ΑΝΤΙΓΡAΦΟΝΤAΣ (Σ)ΤΟ ΠAΡΕΛΘOΝ: ΙΣΤΟΡIΕΣ AΝΤΙΓΡAΦΗΣ ΚAΙ EΜΠΝΕΥΣΗΣ (AMTh, 2019)
: [♪ Μουσική γεегοικο spots δάσκαλος sinceинки Sync'o Shooter, Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE