Συναυλία Μπάντας ΠΝ στο Πλαίσιο Εορτασμού 100 Χρόνων (Hellenic Navy, 2018)
: Με τον τραγούδι που πριν από 100 χρόνια το πλήρωμα του Θορυκτού Αβέρωφ με επικεφαλής τον Παύλο Κουντουριώτη αναχωρούσε για τις νικηφόρες ναυμαχίες στο Αιγαίο, με τον ίδιο τρόπο τα μέλη της μπάντας του πολεμικού ναυτικού άνοιξαν τη συναυλία για τον εορτασμό ενός αιώνα από την άφιξη του θρηλικού Θορυκτού στο Φάλληρο. Οι ελληνικά πλοία παραμένοντας αδούλωτα βοήθησαν την πατρίδα μας να ανασάνει την ευλογημένη πνοή της ελευθερίας και έπαιρνε μάλιστα η Ελλάδα μας και νέα ζωή από αυτό, όπως το διάστημα αμέσως μετά τους αγώνες του Θορυκτού Αβέρωφ αλλά και κατά το χρυσό αιώνα που ακολούθησε την αμαχία της Σαλαμίνος. Γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες ταξίδεψαν τους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα μπροστά στο Θορυκτό της Νίκης, στη μεγάλη σκηνή που είχε στηθεί για τις εορταστικές εκδηλώσεις παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναβάρκου Δημήτριου Ελευσνιώτη. Ο Γκλάρος τα άσπρα καράβια αλλά και το ασκρατήσουν οι χορεί του Διονύση Σαββόπουλου ήταν μεταξύ άλλων τα μουσικά θέματα που επέλεξαν να τραγουδήσουν μάλιστα αντιμένα ναυτάκια τα παιδιά της χοροδίας του Δημητρή Τιπάλδου. Το Αβέρωφ είναι θρηλικός, συμβολίζει πολλά πράγματα και χαρίκανε πάρα πολύ. Την παράσταση όμως στη συναυλία για το θρηλικό Θορυκτό έκλεψαν δύο σοπράνο. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε σε συνδυασμό με την τέχνη μας να πάμε παραπέρα. Η Αράβη από τα 100 χρόνια κατασκευής του δεν έχει υποστήλει ποτέ τη σημαία του και γι' αυτό για μένα είναι καθαρά και εθνικό το ζήτημα.