Δήλωση για την ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ίλιον / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ίλιον: «Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα. Η Ελλάδα του 2019 και η Ελλάδα του 2023 δείχνουν ξεκάθαρα τους δύο πόλους του διλήμματος. Από τη […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ίλιον: «Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα. Η Ελλάδα του 2019 και η Ελλάδα του 2023 δείχνουν ξεκάθαρα τους δύο πόλους του διλήμματος. Από τη […]