Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Καλώς ήρθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή Μητρώο Online Media στην οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Άρθρα 52, 53 και 54 του Νόμου 4339/2015 ΦΕΚ Α’ 133). (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Καλώς ήρθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή Μητρώο Online Media στην οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Άρθρα 52, 53 και 54 του Νόμου 4339/2015 ΦΕΚ Α’ 133).