12. Σχέδιο ναυπηγικών γραμμών / Διάλεξη 12 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών.: Διεργασίες για νέο βήμα είχε δηλαδή το ρόλο το w μια διαφυγή παρά λίγες κι άλλες εταιρίες όμως θυμίζω δουλειές δουλειές πάνω από ένα δισ για το λόγο που λέει μου μου για το μέλλον μια όλο και πιο σοβαρά με το να δύει ο ήλιος που και βέβαια δεν μας γα το σχέδιο λένε όλα αυτά τώρα για να μη γίνει ο ντον μια αίτηση και κάποιοι νέοι ίσως όχι κανείς δεν μπορεί να είναι μια εταιρεία η ΒΙ ποιος θα πρέπει βέβαια να μιλήσει χωρίς όμως να λέει λίγα και να κάνει ό τι χρειαστεί για να μείνουν τα νησιά αυτά βέβαια δεν θα τις μούμιες για ευθείες και είναι βέβαιο ότι για να λυθεί δεν είναι ωραία κάποιοι κάνουν αλλά έχει και μια πρόβα για άλλες δουλειές μπορεί εσείς να δούμε σχέδια γνώμης ενώ είναι για τους βία οφείλουμε να έως βέβαιο γνώμες δεν είναι βέβαια αν δεν σας λέω 1993 μήνυση σιγά ο Doc επίσης θεωρώ μ.μ. ανάλογη είναι η τάση η γνώμη μεθοδεύει ναυτιλία ναυτιλία δεν ήρθε το τέλος για τους δε και η δομή μπαίνουν οι δημοσιογράφοι να προβληθεί το νησί στους δυο μοιραίοι μ ς π διήθηση ο Ομπάμα βέβαια τους δύο τομείς του ήλιου δία στον δήλωνε τώρα το ίδιο δάνειο για μια ζωή τα ίδια και στο ρόλο το σύζυγό στους Γάλλους διαστάσεις πάνω από 1000 ευρώ διαβεβαίωσε τους ελληνες στα δύο είναι είχα βγει η πρόοδος στους τομείς της έρευνας της βιομάζας γνωρίζει μόνο μπορώ να μη μπορεί να αποβεί μοιραίο έχουν τους ίδιους διότι έχει όντως μια μια δουλειά λέω εγώ ακριβώς το ίδιο με μια μόνο μια πολύ των δύο πόντους με ένα και η ίδια η βουλή των ελλήνων ο λόγος είναι ότι σε διόδια για δύο δύο δουλειά αν δεν εντός δύο ετών του σταθερά και φίλους μια δουλειά να βρούμε εργασία που κάνουμε ντους πληρο ορίες για τους χ για παράνομη έτσι λέω ναι στο νέο ἔτος δύο είναι οι λόγοι αυτής της διά βίου όλο αλλά παρόλα αυτά όμως οι γονείς κονδύλι ύψους 250 δόσεις για το λόγο αυτό που μπορώ στο δέντρο σας με τον λαό να είναι πιο ισχυρή έννοια είχα και χώρους του Δήμου εάν πάλι δεν έχει mass φιλικά φτιάξει θα διορθώσουμε και ως έννοια ως λόγο τους να μας δούνε μου για να μου λέει λόγο μπορούμε να πούμε μέχρι πέντε δισ για σχέδια για τον Οδοντωτό σιγά σιγά σιγά σιγά όχι κάνω δουλειά μας άρα είναι μέρες ζυγός ο μια επιλογή τους Ιρανούς 1000 γουρούνια όμως στους δήμους με στόχο να βρει παράνομες ουσίες σιγά σιγά έχει δυο μέρες πριν δύο μήνες 1200 τόνους έναντι είναι το We are your own AC διαγωνιζόμενος για τους γύρω από τη μάστιγα με τους δυο αγωγούς με τους δύο γονείς μου δηλώνω για λίγο έτσι λένε της όμως θα πάω να δω ένα πιθανό βρίσκω χίλιους κρασί μέλι ένα δύο λίτρο κρύο λόγω μνημονίου σας για τρεις ημέρες κι εμείς για τους να έχει περάσει σχέδιο το ετήσιο μπόνους διά βίου μου το 8ο Greece που είναι αντίστοιχο με αυτό που ισχύει για τους παρά μόνο το 1900 1009 μια εγώ αγόρασα μια λένε όχι για κάθε ένα ευρώ που είναι αφαιρώ νομίζω ότι μου το λένε και οι φίλοι μου κάποιοι όσο προκύψει όλοι όσοι νέοι τομείς και παραγωγό γκάρνερ για τώρα αλλά οι μισοί νέοι της τάσης για να τρώω διά να ομιλούν παρά τους 1000 must have I για μια Κυρίες και κύριοι το σου γνώμη τους κα αλλά παρά αν ένα δίσκος Palace Athens αλλά μάλιστα ως η πύλη του ω ν οι πιο ωραίες είναι κάποιοι που μπορεί να σας δω η δουλειά τους για τη χώρα δίνουμε βήμα δήλωσε ο μόνος για σα να ναι τέτοια είναι η δύναμη της γραμμής στο ένα ευρώ και ισχυρή η τάση των καταναλωτών να έλαβε γνώση των νησιωτικών μας υγιές βάρος για την υγιή είναι όντως μια νίκη δεν θα μας σχέδιο ώρα για να φτάσει τους τρεις σχέδια ΗΠΑ Ε.Ε. ΔΝΤ δήλωσε πως είχε δύο έργα πέρα σας τις έχουμε δει να είναι ήρεμο νιώθω έτσι για να μην έτσι συνδύασε με ένα ημέρα και μόνο για να κάνει το επόμενο βήμα μας είχε βιάσει we want βύρων γυαλιά της Honda σχεδίου πώς δουλεύει η Bridgestone γράφουν μόνο με ένα μηχανισμό πως νικήσαμε μου μυρίζει μπας και λίγα λέει σε ποιό σας για τα πάντα αλλά ίσα ίσα δηλαδή άρα και δηλαδή δίχως να το γνωρίζει λόγω δηλαδή να έχουν μια τάση να έλεγα βέβαια ισχύει άρθρο η γνώμη μας δεν ορίζουν ότι δουλεύεις σκληρά και να λένε πως είναι ώρα να δίνουν λίγα εγώ η ίδια δεν ζητάω γι χυμού μήλου με μια και σε πάρα ειδήσεις όλοι θέλουμε να δούμε παντού για να μπορέσει να χρυσό αιώνα λόγω νέων ελλήνων ρωτά τους δύο το βήμα προόδου αξίζει 1000 έργα μόνο και το τελευταίο του ματς με τους δύο το 1009 δέσουν ξανά χθες το βράδυ τάξη υφυπουργό χωρίς διαγραφή 600 υπαλλήλους έξι δισ έγκυρα 2002 οι ΔΥΕΠ α τη θεία μου τη βία είναι μόνο τέσσερις μάλιστα ότι βέβαια λοιπόν τότε ξεκίνησε να παίζει στα ύψη η ΑΔΕΔΥ καλεί να ψάχνουμε πολύ σπάνια θα είχε θέση έως και Παρασκευή πιο ενεργά έχουμε ήσυχη απόσταγμα μου ο τα ένα εγώ μου Home δανεισμού και όχι για λόγους εκ κάθε δουλειά είναι έγιναν δίνουμε δίνουν ν Πειραιώς για κι όχι να έτσι το ίδιο από όλους να δίνουν προς τα έξω όχι μόνο για να έχει η να έχω ένα χωρα θελει λίγο νωρίτερα δύο span έλλειψη έβγαλε έτσι είναι όντως άρα ουσιαστικά πέρασε από αυτόν ημέρα κόσμος το μέλι τα μεγέθη τους να αλλάζει οι μέχρι τώρα θα δούμε δεχτήκατε αυτή που κόβει του Λάνθιμου συνέβαινε κάθε εξάλλου συμφωνείτε κάνουμε πάνελ μπορούν live το παρά εκτός αυτού το σημείο εκδήλωση εκεί συμφωνεί είναι παρουσιάζει το να σκέφτεστε θετικά αυτές όταν η κραταιά Βουδούρη Γιώργο Καραχάλιο λόγω τώρα στη παιχνίδι ένταξη του κίνηση άλλο πέντε HD video για να προκύψει αντικειμενικά του ΔΝΤ έξι του ΕΛΠΕ δηλωθεί τέσσερις νέο των κειμένων Πολυμέρου τέτοιοι τομείς τα άμεσα άμεση Δράση έχουν αδειάσει κα νερό και να δύο νέος πια vs και εκτιμά ότι για να στείλουν ένα νέο χρησιμοποιείται από μαλλί προβάτου μας αρκεί κανείς να δει αμαξώματος SUV της SEAT είναι γεγονός πως σήμερα τον ελεύθερο λόγων όλο το κρέας τους 300 ώστε να εννοώ στο παραπέντε το βέβαιο όμως είναι ότι γιατί να είναι πάλι στο ένα εγγραφές σε περίοδο τέσσερις τρεις πλοίο χέρι Α.Ε. rock κοίταξαν και εδώ εδώ τους κάνει Cars αγορά μισή παραξένεψε γιατί Γιωτόπουλου έχει βγει προς τα έξω αλλάζει καμπυλότητα άρα θα έχει το Σάββατο και μετά θα αρχίσει να ανοίγει χαμένες εργατοώρες γράφω έτσι τα χείλη αλλά φιέστα στα σίγουρα είδες πως κυρίως γιατί μόνο της αυγής πάμε πάρα κάτω πάνω τους το έτος 1429 ευρώ Μπλιώνα σκοτώθηκαν 1000 ευρώ έτσι τα το έδωσα εδώ θα γυρίσει όπως εκείνο ζήτησαν έναν άλλον ακίνητοι καλοί συσκευασμένο βέβαια τον γεμίζει δικτύου Taxisnet διαγραφή μεγάλου νοσοκομείου πολλούς ενισχύεται κατά με κρυφή χαρά και τι θα συνέβαινε το ίδιο πράγμα καθόλου τυχερό βρεφικά δίδοντας τη διαδικασία μπροστά τα βιβλία που καλύπτουν όλο ψεύτικα επιμήκυνση ηλία τους χώρα άδικα έφυγε γρήγορα γρήγορα για να πάρουν έτσι εδώ θέλει δουλειά από τρεις έως 600 ευρώ λιπαρά παίζει τώρα κινήσεις αρνήθηκε να Turner μπορούμε όμως ιδέες δούλευα στο γραφείο με κ Rompuy εξηγεί και κατά κάθε θα πάρει θέση λεία εγώ είμαι λίγο και μετά να δούμε πως ντουμπλάρει παρά τις ρόλοι μου γνώμη μου είναι στίχοι Λέσβου χώρους έχει παιδί μου νέοι και πολύ είναι μια φορά το ρόλο προτού μου λέει ο εγώ πήγα ένα 9 χρόνια τώρα μέσα δεν είναι με εκείνον γα τη κι έχει 1008 τον έβγαλε που οδηγεί 1000 είχε να δω αυτή με λίγο μέσα 90 Goal και over ναι στο 1201 δισ ευρώ ενώ χρεώνει με πολύτιμο έργο με τιμή είναι δύο γι ν ν τρεις βιώνουμε παρά την οργάνου έγινε πήγε μόνο μια φορά για πρώτη φορά κύριέ μου να είχε να σου πω εγώ ή να λειτουργούν γρήγορα εμβόλιο για άλλη μια φορά Apple που εάν για τα έργα στη χώρα μας έγινε το έλα να τώρα ας μην βάλλει κατά πάντων βέβαια αυτό δεν είναι ούτε για ούτε αυτός και άλλοι ω της λίγη ώρα μετά το παρά την γκρίνια εντάξει είναι το μόνο αλλά δεν κρίνουν εξ ψύξη τα όσα λέει καλά τώρα αξίζει να έχει να αναπτυχθεί αν βέβαια κάποιος υπουργό μέγα βέβαια από το βίο του με Moody's εφάμιλλο της γης σημείο τριβής λογικά επί μια δεκαετία του κέντρου είναι η έλλειψη ελεύθερου μου είναι εγώ ήμουν πρόεδρο γι έτσι blues wire εγώ να μπω κι εγώ με όλα τα τότε μούρα ή έτσι νομίζει κατά καιρούς έγιναν εργασιες έχει καμπύλης μωρό μου λοιπόν σιγά-σιγά να πληγεί σημεία ένα λίγο ένα ντους έτσι δεν λίγων μόλις ένα ώρα εξήγησε είναι να βλέπετε μας ουκ ολίγοι όλες τις ώρες και ένα τμήμα μπορούμε να συνεχίζονται οι ΗΠΑ έτσι θα λέγοντας το ναι ξεκινά Ρ Ρ είναι κ άγγελος ναι ψυγείο οφείλουμε όχι τους γι αυτό εγώ είναι σίγουρα κερδίζει έχει τους δεν τους τους τους τους ρολάν Ζιλέ είναι για μου όλη μου είναι βλέπεις πλέον έχει βρει τον ηλία τα σχέδιά της θα πάρουν έχεις κόψει βέργα με μάσκα η όμορφη Τουρισμού δύο στόχο να ως να είναι όσο τούτο θα παίξει βούτυρο που ως ως όσο η είναι μια ένα ένα ώρα μόνο με νούμερα και η καρδιά ημέρες δευτέρα πάρα πάρα εδώ όμως δεν άντεξε άλλο να λες βγήκε το σημείο να κάνω δουλειές και είμαι βέβαιος γι είναι σωστό αυτό μισοτιμής νομίζω μετέδιδαν ότι ίσως και συμβατό νομίζω το γένος είναι πολλές καθώς ενώ είχαν γεμίσει έχουν βγει κλέβουν τον έμαθε να βελτιωθεί δεν τώρα είμαστε συνεπείς για να δουν νύχια είναι τέσσερις αυτή τη δίωξη να είναι ωραία λοιπόν άρα έχει ένα σημείο που λειτουργούν ως φορείς έχει ξανασυμβεί εδώ δουλεύεις με αυτό επειδή είναι μέσα καμπύλη μέτωπα είναι κερδοφόρα ετσι άρα ρ με σημείο ενώ ξεφεύγει έφτιαξε αυτό κι όχι βέβαια να το δούμε τελικά διάφορα ενώ είναι δε βρήκα τέτοια είναι φτερά πέντε άρα πρέπει όμως δεν έχω 1009 από το συνηθισμένο ούτε να τις ούτε lime Tesla Tesla Model S Γ κύκλου που συγκαλείται το έξι έως επτά είναι λίγο μας θα μας κάψουν κι όχι εδώ σαν διαβάζουμε το πέντε πέντε το πέντε πέντε δις USD με το παιδί τους τα τότε αλλά και ακουμπήσεις τους στα 69 για ένα χρόνο αλλά ούτε να το ωραίο άρθρο τρεις αγόρια έχουν υψηλό 33 Product of the Year το την έλλειψη οργανωμένου κράτους κινούμενοι αυτό κύριε γνωστό είναι όχι έχω την εντύπωση ότι είναι πρέπει να είναι αρνητικό έχει μια χαρά ευθυμία κινδυνεύουν άμεσα είναι είναι αρνητικό για το ξένο χρέος έχει εδώ κι μοιάζει ίδια value return φωνές ν δείξε είναι τώρα ότι αυτό το κράτος είναι εξ αυτών των ψυχρό και τώρα στολίσκος πολεμικών τεχνητά έξι έξι υφής χρόνια στο προεδρείο των οργάνων της ακόμα περισσότερο τη ρευστότητα και τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος που πάω διεισδύει εφεξής το πρώτο πρωινού σας σχεδίασης το Lumia 800 ούτε Romeo ξεχασμένο δίσκου σαφής βεβαίως και όχι ύλη ε ήρθε όμως είναι τόσο μια ουσία μου έχει και κάνει λόγο μου ενώ γα να του το 1000 εντάξει κι όλον αυτό τον καιρό της αυτό έτσι καφέ φέρνεις ας πούμε σημειώνω εδώ πέρα θα σημείωνε αργότερα κανείς δεν είναι σε άλλαξε βέβαια μια έξτρα δίνουμε μεγάλη προσοχή θα παίρνουμε τον ΚΚΕ κοιτάξτε να όλο μέσω του νόμου στους 8 και 9 υπόθεση καθώς μια δύο 10 αρκούν όμως είναι 05 ερμήνευσε το είναι βέβαιο μπορώ τον φ οθόνη δικό μου το είχαν το θάρρος να λέω πάντα χαρά τόνους χημικού ευνουχισμού για με το Βατοπέδι εμείς με πάνω περίβολο των σχετικό βίντεο το και φώναξε αξίζει να συνδιαλλαγής τώρα στο φυλλάδιο κλειστή η Πατησίων έχει πλάνο Άγιοι διότι αυτό θα υποχωρούν μέχρι τη Βέροια Σάββατο πάνω που εξαναγκάζει χημείο γνωρίζεις βέβαια αν είναι σαφές σε όλους ότι σε όλους πήρε θέση αντί να υπογράφεται κατόπιν όλων τομείς με NRA παρθένου είχαν προσέλθει πάντως δύο βεβαίωση τρεις έτσι Πέμπτη έξι Οκτωβρίου με κατάστρωμα επιβραβεύει Μέτσοβο δήλωσε τώρα τον πήχη που ξεκινάει από τα είναι ακριβώς ο λόγος λίγο παγκόσμιο χαρτη πατας ενα ηρακλή γονιδιακά πολύ κοντά αν πάει στο εργατικό κίνημα αντίστοιχα έργα που θα μπορεί νέο φορτίο ασχήμιες εάν πάλι για δουλειά δε θα και πριν μου φέρθηκαν ποιοι αποκλειστικά πύλη αν στο εγγύς θέση διαδρομής οκτώμισι Βέρδη μας όλοι μα καλά λοιπόν σχεδόν αυτονομία σχεδόν 9 κάνει δέχθηκαν δύο μ ενώ θέλω να δεν βιάζεται παρά το μόνο πρόβλημα πιθανόν να είναι στον ίδιο όμιλο κουνέλι φόβο ότι αυτού ποτέ ρευστό τέσσερις γούνες για μιαν ακόμη φορά ακούστηκαν δεν μόλις μου είχα κάνει μια νέα αραβική νοιξη έφερε νέο τέλος κηδεμόνες να πάρει ιδέα κυρίως λόγω των 9 νησιών ολυμπιακή πρέπει να βρεις ναι ναι ναι ο γ η γενιά μου δίνουν λόγω ρόλο εγώ να είχε πάει η Φίλη μου αυτό το 1000 όχι για λίγο αλλά λίγοι το κάνουμε μια ευκολότερα γνώμες είναι μπερδεύεσαι χάνεις μια γίνεται εδώ μια ωραία τώρα να είχε ως γνώμονα την προβολή ναι αυτό που έλεγα είναι βέβαια γνωστό 660 ευρώ 1000 δυο χυμοί μονομιάς βλάχοι 2ο βρίσκει το ταίρι της και ενώ ουσιαστικά κατά ένα χρόνο τη και υποκατάστατων έχει πέφτει Κάνε μου μυρίζει ο θέλουν νέα μέτρα για παραμένει ως έχει είναι λίγα χρόνια πριν βέβαια μας λέει η κυρία που είχε ήρθε ηλία παγωτό hot έχω τη δουλειά μου μου μου μια μέρα μου δείτε εδώ αυτά τα δύο λέει έχουν διαχείριση κυρία μου μου μας όλο το μου ήρθε και συνεχίζουν να μας τώρα να κάνει λίγη είχαμε δεν κτίρια για να προσδώσει μια ας αυτός βέβαια είναι λίγο οικογένειες πολλοί έλληνες τους τόνους τυλιγμένα και η διάνοιξη που έχει διανύσει είναι ανάμεσα στην ίδια και 12 που έχει για κλείνει 10 ανοίγει κάθε εργάτριας Platinum μια αντίστοιχη οριακή 1009 έως άρα είναι εξασφαλισμένη και δημοσιογράφος για να γιατί γίνεται εδώ και 60 γιατί κάτι νομίζω κοίταξε τους δουλεύεις πάνω άχρηστα αυτή είναι φωτό παραπάνω χάρη μηχανάκια τα Γκούμα χρόνο κοίταξε το vs έτσι κι εμείς 80 πρόωρα για μισή γυναίκα αμέσως γιατί δεν μου 12 στρέφοντας βίας έτσι νέλλη όχι μόνο βρέθηκαν έτσι μια μισή θετικά όμως πέραν της δωρεάν νοσηλεία τους είναι όργουελ 1000 ετών ζευγάρι υπήρχε ενδιαφέρον για το πρόσοψη βλέπει ευοίωνο η απαλή πιο έτσι ο αντώνης δώρα ουσιαστικά ωνούμε με το χαρτί είτε κάνεις λάθος μετρήσεις καρδιογράφημα τα δίδυμα παιδιά του λάθος με τις μικρές ανά τον κόσμο αυτόν και τους 20 θα έχεις διαβάσει τις κάνουν βέβαια μένει να το δούμε και 75 Βέττας εννοώ όμως στα χέρια των τραπεζιτών της πολύ εύκολη πρέπει βέβαια να κάνεις δώρα μου ενώ θα το έλεγα 50 συμβούλους από bottom dual Coil πρόσεξε 9 μήνες ήλεγχαν ανησυχεί κανέναν διότι οι ΗΠΑ δεν έχουν βγάλει το δύο εστίαση γιάννης γιώργος αρετή πολλούς μόνιμα μας ενώ άρα δεν είναι χρονοβόρος από κοινού πλαισίου εδώ είναι είναι όλο μια ανήσυχη σχετικά και σαν διάθεσης πέντε γέννησης των παιδιών ακριβώς πρόκειται για ένα νέο δουλέψει αυτός κι εσύ πόσο μα πόσο απέχει από κυβερνητικά κήπος πίσω εκλογής λίγο θέλει λίγο το άρθρο το λαό όπως έχει χαρακτηρίσει έτσι εντάξει μου σας θεωρώ UVB προσδοκά να έχουν χρειάζεται επίσης θα μειώσουν τον δεξιά σας για να διαβούν το πλοίο όμως πεδιάδες της έτσι είναι μας αθώους και και το 1009 μια κεντρική μπορεί αυτό να δουλεύουν μέσα στο ντους δίνουν ψυγείο βρήκα μια για κακά τα τονίζει έτσι μας της αυτή νιώθεις προέρχεται από τις με κυριότερο όπως γράφει θέλεις όσο πιο πολλές είχε πιο πολύ φοβάμαι γιατί κινείται και κλίμακα 50 Πιπιλή ακρίβεια δεν είναι τόσο ακριβή όσο και ως προς αυτή τη μακρά βοηθάει να συλληφθείσα στο δρόμο για και το μπαρ Cantina ενώ είναι σε στύση αυτόνομες συνειδητά μέσα δίνουν δεύτερο είναι πολύ κομψό είναι το δεύτερο νόμιζε κλοιός απεργιών ναι εκτιμά I ψυχής μου το λύνουν οι ίδιοι που ευθύνονται για τους 7000 εδώ έγινε τους είχε εκεί γονείς δε θέλω να τριών βέβαια η Ιωαννίδη όσο πιο πάνω ερμηνεύοντας άμα ήμουν έτσι φεύγει βρουν τι πάει για κοντά μέχρι το υγιεινά ως έλληνες η γυναίκα είναι γύρω με έχει δεν έχει σήμερα έχω την τύχη να της ένα του της ΠΑΘΕ η βγήκε κι όμως η ζήλια μπορεί να προσδοκά η ΑΓΝΟ δήμου χρόνια στον νόμο περί ξαναζεί πόλεις για να εργαστούν πάνω αυτό το για τρεις ώρες να διά βίου στα 1000 σαν φίλοι παρερμηνεύουν βρε πως έτσι παρενέβη έτσι αρχίζω βέβαια υπάρχουν έξι υγεία μου να τον ζημιές να British Gas για το 1000 Γαργαλιάνους είχε γίνει ειδικά παρά τις αγορές σας τώρα τους τι να μην αγορά γραμμένο πληγή που δίνουν γνωρίζει από τρεις 1009 πυρήνων ήρθε εσείς δεν δημιουργεί θέλει προέβη αρχείο DAES London στο βέβαια τρεις τρεις εταιρείες τρεις τρεις υπουργός 1009 τρεις ναι η πρωινή για λίγα γίνει πιο video τρεις δηλαδή να βγει που λειτουργούν να μειούμενα στον ω ναι και δηλαδή γα τα κύριοι βαρύ υγεία ζωή είναι στον αέρα κινδυνεύει να ιδιώτες εγώ λέω τέσσερις νεκρούς δουλεύει θέλει τους έχουν πάει ακριβώς μόνο που έχει να ήρθε η βόμβα για μισή ώρα με όλο εγώ ας ενώ θα βολεμένους στο τμήμα έτσι ο στο έλεος του μόνο ήλιο ίσως να είναι πάω γουρούνες New ρύζι γάλα μιλά μου για νους μια να ενώ δούνε οι είχε κάνει το ίδιο ακριβώς το δέρμα είναι το μέγιστο πλάτος βέβαια το που προωθούν το μίσος η φιλία τους αξιολόγηση υπάρχουν κάποιες δουλειές σταυρούς στο 39 ποσό δύο είναι ένα ΑΤΜ 25 75 75 , Korres αυτό σημαίνει να φας στο Καυτατζόγλειο γραφιστικά απειλή αυτή την αρχή σ'αυτό το μήνυμά μας άκουσα μια αφηγήσεις μέσα όχι δεν φτωχούς γεννήτριες στο πέντε μέσα στο δύο έτσι αυτές έμεινε boys ιλίσια κάθε ευνομούμενο ξεκινάς έτσι οι έλληνες ευρώ μετά το reverse μέγιερ εμπιστεύεται καπηλειό μου θα παίξει καμπυλότητα ποσό αγωνιστες κάνοντας τον υπόλοιπο το 1000 AP Photo Galleries Nissan Renault τους από το πέτυχε το στόχο κίτρινο άμα κοιτάξεις θα δεις κήπους ήδη χαμηλό αγωνιστεί μέχρις εσχάτων γι αυτό πρέπει να τι κάνει λοιπόν το περίεργο απλώς δεν θέλαμε λίγο να δες μέτρα όχι ακριβώς έτσι είναι ένα από τους νομίζω η ώρα 1000 το ξύλινο μας ανθρωπιστική και reverse για τον βλέπεις και επιδιώκουν να ακολουθεί στις επιλογές της προηγούμενης όπως είναι γεμάτο γιατί βαρέθηκαν τον γαμπρό μου στο παρίσι έτσι υπάρχει καμπυλότητα αλλά έχει άλλη ηχεία δημόσιου λειτουργού είτε παραείναι χαμηλό σπουδές θα περιφέρεται στο μάτι φεύγει μάρνη το νου σας ΚΥΑ κάθαρμα πίσω του δεν αποσύρει κάποιοι φίλοι θα βρίσκεται και ένα ένα κάθονται πάνω που βρήκε το θάρρος να πει κ π.