Συστήματα Βάσεων Δεδομένων (2022-10-21-15:10:18) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ιωαννίδης Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: 1000 ας αγώνες 1009 εις τον V6 αλλά και θα σας εξηγήσω υπουργό περιβάλλοντος και εργασίας και δυο λόγια γίνουμε δεν έλεγε να γίνεται το δικό πλοίων τους το προτού γίνει και βιβλιογραφία τελευταία τρεις πολιτείες τις εργασίες πάνω σε αυτά έτσι το φιλική χώρα μας όμως είναι πως μπορούμε να σας πούμε συστήματα δεδομένο βασισμένου υγεία να μειώσουμε αισθητά τα και γι' αυτό που γίνεται στο χώρο του δευτέρα είναι να χρησιμοποιούνται κυρίως θα μας για στόχο την πύλη ισχύει λίγο πολύ γνωρίζουν μόνο έτσι ιωσήφ δίνει δυνατότητες που τους προσφέρει συστήματα συνεργάτες του δεν είχε κληθεί να απαντήσει κοινωνικά έχει ευθύνες όπως τέτοιες εμμονές την Καβάφης μα τι εννοώ με επιθετικές συνάρτησης της φύσης όπως λέει είναι είναι πως τα περισσότερα συστήματα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά τελευταία χρόνια έχει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή λόγω προβλημάτων στατικότητας το πρόβλημα ταχύτητας είναι πολλοί ένα τροχός μόνο τον μόντι να ηγηθεί μιας ότι υπάρχουν πλέον νέες μαμάδες να πάει καλά πάντως διεκδίκηση μένω πολύ περίεργο να ας σε μπελάδες και σε διάφορα άλλα θέματα είπα να ομνύει περίπλοκο σύστημα για να ρωτήσει κανείς απλά μας για ποιον λόγο θέλουμε να τον δούμε στο πλαίσιο των βάσεων η βάση για το πίσω τους και συνεπώς να είναι χρήσιμα σε No No 113 είναι οι εξής ευρώ ποίηση έχουνε όλοι μαζί ίσως να είναι χρήσιμο στις π.μ. το πρόβλημα είναι το ότι σου έχει μικρή στη φωτιά πήρε το λόγο ο πιο πολύς κόσμος πλέον έχοντας ανέλθει σε εργαλεία όπως είναι οι ΗΠΑ μας σύστημα να πάρει πάει η φύση εξαιρετική είναι πολύ μαζί σου ένα τρόπος είναι να μυστικά ουσιαστικά τη λύση που έχει τις βάσεις της ημέρας όπου μπορείς να ανοίξεις εσύ δεν υπάρχουν έχουμε δύο σοβαρά θέματα έμαθε ακόμη τις λύσεις αλλά έχουμε 10 μέρες τι σημαίνει αυτό όταν έχουν μια τάση η οποία μένει κατά πάσα πιθανότητα σε C και να διατηρεί την θα πρέπει με κάποιο τρόπο κίνησης την ημέρα στις 1000 διότι αναγνωρίζει εθνικά μας οπότε σύγκρουση δύο έχουμε δεν μας δηλαδή ως αναγνώστες και λίγα μετοχών εξόφληση εννοούμε ουσιαστικά ότι υπάρχουν κυριολεκτικά τα πάντα παρ είχε μάλιστα προτείνει την και Βενιζέλος τύχη οπότε φυσικά μείωση της παρά τις αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα η έφηβη που ορίζουν λύση με βάση το δικό μου είναι να γίνει και τι ενώ η τάση είναι να δημιουργήσουμε ένα πράξη φανός μια έρευνα πριν επιστρέψουν μια τιμή λέει δηλαδή παρά σαν νέοι φίλοι τον λόγο παίρνει ένα κοστούμι που πιστέψτε αγγελική πηγές στόχος της κάποιος να δουλεύουν αυτοτελές by και πιστεύεις μέχρι στιγμής τα οποία τοποθετούνται στο χρώμα στο χρώμα στη Μοσούλη και να κάνουνε ακτιβιστών που καμαρώνουμε σχηματισμό επιστρέφει όλο τον ελληνικό λαό έτσι δεν είστε το σύστημα που τους στηρίζουν δίνουν μόνο είναι πολλά περισσότερα αυτά προσφυγή γεύσεις αλλά και νέες πτήσεις πάνω είτε απευθείας είτε μέσω εργαλείων που έχουν υλοποιηθεί είναι τόσο λοιπόν είπαμε το δάνειο μου Πρόωρη νέοι συλλήψεις στα χανιά για παράδειγμα μπορεί να είναι πυκνός και παρά τη μείωση της ζήτησης για οδηγός της κοινωνικοποίησης νύξεις μια βασική θέση πρώτη ισχύ έχει λιγότερα διόδια που αυτό που κάνει έναν τρεις μπάνια ενώ σε όλη τη σεζόν το 2020 ουσιαστικά δηλαδή το ενισχυμένο είναι δεν έχω να πω είναι ότι στους δημοφιλή λιβύης να μας και διέθεσε ένα κοινό σημείο μας ως έθνους φυλής φορέα νέων σοσιαλιστών η ΧΑ είναι μια άγρια βουνά της άρνησής τους με ποιους θα είναι γελοίες θύματα των ναζί στις τονίζει το ρύζι και το σωστό είναι να δίνουν τρεις Παράσχο session πως γνώριζε εξ αρχής επίσης κοινή γνώση κλπ παράλληλα λέει θα σας τις σημειώσεις μου παιδιών όχι κι έτσι μας δίνουν μια πολύ μπορείτε να δείτε και του αλέξη προς τα δω βέβαια δεν 1006 και στη μέση να ήταν γνωστός πια μας έχουν άμεση εμπειρία μέχρι λίγα από τα ποσά των φόρων τους Υγιής βάση πρώτο και κύριο λόγο δεν παίζει να είναι και λίγο να μπω το απόγευμα της ίδιας της ΔΕΗ στις 9 μ.μ. είσοδος περισσότεροι ενώ δεξί τρίτο ουσιαστικά εγώ τιμώ είναι λίγες όμως έχει γίνει στόχος της διοίκησης της ΥΠΑ ίσως όμως να αγνοούμε δεν έχει δυνατότητες να μη γνωρίζεις έτσι είναι κι αυτό ένα θέμα περιοδείες σημειώνοντας συντήρησης και πολλά στίχο ΗΠΑ ΜΜΕ δήλωσε επίσης πως οπότε σημερα συλληψη αλλά μου να δηλώσει κανείς ν αντίθετα μας χάνεται κι εμείς να μπούμε στη επίσης η στενή μου μπλούζα της σε όλο το νησί όμως ένα άντρας είναι διεθνής και όλοι μαζί το πάει να γίνει στα τέλη να τους δει κανείς τη φράση τρεις και όλα τα ρωσικά και τα όταν οδηγείς δεν γνωρίζω πλήρες ένα λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει βιογραφία ο είναι το πώς μπορούν να συγχωνευθούν μεταξύ δηλαδή όχι με ένα SUV όλα μέσα απλά βγούμε κόμμα γες και όσους ώστε να βλέπουν τις λύσεις που θέλεις είναι να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή να στείλει υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις πόσα θα δούμε τι μπορούμε όχι ποτέ ποιος είναι μαζί σου όλο το και όπως τονίζουν πηγές γνώσης η διαφάνεια του πώς μπορεί να γίνει αυτό πράξη και τελευταία θύματα βίας έτσι σε βάρος του συλληφθέντα στο βιβλίο κι εμείς το ίδιο αλλά λειτουργεί σε μια βάση να δένουν με το μπλα μπλα δεν είχε δουλειά δεν έχει λύση λέει δεν πρέπει να πήγε να εργαστεί στο γουδί έμεινε εκτός δράσης να υλοποιούμε Ξάνθης κοινοποιήσουμε πια λένε μεταξύ τους μετρήσεις ζώνη είναι του ένα δεν είναι όλοι τους τέχνης εκτιμούν σε βήμα αφού δεν μπορούν να γίνουν είναι το κτήμα ίσως δηλαδή θα πρέπει να δούμε τι έχει πια μπορούν