Ανάρτηση Διπλωματικών Εργασιών στο Ιδρυματικό Αποθετήριο "Apothesis" (Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ, 2020)
: Διαδικασία που απαιτείται για να αρτίσουμε την δηλυματική μας εργασία στο Εδηλυματικό Αποθετήριο Απόθεσης. Η διαδικασία είναι απαραίτητη. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. Είναι αφεντική, να μην βαλιάσουμε την πρόοδο μας. και αναλτώνται οι εργασίες στην τελική τους μορφή δηλαδή μετά και τις τελευταίες διορθώσεις που έχουν κάνει οι καθηγητές η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή πλητρολογούμε απόθεση.eapp.gr βρισκόμαστε στη συγκεκριμένη οθόνη και στη συνέχεια συνδεόμαστε παντού τα σύνδεση και το αποθεσίσμα στη συνέχεια τα βρεθούμε στη συγκεκριμένη οθόνη όπου θα πρέπει να πλητρολογήσουμε τους κωδικούς που μας έχει δώσει το eapp για να κάνουμε χρήση των υπηρεσιών του όταν πατήσετε σωστά το κωδικούς θα βγείτε στη σελίδα ένεξης υποβολής θα πατήσετε το ξεκίνημα μιας νέας υποβολής στο πράσινο κουμπί σε εσάς δεν θα εμφανίσετε αυτό το πλασιοτοκρί και στη συνέχεια θα επιλέξουμε δίπλα στη συλλογή εσείς θα έχετε μόνο μία επιλογή θα την επιλέξετε και στη συνέχεια παβατήσουμε επόμενη για να ξεκινήσουμε την όλη τη δικασία στη σελίδα περιγράφει το τεκμήριο ξεκινάμε να περιγράφουμε το τεκμήριο ξεκινώντας από το όνομά μας με τη μορφή όπως παρουσιάζεται στο παράδειγμα βάλεω και το όλοι τα άλλα μικρά και στη συνέχεια το τίτλο μας και το τίτλο μας στην αγγλική γλώσσα το όνομα του επιβλέποντος και τον μέλλον της επιτροπής επίσης στη συνέχεια προσθέτουμε το πρόγραμμα σπουδών όπως συμφανίζεται στο παράδειγμα το πρόγραμμα σπουδών την κανονική του μορφή αφήνουμε κενό, κάθετος κενό και τη θεματική μας ενότητα ως η ημερομηνία τελικής έγκρισης θεωρούμε την ημερομηνία παρουσίας εργασίας θυμίζουμε ότι πρέπει να βρίσκεται μέσα στο κλαίσιο των 14 ημερών από την ημερομηνία παρουσίασης ο τύπος είναι διπλωματική εργασία η βιβλίωση των τεκμήριων είναι τα ελληνικά συνήθως, υπάρχουν και άλλες επιλογές και ο ειδότης είναι το ελληνικό ενεκτό παρεμπριστήμιο πατάμε επόμενη και καλό μας θα περιγράψουμε το τεκμήριο ως προσθό περιεχόμενο ξεκινάμε με τις λέξεις και ηλιά τις οποίες έχουμε προσθέσει έχουμε αναφέρει στη διπλωματική μας εργασία μπορούμε να τις πάρουμε και αντιγραφή για να τις προσθέσουμε ως βιβλιοθήκη προτείνουμε 4 λεξιλιά στα ελληνικά και 4 στα αγγλικά ξεκινάμε με τις δυο πρώτες και στη συνέχεια ανοίγουμε περιπλέον πεδία πατώντας το sin προσθέστε περισσότερα και θα μας ανοίγουν ζεύγοι πεδίων στη συνέχεια προσθέτουμε τον αριθμό σελίδων τις βιβλιογραφικές αναφορές στην ελληνική γλώσσα και σε διεθνείς τον αριθμό των παρατημάτων υπενθυμίζω ότι είναι υποχρετικό το πεδίο δεν αφήνουμε και ένα πεδίο όταν φέρει το αστερίσκο αν δεν έχουμε βάζουμε μηδέν διαφορετικά ένα ή δύο στη συνέχεια κάνουμε αντιγραφή στο κείμενο της περιήλειψης που έχουμε στην εργασία μας τόσο στην ελληνική όσο στην αγγλική γιατί κάνουμε επικόλυση στα ανάλογα πεδία στη φυσική περιγραφή παίρνουμε αντιγραφή το παράδειγμα και το αναπροσαρμόζουμε ανάλογα με το περιεχόμενο της εργασίας μας για παράδειγμα αν έχουμε πίνεξια γράμματα τα αφήνουμε αν δεν έχουμε εικόνες το σβήνουμε διαφορετικά παίζουμε ανάλογα με το περιεχόμενο και προσθέτουμε για παράδειγμα μπορεί να έχουμε χάρτες και το προσθέτουμε επίσης στη συνέχεια δεν υποχρετικό πεδίο έντις τύχης η μέντιπο υλικό του e-app εδώ προσθέτουμε της εκτός του e-app τις έντιπες τις οποίες τις έχουμε χρησιμοποιήσει στην εργασία μας παίρνουμε το παράδειγμα βάζουμε δηλαδή το τίτλο αφήνουμε κενό κάθετος κενό και το τίτλο και τους συγγραφείς της εργασίας μας και στη συνέχεια αναφέρουμε τη φυσική μορφή του πόρου ηλεκτρονικό αρχείο δεν υπάρχει άλλη επιλογή πατάμε επόμενη για να φορτώσουμε το αρχείο επιλέγουμε ένα αρχείο πατάμε δηλαδή πάνω στο green κουτί ήρθε η ώρα να βάλουμε την τελική μορφή του αρχείου μας το επιλέγουμε βλέπετε ότι η μπάρα φορτώνει και από κάτω στο status δείχνει το ποσοστό φόρτωσης αν αυτό είναι το κύριο μέρος της διπλωματικής μας εργασίας και μετά ακολουθεί το παράδειγμα θα το περιγράψουμε ως κύριο μέρος διπλωματικής εργασίας και το δεύτερο αρχείο το παράδειγμα αν αυτό είναι διπλωματική μας εργασία την περιγράφουμε ως διπλωματική εργασία πατάμε επόμενη στην περίπτωση όπως βγάλει εσωτερικός φάρμα συστήματος δεν πανικοβαλόμαστε πατάμε το βελάκι το πίσω πατάμε ανανέωση και μετά refresh για να μας πετάξει το αντίστοιχο πεδίο δεν είναι προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσουμε λόγω της αυξημένης εισαγωγής δεδομένους στο σύστημα θα ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία πατάμε επόμενη βλέπετε τώρα όλα πήγαν καλά το αρχείο έχει φορτουθεί επιτυχώς ελέγχουμε το όνομα του αρχείου το μέγεθος, αν είναι όλα αυτά που πρέπει αν πρέπει να τα αλλάξουμε τώρα πατάμε επόμενη πατάμε επόμενη πατάμε επόμενη πατάμε επόμενη πατάμε επόμενη πατάμε το μέγεθος, αν είναι όλα αυτά που πρέπει αν πρέπει να τα αλλάξουμε πατάμε αλλάξτε και αν θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλο αρχείο πατάμε το πράσινο κουμπί και κάνουμε την αντίστοιχη διαδικασία στη συνέχεια πατάμε επόμενη επιβεβαιώνουμε ότι όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία έχουμε εισάγει στο σύστημα είναι σωστά ρίχνουμε μια τελευταία ματιά γεωργικά πατάμε διορθώστε και μας πετάει το σύστημα στην αντίστοιχη οθόνη κι αφού όλα είναι καλά για να δούμε αν θα παραχωρήσουμε άδεια Creative Commons ή αν δεν παραχωρήσουμε αν δεν παραχωρήσουμε δεν μας αφήνει επιλογές πατάμε επόμενη κι αν παραχωρήσουμε πατάμε Creative Commons και μας ανοίγουν τα συγκεκριμένα πεδία για να τα επιλέξουμε στο I, στο Information μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την επιλογή που πρόκειται να κάνουμε αν δεν πατήσουμε δεν επιθυμώ δεν μας αφήνει επιλογή πατάμε επόμενη είμαστε στην πρώτη τελευταία οθόνη διαβάζουμε την άδεια του σύστηματος και στο τέλος πατάμε χορηγώ την άδεια η υποβολία έχει ολοκληρωθεί όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο πάνω απ'ει του όλα έχουν πάει καλά αναφορικά με το τυπικό κομμάτι της υποβολής εμείς θα την τσεκάρουμε την υποβολή σας και θα σας ενημερώσουμε μέσα σε 10 μέρες μέσα από την ηλικτρονική αλληλογραφία για την επιτυχία για την τελική επιβεβαίωση τις διαδικασίες αυτά είναι τα βήματα στην περίπτωση που χρειάζεστε περιτέρια υποστήριξη έχετε τεχνικά προβλήματα ή έχετε εμβολίες για τα δεδομένα που θα πρέπει να βάλετε στα πεδία καλέστε μας στο 2610367821 και στο 2610367829 διαφορετικά μέσα από το ηλικτρονικό ταχυδρομείο σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε καλή συνέχεια