Research interview with Dimitris Stathis / Interviewee Stathis, Dimitris Date interview: 2015 May 04 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2015)
Interviewee Stathis, Dimitris Date interview: 2015 May 04 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Στο κόσμο είναι καλό να υπάρχει νερό στον δικός μου πήρε γύρω στα τρεις κουπόνι έτσι αίρεται και τρεις μεγάλες ηθοποιών μας στην παλιά πόλη θα δούμε το μαϊμού για να τα έχουν κλείσει σε το όνομα του κυρίου να ταν τέλεια στη σάμο δημητρίου στάθης κομμωτηρίου που δεν γεννήθηκα το 1933 την θεά τύχη πού γεννηθήκατε είδος καλύτερα 9 έτσι δημιουργό και μεγάλωσαν βέβαια δεν ΓΕΣΥ γράφει η ες αεί ξεπλένουμε εντός με την τρίτη user name μιλάει του ασκεί Fuel γούνες Κοζάνη Γιάννενα όπως σας είπα και πριν θα μας συνέφερε να καταγράψουν τι συνέβη στους εβραϊκούς πληθυσμούς αλλά η ερώτηση είναι εσείς είδατε τι συνέβη στο χρέος το τον καιρό που πήραν τους σε είδηση ήμουνα πλήρως στο λιμάνι 10 χρόνων ημείς είχαμε προκύπτουν το του κολούμπια ήταν νέοι κτηνοτρόφοι έχουν δύο είχαμε ιεράρχης αλλαγή λαβής όχι ηλικιωμένης το 1008 κύριοι κοινό των γύρω κτιρίων θεού πόρτα και πήγαμε οι ίδιοι ήχοι παλιό κριτήριο το βάλαμε φρένο πρόχειρο φαγητό και τα ναι Time of πέντε κυρίες και κύριοι και κυρίες να μην είναι αυτές οι αρχές ένα ένα αυτό δεν γύριζα σπίτι είδες φίλε πώς εφαρμόζεται με εμφανή επιλέξτε το αγαπημένο το πετύχει ήχησαν τα μάθαμε λύγισε με αυτό κάποιο παράδειγμα teaser ουδέτερη nude φύτεμα ράμπα κρασάρει φθηνές μηχανισμού διανέμονται σε εφεδρεία η τιμή είτε να κριθεί μουσικό δώρο όταν κατέρρεε κάποια μου στη Βιάννο είχαμε γραφείο που σταυροδρόμι ερευνητές δρομική κάρα και πηγαίνουν τα γηρατειά εκεί και την ημέρα αυτή ήταν μια σπίθα γεωργίας αέρας νυχιών Χιόνης και στους δρόμους ήταν αραγμένα ολόκληρη φάβα που είχαν μέσα τους ηχηρή αέρινα μετά τα συνολικώς 10 TSI μου είχα την τύχη να διανέμονται αλλά έχεις 30 ποια συναυλία πρόκειται για ένα ένδυσης παράδειγμα φ έγινε λίγα μούτρα είναι καλυμμένη εσύ γιατί έπεσες ενώ στα όλο και όντως έγινε η σαμάνθα σταματημένη παράδοση του σωστού ηγέτη της Περάματος θήκη εκεί θα συγκεντρωθούν πιάνανε έπιανε τόπο πέρα υπεράνω μέχρι και τα πρώτα σου το πιο πιότερο το νεκροταφείου που δίνει το ίδιο του το μέσο όρο αλλά τα σταματημένα για να συγκεντρωθούν για να μοιράσουν που δε κόσμους που είχε μέσα η άλλη πιάτσα χαλλούμι όπου βρήκαν στον ύπνο μέσος ευσεβείς μαζί 1009 αέρινα 54 φορές στο τέλος έχεις πέρσες έπεσες Star φεύγει κάντε ότι τα αυθαίρετα σέρνεται αληθινή Μέγας Τοξότη 27 εφήβων έναν συνδετικό λύγισαν Έδεσσας που βαρύνει πενταετία μάζευαν Monza η ΔΕΗ έχει την έγκριση των συλλη αν η Σεβίλλη μπήκε σε εσένα ψάξε να έναν περικλείει κλωβούς παίρνω μισό μισό εκεί πέρα φωνάζει από μέσα αλλά ήμασταν spam σκοτώσουν λέγανε μέσα να μην αφήσεις να τους εκδικηθεί να έμπρακτα μέσα από την τσάντα σας αλλά και η βούλα Τεκτονίδου μπικίνι πατέρα λέει λαίδη Μπιτσάκης Irvine Venue είτε κριτές σποράς άρχισε να μαζεύει λιβυκό ΤΕΙ εγώ Τζέκο Ιμπίσεβιτς σύννομα πετάει γιατί ξέρω ότι όσοι λάμβαναν γερμανίδα γύριζαν εκεί χριστιανέ είτε αυτό ήταν άνθρωποι που που συναρπάζουν είναι γερμανός και ζει σαν αφρός στο ζήτημα ήταν κλειδωμένη βιώνουν μια μαύρη τσάντα δεν είμαστε εκπαιδευμένοι άνδρες βέβαιη ούτε έναν καβγά θεωρεί ότι η αγορά κινείται και ένα ζευγάρι CEO που υσικού 9 Κρίστης ποιοί κορεστεί δεν ευνοούν κλπ εδώ στο πέραμα δεν μόνιμο είχε θητεία γυρίζοντας είδαν μαζί θα ήταν η τύχη πολλά παιδιά του παίρνω τώρα δυστυχώς δεν έχει τόσο ίδια οδηγεί πολλά κυριακή όταν είδαν τη φάβα με πυτιά πήδηξαν δύο νίκησα κυρίαρχη ελληνική και τους φύλακες των I was Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν τα φώτα είχαν σβήσει τα φώτα του του υγεία Ανδρέας Νταής αν το παιδί σας να έχει δεν είν' πέραμα πάει παρέα με τη πετάει ενημερώνονται ECDL τέτοια π προτιμότερα μεταξύ προθέσεων και ισχύος του αντάρτικου ήταν εντάξει με τους οποίους πήγαν στάνταρντ ότι ένα διοικητήριο στα τρεις καλύτερα after parties ποιητής και μάλιστα τσάμπα αυτό σας ζωή Τερζής θεσμικά στέκονται Sustainable περαμα πέμπτη φάλαγγα και σατέν τζένη Καρέζη στέρησαν τα λεφτά πλέον να τα σκάει μια Έλληνα φύσης μέλημά μας θα είναι να βρεις λύσεις βαθύς αιτήσεις θα εσάς δεν θα πρέπει σήμερα να πήρε ιλιγγιώδες Time της ένα αυτό το σπίτι και τα πιο χαμηλό από αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι του Παράσχο ελεγκτής να δεις παραμονή της εορτής φέρε τα σπέρματα της βάρος Home δύο was the Place what you want it το 1000 σε σχέση με το σπίτι πόσο μακριά είναι εκεί που συναντήσατε συστατικά ανάλογα με τα άξιζαν λιγότερο μην δωδεκάμηνου του όταν έφυγα όταν εισέρχεστε στο πέραμα βλαστάρια στο πέραμα είναι γροθιά στο οικοτροφείο του δικού του υποψήφιου αμεσότερα μαρτυρικού τροφή για σκέψη στο μυαλό σου αυτό στο τέξας χωριστό pixels τίθενται σε δεύτερη έρευνα που συζητεί ραντεβού στα Γιάννενα ένδυσης φορώντας άσπρες θα πείσεις αεραγωγός δυναμό και πηγαίνετε συχνά βάζω αλλά μέχρι χαρίζει πρόβλημά μας κλείνουμε τις μούμιες περίπου πάντως πηγές από τον Peter να σπάσω ήταν ένα χιλιόμετρα όχι παραπάνω από 500 έως 600 μέτρα η 12χρονη εκθέτουν σταύρου σταύρου μαλά εκατομμύρια γεύματα την B2B διανέμονται οι ειδικοί της Premier League Μάντσεστερ σας δείτε ποια όμως είναι τα ποπ έτσι φαρμακερές ξαναβρεί μητέρες είχαν βγει άρχισαν να σας νέο μόλυνση στο τέξας Καμίνη Wise Greece Race for the όταν είδε τα φορτηγά σταματημένα εκεί σας έκανε εντύπωση αυτό μιλάμε πως μέσο Γι' αυτό πατάω η νίκη η προφορά της των ερευνητών διαφοράς σε λίγο και οι στίχοι κατάλαβα ότι ήταν νεκρή αυτό βασικό ζήσω φεύγει συνιστά ασφαλώς πλήττονται έμεινε για λίγες ψήφους δικές του επιτέλεσαν τεράστιο δράσεις πρέπει δήθεν σαν μπάντα αλλά η αγορά δεν εισάγονται εγώ έτσι πηγής νοούνται πράξεις που αριστεύουν movies and stars στο όλους στο έκφραση με τη όταν εσείς δεν τα κατάφερε τι κοινό σαν τα ανέλπιστα να είναι ένα λουλούδι κι έχω σταματήσει να συγκεντρώνεσαι συνεταιριστή παραπάνω συγκέντρωναν γιατί ήταν λέει η νέα αντίσταση όταν και αυτή είχαν μπροστά όχι μόνο της Red Bull μόνο γιατι ήταν η αντίσταση στους Ναζί στις Μυστακίδης να ψάξεις να βρεις στο Μεγανήσι όταν την ίδια στιγμή την φορολογούνται ψάξτε κατέγραψαν δίνουν Στάικου ότι εύχεται εγώ έζησα συνδέει άμεσα the Daily Star σε εσένα να PMP μέχρι μπιζέλια πρόστιμα αν δεν τα βρούνε έμπαινε ζήστε στο ΔΕΣΦΑ είναι έργο Οιδίνους έργο χρύσα Σπηλιώτη δεν μπαίνει στα του πιλότου και του ΟΑΕΔ να λέτε ότι περιμένανε να φορτωθούν εσείς δεν είχατε να φορτώνουν κόσμο θα περίμενα να συναντηθούν τα φορτηγά και τα τελευταία είναι περισσότερο blogging ευθύνη δε με βοήθησε ποτέ ξανά στην καριέρα μου κάνει στολίζει το σαν άντρας στο White διένυσαν πράσα ζώνη εσύ είσαι η ταυτότητα ήταν σταματημένα γίνεται κάποια από πίσω να έρχονται η όλα αυτά που είχα θέσει στα σταματημένα στους πρωτόγονους έστω έστω σε Αιγίου και το Auris δεν έπραξα μιστεύω μάλλον εσείς προχωρούσαν προς τα φορτηγά μεσάζων δηλαδή για εσάς εμείς που είναι διανέμονται χωρίς μοναχός πιο ζεστοί στα wine προωθούν τίτλο πόσο κοντά φτάσαμε στα φορτηγά τη συντριβή ήταν στενός δρόμος η NASA Δείτε μέσω midi ισραηλινά του One way σε ΟΑΕΕ χρωστάει κλάδος M6 του Texas blues μερικά μέτρα δηλαδή γυμνοί άνδρες νέο βορειοδυτικά της κάθε είχανε ήταν καλυμμένα τα φορτηγά ήταν ανοιχτά style δεν περιμένω απάντηση το Mr 4G στο καφέ τα πάγωσαν όταν όμως σου λείπουν είτε τοποθετούνται εθελοντική ώστε θα πειστούν περνάτε στο κατάρ το τριφύλλι φόβους η άνοιξη είναι κουμπί show και Θαυμακού είχανε λέει η ΕΣΑΝ σαν αντιπολίτευση title τέσσερις πικρές βασιλικό δεν ήταν σωστό να κρύου αίσθημα Women S House φράξιμο της έτσι μπορείτε να υπολογίσετε θέλει πόσα είναι τα φορτηγά που δύναται να αντιταχθεί ο συνεχίζει στα Γιάννενα το φτωχό πήρα μέχρι το προτού φτάσουν στον π Ευθυμίου γύρη έστειλε δεν ξέρω πόσα είναι τα φετινά η μύτη σου σπάει τον πάγο χαμένοι σε άστεγο και γίνεται κάθε τι να την κάνει ένα σύνολο αντίκριζαν εγώ αυτό που δεν έκανε ο Defender λέξεις έβαλε νέο υγιείς σε όλες σου τις πράξεις μου μου έλεγε θα μπορείτε αξίζει Cumhuriyet είχαν εγκαίρως στο by αλλοιώνει συμπατριώτη τους αναγνώρισαν ότι μέσα στα φορτηγά στα είχανε χρέη από τη διαφορά υπήρχε και κάποιος άλλος τρόπος μπορούσατε να αναγνωρίσετε καταλάβατε τι είναι εβραίοι δεν ξέρω θα το πω όταν μάθαμε κι γι αυτό σίγουρα υπήρχαν βεβαίως εκεί πρώτα Γιάννενα έχει γύρω στους 50000 τόνους θα εμφανιστούν η νοούνται ως ανακριβείς μη υπερηφανεύονται ψευδώς σαν λάστιχο στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ συνιστά την κάθε η ευάλωτα στη ζύμη για να μιλήσετε να σας θα άλλαζε τους εσύ κλείσε τα αυτιά μπόρα μπορεί πια να μας δημιουργεί νέα στο Mail που μου είναι είπατε πριν ότι κάθε φορά με τις πιτζάμες τους θυμάστε να βέβαια τρεις γυναίκες η νίκη δοσμένα μέσα είναι sine qua τολμηρά στο διαφορετικό η θεατές και γυναίκες η ήττα μας χρωστάει τέσσερις νίκες έχει μικρά παιδιά κι εγώ να δεις τι και πυκνή ρίζα ελληνική τζαζ Shadow δεδομένων και πως λέει κάτι λίγο πιο χοντρό έχω βαρεθεί υπήρχε κάποιος που αναγνωρίσατε εσείς ξέρατε κάποιοι εγώ μικρός είχα αρκετή ισχύ 9 εξήρε δε γίνεται στην αγορά ότι δική μου την ασφαλή επιλογή αυτό δεν πήγαιναν στα Γιάννενα τακτικά άμα ξερω άνθρωποι αετοί δεν πάω ανιψιού Σόιμπλε Βενιζέλο να συγκεντρώνεται σε ετήσια να πετάει ένα βοτανικό κοντά δεν υπάρχει τιμή για μένα και για να μην σας σας πάρτε άφησε ο πατέρας μου το ψωμί εργαζόταν εδραίωση κάνοντας άλλα αλλά όχι εκεί είχαν μπορεί μπορεί η η βαγδάτη έχει θαμπή και οι φανατικοί χρήματα υπουργεία λιτότητα jazz ύφος ιόντα αυτά αυτά τάχα μονοήμερη PA ξέρανε που εγώ ήμουν μικρός λήξεως του ΑΤ αγίου Αχιλλείου βέβαια υψηλούς δείκτες δεν πρέπει να ξενίζει είναι για μένα ήμουν σελ Μίλερ Σερ Σταυρίδης μάθατε ότι σέρνει 41 σχοινιού σκύψουν πατάει την ενώ πάντα βέβαια αλλά είναι εξίσου Μούτση είμαστε υπάρχει κόσμος που εκεί τους αυτά τα φορτηγά Ελλάδα την περιοχή εσείς θα μπαίναμε δυνατοί κι άλλους που κοίταζαν φορτηγά 0 εκείνη την ώρα δεν έτυχε να δω κανέναν γιατί ο κόσμος είναι ότι η εγκύκλιος ορίζει ρητώς που φέρεται να έστειλε ο συριζα 27 πάντα θα αστεροειδών με Πεσινέ Images ΔΕΗ κύριοι πέρυσι το που εσύ και εγώ δεν το ανθίζει τον λαό μου μου λέει θα την αβέβαιη βασίλισσα 32 έδρες που κατάφεραν να γλιτώσουν να μιλήσουν αυτό δεν το είχατε εσείς ακούσατε μετά είπε το ναι πηγές της άμυνα της NASA αν πεινάς το εμφύλιο ημίμετρα εγώ όταν αυτή η ΔΕΗ από είμαστε περίπου ίδιο ωραία γεννάται συστάσεων του γρήγορου και έτσι θα κάνει 9 εκ η σερβιτόρα να 0 Ξάνθη 1007 Νέου πηγή στην ερωτική πράξη λέω όλοι μου λέει περίμενα 40 χρόνια να ξεκινάνε συνέχισαν τον έριξε χειρίζομαι την Books μπορείς να καθίσεις πηγή είναι η παράξενη αυτή η μητέρα μου παράμετρος σκότωμα μπορεί να μένουν μόλις έβλεπε τα νέα ελέγχου τη γαλήνη της ΔΕΗ ως πικρίες συναντά τοίχο δεν θα στερείται σερβίρισμα straight Line τα χείλη του Ford ορίζεται το πηλίκο που υπόσχεται πετάει δεν θέλησε το ISIS χάριν των κάποια στροφή υγιείς το κέρμα δεν άρα θυμάστε να βλέπετε και τους γερμανούς με στα φορτηγά νέο όχι ακριβώς φίλοι δεν είχαν μόλις συνοδεία Μυστακίδης ήταν το τι μπορούσαν να είχαν και να τον οδηγό ο οδηγός εγώ είμαι βρεθείτε ρωτώντας τους πέρσες ενδεχόμενο δε βαριέσαι εμείς πατίνι σιγά View image εις το ισραήλ ο 16 αλλά πάντα και 95 τα stories από τέσσερις δισ ευρώ και θυμάστε να βλέπετε γερμανούς κάποια φορτηγά να είναι με το ένα να είναι άμεσο δανεισμό είτε μέσω των μύθων που τυλίγουν στους λίγους κερδισμένους ναόμι κλάιν τζόρτζια πέσει δεν είναι βέβαια ούτε φασίστες προδότες Astir Jet 105 κα έλεγα Pink the δίνοντας εντολή μου από τη θέση του λέγοντας της Τσονγκτσίνγκ ο hunt και μας λέει με τη σειρά του ουγκό και εκφραστής ίσα δίνει λίγο όταν μιλήσαμε με τον αλέκο αναφέρεται τύχη κάποιοι γερμανοί ήθελαν να βάλουν στα φορτηγά και κάποια άλλα παιδιά Μουσείο Musee μου ήμουν κι εγώ σε τέτοια συζήτηση εγώ επίσης να σαν δυνάμεις θεώρησαν 50 ρωσικά ούτε στιγμή δυσθεώρητα δεν κέρδισαν την και νίκη στην έδρα της 9.12 εγώ εν πολλοίς είμαστε υπάρχει και ελληνική αστυνομία γύρω απ' αυτά τα λίγα που 1009 iPhone πάει τώρα να πέσει εν πολλοίς ουδόλως διάβασα κι εγώ στην ηλικία τους γεύσεις χωράει το στη σρι Α.Ο. ΠΑΟΚ υπάρχει μας αναφέρατε πριν ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που δούλευαν με τους γερμανούς η Ελλάδα δίνανε κόσμο και γι' αυτό και ήταν ένα από τους λόγους που τα παιδιά που πήδηξαν από φορτηγά δεν μπορούσαν να μείνουν στο πέραμα φαντάζομαι εσείς ξέρατε κάποιων ανθρώπων που δούλεψαν γερμανός τους ξεχνούν όμως πως μπορούν ήταν μου γενικώς ζητήθηκε ήταν υποχείριο κάποιες συντηρήσεις μόνο τη συντριβή εις το άγιον δίνει πέραμα έντονο είναι και το ότι για να βρούμε λωτές θέση λίγο έξω όλο το βέτο της αστυνομίας ή μονογενή χωρίς δίκη 1202 του βιβλία ένα 12 νταντάδες μειώσεις ΦΠΑ Πιερία μεταφέρθηκε στο τρακτέρ νέοι και ένα νέοι κλεισμένος σύγκριση 1043 ΕΚ περί κλέος γίνεται σε νησίδες αρχηγός άρχισαν κοντέσα κι αυτό όπως ξέρετε ποιοι θα ήταν φόβος και τρόμος ήμουν στην πόλη ως την πιο ψηλή διαδηλώνοντας αυτά επίσης αν δηλαδή θα τα παρατάνε πάνω σας χρέη αυτή ήταν οι άνθρωποι της πόλης που ελέγχουν αυτός στίβεν Ντάλντρι Προμηθέα δράκου Stage show nude ευθύνης εργασθεί το είναι επίσης το δεύτερο αμάχους και αναδόχους της NASA Venus σοβαρή εξάρτηση ή τον τελειότερο λιγότερο στη βουλή εγώ όλο αυτό και κατά τη διάρκεια του της κατοχής και πολέμου ξέρετε GP κίτρινη κάρτα μάθατε μετά είναι περιορισμένες γενιά μεταξύ εμφανίστηκε χθες στη σκηνή χμμμ πληρώνει γερμανοί κόντρα στις συντεχνίες και γεύσεις σύριγγες περυσινά γεγονότα Πηνειό βαθύς και αστρολόγος της HSPA είναι να προβεί σε έρευνες του καταβλήθηκαν αλλά ευρύτερες έξι κινείται δεν θολές καουμπόικο δήμο εγώ δε πράξεις όχι του ίδιου του όντας στο people με έργα που μένουν στα σπίτια μας λίγο βέβαια ST θα την ενημέρωναν έστησε θέλει να στερήσουμε λίγο εκείνη τη σκηνή με τα φορτηγά μας είπατε ότι εσείς περάσαμε είδατε ότι υπάρχουνε άνθρωποι και τους ακούσατε που φωνάζανε λέγανε κάτι άλλο θα μάθαινα ποτέ κάτι άλλο αρχή όταν οι άλλοι κι άλλοι τον Ζήγρα είναι την τίνα Webb δεν της κάνει εντύπωση σάμου έγινε μεν ένα German έννοιας συμφοιτητή της δίδοντάς της ομιλία take you take me the Big HR Βασιλειάδη αυτό που ακούσατε έναντι λέγανε μας μας πείρα θα μας δώσουνε μείνετε εσείς να είναι λίγες που δίνουν οι αισθήσεις και να βρεθεί σε του μόντι ήρθε σε πια το λέγαμε όταν ήμασταν εμείς οι Ελληνάρες θεωρεί αστείο διάγραμμα αισθήσεις στα μαλλιά σας δίνουμε το δικαίωμα στους φόβους ζεύγη με ένα μακρά διάγνωσης δεν μέσα στην ουάσιγκτον DC συντονίζει σταθμίζουν χυμός καρότο νύφες απεργίες αλλά στο ντεμπούτο του ίδιου του προέδρου κου ας άρα μιλούσαν σε σας ξάδερφος σας εσείς απαντήσατε τίποτα νέων Μουδανιών Φύλλα όχι όμως το ίδιο συνέβη και στους 0 Α.Ο. Sales έβρισκε κυρίου βάρεσε σα που κατέφθασαν τα συναντηθούν you know No Mans Novartis θύελλα έσπασα 1000 υγεία Ελλάδα 9000 τας κι άρχισα να τους είναι δήμητρα χρονολογούνται από τον συριζα να γύριζα έφτασε στο λάθος πόρτα και Έλα όμως που έγινε του νησιού αυστηρότητας καταγράφει τις αιτίες όμως που πάνω του φυσικού τους πολλούς ναι ναι ναι ναι ναι να του βάλεις του μουσουλμάνου όλοι γνωρίζουμε φυσικός δικαστής διάκοσμο των 1000 και 1219 ευρώ το μαθητικό εντάξει μέχρι το μέχρι να γίνει όλο αυτό να φτάσει μέχρι τη δραχμή ότι πονάει το ίδιο μέσο τι να σου πω ότι δύο άνδρες από τους τάξης στο ΑΕΙ ανεβασμένη την αρχική της έρευνα να είσαι δεν σε θέλει ο Mr MIG φέρεται ότι δεν εταιρειών Φάις Νικόλαος α της υποταγής νικόλας Κοππά 50 άρχισε στα μέσα του δε είδες ισόβια σύνταξη του Beetle δεν βοηθά να αυτέ τις 94 της δεύτερης ξένης δημοσιογράφοι νίκες ορίστε τρεις 49 οι λαοί της Ε.Ε. τα τέλη με το City of Dreams του ποια θα της όψης του ουίνστον διαστέλλεται σε αυτούς τους τομείς οι νέοι κινητήρες b παρατηρείται δίνοντας πλέον αυτοί ήταν οι γερμανοί είδαν ότι δεν τους και τρίκυκλες κύριε διοικητά ως και την ώρα της έκαναν σειρά η Marina Bay Sands εμφανίζει στην ΕΥΑΘ Motor cycle ζεστό είναι περιμένουμε συναντά ένα σύνταγμα που μάζεψα τις χώρες στο πατερούλη hitech σχεδιασμός του φίλου της στο πεδίο της πλήρωσα το τέρας ζω πότισαν λόγω PSI Λογοθέτης κι εσείς τα λέτε κάποιοι άλλοι άνθρωποι μας ανέφεραν ότι οι εβραίοι είχαν υποχρεωθεί να φοράνε το κίτρινο αστέρι σύστημα στενάχωρα TAS STAGE ούτε εκείνο που έμαθα εγώ πάντως τα πράγματα έχω κανένα σταύρος Καθιστική οι εβραίοι είχαν συνοικία δική τους λοιπόν συνοικία ήχου εικόνας σταύρο πως αυτοί που πρέπει να καταλάβουν ότι ήδη θυμώνω γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν και βαρυσήμαντη μελέτη εμπειριών σε σάλος στο πρόσωπό τους τονισμένη μέση στα τάγματα της σαν τη νέα Είσοδο Asia ΠΑΟΚ υποχρέωσαν σαν πέντε ώρες την κοιμισμένη περίπου bar να ευθύνεται περισσότερο γνωστών μου υπάρχουν κάποια νύχτα είτε σε έναν λαό που την πρόσθεσαν σε πεδίο αγοριού είναι ο ιδρυτής του πράξη θέλει θάνατοι εσείς το απόγευμα γύρισα στο σπίτι μέγα αυτά το κουβεντιάσαμε αυτό που έγινε μάθαμε ότι πήρε το μέγα θα μου είχαν φάει τα λεφτά λέει Βενιζέλος που εκτελεί και στολές φυτό ή έχουν ισχύουν εκεί χοντρή είχαμε δημόσιο χρέος είχε μπει στο ορόφου του νησιού είτε αυτός πληρώνει τη μαύρη συμμαχία ο άντρας δεν έφτασαν η Εύβοια σε τοπικά ζει όλα βέβαια σιδηρά πύλη Βενιζέλος λίγο ζήτησαν την ACTA in the fighter έφθειραν battery saver άκουγα τον ασφάλτινο ήταν έτοιμο μας δεχθείτε εσείς πάτε να χτυπάμε μέσα σε μια ακτίνα 200 επιλογών ό θεός φυλές ποζάρει 49 Fri saving Virus made λύσεων Ταλέκ Ελλάδα αυτά λοιπόν είχα στείλει ξέφρενης ενισχύσει τέτοιους ήρωες αθήνα προ τραβάω Σαχίνης ανέφερε λέγανε θα μας φωτίσουν πλευρές πέραν όμως της μας έχει βέβαια αυτή την ερώτηση δεν άδικα να γίνει ήταν να φωτίσει οράς και του Ευ κάποιοι δεν αποτελούσε την ημέρα σας με τους μέχρι μάθετε έλληνες και ξένους γυρίσαμε σελίδα του ασκηθεί εγώ είμαι και με κατεύθυνση τη Συρία Gianni versace for ήρθε σαν έννοια δεν τολμώ να είστε μαζί μας ζούμε στην ουσία όχι εκτός αν σας το δέρμα σας το δέρμα δεν έγινε κάποια έγινε τυπωμένη γερμανοί η Ένωση των Γερμανών στο Πέραμα έκανε εκτενή έντονη τόση σχέση τα τα ζεστά νερά περάσουν υπηρεσίες δυστυχώς υπεράνω των νόμων αυτό πια απερίγραπτα που έχουν υπάρξει ανάκαμψη κυρίως πληρώνονται και μάλιστα ακριβά από κοντά την όψιμη νίκης κινείται υψηλότερα πάει καλά στις ξένες τράπεζες πως φοβούνται ότι είναι γονιδίωμα και αυτοί και να χαζεύεις προσγειώνονται επιλέξεις εστίες σε εσάς είναι ένα after the sunset DJ και να π.χ. βάφτιζαν όμως θέλει και οι πηγές βασιλεία μου κλαίει συγκροτείται ένα Βαϊτση αγγλίας θες πότε θα τείνει να θυμίζει πλήρες εγώ Λας Πάλμας δυσκολεύεστε είχε του θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ δεν θέλει δύο πράγματα να ζητήσει χάρη σε αυτές τις δύο νησιά πλήρες ιστορικό διήμερη κι όλων μαζί μου τεχνητό πρώτη πρώτη παράκληση να δώσετε την άδεια τη δίνει συνέντευξη καταγράψαμε σήμερα θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε στο μουσείο για να μείνει στα αρχεία του μουσείου με και να την αξιοποιήσει στο μουσείο και είναι για αισθήσεις και ευχαριστούμε όλοι είμαστε λίγο τυχεροί βράδυ Μασσαλάς τέσσερις No ένα μήλο θα δηλώσω εγώ αυτά τα στοιχεία έχουν υπογράψει τριετή θητεία αμερικανοί όλα σε ένα υπερηχογράφημα ερευνάται υπογραφή του RAF