να γίνουν στο λονδίνο και ποιος με 900 δισ εκεί είναι ουσιαστικά πίσω αντίστοιχα όσοι τους στηρίζουν τις στην επόμενη φάση είναι αυτή που κάνει την είσοδο του ήλιου και τελευταία φάση είναι τώρα άρα το όχι με εκείνους που έτσι ορίζει όλους τους ύλη ως ποιοι όμως είναι οι σταμάτης στο Willy ένα δύο γραμμές η ένα είναι σε θέση να κυλάει δίπλα ουσιαστικά λύσεις εάν θέλουμε να κρατήσουμε τους ένοπλους εναντίον του ιού με άνισα τις βάσεις δηλαδή να αποδυναμώσει το εσωτερικό του βάση θα πρέπει κατά τη λογική σου δε γενικός γραμματέας της όλα θα δουλέψουν και θα συνεχίσει να ερευνά τα συγκεκριμένα η σύμβαση έρευνας μιλούσαν με στοιχεία της εφημερίδας βαμμένα χείλη για ένα ουσιαστικά στη βόρεια ναμίμπια στον ν των χρεώσεων χρήσης του οι οποίοι λένε πηγές μισθό δηλαδή στο ανώτερο σημείο της στρατηγικής τους λύσεις μέσα στα πλοία και τα ένα . εκπαιδευτική δουλειά και στόχος είναι να κάνουμε βάσω media βρίσκονται στα προηγούμενα τα σχόλιά σας να τέλειωσε η λοιπόν πάω τώρα σ'αυτό το χώρο ετοιμάσει έξι να βρουν μπορείτε και εσείς βάση αη Βασίλη δεν θα είναι δική σας εργασίες αλλά και γενικότερα Σ γνώση υπάρχουν και να γράφουμε τις νέες δεν πρέπει λοιπόν σε έξι έτσι αφού λοιπόν σε πλαστές έξι 16 βουλή υποστηρίζει την γνωρίζουν καλά η ομάδα εδώ πρώτη εργασία αφορά το κόμμα του Κουβέλη δηλαδή ουσιαστικά διάφορα εργασία νου ένα πλάνο από ένα βάση αυτά παραδείγματα βάσεων και το μετατρέπει σε όσους δεν έχουν κάποιο deal εσείς μπορείτε να τις για να δουλέψει με εκεί τα χρήματα είναι οι εξής ευρώ τα τρεις πλοία σε ένα λαό που δείχνεις επίσης και μέγα είναι SUV για να Γ το δεύτερο μέγιστη των ποινών στον κομιστή διαλέξεις να κάνω μετρήσεις της λέει ο Γ.Α. λίγο αυτό εσείς βάση δεδομένων βάσει ισχυροί όμιλοι πίσω βήμα σύσφιξης λέει εσείς ούτε ένα πλάνο από ποιους θα πας και γράφεις αυτά διεθνιστικά δηλαδή την πορεία των πραγμάτων αυτό κάτι δείχνει επίσης είναι αναγκαίο να μας το εξηγήσει στους ιχθείς θα αποτελέσει γυρίζοντας μια δυνατότητα χρήσης και στο τέλος θα γίνουμε ουσιαστικά αυτό ακριβώς λίγο το εξής ένα μπασίστας του στρες κλάμα πόνος επίσης 3,2 σε ένα κοινό πεδίο όχι μόνο έτσι και μετατροπής της η δεύτερη εργασία τώρα εδώ γράφουμε που με βάση τα πολύ σιγά εσείς σας φαίνονται παραπάνω στους παραπάνω πόλεις όπου θα προσαρμοστεί ανάλογα όμως ήμουν κι εγώ εδώ πέρα έναν δύο τρεις προφανώς γίνεται κανόνας των πάσης πέρυσι συγνώμη για τις εργασίες υπάρχουν εργασίες Mercedes δεν απαιτούν παρά τις μπορεί να δουλέψει με ας άλεια και άνεση στον μικρότερο είναι το κόστος χρήσης της φυσικά και δεν νομίζω ότι είναι στο μάθημα δεν ξέρεις είναι συνέχεια τους ας δούμε τώρα να δούνε τους όσο μας όχι αυτό είναι μια ακόμα πτυχή αυτό το δηλαδή ουσιαστικά τα καθαρά C I will είναι η πιο μικρή κα νείς άλλες συγκεκριμένα μίλησαν πάρα πολύ έτσι ακόμη μια υλικό δεν είναι αυτό που λες στην επόμενη παίρνετε έναν δημοσιογράφο έτσι στη μελέτη της λέει στα παιδιά μου γράφω έναν προς αυτόν δηλαδή και παράγει κοινωνικό πλάνο μαινόμενος στόχους μου θυμίζουν σ'αυτόν εδώ δεν το κομμάτι καφενείου βήμα τώρα λένε να κάνετε πάει καθεστωτικό γόνων τους ουσιαστικά αλλάζει από μέρα παραλυτικά πάει κάποιες δαπάνες οι οποίες έχουν το χαρακτηριστικό ότι το ρόλο του ένα είναι η Μπανού και στο τέλος ιουνίου του 1009 σημειώνονται έναν λόχο της Σ αυτό το κομμάτι είναι παράλειψη αν δεν πάρουν μεγάλο με νόστιμες δηλαδή υποτίθεται λέξεις που μας στην περιοχή και υλοποίησε μια τέτοια γραμμή απλά θα υλοποιήσει χώρα β κορέας και των εκλεκτών τους μέρα τη Μελίνα ποιος είναι όμως οι επόμενοι εργασία αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιήσει γύρω μας λένε για το απόγευμα της υπάρχει ένα τρέιλερ το οποίο τόσο κατά το το οποίο χρησιμοποιεί κυρίως για να ζήσω για να κρατήσει στη νήσο Ρεβυθούσα δηλαδή μεγάλωσε φυσικά θα πρέπει να μας καθηγήτρια περίφημος φάρος επιστρέφει ανάλογα βεβαίως στον τύπο και περίπου 20 πόσα μπορεί να χάσει τη χρήση στο τέλος οπότε το πρώτο βήμα είναι να τους ηθικά καθαρή εθνική αποτελεί και να κάνει σωστά τη δουλειά σου δεν έτσι τότε του είναι ένα SUV χάρη στην καίει παράκληση της λοιπόν τα δύο θέματα είναι λίγο πιο γενικά αλλά είναι λίγο πιο γενικά στο χώρο το το ένα αφορά αυτό που αναφέραμε νωρίτερα με το πυκνό συντήρησή του με θέματα προγραμματισμού υπάρχουν συγκεκριμένα σας γιαυτό θέλω να τον δούμε να δηλώνεις που ίσως συντήρηση γης που ουσιαστικά είναι να πάει πάνω σας δεν είναι πλήρης ομάδας και δεύτερο να γίνει επέκταση του γυρίζει το κλειδί της εξόδου λίβανος άρθρο ώστε να μπορεί να υποστηρίζει και διέξοδος το Νεβρόζ αφού την υλοποίηση το τρέξιμο διαφόρων μπαίνει ένα σε διάφορα συστήματα εσείς οι ίδιοι ως νέοι λίβυοι βρέθηκα μας άρα από την εμπειρία σας και όλα υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα μας Ενδεικτικά ότι έχει ευθύνη να εφημέριο του λέοντος θυμό D σας και ένα προς τρεις ημέρες δηλαδή κυρίως οι έλληνες θα είναι έτοιμος ο λουκάς εάν δεν τους γι Lilly είναι συγκεκριμένα με το πώς θα δώσουμε ακριβώς μεταξύ ποίησης τότε η επιτυχία αυτή θα σύλλογο μπορείτε να κόβει τους ο ποιητής είχε πάει στα θύματα έτσι είναι το συγκεκριμένο αρχές υγείας αν θέλουμε να μπούμε στη και μου κι η καταγραφή της πράξης μέσα είναι ουσιαστικά άδεια μας λέει είναι με κώδικες της είπα αν θέλει να γίνει και υλοποίηση του στο σύστημα να νέα χρήση της γης δηλαδή δεν μου πάει να πέσει θύμα της Λέσβου σύμφωνα με όλες τις εξηγεί αίσθημα πίεσης στην λέγοντας θα δούμε έναν αισθητήρα κλίσης άνθρωπος πουλί άλλα λένε σήμερα μουσείο στιχομυθία η SCA Hygiene Products συζεί έτσι μπολιάσει με περισσότερη γνώση και τους παρουσιάστηκαν μάλιστα τους έχει κανείς την απαίτηση των δανειστών μηχανές πραγματική αγωνία άλλες καταστάσεις λοράν ασφαλείς ταιριάζει πάρα πολύ με τις χώρος με κύριο να μετατρέψει τα θηράματα κι άδικο προσπαθώντας να εξηγήσει πειστικά για ποιον λόγο τα διάφορες δουλειές για να εξηγήσει τον λόγο τα δύο φορές θύματα που χρησιμοποίησε τα γυαλιά ηλίου του ενώ δουλεύει στο ρελαντί ξίφη οπότε λίγο οι διαφορές οφείλονται και για να μπορώ ήρθε μπαίνει σιγά σιγά σε αυτό το χώρο δεν έχω δει τα έτσι λοιπόν μέσα από το video μπορούμε να την εντύπωση στην περιοχή ενώ υπάρχουν διάφορες ιδέες δηλαδή ανοίγει τις ποσότητες ανάλογες επιγραφές αυτό το κύριοι μας στην αριστερά να γνωρίσει αγόρασαν δραστηριότητες τέχνες στο βιβλίο είναι όπως υποστηρίζουν δεν τους αθροιστικά ένα , στο οποίο μέσα στο σώμα έχει τρεις μας δηλαδή αυτό το πράγμα χρέη θα μας στους δύο κύριους επιστρέφει και τους μας λένε με πίστη δεν είχε μεγαλύτερο κουτί ήταν μέλη ένα αυτών και μέσα του δεν είναι συγκρίσιμα για να τρέξετε το αν θέλετε πάλι μας μας είχαν στρέψει εξ σας έχω πει ουσιαστικά αναίρεσε αυτό φτιάξτε μια λίστα από τα μέχρι τότε γι αυτό ευχαριστώ το Θεό είναι της ίδιας χόρτα πρέπει στίβος άλλα χρήματα δημήτρη θανάση παντρεύει το σώμα οδηγίες μέσα δηλαδή είτε τα αυτό τότε τι κάνεις τότε αυτό Αυτοτελή Διεύθυνση επειδή παίρνει ένα δίνει το οποίο λέει μπαίνουν της δάφνης και τα αβγά μέχρι ένα διαμερίσματος κανείς τώρα όπως είπα και list μου να χεις σε ποια τον ναι επιστρέφει ξανά και κομμουνιστικά ρηχή θάλασσα μη φαίνεσθαι δεν πάει πολύ οι πολίτες μέσα 16 με ένα πρώτο κείμενο τον αριθμό των το υπουργός το τελευταίο αφορά την υποστήριξη δυναμικό παρ 1002 δηλαδή ως με πιο γνωστή πώς πήρες μπορούμε να φύγουμε από εδώ και για να δούμε τι θα πρέπει να πάει και τι θα συναντήσει εκεί που μπορεί να τον δω επίσης το βέβαια σιγήσει είναι όντως ευφυή τους οποίους του ένα και τη νοσηλεία του με απλά όταν βρέξει με τεχνητές λίμνες λέει η δέσμευση τα μισά δηλαδή εφημερίες όπως είναι όμως βέβαιο και να τον οδηγήσει βέβαια τρεις λόγω βάσει τρεις νούμερα λένε κλειστού τύπου είναι μόνο υλοποιούμε την όραση στο τμήμα ώστε να έχει θεσμοθετήσει 70 ευρώ τους στους Έλληνας είναι η υπηρεσία Μουσουρούλη αλλά για να μπορούν αύριο να ξύλινα πάει τέιλορ την υπόσχεση της περιπέτειας του κίνηση της και έχει βάλει μέσα στην βάση έχει ήρωες της βρέθηκα στην αγωνιστική δράση κατάρτισης λέει ρέσλερ θα δώσει τη δεδομένα 2000 ρίγη στη Via μετέχει και δούμε είναι γνωστή το σαλόνι μας άλλοτε σαν φίλοι και να φέρει τον διαβασεις βιβλια πέρυσι αυτό εξηγεί δεν έχει προς το με να σας ρυθμίσεις τόσο το έλλειμμα έξι οριστικά αυτή η μέθοδος αυτή εκτός αν είναι για ένα συγκεκριμένο ή θα λίγες ώστε άρα ποιος θα τους πιστέψει μπορούμε να αφήσουμε αυτό το τέρας είναι ουσιαστικά δεν θέλουμε να κάνουμε και όσο κινούμαστε μέσα οξύ γι αυτό που μιλούμε πριν φύγει με το διήμερα να αυτό δίκαιη νίκη με τρεις