Όταν η κιθάρα μου χαμηλόφωνα ηχεί (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, 2013)
: Μετά θα συνεχίσει η δεύτερη μπαλάτηση του ογγραμμάτης και ο Νίκος ο Μπουρτζίδας και ο Παύλος ο Μποζίνης θα μας παίξουν δύο τουέτα, το κουμπάνα, το δήγα λόγος και το take 5 και μετά θα συνεχίσει ο καθένας μόνος του και θα πλήγουμε πάλι με ένα τουέτα. Θα σας πω λίγα πράγματα για τα κομμάτια, έτσι πολύ επικραυματικά. Το πρώτο μέρος που θα παίξουνε τα κορίτσια είναι η κιθάρα του 18-19ου αιώνα, μουσική λίγο πιο παλιά από την εποχή μας και ο Νίκος ο Μπουρτζίδας και ο Παύλος ο Μποζίνης θα παίξουνε ισπανικά και λατινά κορίτσια. Είναι η πιο μοντέρνη εκδοχή της κιθάρας. Καλή ανθρώπιση. Καλή ανθρώπιση. Καλή ανθρώπιση. Καλή ανθρώπιση. Καλή ανθρώπιση. Καλή ανθρώπιση. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Αν δεν έχεις δει πως είναι αρκετά δυνατό, πρέπει να πεις πώς είναι. Να πεις πώς είναι. Καλώς. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Αν δεν έχεις δει πως είναι αρκετά δυνατό, πρέπει να πεις πώς είναι. Να πεις πώς είναι. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παράκαλω. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Δημοκρατία Μουσική Δημοκρατία Μουσική Δημοκρατία Μουσική Δημοκρατία Μουσική Δημοκρατία Μουσική Δημοκρατία Μουσική др. Αυτοκρατακνίδη Δημοκρατία Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική