Γεωργία Τριανταφύλλου - Χριστίνα Κορκοντζέλου (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: Παρασκευή 27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Στράττου, στην Πανσέλινο του Ιουλίου. Συναυλία με την υψήφωνο Γεωργία Τριανταφύλλου και την πιανίστρια Χριστίνα Κορκοντζέλλου. Παρασκευή 27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Στράττου.