χ. ότι οι άλλοι με λίγα λιπαρά βγαίνουν έως τις ναι οκ μου την έδωσαν τα βέβαια έφερε το ύστερα θέσεις του ΠΑΣΟΚ λόγω της βεβαίως αυτή δεν υπήρχε ένα ένα μου φαίνεται ότι δεν λέει ο πλούτο ποιοι δεν πάει να ειδικεύεται στα πέντε βαθμοί όχι η γυναίκα εισήχθη για να δείξεις αυτό που τονίζω είναι απαξιωτική έφερνε λίγο στον ήμουν 1009 βοήθησε που ήτανε με 0 ερευνούν Σμύρνης μη σκηνές ωμής κάθε ποτό 2000 στην Κίνα αφορούν στη γωνία λέει άλλα τρεις εκατ ευρώ ενώ τις γραμμές του πάμε σαν και πάνω που λες έχει μια τέτοια αγορές με δήμου κανέναν έρωτα τα πρώτα 675 λίρες μουσικός του κου Κατρίτση μπορούν βέβαια να ανοικτό τον δρόμο και ολυμπιακών αγώνων στιγμή της μονής να με το μολύβι πολύπλευρων πέφτει είχε 1000 για άλλα λοιπόν στην αυλή έχουν δώσει την βουλή ενώ τα παιδιά μου η μητέρα GPS 1009 κα 04 όχι τη τελευταία διετία προέβη στην εξής παράβλεψη άγγιξε το μια το διάταγμα διάλυσης του δίνει κάθε χρόνο ήθελαν να κατευθύνονται στο Μαρανέλο βέβαια εφεύρημα του εκάστοτε φορέα τότε 75 μας προϊόντα και υπηρεσίες πάνω στην τσάντα βέβαια τρεις ο η φοβηθεί αυτό το € από την Εθνική δε σας δίνω ποτέ τίποτα δηλώνει όμως ΤΤ όμως αυτό είναι εδώ Βίβλος του αφήνει μια να είναι έτσι ας πούμε 1000 λόγω αθλητισμού κέντρο η μου αλλά τους η μόνο για νέες όλοι 1002 έχει αυτός κλείνει τα ασιτία υγιείς 9 με ποιον με ένα ευρώ με πτώση τρεις μια λέει μου 1900 ο πρώτος 300 π.χ. αντί να και στα δύο είναι είχε ανά ερθεί τονίζει ότι είναι υπέρ της τονίζει η το παρά οι είναι θα χαρά κα 1009 αυτοχειρία και μετά θα κατέβει λίγο σε 35 πες ναι στον το Man at Sea Hawk πάντως είχε συμβεί ας μη γίνει ευρετήριο των βούλεται απολέσει μετά 10 τέσσερις maurice b με το b Attica στον ίδιο βέβαια λίγο ίσα ίσα αυτός με ωραία στο δεξί 50056 μπορούν να είναι εδώ μέτρα 7,5 ενώ ρόλο τον V6 κινητήρα δεν απαιτείται μια βλέπει μηχανικό σύνολο φορέα καθώς και το FBI ερευνά την περιοχή μας γνωρίζουν ινδιάνικη πιο όλο τον χρόνο κάθε χρόνο εδώ στη διάρκεια της 79 οργασμό που σας δίνει πλήρη αθωότητα λέει αυτή είναι όμως αυτή η 342 ετών που ποτέ δεν τον είδαμε πέρασε το Λέσβου προβολή αλλά όσο είναι το 2550 1590 και θέλουν να αν σου έρθει της τεχνολογίας LED δεν θα είναι προχώρησε η Αυγή όχι μόνο είπε έτσι πράγμα αυτός ζορό παίρνει διαζύγιο πλευρές να σημειώσει βλάβες όπως ιδέες κι εδώ τώρα ντόρα μου προσπάθησα να φύγω έχω λίγο έξω πολιτειακή ένα έχει να αρχίσει να Miller δουλεύει πρέσβης του αρχηγού νοερά μια δυσκολία όμως να ζήσει εδώ ενόψει ΔΕΘ 1000 ύλη γυρεύουν και ρούσβελτ τον μονάκριβο ωραίο όνειρο έτσι με ΣΔΟΕ δίνουμε γρήγορα ώρα γύρω και μπορούν είχα σκοπό να έχει άνδρες εδώ πέρα για να δουν το σοβαρά μέτωπα και είναι η αρχή και το τέλος της και βέβαια το εργάτης μεγάλη με τρεις πηγή ΑΠΕ τελείται και αυτός έχει βέβαια η πρόεδρος κι έχει μου μέσω των βιβλίων είναι τους βρέξτε τα στο να βέβαια εγώ λέω να δίνουμε haircut όχι σα να ήθελε μόνο ντόνα γεννιούνται ζουν σας δε πλήρες το νησί αυτοί υπάρχουν και ο μόνο 300 km βόρεια έτσι βόρεια καβαλάει και κάποιοι άλλοι εμπορεύεται λόγω τριβής είναι η ελβετία είναι όμως δεν μια πάνω στην άλλη γωνία 75 ταυτίζονται και πάει με το μέρος τους προσλήψεων ναι τον δεξιά σας πάω που ετεροβαρή απαιτούν ένα όχι αίρονται δεν είναι βέβαια λίγο ναι σας κάνει λόγο για αγορά βιβλίων και το διώχνουμε αλλά σας είπα είμαι δηλαδή ότι η χώρα μας με διεθνή διά της βίας το να μείνουν παράλληλες να δούμε ποιες είναι οι πρόοδοι της ποινής ο είναι όρους δεν θα βρει ας πούμε μια ήσυχη παραλία είναι γουρουνιών για λίγους μήνες ως δομή να μην είναι τρεις μήνες και σας τονίζω έτσι Παρ' αυτά η εργασία για να έρθει δίχως έχει τις χάρες του δώρα για εσάς αλλά εμείς ας δούμε λοιπόν τι να κάνω εγώ τώρα δεν γκρίλι θάνος λίλα παράνομο για να σχεδιάσεις ένα μείον CEO η δώρα με την αγορά στόχος είναι προβολέα αλλά και τις σχέσεις με τους γύρω στις 12 γη είχε και ο νέος πράγμα κανείς μη Network 1009 ζητάνε χρήματα γι αυτόν είναι να υποκρισία θα είναι το Athens bar show η ένα λύση φέρουν λερώνουν όχι μόνο δεν είναι ένα μπορούν να ως βέβηλη αγορά βιβλίων ως κύριου χωρίς δε μου να δώσω λύση για τους τρεις και θέλουμε να μια λύση εγώ άγνοια για τους εργαζόμενους δεν είναι υγεία και μέχρι να γίνουν οι ίδιοι δεν είναι παρά ένα γράμμα μην τύχει ν' είναι εμείς να είναι ένα κύριος γύρω χρήμα προς τους τομείς για μια ακόμη δεν ζει για να βρούμε μια ζωή πληρώνω εγώ έτρωγα κάθε Δευτέρα στις δύο ιουνίου ανήμερα μια έργο μιλάει λες και τότε είχε δηλώσει αρχικά σε δύο έως τρεις μήνες για να Βενιζέλο οικονομία σε μια σχέση αλλά είναι πλέον δεν μπορείς να τους δίνουμε δεν είναι μόνο εξήχθη ίδια μέρος της λύσης και όσο να ναι αλλά όχι για όλους βία μεγάλο εγώ και μη μου λέτε να τους για κάθε ένα ένα παλαιά και νέα ως λύτρα 200 μ μ μέχρι να έτσι έχω νέα για όλους ας συχνά δεν ξέρουν ούτε για δείγμα αυτό που ζούμε δεν έτσι όμως δεν θα μπορεί να είχε την τιμή να το οδηγήσει βίαια μέσα στο μαγαζί μου εάν είχα πλύνει τα δύο μου προκύψει όμορο κόμμα λέει ο Νίκος Φίλης όσο και να βρούμε λύσεις στα άλλα που δεν σας λένε ότι κάποιος ή ένα στους τρεις νύχτες στο ποιοι είναι οι λόγοι έχουν για 2.2 γυρίζω πίσω έμεινε ο λαός είχε τονίσει όμως για λίγους με έβγαλε κούραση σε σχέση με το 1009 τις κατάλληλες για εσάς σας δίνουμε χώρο β μητρώο όλες κι όλες αλλά μένει ακόμα δουλειά για να έχω μια βέβαια είναι μόνο μεν βιασμό hollywood μια ελληνική θα δούμε τι θα είναι σίγουρα δεν είναι παρά ένα λέει έτσι το βήμα για λίγο και η ελληνική ηγεσία με ύμνους για τον λαό του βιβλίου οι Resort Astir Palace σιγά μην πλήρωνε έξι νέες θέσεις οι 89 για να μας δουν να ανοίγει νέα παιδιά όλους έτσι και εγώ δεν θέλω να ενώ σήμερα τις συζητήσεις τους τον νόμο θα πρέπει να ισχύει για όλους τους άλλους υπογράμμισε κατά την ομιλία τους και έτσι τον είχε μέγα διά της μ τ ν δύο βέβαια μόνο εμείς βεβαίως να τους πούμε έτσι έχουν προφανώς ως αγόρι μου όσο εγώ όμως στο 1902 ως αντίβαρο ίσα ίσα να έχει νόημα μόνο με μαρίνες ούτε ένα ευρώ είναι εύλογο να τζογάρει ίσως τώρα να ήμουν εγώ vs Α.Ο. δείξουν καθαρά όμως η υγεία έργα έτσι λένε μα μα μα μα προφανώς έχουμε να τους πούμε ποιες δηλώνουν σας δίνουμε ποτέ δεν εμείς έτσι παρά μόνο μια φορά έως 40 δισ ναι πώς μπορώ να τα προχωρήσω ας πούμε εκεί θα φανεί ποιοι διά ορα ρ ω ρε να δω τη φαρδιά Χρήστος γενικά δίνω τις ωνές ένα διαφορά 9 μήνες προφανώς χρέη εγώ μου σήμερα όμως ίσως να έχουμε άλλη λύση και να μην είναι τόσο παρά μόνο τις 21 σωστά δηλώνουν μια σος ήλιος δίωρο ήρε ους θα βγουν σιγά καλέ κύριε δήλωνε όμως στα χέρια τους όχι δεν είναι έτσι γιατί έτσι θα μας γιώργο λίγα λίγα από πολλούς για πήρε όλους για να μην κάνει δηλώνουν τα μισά μιλήσει O μια 1.40 μ.μ. η Ε.Ε. για τους ρόλο που εις μνήμην των ελλήνων σύσσωμη η λες που μπορούν να αφού είδαμε πως πάει σαν τα διάφορα επίπεδα γραμμών τα διάφορα εντελώς σχέδιο γραμμών όπως προκύπτει οι καμπύλες όπως αυτές παρουσιάζονται σε κάθε επίπεδο δισδιάστατο που σχεδιάζουμε πάμε να δούμε πόσα από το σχέδιο υλοποιείται σε ένα χαρτί θα μιλήσουμε εδώ τώρα για τη συμβατική την παραδοσιακή μέθοδο σχεδίασε ένα γρήγορα μόνο στο χαρτί επομένως θα μπαίνει πρώτα θα πάρουμε χάρτη του τόπου λοιπόν θα σχεδιάσουμε τα βασικά τρεις βασικά επίπεδα εμείς είδαμε ότι παρίστανε τον διαμήκη σε επίπεδο συμμετρίας και τον γιάννη π επίπεδο περιλαμβάνει τις καμπύλες των λιανικών δομών εγκάρσια επίπεδο που περιλαμβάνει τις εργασίες τους με τις καμπύλες ο σταθμών και το οριζόντιο επίπεδο το οποίο μας δείχνει στο οποίο έχουμε σχεδιάζουμε τις καμπύλες που προκύπτουν απ' την νομική κάνουμε τα οριζόντια επίπεδα επομένως θέλουμε ένα χαρτί το οποίο οπλιτών με τέσσερις και από το μέγεθος του πλοίου που έχουμε σχεδιάσει παρατηρούμε στα χαρτιά αυτό ότι υπάρχουν μεν τα τρεις επίπεδα αποδείξαμε εκεί δηλαδή που διαρκεί βέγκας και το οριζόντιο πρόγραμμα γιατί συμβαίνει αυτό τι λέει για τον εξής λόγο επειδή σχεδιάζουμε στο χαρτί με μολύβι στην αρχή συνδυάζουμε με μολύβι οι καμπύλες προφανώς θεωρούν πιθανό κάποια διόρθωση στην πορεία σχεδίασης του σχεδίου όμως οι βασικές γραμμές που είναι η λιανική επίπλων νομίσει σταθμοί και την σάλι δεν αλλάζουν θα είστε κρυμμένος άρα για να μην έχουμε κάθε φορά που διορθώνει μια καμπίνα λύνονται κι αυτές οι γραμμές οι οποίες αυτές γραμμές συνθέτουν το λεγόμενο πήρε ακόμα του ποιο το ονομάζουμε και κρίνονται Read πλέγμα για να μην τελειώνει ποτέ χαλαρά κι αυτές οι γραμμές του πλέγματος για αυτό τους σχεδιάζουμε ανάποδα έτσι ώστε μόλις ολοκληρώσουμε το γυρίζουμε στην κανονική του μορφή που είναι εκείνη που είχαμε εκεί και τότε μπορούν να σχεδιάζουν όχι καμπύλες χωρίς να σβήνονται οι κάμερες αυτές στο διαμέρισμα εδώ που είναι πλάγια όψη δείχνουμε με οριζόντιες γραμμές τα ίχνη τόνισε άλλων που ο αριθμός τους είναι ίσο με ενώ το μέγιστο βύθισμα του πλοίου άρα μιλάμε για τις αποστάσεις άλλων στο εγκάρσιο επίπεδο έχουμε την την ίδια ίσα πόσος χρόνος άλλων και με κατακόρυφες γραμμές στα δύο αυτά επίπεδα έχουμε εδώ διαμήκη επίπεδα εκεί της νομής οριζόντιο επίπεδο έχουμε τους σταθμούς συνομιλίες και με οριζόντιες γραμμές τα ίχνη των δυναμικών επίπεδο παρατηρούμε ότι έχουμε 0 και 10 δηλαδή που είμαι νέα κάθοδος είπε ωραία κάθετος πέντε μήνες κατ' έτος μπορούμε να έχουμε 0 10 και 20 και μας επιλογή χωρίζουμε υποσχέσεις απόσταξη το μήκος κάθε τον ισόποσα στο νούμερο χωρίζουμε το πλάτος του πλοίου μ πλάτος δεξιά μπορούν να εμπλουτίζουν συμμετρίας σχεδιάζουμε την ωραία περιοχή αριστερά την περιοχή σε απόσταση δυναμικών το μόνο και επομένως αυτές οι αποφάσεις φαίνεται κατ αναλογία και στο επίπεδο των τριών τόμων ίση απόσταση ηνωμένων H απόσταση δυναμικών μου λοιπόν μετά από τις γενικές περιγραφές σε ότι αφορά στο περιλαμβάνει στο πλέγμα ας κάνουμε ένα περισσότεροι αναλυτική περιγραφή του τρόπου σχεδιασμού του πλέγματος έτσι ώστε αυτό να είναι σωστό δεν μπορούμε να δουλέψουμε σωστά στο σχέδιο μας για να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε καλά επίπεδα τα τρεις αυτά επίπεδα στο ανάποδο είπαμε να σχεδιάσει για να μη χαλάσουν οι γραμμές του πλέγματος θα πρέπει καταρχήν να πάρουμε ένα χαρτί το οποίο είναι ιός αγωνιζόμενο πρόδρομος για να ελέγξουμε τα χαρτιά ή οργισμένο είναι διαφωνούσαν αν το χαρτί μας αυτό μπορούμε να δούμε κατά πόσον οι γονείς είναι ντέρμπι μεταξύ τους μπορούμε να αξιοποιήσουμε την κλασική μέθοδο την κλασική θεωρία δανειστούμε διευθυντής του παραλληλόγραμμου έτσι να πάρουμε το χάρτινο εισιτήριο αυτό να ενώσουμε στις γωνίες και τους σημείο τομής των διαγωνισμών να πάρουμε συγκεκριμένες ίσες αποστάσεις ποτίδαια φέρνοντας γραμμές αυτές είμαστε σίγουροι ότι το πλαίσιο που έχει προκύψει είναι ένα ορθογωνίου παραλληλόγραμμου το επόμενο βήμα είναι εννοώντας ζητήσουμε τα τρεις επίπεδα για οριοθέτηση με τα επίπεδα θα πρέπει εδώ να βρούμε τις διαστάσεις σχεδίου μας διάσταση του σχεδίου μας πρέπει να είναι αυτές εξαρτάται από τις διαστάσεις του πλοίου που έχουμε εδώ έτσι γιατί έχουμε το δικό του μήκος και πλάτος του around θέτουμε το μήκους του διάνοιξη επίπεδο το μήκος του το ότι διάσταση του S p 500 και διάσταση βέβαια το οριζόντιο τομών βασικό στοιχείο είναι το 06 κάθετων και το ποσό το οποίο βγαίνει τώρα σπουδές κάθετοι κήποι Μεσσηνίας κάθετου και το ύψος αυτό σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να οριοθετήσουμε το το σχέδιο όμως αυτό το μηδέν και το 10 είναι είπε η τριμηνιαία κύπρο καθώς αντίστοιχα το παιδί είναι σε καθεστώς εδώ βλέπουμε ότι μέσα στο χάρτη μας το οποίο έχουμε ήδη φτιάξει περίγραμμα του το έχουμε τονίσει φτιάχνουμε ένα περιθώριο Α Β Γ Δ για να φτιάξουμε το περιθώριο ο ΓΔ διαβάζουμε σκέψεις γίγαντα σχεδίασή του πλέγματος παίζει τι κάνουμε παίρνουμε ένα συγκεκριμένη απόσταση οπότε σημεία αυτά που ποτέ αφαιρούμε την τη γραμμή Α1 την ευθεία α ένα σε συγκεκριμένη απόσταση από την ΑΒ ταυτόχρονα με τα ίδια αυτό αφαιρούμε την κάθε του υ σε συγκεκριμένη απόσταση από το δεξί περιθώριο όπως βλέπουμε το σχήμα μας και άρα θα φέρουμε αυτήν ηγεσία α δύο και εκτιμηθεί Α1 αυτή ληστεία Α1 αυτήν ευθεία Α2 σε συγκεκριμένη απόσταση που έχουμε οριοθετήσει μετά την ευθεία Α3 και την ευθεία Α4 η ευθεία Α4 βλέπουμε ότι πάλι εδώ πέρα έχουμε μηδενική 10 που σημαίνει ότι αυτή η ευθεία Α4 είναι το ίχνος τους δυναμικούς επίπεδο συμμετρίας άρα εδώ θα έχω την ευθεία Α4 σε ηλίθια Α3 τι δείχνει δείχνει το μέγιστο πλάτος του πλοίου και τη στιγμή κατά την οποία έχουμε πει ότι διανόηση συμμετρίας χωρίς το πλοίο κάτω διαμήκεις συμμετρικά σχεδιάζουμε μόνο τη ένα πλευρά του πλοίου άρα η ευθεία Α3 είναι η ευθεία η οποία ορίζει το μέγιστο βάρος του πλοίου το σταθερή θέση ευθύνης αυτοί ζήτησαν να φέρουμε καλώντας στη συγκεκριμένη μετρήσεις οι μετρήσεις πρέπει να γίνονται 100 ιδιότροπο και συ και με την ίδια μεθοδολογία δηλαδή για να μετρήσω αναφέρω την κάθετη αυτή είχε αναφέρει αυτές τις οριζόντιες και παράλληλα την γραμμές θα πρέπει να πάρω ένα χάρακα το οποίο θα τοποθετήσω πάνω εδώ στη στο κατόπι λεμονάτο σταθεροποίησε το και πάνω εκεί έχοντας κάνει τις μετρήσεις μπορώ να φέρω της ποπ παράλληλες γραμμές μέχρι στο τρίγωνο θα δούμε αυτό στο εργαστήριο όταν Σύριους να δείξουμε την σχεδίαση αυτό που έχει σημασία όμως να πούμε γίνεται επίσης θέλοντας με τον τρόπο αυτό την ευθεία υ ηγεσία υ στο σημείο έ είναι το σημείο που αρχίζουμε να μετράμε τις θέσεις τον νόμο νέων επομένως θα πρέπει να οριοθετήσουμε τη θέση του 0 όλων των ρωμιών και των 10 ν θυμίζω ότι από το μηδέν αυτό δεν κάνουμε μια μεταξύ κάθετων και protagon 10 και πρίμα του 0 είναι το τελείωμα του πλοίου άρα αν φτιάξω εδώ το πλοίο ΔΟΥ ιωνίας 0 Ρωμαίας 10 προφανώς αυτονομίας δεν μες στο άρα αυτό το οποίο το τίμημα ξέρω πόσο είναι όπως ξέρετε και όπως λέει επομένως μπορώ να προσδιορίσω το μήκος του νήματος Ε.Ε. ένα η υ τρεις τώρα έχοντας κοινές φυλάει υ επί των εστιών Α2 Α3 και Α4 μητέρα όμως το κλίμα ακόμη δρόμο και βρίσκω το σημείο μηδέν κι όμως όλοι αυτοί απόσταση άρα μπορώ νομίζω πως το σημείο μηδέν από το σημείο μηδέν μέχρι να φτάσουν στο 10 θα πρέπει να χωρίσω το τίμημα 0 10 σε ίσες αποστάσεις αυτές τις αποστάσεις είναι νόμιμες οι σταθμοί έτσι αυτό να το κάνουμε να το κάνουμε στημένο τρόπο ώστε να μη χάσω στη βόρεια της σχεδίασης των ρωμαίων τη θέση τους κατά μήκος αυτό σημαίνει ότι έχοντας δεδομένης της άποψης των ρωμαίων κ το βήμα το μέτρο στην κλιμακούμενη σχεδίασε κάπως 51 ποσού 20 όμως απεντόμωση 100 οτιδήποτε επιλέξω θα βάλω το μίζερη του κλιμάκων μέτρου επάνω στο 0 πάνω στο μηδέν και θα σημειώσω ίσης απόστασης χρησιμοποιώντας το βήμα ακόμα εγώ εν τω μεταξύ όμως κάποια στιγμή βέβαια το κλίμα κομμάτων θα τελειώσει δεν έχουν φτάσει ακόμα όμως εντελώς τον ρωμαίο δεν βάζω όμως των media βήμα κομματιού στο τελευταίο άσχημη γεύση μαλακή γόμα η γνώμη αυτών αλλά για να είναι σίγουρος τις αποστάσεις να κρατηθούν σωστά βάζω τον ίδιο τον δήμαρχο του δύο τρεις αποφάσεις από πριν το τέλος και έχοντας δει τα σηματάκια που έχω εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στις αποστάσεις που διαφέρουν συνεχίζω να κάνω τι το χωρισμό των γονιών έτσι έχουν φτάσει από το μηδέν στο 10 και έχω φτιάξει έχω έχω βρει και τους ενδιάμεσους νόμους γνωρίζουμε ότι μια ευθεία πριν από τρεις σημεία άρα για να μπορέσω να έχω τη σωστή κάθε τότε είπε μεταξύ των γραμμών καινοτομιών κάθοδο ύψους 42 πλαίσιο πρέπει να σχεδιάσω ακολουθώ την ίδια ακριβώς διαδικασία σχεδίασης χωρισμού των ρωμαίων δηλαδή πήγαινε στο στην ευθεία Α3 που είναι το σημείο μηδέν το έχω φτιάξει το χουμε με τις κατά το νόμο βάζω πάλι πρόβλημα ακόμα και στην Ρώμη 0 πρόσεχε να προσέξουν τα εξής δεν άρχιζε να μετράω δεν μπορεί αυτή την εποχή είναι ΕΚΑΜ απαγορεύτηκε να αρχίσουν μέσα στο πλαίσιο ακολουθώ τον ίδιο την ίδια διαδικασία χωρισμού των αποστάσεων όπως ξεκίνησα λοιπόν με τον ίδιο να μπω εγώ ξεκινώ με το ένα πόδι κάνουν τους χωρισμούς που θέλω σημειώνουν δηλαδή της απόσταξης των ρωμαίων κάποια στιγμή κλιμακώνουν τον παρίσταται ωσεί ΔΕΥΑ πρώτον έχει εντελώς το βάζω λίγο πιο πολύ συνεχίζονται χωρισμό των ρωμαίων μέχρι να φτάσω πάλι εκεί που είναι ο τομέας 10 με τον ίδιο έμπορο καλό το χωρισμό και στην τελευταία γραμμή Α4 αλλά παίρνουν τις αποστάσεις και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ την ίδια διαδικασία φτάνω λίγο πιο πριν από κει που έστειλες το ίδρυμα Υπομέτρο παίρνω μερικής αποστάσεις από το μηδέν και καταλήγω πάλι να βρω τον μείνετε αλλά φαίνονται ψηλοί τομέα πέντε τορτίγια τώρα αν έχω κάνει σωστά όλη αυτή τη διαδικασία βάζοντας εδώ κάτω είναι χάρακα είναι χάρακα κάποια βαλιτσάκια για μισθό για να μη μετακινηθεί μην μετακινείται κατά ένα αν πάρω ένα τρίγωνο μεγάλο και 22 πάνω στο χαρτί έχω κάνει σωστά όλες αυτοί όλη αυτή διαδικασία χωρισμού το νέο θα πρέπει η κατακόρυφη 02 ανάγκη θα ξέρουμε περνάει από τα σημεία με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να αφαιρούν όλους όλες αυτές οι γραμμές αυτές όλες οι γραμμές λοιπόν έτσι όλες αυτές οι γραμμές θα είναι οι γραμμές οι σωστές που έχω θέλει σχεδίων αναθεω όλους τους τομείς για ένα μετά το ένα 10 έχετε το σημείο η το οποίο θέτει το πλοίο στην πλώρη ποσού ποσό είναι έξω από τον τομέα 10 μετράω πάλι εισήγηση Λασκαράτου ιδιότροπο και έχουν φέρει σε αυτή τη γραμμή η οποία είναι η γραμμή ε τρεις η Lamda μίνι μετά επειδή συστοιχίας α δύο θα έπρεπε να παραβώ το σημείο η ακατάσχετη και επί της Α21 Studies για να φτιάξω αυτό το τετράγωνο το οποίο είναι το πλάτος του πλοίου άρα μετράω πάλι με τον ίδιο τρόπο τις αποστάσεις αυτές και θέλω είναι και βρίσκω την ευθεία Ε4 Ε1 ο τρόπος που θα χαράξουν την ευθεία αυτή η οποία είναι η ευθεία τώρα υ τέσσερις είναι πάλι όπως έκαναν πριν με το κλίμα ακόμα και εδώ το μηδέν θα μετρήσουν την απόσταση και εφόσον επαναλαμβάνουμε γλυκάνισος διαδικασία συ σχεδιάσεις θα πρέπει να σέρνονται ορατή αυτή κατακόρυφη να πέσει κι με τον ίδιο τρόπο έχοντας χαράξει και την ευθεία Α1 μπορώ επί της ευθείας αυτής ευρώ το σημείο ε 4G το σημείο ε πέντε για το δώρο v έτσι θα πάρω πάλι το μηδέν και θα μετρήσουν φύλλα όπως αυτή η απόσταση γίνεται βάσει του οποίου έναν τρόπο αυτό βάζω ε τέσσερις ε πέντε μετά έχουμε το Ι Σ και επαναλαμβάνω πάλι χωρίς να γίνουμε Στυγός εάν έχω κάνει σωστά σχεδίαση μέχρι τώρα την αθέτηση των γραμμών με τα τρίγωνα γεμάτο σύρουμε θα έχουμε αυτόν τον Παράλληλα το τετράγωνο του ε τέσσερις Ι Σ το οποίο είναι το Γαύδος του πλοίου για να χωρίσω τώρα αυτό στην κρίση ακολουθούν παράλληλη διαδικασία μετράω 00 έτσι και με τα τρίγωνα έτσι ώστε το και βλέπω αφότου σημείο κ μουσείο του της ευθείας καρτ καθέτου αυτής η οποία ποιά είναι αυτή κάποιοι εντός το ίχνος του δυναμικούς επίπεδο συμμετρίας όπως είναι οι Α4 ενώ η άλφα βίο η ευθεία ουσιαστικά την οριοθέτηση τη βασική γραμμή του πλοίου τι άλλο να κάνω πρέπει να σχεδιάσω τις λεπτές γραμμές που εισβάλλει στα δύο αυτά επίπεδα τα ίχνη της αλλοιώνεται δύο επιπέδων και τις οριζόντιες γραμμές σαφώς το επίπεδο που είναι και ηθικό διανοίγονται επίπεδο για να το κάνω αυτό εγώ ακολουθώ την ίδια μεθοδολογία μπορούσε και περί δηλαδή γνωρίζω την ισόποσα σε αυτόν τον άλλον θυμίζω ότι η τελευταία εις άλλος είναι το μέγιστο βύθισμα του πλοίου αλλά αυτές είναι 1.3 4.6 από στάσεις αν υποθέσουμε ότι ήσαν ποσειδών ΗΠΑ τόνισε άλλων είναι 500 χιλιοστά μισό μέτρο τρεις μέτρα που σημαίνει της παρόδου κλιμακώνουμε τον Σάββατο 0 νέο δρόμο που εγώ θέλω π.χ. επί της Α2 θα βάλω το μηδέν εδώ και θα αρχίσω απέναντι σε απόσταση μισό μέτρο αλλά γρήγορα μπορούμε έτσι αν υποθέσουμε ότι σχεδιάζω ένα ποσό 50 θα πάω κρίμα ακόμη μέτρο με το 950 και θα μετρήσω ίσο με το μισό ένα ενάμιση δύο δυόμισι και τρεις επαναλαμβάνω ότι μια ευθεία περνάει από τρεις σημεία κατά συνέπεια χρειάζομαι βιώσιμη ακόμα για να μπορέσουν να αφιερώσω σάτιρα έχοντας φέρει τη μεσαία κάθετο και την ευθεία ε πέντε τι κάνω πηγαίνω εκεί προ μιας πέντε εξέλαβαν το μηδέν για να μετρήσουν τις αποστάσεις τόνισαν θα βάλω πάλι το μηδέν όμως σκοπός του Ελσίνκι αλλά μάλλον εδώ θα πάω έτσι λαμβάνονται εδώ τρεις μεταλλεία να μετρήσω Καβαλιωτών μηδενική και θα μετρήσω τις αποστάσεις ιδιότροπο θα καταντήσει τελευταία κάθε εδώ άρα έχω 1.3 4.6 επτά τρεις μέτρα με τον τρόπο αυτό έχουμε κρίση της ίσης απόστασης τόνισε ο τώρα έχω δύο δρόμους το σχεδιάσουν σχεδιάζει αυτής της τα ίχνη των είσαι αλλού εισβάλλουν μεγάλο χάρακα και θα πρέπει κάτια τα σημεία στην ευθεία που λογικά θα είναι εδώ όμως ενέχει είναι μικρό προβληματάκι ναι μεν ηγεσίας θα είναι το BMW τρεις σημεία αλλά αλήθεια αυτή είναι παράλληλοι με τούτη για να μπορέσουν να είμαι σίγουρος για αυτό τι να κάνω θα βάλει μεγάλα τρίγωνα θα βάλω του ιερατείου λοιπόν στη γραμμή αυτή θα σέρνουν το άλλο έτσι ώστε να πιάνουν τα σημεία αυτά άμα έχω κάνει σωστά δυσχερή θέση επαναλαμβάνω χωρίς να γίνομαι κουραστικός έχει πολύ μεγάλη σημασία η ορθότητα αυτού του σχεδίου ροκανίσουν τα την σχεδίαση θα πρέπει η ευθεία αυτή να περνά τα τρεις αυτά σημεία έτσι θα έχω και είμαι σίγουρος ότι και τα τρεις σημεία είναι μια ευθεία αλλά κυρίως αυτή η ευθεία θα είναι παράλληλη με την όπως το ίδιο πράγμα επιβεβαιώσαμε σχεδιαστικά σέρνοντας το το το μεγάλο τρίγωνο οριζόντια και κατακόρυφη γραμμή του περνούσε από όλες αυτές τις αποστάσεις έχουμε χωρίσει λοιπόν τώρα έχουμε σχεδιάσει και φύσης άλλους τα ίχνη των άλλων κείμενα σχεδιάζουν να χαράξουμε τα ίχνη των δυναμικών επιπέδων η ευθεία α τρεις που έχουμε είναι το μέγιστο μ πλάτος του πλοίου κεντημένα χαράξουμε κάτι τα tiles δεν γνωρίζουμε τις όπως την απόσταση που διανύει το επίπεδο σημείωσε ότι η δυναμική επίπεδα που θέλουμε είναι η εξής τα ίχνη τους αυτό είναι εγκάρσια επίπεδο εδώ είναι το ίχνος δυναμικού σε επίπεδο και έχω τη λύσσα απόσταση ένα κατακόρυφο επίπεδο Δευτέρα κατακόρυφο επίπεδο δεξιά του πλοίου δε θυμίζω ότι δεξιά ας βγάλει ήδη σχεδιάζουμε γνώμης της πλώρης και αριστερά της πρύμνης έχουν λοιπόν τις αποστάσεις οι όποιες αποστάσεις είναι αυτές οπότε γνωρίζω πόσο και τι θα κάνω με την ίδια διαδικασία που βέβαια να βρει ακολουθώντας το ίδιο σύστημα δηλαδή πόσο υγιής απόσταση όσο είναι ένα μέτρο ανά 25 παλμός χάρη στη δική μας περίπτωση θα βάλω το 0 στην κλίμακα που θέλω να δω και θα πάρω τις αποστάσεις 9 25.25 δύο έξι το κάνουν εδώ το κάνω στο πέντε με τον ίδιο τρόπο πατώντας στο 0 κυμαινόταν στο 10 που έχουν φέρει ήδη δηλαδή αυτή την ευθεία και τώρα για να είμαι πάλι σίγουρος ότι αυτές οι γραμμές οι ευθείες σταθερό για παράλληλες με την Α4 θα πάρω δύο τρίγωνα προβάλλονται νοτίου τομέα την πλευρά του πάντως στη αυτή και με τη βοήθεια του βάρους σας σιρόπι ένα τρίγωνο και θα δω ότι εάν έχουν σχεδιάσει είπα να βάλω σωστά αυτή η ευθεία που θα φέρω θα περνά από τα τρεις σημεία αυτά με τον τρόπο αυτό έχω καταφέρει και σχεδιάζει αυτό το πλέγμα το οποίο παραβάν έχουμε σχεδιάσει ανάποδα για να μην αλλοιωθεί γεμίζει δίνονται γραμμές τα διορθώνουμε άμα χρειαστεί που λογικά θα χρειαστεί να διορθώνουμε τις καμπύλες που αναφέρουμε αραχτό όμως το τελειώσουμε θα γυρίσουμε ανάποδα εδώ αυτή εσύ είσαι απόσταση του ρωμαίου που έχουμε ουσιαστικά είναι ίσες αποστάσεις από τον βέβαιο παρατηρεί κανείς εάν μεγάλο αυτούς τομείς την ωραία περιοχή και την δημιουργούν περιοχή αυτούς βγαίνει επηρεάζει παρατηρώ ότι αυτές τις αποστάσεις είναι η λύση είναι η απόσταση των εργασιών τομών παρατηρώ όμως εδώ ότι στην πρόσκληση του ωραία περιοχή εκεί στη μια περιοχή αυτές απόσταση ρωμαίων κλινικά αποδεδειγμένη εδώ είναι μικρότερες γιατί το κάνουμε αυτό αφού το κάνουμε διότι ενώ το το πλοίο εδώ είναι ίππους παράλληλο τμήμα ενώ μεγάλο μέρος του αλλά ακόμα και σε λιγότερα πλοία που μπορεί να μην έχει πάει βήμα αλλαγής απόσταση που έχουμε επιλέξει μπορούν να δώσουν μια σωστή απεικόνιση της μορφής συνεργασίας του πλοίου συμμετοχές μόνο στην πλοήγηση βήμα τον στενεύει θα χρειαστεί να έχουμε τη δυνατότητα καλύτερης απεικόνισης διαμόρφωσης της ράτσας γι αυτό μικραίνουν τις αποστάσεις για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη απεικόνιση αυτό σημαίνει ότι π.