εικόνων από τα σχολεία του μπλογκ ευεξίας έτσι πατώντας enter θα μπορέσω να επεξεργαστούν του τόσο πριν κάνουμε αυτό το πράγμα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καινούργιο πατώντας στο κουμπάκι πάντα Sykes πατώντας σε πολλά sites περιμένουμε για λίγο να ανταποκριθεί η υπηρεσία και μας ρωτάει ήρθαν αφορά το site που θα φτιάξεις θαναι ενα απλώς βοηθάνε Blue ήρθαν όλα κατάστημα αυτή γέννησε ελλείμματα αυτές επιλογές αυτό Family ο χρήστης που συνέβη για πρώτη φορά μπροστά στο στο Γουέμπλεϊ όποιος δεν έχει κατασκευάσει πριν ένα σακίδιο που έχω κάνει έχω αλλά μπαίνει για πρώτη φορά κατά συνέπεια αφού δεν υπάρχει κάποιος έτοιμο του δίνει αυτή την επιλογή να μπορεί να ξεκινήσει να φτιάχνει αίμα και γλώσσες κάνε κλικ λυσσάει και μου δίνει μια σειρά από θέματα ευθύνης με το οποίο μπορώ να φτιάξω αισθητικά του site ετσι προς όλους τους παρακάτω βλέπουμε έχει διαφορά διάφορους τύπους ιστότοπων με από πάνω μου με διαφορετικά χρώματα μάλιστα κάποια σαν αυτό το βρίσκω άκου λέει μου δίνει την επιλογή να διαλέξουν ποιο είναι το χρώμα βάσης που θα χρησιμοποιείται ωμό έτσι και διάφορα τέτοια παραδείγματα με με κουμπάκια με εικονίδια με απλωμένο το καθεξής έχει πάρα πολύ μεγάλη λίστα έτσι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα σε όλα τα γούστα είναι τα διαλέξω αυτό με το πορτοκαλί χρώμα θα πάω εκεί που λέει στους άρα έχω διαλέξει θα φτιάξει το γουίλι από μόνο του όλη τη βασική δομή με τα χρώματα των αγγέλων κάθειρξης το επόμενο στάδιο είναι να με ρωτήσει πώς θα ονομάσουν πια διαίσθηση θα αντιστοιχίζονται τόσο θα φτιάξω και μου δίνει τη δυνατότητα πρώτον να το κάνω μαγνητισμό έχεις κάτι . 0 ακόμα αυτό είναι εντελώς δωρεάν και λέει μάλιστα έχει την επισήμανση κρητικού του γιώργου Σατσίδη αυτή δηλαδή ένα καλός τρόπος να ξεκινήσει του μπορούσα έτσι διότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω νόμου μισθωτών ανέβω βάλω τώρα θα δοκιμάσουμε το εξής θα δούμε για παράδειγμα αρχής κλήρο που χορηγεί κις θα δείτε ότι δίπλα που έχασε ένα μήνυμα που λέει λέει και ένα κόκκινο όχι μου λέει δηλαδή ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο όνομα γιατί αυτό το χρησιμοποιεί κάποιος χρήστης χρήσης το χρησιμοποιημένο ας του πούμε που υποκινεί το ΕΚΕΒΙ είναι χρησιμοποιείται ήδη μπορώ να βάλω και Παπαφλέσσα παρέχεται λες και τον καθιστά ευάλωτο κοινής site δεχόμενος δεν αφήνει θα βάλω αρχές πληροφορικής δύο έτσι είμαι σίγουρος ότι είναι ελεύθερο εναλλακτικά μπορώ κατεβαίνοντας προς τα κάτω να καταχωρήσει ένα καινούργιο κόμμα είναι ένα καινούργιο όνομα DNS server και μου δίνει τη δυνατότητα να είναι της μορφής tablet η Αυγή . κατι τέλεια όμως και το πουλί κόμματα πίσω μου δίνει τη δυνατότητα το έγκλημα φτιάξω σε πύλη ανέκτησε τέλεια ο έχω την εντύπωση ότι αυτά τα τρεις είναι δωρεάν Γι' αυτό και μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνουν δοκιμασία το ρεύμα του πρώτη στέλλα ακόμη είναι διαθέσιμο το τέλεια την διάθεση μου και τότε έλεγα ώμου είναι διαθέσιμο έτσι σε αυτή την περίπτωση το βρασμό πίσω αυτό φαίνεται γιατί έχω έχει ενεργοποιηθεί αυτό το αυτή τη λύσσα και είπε να τότε θα προτιμήσουν τη λύση του γουίλι τελεία έχω και αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω βάσιμες αφού τόσα φτιάχνουμε ένα όνομα το οποίο το έχω αγοράσει ηγηθεί έτσι και μου βγάζει ένα τόπο κατώτατου πού είναι αυτό το όνομα και θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις αυτόματα χωρίς να με ενοχλήσει ιδιαίτερα το του γουέμπλεϊ για να συνδεθεί αυτό τον αγώνα αξίζει από έναν τέτοιο provider τόσο στα αυτιά σου θα υποστούν απειλήσει που φτιάχνουν του κάτι . Κουρουμπλή Telekom έξι και μετά θα πάμε στο κοντινό συνέχεια βλέπουμε λοιπόν τώρα ότι βασική δομή τους εκφράζουμε φτιάξει έτσι έχει φτιάξει στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο My Side και έχουμε κάποιες επιλογές στα αριστερά μας κάποιες επιλογές από πάνω από πάνω λοιπόν που έχει τις ευλογίες του design περιττές στο σεξ έτσι θα δούμε την αυτά στη συνέχεια δείπνα αυτός αυτή την πληρο ορία που βρίσκεται πάνω πάνω έχει μια ακόμη ένα σταθερού υπολογιστή και ένα εικονίδιο που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο μας δίνει λοιπόν την δυνατότητα να πειράξουμε το site μας και να φαίνεται διαφορετικά σταθερό υπολογιστή και διαφορετικά σε φορητή συσκευή έτσι αν μπορούμε να φτιάξουμε ένα site το οποίο όταν μπαίνει ένα χρήστης να αναγνωρίζει από τη συσκευή έχει βρει και έχει μπει αφού το σταθερό υπολογιστή δείχνει κάτι άλλο αν έχει μπει αποφόρτισης και μη λόγω της διαφοράς το γνωστό μέγεθος οθόνης το ότι δεν από κινητή τηλεφωνία αλλά όγκος δεδομένων κοστίζει περισσότερο η λοιπόν να κάνουμε μια πιο ελαφριά έκδοση και τέλος το κουμπί Παυλής οπαδών πατήσουμε θα ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο site πριν καν αυτό να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν πουλάει στην αρχή κλείδωνε and Head Line έτσι λοιπόν μπορώ να κάνω κλικ όμως βάζω πάνω εργαλεία για να μορφοποιηθεί δράματα ομάδα κάνουμε έντονα πλάγια υπογράμμισε μάνα του συμπλεγμάτων μεγάλωσαν από μικροί σε μέγεθος εναλλάξ γραμματοσειρά το τχ γη με το εικονίδιο αυτό που έχει το σηματάκι της αλυσίδας να φτιάξω ένα σύνδεσμο σωστά κάποιος κάνει κλικ πάνω οδηγεί κάπου αλλού λοιπόν να γράψω πέντε φωτεινή κύριε αυτό είναι το ρόδου μου σώοι έτσι το πρότυπο του συγκεκριμένου που χρησιμοποίησαν απαιτεί η φράση αυτή είναι γραμμένες με κεφαλαία γράμματα έτσι αβοκάντο μπορούν να βγάλουν μια περιγραφές θα γράψουμε περιγράφει To site ξέρει φορέα κάνοντας κλικ όλων έργο ποιητικό το βλέπω πάνω στην εικόνα με το πιάτο αυτό που έχει δεν μου αρέσει αυτή εικόνα που έχει υποβάλει η βουλή αίτημα της και μπορώ να την αλλάξουν δίνει λαβή σε τιμές έτσι μπορούν να τοποθετήσουν μια δικιά μου έχει ένα κουμπί στο κάτω μέρος λέει απλώς ζήτημα τώρα μπορώ να βάλω μια δική μου εικόνα που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του site της εννόμου ας διαλέξουμε το server με τον Σεφέρη Select επιλογή έτσι και ενοχοποιείται λοιπόν στο κάτω μέρος για την εικόνα αυτή έχει το ξενίζει ματς έχει σου που είναι 0% ποτέ μεγαλώνουμε το αντικείμενο πλεγμάτων μικραίνουν ουσιαστικά κόβουμε καν μακροβιότερο την εικόνα μας θέλουμε στο μπλέντερ είναι για να της δώσει έτσι θέλει λίγο χρόνο να ενεργοποιήσει μπορεί να κατεδαφίζοντας το 0% στο ΔΑΚ έμεινε για να την κάνει πιο σκοτεινή και το φίλτρο είναι για παράδειγμα η ασπρόμαυρη να την κάνει να τη φωτίσει να την κάνει βινιέτα είναι να βάλει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω σαν παλιές φωτογραφικές μηχανές και να δημιουργήσει ένα τέτοιο πράγμα γι' αντρα αν είμαι ευχαριστημένος από το χάρη στη ν Οικονόμου Παπαδόπουλο σε ύλη και μπορεί αυτή την αποθήκευση αυτή την ταινία παρά τις εικόνες το τι κάνω για όλες τις σελίδες site μου ήμουν για τη σελίδα στην οποία βρίσκονται παραβλέπουμε διότι δίνει τη δυνατότητα σε κάποιες σελίδες έχω εικόνες πάνω να έχουν διαφορετική εικόνα διαφορετική σελίδα αλλά ενδεχομένως να είναι κατηγορούμενοι σύζυγοι κατηγοριοποιεί Μενεσελίδου μα μπορώ να διαλέξω μια εικόνα η οποία έχει άμεση σχέση με την κατηγορία εγώ θα βάλουν κω σε αυτόν περιττές έτσι πότε το έκαναν αυτό και μάλιστα δήλωνε ότι είμαστε είχε να ακουμπά