Σχόλιο για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις Βρυξέλλες / Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις Βρυξέλλες: «Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να συναντήσει την Επίτροπο της Ε.Ε., κ. Γιούροβα, μια μέρα προτού αυτή έλθει στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, η ολοφάνερη πρόθεσή του ήταν να κατηγορήσει την […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις Βρυξέλλες: «Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να συναντήσει την Επίτροπο της Ε.Ε., κ. Γιούροβα, μια μέρα προτού αυτή έλθει στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, η ολοφάνερη πρόθεσή του ήταν να κατηγορήσει την […]