Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας. Λέγομαι Παναγιώτα Στεφάνου. Είμαι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρουπολής. Είμαι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρουπολής. Αν φεύγοντας από εδώ, έπρεπε να πάρω κάποιον εκπαιδευτή μαζί μου. Θα ήταν η εκπαιδευτής των νοικαστικών. Μας έκανε η κυρία Θερφυρίκη. Γιατί μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που πιστεύω θα άρεσε πολύ στα παιδιά.