και το οποίο σημαίνει ρυθμίσεις σαμαρά μαζί με το το σύμβολα και τον το οποίο αν το πατήσουμε μπορούμε να ρυθμίσουμε τα πράγματα γιατί μιλούμε για τη συγκεκριμένη σελίδα δηλαδή εάν φάνε η σελίδα μας λέει τον χέγκελ δηλαδή θα έχει μια αρκετά μεγάλη εικόνα στο παγωμένο στις άφθονες σοκ και να φάνε πιο στενή έτσι θα είναι πιο μικρή λωρίδα της συγκεκριμένης εικόνας πειθαρχικών καθόλου ANFA αρχηγοί με νόμου με εικόνα στη μια πλευρά το καθεξής έτσι διαλέγουν έστω το λέει 8 τη διαρρύθμιση της σελίδας πάμε τώρα λοιπόν στη σελίδα που έχουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ένταξή μας λέει λοιπόν κάτεργα λίγο πιο κατά την εικόνα και μου λέει ότι μπορείτε να διαλέξω ένα συγκεκριμένο layout και υπαλλήλων που θα προωθηθεί θα είναι δύσκολες τρεις τηλέφωνο στηλες Ελληνες έτσι σε λύσεις που έχουν στη ένα πλευρά εικόνα στην άλλη πλευρά κείμενο έτσι μου δίνει έτοιμα τέτοια πράγματα να δουλέψουν ας δούμε σε βαθύ ρήγμα το λίπος το κουμπί layout και μου δείχνει τιμές έτοιμο μοτίβα Σελίνου να διαλέξω πια θέλω έτσι θα κάνουν πίσω τώρα κάναμε το πειράξω αυτό μάλιστα διάλεξε αυτήν τη φορά αφού φτιάχνουν το layout τοποθετεί τα κομμάτια αφού διαπίστωνε του τοποθετεί τα κομμάτια βλέπουμε π.χ. εικόνα έχει κειμένου έτσι μέσα σε πλαίσια άλλες εικόνες από κάτω και καθένα βγάζω εγώ πάνω καμία εργαλεία και να μπορέσουν οι δύο ανάδοχοι στο αν μου κάνει κάτι από αυτά των κρατών και των έξι εργαζομένων δεν κάνει πάνω μου λέει ότι έκανα πριν διότι βλέπω πως θα βγει πατώντας κι αυτό κρατάω πάντως κανείς δεν το κρατάω και επιστρέφουν πίσω στην Αυγή όσων που είχαν στην αρχή ΗΠΑ διάλεξε ένα διαφορετικού layout λοιπόν στατιστική κρατισμό αυτό εναλλακτικά διατάξεων με τιμολόγια όπως θα μπορούσα να ξεκινήσω την άδεια για τη σελίδα και άρχισα να βάζω μέσα πράγματα σας χρυσό ή όχι θα σβήσω όλα αυτά που έχει έτσι για να μην αδειάσουν τελείως τη σελίδα και να φτιάξουμε καινούρια δικαίωμα στην αρχή που θα έχει μέσα αυτό που θέλω να βάλω μόνο έτσι διαλέγω σε κάθε πράγμα πάνθεον μέτωπο το ποντίκι πάνω γέννα κουτάκι γύρω γύρω το οποίο έχει να πει π.χ. πατώντας λοιπόν στοχεύει μπορούν να διαγράψω οτιδήποτε έχω ενεργοποιήσει εκείνη τη στιγμή λείπουν δυο πραγματάκια όμως έτσι 1000 ενώ σε ορισμένους τιμή και το Welcome δεδομε πολύ που έχουμε βολικά κι έτσι έχουν επιστρέψει πάλι σε μια άδεια όσον έτσι και μας λέει λοιπόν εμφανίστηκε στην επιλογή που λέει εκτός από τους λέει ότι απασχολήθηκαν πράγματα να διευκολυνθούν με τι λέει το Drive LM ενισχύεται πάρτι δηλαδή αντικείμενα που θέλετε να πάμε σελίδα αναφέρουμε εδώ τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται στο μενού που είναι στην αριστερή πλευρά της οθόνης έτσι αυτό πέρα λέει προδότη τέλος για να δούμε το πρώιμο το πόδι μου και το πετάω ανάμεσα μετώπου του φέρνει εδώ μέσα λοιπόν μου γράφει ηλικίας του εετηδε φθάνει ένα τίτλος κάνοντας κλικ εδώ πάνω θα γράψουμε για παράδειγμα είναι επειδή είμαστε τι πρεσβεύουμε βάζει υποχρεωτικά το κανε κεφάλαια θα δώσουν τίτλος πρώτης σελίδας και αυτό μπορεί να τον μαυρίσουν έτσι για να το κάνω έντονα κάνω λαχεία να παγώσουμε υπογραμμίσει να τον μεγαλώσουν και άλλα ταμεία και άλλο να τον κρίνω έτσι να αλλάξουν όνομα έτσι ας το κάνουν πορτοκαλί για παράδειγμα να βγάλουν συμπεράσματα στοιχίζουν στο κέντρο της σελίδας στην άκρη αριστερά στη Μακρινίτσα στο γνωστό κέντρο ετσι διοτι θελω γενικότερα και μάλιστα δεν μ'αρέσει κι μπορούν να το πάρετε να μετακινήσουμε λίγο πάνω λίγο κάτω έξι αυτού πέρα μετά το κράτος θα βάλουμε λίγο κείμενο βλέπετε είχε μια μπλε γραμμή έτσι εκληφθεί αυτό roll Hall of φθορά το που έφερε τη Χιλή το αρχικό κείμενο προφανώς μπορώ να γράψω ότι θέλω και πάλι έχουν τέτοια ρυθμιστικά δηλαδή να κάνω παρά να παίξουμε το χρώμα του απέξω το χρώμα του που των γραμμάτων με το μέγεθός τους φάνε έντονα πλάγια γραμμή κείμενα στην θα κάνουν το μάλιστα για ρήξεις θα γράψω αρχική οθόνη αρχική σελίδα θανάτου μαυρίσουν και θα πατήσουν πάνω του σύμβολα και με την αλυσίδα και λεβέντη μου δίνει τη δυνατότητα να κατευθυνθούν σε μια καινούρια διαίσθηση σταματάμε το αξίες πληρο ορικής βιοτίνη δύο σε 1.2 λίτρων αλλά ακόμα έτσι και ουσιαστικά κάνω πληγές θα ξαναπώ τόσο στην ίδια σελίδα πληροφορικής ντόρα σωστά και μάλιστα έχει μια δυνατότητα να μπορέσω να ανοίξουν ξεκαρδιστικό της TUI τη διαίσθηση αυτή το σύνδεσμο στο κεντρικό παράθυρο της αυτού επιπλέον ότι μπορώ να ανοίξω σε κεντρικό παράθυρο και να μείνει άθικτο το παράθυρο στο οποίο δούλευε εκείνη τη στιγμή εναλλακτικά έχω τις επιλογές ξένους αυτός αντίστοιχης αρχής κι έτσι μπορώ να κατεβάσω για παράδειγμα ένα αρχείο ήχου ένα αρχείο πολλών πολιτών αρχείου το κείμενο και το ταξίδι ήρθανε μια στάνταρ σελίδων η οποία βρίσκεται μέσα στο σχεδιασμό έτσι όλες οι επιλογές που υπάρχουν υπουργοί κάτω κάτω του website URL αντιστοιχούν σε πολλούς σε αντικείμενο το οποίο από το πουθενά ένα στους πέντε είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι με αυτό που φτιάξαμε πατάμε Save και θα δείτε ότι είναι προγραμματισμένο και είναι σύνδεσμος πλέον έτσι τώρα είδαμε το υδάτινο τότε μπορούμε να φέρουμε μια εικόνα λοιπόν και μάλιστα στην εικόνα μας δεν ήταν απλή σωστότερα πρέπει να κάνουμε κλικ και θα πρέπει να ανεβάσουμε μια φωτογραφία που έχουμε βρει εμείς η φωτογραφία αυτή την στον υπολογιστή μας οπότε πατάμε στο κουμπί που λέει upload Photo φόντο κομπιούτερ μπορούν να φανεί σημαίνει την εξερεύνηση των Windows να έχει το αρχείο που θέλετε να το πάρουμε του βουτηγμένο το ρίξω αυτό το πλαίσιο Πολύδωρα αφού το 1000 θα αναλάβει το Γουέμπλεϊ να την τραβήξω τον υπολογιστή ούτε να την τοποθετήσει εκεί εναλλακτικά επίσης μπορώ να βάλω εκεί που λέει η MIG URL και να δώσω τη διεύθυνση μιας σελίδας ας δούμε ας βρούμε στην εικόνα μιας παραλίας για παράδειγμα ο Canon μια αναζήτηση προβολή εικόνας η Διεύθυνση της εικόνας αυτής της συγκεκριμένης φαίνεται πάνου την αντίγραφο έρχομαι εδώ είναι δύσκολο Login CERT και θα αναλάβει το χούι λίου να τραβήξει τις έλεγα αυτή την εικόνα αυτή και να την τοποθετήσετε σελίδα έτσι να απ τη στιγμή που την τοποθέτησε μπορώ να αλλάξω καθώς έτσι και αλλιώς να την κρίνω να τη διαγράψουν κι αν θέλουν μπορούν να την παράγουν 10 τη μετακίνηση των αμέσως δηλαδή αντικειμένου κάτω από κείμενο γενικά το όνομα αναδιατάξουν τις σελίδες έτσι επιπλέον για αυτή την εικόνα φέρονται να την αλλάξετε ενδεχομένως έκανα λάθος στην οικονομία μπορώ να βάλε ένα σύνδεσμο κάνοντας κλικ στην εικόνα πήγαινε κάπου αλλού πως πέρυσι μας λέει αν έχουν κείμενο δίπλα την εικόνα πως η απόσταση θα έχει πάθος θέλω να βάλω Saban έχει κάνει προχωρημένες ρυθμίσεις αυτού του πλαισίου γύρω-γύρω τι χρώμα θα έχει η κι επίσης έχει ένα ιδιότητα που λέγεται Like Like στο Facebook τι είναι δεν έχω μια εικόνα και κάνε κλικ πάνω της εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο βγαίνει έξω και να ακόμη και μέσα σε αυτό μου δείχνει την εικόνα στο φυσικό της γυναίκας ας βάλουμε όλοι έξι εάν μπορούν να την επεξεργαστούμε μακάρι να κάνω διάφορα φετάκια επάνω της να κάνω Κούρου περιστρέψουμε να την κάνουν πιο διαφανή δικά μας κρίνει να της αλλάξω το μέγεθος έτσι και γενικότερα να κάνω ότι θέλω την εικόνα εκτός την οικονομία να βάλω μια γκαλερί η γκαλερί σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν μια σειρά από εικόνες στις οποίες θα φαίνεται ένα από αυτές υπάρχουν κουμπάκια για να πως τις επόμενες ημέρες όλο να τις εικόνες αυτές εναλλάσσονται με αυτόματο τρόπο με βάση τόσο απλά θα του θα πατήσω θα τραβήξω να βάλω μέσα μια γκαλερί αλλά θα ολοκληρώσω έτσι για να δούμε πώς γίνεται έτσι μπορώ λοιπόν από το να ανεβάσω εικόνες άφωνοι Εύα αρκετές εικόνες θα μου βγάλει καμία ρύθμιση για να δουν πώς θα εναλλάσσονται και θα φαίνεται ότι είναι το εξής επίσης μπορώ να φανώ αίμα Σιλάι show έτσι μπορούμε να φανούμε χαραχτεί από το Google μας ας βάλουμε σ'αυτή ξένοι θα φορτώσουν το αντίστοιχο κομμάτι μέσα περιμένουμε λίγο προφανώς μπορούν να πειράξω που ζω να του πω ότι δείχνω χάρτης του που για παράδειγμα δείχνει Φλώρινα μυρίζεις έτσι θα γυρίσει τελικά μας δυστυχώς ένα μακρύ εδώ μπορούμε να περιηγηθούν και να πάω να πάρω το συγκεκριμένο σηματάκι να δείχνει τόση ακριβώς θέλω όμως να εντοπίσω το πανεπιστήμιο για παράδειγμα έτσι μπορούν να πειράξω και άλλες ρυθμίσεις όπως το πόσους θα κάνει και διάφορα τέτοια άλλα θέματα σε μια ούτε τον αυτά δείχνει πληροφορίες μεταφραστής λέει και εκεί που έχω το ότι κουκκίδα τόσο αλλά και πάλι το επίπεδο του δρόμου δηλαδή εάν θα είναι προϊόν της πόλης φτάνουμε σε επίπεδο δρόμο οτιδήποτε άλλο άρα μπορώ να αποχωρήσω τότε θα φαίνεται έτσι κάνουμε κλικ καλός και έχει ολοκληρωθεί το Contact αφού είναι μια φόρμα επικοινωνίας σαν αυτή που ανέφερα στην αρχή έτσι μπορούν να γράψουν φέτος τον τίτλο της για παράδειγμα επικοινωνήστε μαζί μας σε οτιδήποτε άλλο ετσι επικοινωνία βορρά και αφού κρατούσε ζητάω το όνομα το επώνυμο το email αυτού που θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου έτσι μπορώ για κάθε ένα από αυτά τα κουμπάκια να βάλω διάφορες ρυθμίσεις όπως τουρκικού i7 είναι υποχρεωτικό η αρχική αυτό που έχασε ένα στενάκι δίπλα από το όνομα του παιδιού άρα όλα τα το πεδίο του μάστερ είναι υποχρεωτικά συνεπώς αν εγώ έχω το 9 παρκαρισμένος υποχρεωτικό μπορείτε να μου στείλει μήνυμα δεν γράφει το όνομά του ξανά γράψει οτιδήποτε έστω και ένα ένα χαρακτήρας αυτό τους δεν μπορώ να βάλω οδηγεί σχεδόν κάθειρξης έτσι γράφει το email τους στην στο πεδίο κομμένη μπορεί να γράψει τα το αίτημα του και να πατήσεις τα κουμπιά μου στημένα του το μήνυμά τους αν είναι email έτσι στο δρόμο παρά αφού πατώντας στο κουμπί σε πιο email θα μου στείλει μήνυμα που θα στείλω βραχυπρόθεσμου πίσω στην πόλη μου στο Beach bar των του λέω το της διαγραφη του το κουμπί Home για όλα δήμου ρόδου υπόβαθρα χρυσό b θα αναγραφεί στείλε μήνυμα έτσι κερνάνε και γερασμένο θέλει λίγο χρόνο να το ενεργοποιήσει μάλλον τον κανόνα σε πόνεσα b SUV b μόνο τον στηριγμένη στο κέντρο και να κάνουν διάφορες άλλες ρυθμίσεις μπορώ να κάνω τι άλλο μπορούμε να φτιάξουμε κάνω αποθήκευση για να κρατήσει τις αλλαγές τόσο μην ρωτάτε ποια τι άλλο μπορούμε να κάνουμε μπορώ να βάλω εναλλάξ διανομή βάζοντας αστυνομικός χτυπάει το ντοκιμαντέρ είναι μια γραμμή η οποία διαχωρίζει πράγματα μεταξύ τους για παράδειγμα η ζωή έχει νόημα να βάλω μια γραμμή ποιο μπορεί να είναι κάθε διορίζονται βλέπετε το φόρο στην άκρη το κανε κάθετο χώρο πάνω από ένα στοιχείο το κάθε επεισόδιο θα βρουν μια γραμμή ανάμεσα στη φόρμα επικοινωνίας και στο χαρτί έτσι την οποίαν κάνε κλικ πάνω της μπορώ να την κανόνα media όλη την έκταση της οθόνης επιτρέπει στο 80% μάχιμες άλλο μικρότερο μέγεθος και ενώ απ το πάνω και το κάτω στοιχείων έτσι έχεις πέρυσι κάμπο Space συλλόγου δωρεάν μπορώ να βγάλω και νομαρχών να μπει να βάλω ένα πεδίο αναζήτησης έτσι όπως είπαμε στο media που μπορώ να βάλω ένα βίντεο το οποίο θα το συζητήσω κατευθείαν από τον Ξένο του γιού του για παράδειγμα έχει ένα πεδίο γιου του ας βάλουμε κάτι έτσι κατά τη φόρμα επικοινωνίας ας βάλουμε ένα βίντεο του ίδιου του λαού μας πώς γίνεται αυτή η εργασία φτιαχνω λοιπόν το δύο μας έβγαλε τη διεύθυνση του γιου του και προφανώς δεν μπορώ να πάω πάνω στο πεδίο αυτό έτσι κι από κάτω το καλό το ρυθμιστικό και μου λέει ποιά είναι η διεύθυνση του βίντεο του το αποτέλεσμα της ας διαλέξουμε κατοίκων λειτουργούν μανούβρα του γράψουν στα ελληνικά ψαρέματος στο γιο του για να δούμε λέει ας πάρουμε ένα ποδοσφαιρικό θέμα λοιπόν ένα Δείτε ένα βίντεο με αστείες κάρτες του το ποδόσφαιρο θα γράφουν τη διεύθυνση των ΜΚΟ μπαίνουν στο site μου είναι δύσκολο εδώ έτσι και του λέει ουσιαστικά βιντεο βιντεο που θέλουν να παίξει όταν ξεκινήσει του ανάμειξη σελίδα τα αντίστοιχα αριθμητικά προφανώς μόνο στο πεδίο του γιου του βεβαίως μπορούν να του αλλάξουν θέση να του ή αλλιώς του μακρινού ρετσίνα το παραδοτέο της κλπ έχει προχωρημένες τεχνικές που λέει αυτών μεγάλο μικρός καλλιτέχνης κλπ αν θέλουν να γράφει κάποιο τίτλο πάνω του να δείξεις εκτός απ' αυτό λοιπόν μπορώ να βάλω δίδουν μπορώ να βάλω ένα αρχείο κειμένου ένα αρχείο excel ένα σχόλιο να αντηχούν από όλους μας περιεχόμενο έτσι παίδων διαδικασίες όπως και οι μηχανισμοί ασφαλείας ακόμα και έτσι να τα εξειδικευμένων μπορώ να βάλω να φτιάξουν ένα μπολ το πολύ 9 δημοσκοπήσεων αγώνα ερώτημα και να κλείσει καλείται ο χρήστης κατά νόμο παραποίηση και να πατήσει ένα κουμπί καταχωρήσεις αρχικά να βγάλει τα συνολικά αποτελέσματα θα μπορούν να απευθύνονται στα άρθρα τι μπορώ να κάνω μπορώ να κάνω μια άσκηση για μαθητές έτσι λέει μπορώ τις φορούν και ούτω καθεξής έχει κάθε χρόνο το 30 επεξηγούνται όλα προφανώς μπορώ να πω πάνω κάτω πατώντας και τα λοιπά και υπάρχουν από πάνω για να δουν τι δομικά στοιχεία μπορούν να κάνουν έξι ολοκλήρωσα έβαλα όλο αυτό δεν μου πάμε τώρα να δούμε στο παγωμένο μου τι άλλο μπορούμε να κάνουμε στο design επειδή ενδεχομένως τότε ηλεκτρισμό μέσω του δήμου που χρησιμοποίησα δεν μου άρεσε θέλω όταν αλλάξουν μπορεί να αλλάξει το χρώμα μπορώ να αλλάξω το ίδιο το θύμα της αυτού που θα διαλέξεις στην αρχή με την εικόνα κλπ μπορώ να αλλάξω το παλιό δρόμο μπορεί το πίσω μέρος δηλαδή και PC στην οθόνης πόσα είναι μπορώ να αλλάξω το τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιείται για να γράφει τον τίτλο τους αήθεις και όλα αυτά έτσι το Harley πόλεις του κόσμου υπογράψω στα ελληνικά έτσι μ'αρέσει πάτο σε φόντο αλλάζουν όλες αυτές τις πληροφορίες στο Πέισερς αν αποφανθούν αντάξιες εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε φτιάξει μονομιάς έτσι είναι μιας και η αστυνομία με τη φόρμα επικοινωνίας αλλά και το το κειμενάκι έβαλε και το βίντεο του λιτού βίου 14 μπορώ να φτιάξω και άλλες σελίδες πατώντας εδώ λέει αντί θα φτιάξω μια κλασσική σελίδα ένα σελίδα τύπου Block μια σελίδα My όποιο θα εμφανίσει στο μενού πάνω και θα μιλάω είχα πολλούς θα φτιάξουν μια ιστοσελίδα έτσι αυτή την οποία θα την ονομάσω σελίδα Φίλυρο δε θέλω να φαίνεται στον Μάνο Παπαδόπουλο height πέρυσι ήσουν έτσι από κάτω μου λέει πως θέλεις να το φωτίσω μια κοινή δωρεάν σελίδα πέντε την αποθηκεύουν λοιπόν έχω φτιάξει μια δεύτερη σελίδα η οποία είναι εκείνη και στην οποία σάο πάολο έναν τίτλο εδώ πέρα που λέει μόνο σεμινάριο τάξη και με αυτό τον τρόπο όμως θα σου πω πολλές σελίδες και να επιλέξει ποιες από αυτές τις σελίδες θα φαίνονται λέει στο μενού που θα έχουν ωστόσο έχουμε και εσοχή προφανώς αν φτιάξω παίζοντας μια Σελίνου μπορώ σε μια σελίδα να έχω ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε μια πολιτική ελίτ που έφταιξε έτσι και πάμε και στο σε εκτιμήσεις όπου ο δε μαρεσει τίτλος διάχυσης του φωτός μπορώ να αλλάξω μπορώ να δώσω τίτλο όπως φαίνεται στη στο στο πάνω μέρος θα γράφεις αυτό τους δίνει των φοβικών είναι το εικονίδιο που χάρη σ αυτό το σημείο της κατέληξα μπορώ να φανώ ακόμα εικονίδιο ότι θέλω μπορώ να βάλω password για να μπαίνει κάποιος μόνο με με πάσο κάρτα μπορεί να να πειράξει πράγματα ξεμένουν μπορώ να συνδέσω το site μου με τούτο το προφίλ μου στο Facebook και διάφορα άλλα τέτοια εκείνοι μπορούν να κάνουν ρυθμίσεις όπως το πώς θα φαίνεται είναι ποιο format θα έχει ημερομηνία η ώρα η γλώσσα βασική του ποια θα είναι και το εξής αν είναι ευχαριστημένος όλα αυτά έτσι με ενδιαφέρον έχει να δούμε και το είδος γιατί εγώ μπορώ να σου εκτός από μένα που έχω μπει έχω φτιάξει αυτή τη σελίδα να δώσει δικαίωμα σε κάποιους να πειράζουν όλα αυτά όχι μόνο της ελλήνων το site δοσμένο τόσο άρα έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε συνεργατικά πολλά άτομα μαζί ενώσαμε να αναλάβει ένα μέρος τους εδώ καθένας και να φτιάξει κάποιες σελίδες οι οποίες συγκρούονται με τα μεταξύ τους του Μεντερές έχει να κάνει με τον έμπορο ένα άλλο ένα πεδίο λογική και να φτιάξω χρήστης τους κωδικούς και μπαίνουμε σε ένα ιδιωτικό κρυφό μέρος τους να μείνει όλο προσβάσιμο από όλους έτσι τους προς το κοτόπουλο για να μπουν και αφού είμαι ευχαριστημένος μόνο αυτά που ευδοκιμούν υποβολής εντάξει μου λέει λοιπόν ωραία αλλά αυτό θα είναι το όνομα είσαι σίγουρος ναι είμαι σίγουρος έτσι παράδοση έχει για επιβεβαίωση λοιπόν αυτό μου λέει αν θέλω μπορώ να το κατηγοριοποίηση των turbo είναι persona non μπορώ να του πω τίποτα καθώς και αυτό έχει να κάνει με το πώς θα ταξινομεί και πώς μπορεί να αναζητήσει κανείς μου λέει λοιπόν φτιάξεις η διεύθυνση του κάποιες πληροφορίες στενεύουν ειδυλλιακό Athens μόνο τον εραστή αυτό στο Facebook στο Twitter έτσι και μάλιστα λέει ότι αν γίνω πλήρως όταν μάλιστα στιγμή λιθοβολούν παραπάνω δυνατότητα μάγων πρόσθετο περιεχόμενο κτλ λοιπόν δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό το πράγμα πλένω ποθούμενο έτσι και του μάθω πατώντας εδώ πού είναι το No έτσι υπάρχουν άνθρωποι όλη τη λίστα με τα site με τη διαφορά έχει σχέση με την πρώτη σελίδα του αθάνατα κατηγοριοποίηση και βαριές κατηγορίες έχουμε λοιπόν δήλωσα εξαρχής πληροφορικής ελέγχου πολιτειακό και εδώ αρχίζει το λεωφορείο ιδιοτέλεια ούτε ένα , αν παρατηρήσω σε οποιοδήποτε από αυτά βλέπετε τι να του πω το ποντίκι μου βγάζει 100 καθότι οι διευθύνσεις πληροφορικής διότι είναι πλήττεται ακόμη θα το ανοίξω σε μια καινούρια Καστέλλα και πόσα έτσι αυτό ενώ όλα τα στοιχεία που βάλαμε πριν αρκετό ο χάρτης στον οποίο βλέπετε εγώ μπορώ να το μετακινήσουν μπορούν να κάνουν ζουμ ζουμ πάω έτσι όπως ακριβώς βλέπουμε σε πολλά site να να γίνονται φόρμα επικοινωνίας από κάτω το βίντεο του γιου του με το πλάι στη μέση αλλά δεν μπορώ να πατήσω play κάτι που κάνουν το ρυθμιστικό για να προχωρήσουν μπροστά πίσω το μάλαξη τι είναι πώς μπορώ να αλλάξω την ποιότητα και το καθεξής έτσι και στα αριστερά έχει το μενού Home Αρχική οθόνη λέτε όταν τρώω το ποντίκι πάνω στην επιλογή έχω λέω ότι δι' αυτής θα ανοίξει το Taxis πληροφορικής δεν είναι πολυτέλεια ακόμη υπάρχει σημαίνουν μου αλλά εγώ που οδηγεί στην αρχή γελάσαμε έτσι και ας πατήσουμε έφτιαξε το μπάσκετ το κοντέρ το οποίο μου τα φτιάξω από μόνο του εγώ δεν πήγα να βάλω περιεχόμενο το compact η αλήθεια με τον μόνο στόχο έτσι για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε άλλα πράγματα μου φτιάχνει τρεις σελίδες νέοι πίσω πίσω εγώ μπορώ να πειράξω και εμπόδισε τη βουλή σελίδα δύο έτσι να είσαι Έλληνας δεν πέφτει έξω το μόνο που έχει μέσα είναι οι λέξεις σελίδα ένα κιλό ο τόπος έχει αλλάξει η διεύθυνση πληροφορικής διότι ελέγχουν ειδυλλιακό κάθετος και πήρε το γράσο στα ελληνικά γράφει σ ε λ Ι Δ Α παύλα διότι έτσι αίματος σελίδα δύο GB έτειναν να ανώδυνη λέγονται για σελίδα δύο την έλενα ξέρω γω πέριξ του παραγράφεται κάθε είδους πέριξ του έτσι άρα με αυτό τον τρόπο εγώ και ξένα σάιτ ολοκληρωμένο θα μπορούσα να βάλω δεκασέλιδο 40 γέμισμα ονόμασαν υλικών κλπ αν δεν μου αρέσει αυτό που έφτιαξαν πάω πίσω στη λίστα μου ΠΑΟΚ όχι βουλή αντί και ξανά μένω πίσω στο ίδιο μενού στο ίδιο περιβάλλον που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα με το βλέμμα ενώ από πάνω και όλα τα δομικά στοιχεία στα αριστερά αποδεσμεύουν μπορώ να πειράξουν τους έχουν μόλις έφτιαξα και να προσθέσω πράγμα διαγράψουν πράγματα να αλλάξω του που είναι το καθένα έτσι όλα αυτά που είχαμε μέχρι τώρα αν πατήσετε πόλεμο παιδιού έτσι στενεύει οθόνη μου λέει έτσι θα φαίνεται και μπορούν να σχεδιάσουν πώς θα φαίνεται σε ενώ σε μια φορητή συσκευή άρα κάποιος δεν κινητό κλπ έτσι μπορώ να το φτιάξω και μάλιστα μου δίνει τη δυνατότητα να δουν πώς θα φαίνεται σε συσκευές τύπου iPhone μια συσκευή του Android τιμά πατάτες στον νου ξανά απόκριση στο site μου ας ανοίξουμε πρέπει να κάνει κατηγοριοποίηση μου ήταν τα κατηγορώ πίσω για να προχωρήσετε στη λίστα έτσι ας πάμε να ανοίξουμε και το πρώτο site που είχα φτιάξει έτσι για να δούμε τη διαφοροποίηση αυτό είχε ήδη επιβάλει στα πλαίσια του μαθήματος έτσι της δίνει πάσα ΟΚΑΝΑ αντί την αλήθεια και να δούμε εγώ έχω ένα άλλο περιβάλλον με ξύλινη μάλλον καλύτερα θα το δούμε απευθείας κάνε κλικ το δέρμα προς δυσμάς το πετάμε πριν έτσι άτομο έχει από πάνω έχει την εικόνα μας τι έδειξε πως το κοινό πλαίσιο έχει διαφορετικού τύπου γραμματοσειρές εδώ έτσι έχει βίντεο απλά πρέπει να ξέρουμε ότι όλα τα σάπια έχουν 100 την άνοιξη κρήτη Powered by γουίλ έτσι κύριοι έχουμε την σελίδα όπλισαν εδαφών της έλλειμμα κοντά στην οποία σελίδα Contact έχουμε έτσι έχω προσθέσει το υλικό που θέλουν όταν εγώ κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω αυτός και αν έρχομαι εδώ και το μωρό μπορούν να διαγράψουν όλο είμαι εξαφανιστεί εντελώς και να απελευθερωθεί βέβαια λέει η διεύθυνση πληροφορικής δύο αγώνες τελικά κόμμα έτσι με αυτόν τον τρόπο από κει και πέρα αυτή τη διάθεση και το δικό μου είναι το ζητούμενο τότε ενημερώνουν κάθε φορά και είναι δημοσιεύοντας υλικό μου σχόλια τελικά δηλαδή αυτό που χρειάζεται να κάνει παίρνοντας κλίμα δομικά στοιχεία διαλέγω την εμφάνιση που θέλω από τις τιμές που έχει μπορούν να τοποθετούν τις δικές μου εικόνες κλπ και τραβώντας τα δομικά στοιχεία κάνε κλικ πάνω στο καθένα το τοποθετώ όπου θέλω να του δώσω το μέγεθος που θέλω να παρασέρνει τον κατάλογο των εκκρεμών έτσι και του νόμου δίνω τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες δηλαδή στο παράδειγμα από θάνατο με τον γιο του και αν είναι αυτές του βίντεο πόσο μεγάλο θα είναι σε τέτοια ανάλυση θα παίζει στο στο χαρτί πάμε πόσους θα έχει πιο θα είναι το σημείο που θα που θα δείχνει μπορούσα εγώ τι να γράψω στη Φλώρινα ακόμα τρεις αλβανούς συντεταγμένες να μου δείξει συγκεκριμένο σημείων έτσι και με ουσιαστικά ζωγραφίζω το site μου και είναι έτοιμη έξι εντελώς κάνουμε έτσι για να επιβεβαιώσουν αυτό που μόλις κάνουμε θα γράψουμε εδώ τη διεύθυνση σχέσεις πληροφορικής 2.2 . 8 έτσι και θα οδηγηθούμε στο site μόνο σκέψεων έτσι τελικά λοιπόν η όλη διαδικασία για να φτιάξει κανείς ένα δικό τους H είναι συγκριτικά πολύ εύκολη