Απάντηση στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Λαμία / Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Λαμία: «Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων. Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Λαμία: «Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων. Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε […]