Επίβλεψη εργασίων αποκατάστασης Αγκυροβολίου Βασιλικής (Municipality of Lefkada - Δήμος Λευκάδας, 2023)
: [♪ Μουσική Επισκέφτηκα σήμερα την κοινότητα της Βασιλικής προκειμένου να διαπιστώσω από κοντά την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσταση των κυματοθραυστών στο αγκυροβόλιο της Βασιλικής. Θυμίζω ότι το αγκυροβόλιο Βασιλικής είχε υποστεί πολλές ζημιές από τα έντονα κερικά φαινόμενα από την κακοκαιρία μπάλος. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι οι εργασίες προχωρούν σε πολύ ικανοποίηση και μπορώ να διαβεβαιώσω τόσο τους κατοίκους της Βασιλικής όσο και της ευρύτερης περιοχής ότι σε λιγότερο από ένα μήνα αυτές οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί. Κάτι το οποίο ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση γενικότερα του αγκυροβολίου. Ένα έργο το οποίο χωρίς καμία αμφιβολία θεωρείται το πλέον ανατοιξιακό έργο της ευρύτερης περιοχής. Κάθε μέρα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Το δήμαρχο Λευκάδος, κύριο Χαράλαπο καλός στις εγκαταστάσεις του Αγκυροβολίου Βασιλικής όπου μαζί διαπιστώνουμε την πρόοδο των εργασιών σε ένα έργο το οποίο είναι μεγάλο στίχημα για την ευρύτερη περιοχή μεγάλο στίχημα για την κοινότητα βασιλικής και για όλη τη Νότιο Λευκάδος. Σύντομα θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές που δημιουργήθηκαν από τη θεοβουλία του μπάνου.