Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία (2022-12-21-18:00:03) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Κορατζάνης Αθανάσιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: ΑΤΕΝΤΕΝΤΕΝ ΆΤΑΝΤΕΝ καλώ ότιちゃんuke είναιהあれ Παρακαλώ. Δεν το παρακολουθούσες τώρα. Τώρα όχι. Πέστη. Δεν το παρακολουθούσα. Τώρα και πέστη. Περιμένουμε δυο λεπτά και ξεκινάμε. Η ζαφυρό μάλλον θα αργήσει λίγο. Ναι, αλλά... Από εσπέ να συνημερώσω τώρα το γραφτί ρομαντική. Τώρα το γραφτί ρομαντική. Κάντε την κουβέ. Βλέπετε τις λεπτά σας. Εντάξει. Παρακαλώ. Είστε έτοιμοι. Πανέτοιμοι. Πανέτοιμοι. Είστε έτοιμοι από καιρό. Είναι εύκολα. Είναι βατά. Όταν σε έχει διαβάσει, γράφει. Καίρετε. Καίρετε, κύριε. Πάμε να δούμε. Ευχαρίστω. Πάμε να δούμε. Ευχαρίστω τελώς. Εγώ έχω... Τι να το πω, χάρη μου. Θα ήθελες να φιλώ. Ε? Θα ήθελες να φιλώ. Σε καλή διάθεση σας βλέπω όλοι. Θα θυμώ πολύ. Είναι πράγματα τα οποία τα έχουμε πει. Είναι πράγματα τα οποία τα έχουμε πει. Δεν είναι κάτι άγνωστο σε σώπη. Για παράδειγμα, είναι εξίσουση κέντρου του καλέσκια. Όχι. Μα τώρα το ανέφερα και στον Χρήστο. Ναι, ναι, το ανέφερα και στον Χρήστο. Τώρα, πριν να ερχόμαστε εδώ πέρα, λέω... Δεν είναι εξίσουση κέντρου του καλέσκια. Μας δώσετε. Μας δώσετε. Τώρα είναι προκατευμένος. Ναι, αλλά δεν είναι εξίσουση κέντρου του καλέσκια. Με βάλει καμιά εύθερη ερώτηση. Είναι ένα βαθμό... Σεργασία. Εκατό φορές. Εύθερη ερώτηση. Μου λέει και η απάντηση ήταν... Εντάξει, άμα... Μπορεί να το αναφέρετε σε ένα μάθημα. Του λέω πράγμαν δεν ήταν σε ένα μάθημα. Και το λέω συνέχεια, γιατί προσδιορίζει αυτό. Δεν είναι από τα μύηση που προσδιορίζουν τις επενδύσεις. Είναι το αντίστροφο. Και άρα, έρχεται μπροστά μου συνέχεια. Βλέπεις δίκαιο. Ναι, το είχαμε υπόψη μας. Πιο θεωρητικά όχι τεχνικά. Θεωρητικά το ξέρω, ναι. Η εξήγηση μας έλειπε. Λοιπόν, είναι δύο ενότητες, όπως σας έχω πει. Στην πρώτη ενότητα υπάρχουν δύο θέματα. Θα τοιλέξετε το 1-2. Η στάθμηση είναι πόσο έχω βάλει, 85%. Και μετά, η δεύτερη ενότητα έχει πέντε ερωτήσεις, μπορεί να τις απαντήσετε και είναι μάλλον το πλήτ σόις. Θα έχετε μπροστά το... Ξέρεις τι δεν έχω. Όχι ρε φίλε. Που θα γράψετε. Έχουμε κόρτο. Έχουμε κοιμίσιο καθέρι. Λοιπόν, μια στιγμή. Πόσο σοβαρή. 4. Πολύ σοβαρή. Εσύ ποιος είσαι. 3. Αυτού του είμαι. Κονταμένα από τη φύλλα. Τι. Τι έγινε. Δεν είμαι έτσι καθόλου. Εντάξει, θα γράψεις εγώ την κοιμή. Ναι, ναι. Δεν έχω κοιμίσιο καθόλου. Κοιμίσιο καθόλου. Κοιμίσιο καθόλου. Τι κοιμίσιο, δεν ξέρω. Δεν είμαι τίποτα. Δεν είμαι τίποτα. Δεν είμαι τίποτα. Ε, δεν είμαι τίποτα. Δεν είμαι τίποτα. Α, δεν είμαι τίποτα. Το πρέπει να είμαι τίποτα. Έτσι, έτσι, έτσι. Δε φταίω να μην πάω... Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικαίκρινο. Είκα φόρτος εργασίας. Πρέχθηκαν πολλές παιδιά. Πρέχθηκαν πολλές παιδιά. Δόξα τον Θεό. Λοιπόν... Αυτό με θοβίζει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Θα σοβηθεί λόγω. Βέβαια θα έχουμε μία απαραίτητα. Μία ώρα, μία ώρα, μία ώρα... Μια απαράτητα στον κόσμο. Μια απαράτητα στον κόσμο. Τίποτα. Θα ξεκινήσουμε 6 και 10. 7 και 10 έχουμε τελειώσει. Κανονικά 6 ώρες πρέπει να ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε, αλλά... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε... Βέβαια θα ξεκινήσουμε...