νησιά ενώ το ποσό του 1,6 στείλε μας επιστρέψει εξ ημών ας μας το πει τον πόνο μου λέει στήριξη για να δείχνουν μεγαλύτερη τιμή € αέρας άρα είναι αρχή ώρες 1000 έως 1000 μόνο λίγοι είναι οι ίδιες ως καλοί είναι αλλά στην πραγματικότητα πολλές φορές όμως οι δύο ηθοποιοί δεν μου ναι είναι ένα συγκεκριμένα βιολογικά χρυσό μια εργασία και να κλείνουν πήγε να δει ξεκάθαρα τους είχαν δηλώσει ήδη η δουλειά εδώ μέσα οτι τα νέα μας βιβλία σιγά σιγά πόσο δεδομένο εκείνο το βράδυ μέχρι τις οπότε πάμε να δούμε και αυτή τη στιγμή δεν μας επηρέασε διονύσης δύο τι θα γίνει με την ίδια πηγή στις 200 διέφερε μόνο καλές τιμές θα κληθεί τι τους λείπει ι κα τότε να δείτε τι λες ρε γευστικά είναι κι έτσι στην παρέα μας να τις πείσει να κινούμαστε μέσα θεραπείας ακολούθησε τις πλευρές να επιστρέ πρέπει πρώτα να έχεις για να βρεις την τέχνη ως μια πίεση θα για να ζήσει όντως σωστότερο τρόπο εκείνος είναι γελοιογράφος συνεργασία υποστηρίζει και φιλίες είναι καθαρά να έχει πολύ να έχει μικρές διαφορές έτσι παύει να και τώρα είναι λίγο εκείνος άνθρωπος γίνεται θεσπίζονται βάσει ποιες ένα χαρακτηριστικό που έχει είναι το αυτό όχι στην αρχή ήταν χθες ουσιαστικά αυτό οδηγεί σιγά σιγά το αλεύρι στην έχεις κάνει το ίδιο στα παιδιά παρουσία του στην έτσι ένα ας πούμε ακόμα και στο μαθήματος να πήγα να της λέει πως για το ρύζι που αναφέρει για το έργο και έτσι ακριβώς έτσι η υποστήριξης άθεοι που μπορεί να βελτιώσει την άνεση αλλά επίσης μου μου λέει να πλην όμως οι δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού Ζούνη νησί της όπως εξηγεί γεμίζουν τους μέσω στο ουσιαστικά φόρτος στην περιοχή ζήτησα λοιπόν επειδή η πιο το μέγα λες να βγει κι αφορούν στα μάτια είναι το δεξί της χέρι τι παραπάνω θα σας δω στο γύρο πρέπει να γίνουμε μια δύσκολη αν ο δρόμος είναι δύσκολος πληθυσμός ξεχωριστή σας στις εμείς αυτό που θέλαμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα σας την ημέρα που θέλουν ώστε να επιλέξετε ένα αρχικό πλάνο του Perez έτσι απλά θέλουμε να παίζουμε έτσι μας προς το νησί μας οι δύο λίμνες των μικροί διαβεβαίωσε και να αναζητήσει ένα συνεκτικό και επιλέξιμο για το σημείο που δεν θες να πηγαίνουμε σαν δεν είναι δικό του σε ευρώ με κοινωνική συνοχή ζούμε πότε ξεκινά είναι για μας είναι σήμερα της ουσιαστικά η άσκηση είναι μια απλή είναι ή δεν είναι εύκολο να μου έτσι λοιπόν το Fairy θέσεις τρεις θέσεις εργασίες αγώνα γιατί αποτελούν απαντήσεις σας σιγά σιγά με Κοίταξα στα μέσα έχουν την ίδια τύχη θα βλέπουν τις τιμές μπορεί να είναι πολύ προσωπική εργασία μέσα σε δύο φάσεις αλλά στην αληθινή μέρα με τη μεσαία τάξη ο κύριος ανηλίκων πόσο μας b τρεις να κυβερνήσει έχει μάθει άλλο Θάσου και την ισότιμη παρουσίαση που έκανε τη νίκη και τις θέσεις της ένα , ώστε να προχωρήσει και να γίνουν οι εκλογές λες κι έχει πολύ τέρμα με την πηγή της της