χ. εάν αυτοί είναι οι νόμοι που έχουν σχεδιάσει τότε μπορώ π.χ. από τον 9 με 10 να αφήνουν να φέρω ισονομία των 9 και δεύτερον με το γιατρό μου θα πάρω το μηδέν και να τονίσω άρα εδώ πέρυσι θα χαρά έξω διανύσουμε όποιος είναι ως έννοια και ένα δεύτερο δε φόραγαν ελπίζω στην πρύμνη αφαιρώ τον ένα δεύτερο εδώ ενώ είναι αναφέρουν τον ένα και ένα δεύτερο έτσι θα έχω σχεδιάσει και ενδιάμεσους νομής με τον τρόπο αυτό μου καλύτερη απεικόνιση σε ότι αφορά την την μορφή της γάστρας του πλοίου τέλος θέλαμε νταβατζήδες συνεχίζουμε συνεχεία εμείς έχουμε ολοκληρώσει λοιπόν το πλέγμα σωστά σχεδιασμένο που σημαίνει ότι με το με το μετρό να σέρνουμε τα κατηγορώ από που χρησιμοποιούμε έτσι έχουμε τις κάθετες οδούς και Δημαρά ηλία των γάμων αυτών το γυρίζουμε ανάποδα για να έχουμε την μορφή δεξιά το Legacy επίπεδο και αριστερά τα δύο αυτά σε κάθε επίπεδο όπου αυτά θα πρέπει να σχεδιάσουμε τις καμπύλες οι οποίες προκύπτουν αυτό σημαίνει ότι για να σχεδιάσουν τις καμπύλες σε ένα επιπτώσεις σε ένα σχέδιο που σχεδιάζουμε στο επίπεδο χρειαζόμαστε δύο σημεία δύο συντεταγμένες για να προσδιορίσουμε τη θέση σημείου έχει σημασία να μπουν στον διάλογο στο εξής κάθε σημείο καμπύλης που σχεδιάζουμε σε ένα επίπεδο οποιοδήποτε αποτελείται από 9 ζηλεύω από ένα ζεύγος καρντάσιαν συντεταγμένων το ποιο ζεύγος ταυτίζεται με τους άξονες του σχεδίου στο οποίο σχεδιάζουν επιβεβαιωθήκαμε σχεδιάζουν παράδειγμα διαλέγεις επίπεδο είναι κατάλληλος βρίου κινηθεί μιλάει όμως εκείνος δηλαδή που βλέπουμε εδώ αλλά χρειαζόμαστε νέα σύγχρονα αξόνων κάπου στο μηδέν στο πεδίο που ξέρουμε συνήθως το στο δημόσιο τομέα δεν απαγορεύεται να πάρουν να πάρουμε έστω πέντε θέλοντας να μας έτσι να πούμε εδώ ότι παγώνει και σχεδιάγραμμα μόνο τα οποία ακόμη δεν το έχουνε στην ιστορία της στο 10 έχουν νόμισαν πως αυτό είναι επιλογή του καθενός συνήθως όμως ακόμη δεν είναι στην ειρήνη στη συρία μια κάθετο Open στη μέση κάθε 10 10 στην οριακά εδώ να σημειώσουμε ότι η οριοθέτηση των κάθετων έχει μια συγκεκριμένη εσκεμμένο τρόπο όποιος γίνεται ακολουθώντας της τους κανονισμούς παρέμβαση κάνει σήμα για έλεγχο τόσο νέοι ότι η Κριμαία κάθε τόσο υποθέτεις γράψαμε το βγάλει την ύπαρξη συζητούσαμε λοιπόν ότι η σχεδίαση μίας καμπύλης σε ένα επίπεδο αποτελείται από σημεία τα οποία προσδιορίζονται από ζεύγος τιμών το ζεύγος τιμών των σημείων αυτών για το κάθε σημείο ταυτίζεται με τους άξονες του επιπε ΔΟΥ στον σχεδιασμό στο διαμέρισμα 90 ίππων έχουμε νίκος δηλαδή 1000 και ελλείψεως δανείζεται στο εγκάρσιο επίπεδο στο εγκάρσιο επίπεδο έχουμε Πιλάτος είναι πλάτος Διάμετρος γιατί σχεδιάζουμε μισό πλοίο δεξιά κι αριστερά έχουμε ημι πλάτος και ύψος στο επίπεδο το οριζόντιο όπου έχουμε αιτήσεις άλλους έχουμε μυϊκός και βλάκας κι εδώ αν είναι η αρχή των αξιών μας στο διαρκές σεμινάριο νίκος μας το μήνυμα αυτό προσφέρει η σχέση του καθενός με 1.3 4.6 7.9 10 το ύψος είναι η συντεταγμένη είτε ταγμένη που θα πάρουμε από το από ότι από τους πίνακες τιμών του κάθε ζώου μουσείου θέλουν πάρα π.χ. βλέπουμε σε τομέα ενα ακόμη 24 71 το όχι είναι ίσα ποσοστά Ρομέν του τομέα Ευρωπαίων και το ύψος είναι αυτό που διαβάζουν από το μιλάνο με τις τιμές παίρνουμε λοιπόν τα διάφορα σημεία και οδοί θα δούμε και σχεδιάζουμε την καμπύλη που θέλουν στο βέγκας σε επίπεδο το ύψος μας το δίνει η θέση της κάθε εισβάλλουν όποια συνείδηση έχουμε σχεδιάσει αραιή ποιητής Καβάφης αλλού θα διαβάσουμε και θα σημειώσουμε το πλάτος To σημείο που θέλουμε μπορεί το ευρωπαϊκό μπορούμε να χαράξουμε την καμπύλη στο οριζόντιο επίπεδο το μήκος γνωστό δίνει τη θέση του καθενός με και το κράτος το διαβάζουμε από τον αντίστοιχο πίνακα με τις τιμές ζεύγους για την αντίληψη για το λόγο αυτό χαράσσουν με την καμπύλη αυτή έτσι έχουμε σιγά-σιγά σχεδιάζουμε πολλές καμπύλες οι οποίες προκύπτουν από τις αντίστοιχες τομές της κάσας του πλοίου με τα κατάλληλα επίπεδα που έχουμε εξηγήσει την προηγούμενη φορά και καταλήγουμε να σχεδιάσουμε το σχέδιο γραμμών μας το οποίο σε τελική μορφή προφανώς θα έχει αυτή την παρουσιάζει ένα δώρο παίρνει δεξιά εργάσιμη και αριστερά αυτού δεν καταβάλλουν του διαλογισμού εδώ εντοπίζονται επίπεδο έχοντας φτιάξει σωστά την κάθε δόντι τώρα μόνοι μας θα μπορούμε με οποιοδήποτε συνδυασμού θέση στο τρίγωνο μας να ελέγξουμε οποιοδήποτε σημείο και εάν έχουμε κάνει σωστά επαναλαμβάνουν τη σχεδίασή του πλέγματος προφανώς κάθε πτωτικές θα δείχνω ότι σημεία είναι στη σωστή τους θέση π.χ. αυτό το σημείο προς σημείο τομής αυτής βρέθηκαν της πήγαν τέσσερις με τίμησαν το πέντε άρα θα κατέβω κάτω και να βρουν το σημείο τομής είναι στο σημείο εκείνο ψάχνω κάτι αντίθετο τριών εκεί και των μετακινήσεων αβρότητες κάθε ετερότητα αυτό το σημείο το αντίστοιχο προχωρά γρήγορα κάνω ΚΥΑ που διανοίγεται λίβελο ένταση δηλαδή ένα σημείο το οποίο βρίσκεται π.χ. λόγω που είναι το σημείο τομής της φέρθηκαν τρεις με τον τομέα αυτόν εάν θεωρήσουμε βία και μετακινεί τον Γιωργάκη θα βρω το σημείο μου είναι ακριβώς αυτές θυμίζω ότι τη σύμφωνα με την δρόμους σχεδίες αυτών μπορούν να έχουν πάλι το σημείο αυτό βρίσκεται εκεί πράγμα αυτό σημαίνει όμως κι εγώ σχεδίαση για οι γιατροί για να μπορώ να το κάνω αυτό ενάμιση δύο λόγους θα δώσω εισάγονται αποτελέσματα σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σχεδίαση σωστά το πλέγμα δρόμου που σήμερα περιγράψαμε