Στιγμές πολιτισμού και χαράς στους δρόμους και τις νύχτες της πόλης μας από Αρτινούς καλλιτέχνες (ARTA WebTV, 2022)
: Συγχωρείς με το φεύγαρι, γυνουρώθει, γυνουρώθει Στα περιβολιά θα σε δείξει Από το κύριο, από το κύριο Παρακαλώ, παιδιά μου! Υπότιτλοι AUTHORWAVE Δεκα χρονών κι ο ήλιος δεν μιλεί, δεκα χρονών κι ο ήλιος δεν μιλεί η στάντια. Κάνε λόριζα. Το άλλο σαν τον Κάσο. Να το πω, να μην το πω ένα παππορί έρχεται να το πω, να μην το πω. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Κοιτάζοντας μπροστον καθρεθεί, βλέπω έναν πρόσωπο γνωστό Κι ίσως η ασκημιά του να φύγει όταν πληθώ και ξυλιστώ Φρωμάει η ανάσα απ' τα τσίγαρα Φαρένει ο νους μου απ' τα πολλά Στον τείχο κάποια μοναλίζα Σε φέρνει ακόμα πιο κόντα η εις. Καταλούμε για ευστηρή φορά Μέσα στο τραγούδι βρίσκω τι αγαπώ. Κανθαρινάρι πάντα στο τρεφί σου μάθαινε το αύριο και τον θες, μα εγώ περνούσα τη στιγμή του. Στον τρεφή σου μάθαινε το αύριο και τον θες Μα εγώ περνούσα με τη στερνή τυπή Με τον καιρό, με τον μέρος της προσθέσης.