Δημόσιες Συμβάσεις έργων ΤΠΕ με μεθοδολογία “Agile” / Ημερίδα με θέμα »Δημόσιες συμβάσεις έργων στον τομέα τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών με μεθοδολογία Agile: Προκλήσεις και Προοπτικές» πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ.Στέλιου Ράλλη και Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων. - Dim Man (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2017)
Ημερίδα με θέμα »Δημόσιες συμβάσεις έργων στον τομέα τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών με μεθοδολογία Agile: Προκλήσεις και Προοπτικές» πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ.Στέλιου Ράλλη και Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων.: Ημερίδα με θέμα δημόσιες συμβάσεις έργων στον τομέα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών μεθοδολογία Κατσαΐτη πραγματοποιείται στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής στόχος της σημερινής ημερίδας ένα χρησιμοποιήσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στις δημόσιες συμβάσεις αυτή τη στιγμή γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια ώστε να είναι να αναβαθμιστεί η πλατφόρμα που έχουμε για τις δημόσιες συμβάσεις και γι αυτό το λόγο μέχρι έχουμε καλέσει και διεθνείς εμπειρογνώμονες για να μεταφέρουμε τεχνογνωσία απ όλη την Ευρώπη σε αυτό το κρίσιμο τομέα για την ελληνική οικονομία στο πλαίσιο της Εθνικής Ψηφιακής στρατηγικής ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες σχεδιάζουν και υλοποιούν ένα σημαντικό αριθμό αναγκαίων διοικητικών μεταρρυθμίσεων με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και της ικανότητάς της να ρυθμίζει την οικονομία και να εφαρμόσει πολιτικές όπως αναφέρθηκε στην ημερίδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρούνται στα έργα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών απαιτείται σταδιακή μετάπτωση από τη μεθοδολογία υλοποίησης έργων ούτε φως καταρράκτης που ακολουθείται μέχρι σήμερα και έχει επηρεάσει αρνητικά την αποτελεσματικότητα των έργων στη μεθοδολογία της ευέλικτης hands αλληλοεκτίμησης προς την οποία έχουν ήδη κινηθεί και άλλες χώρες της Ε.Ε. αλλά και παγκοσμίως στην ημερίδα εναρκτήριο χαιρετισμό σε έγινε από τον Γενικό γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής στα Γιούρα είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για εφαρμογές οι οποίες θα χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες αυτή τη στιγμή η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής και θα ανακαλύψει ένα πολύχρονο κενο σχεδιασμου και να προχωρήσει γρήγορα σε εφαρμογή δράσεων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών η ημερίδα οργανώθηκε σε δύο συνεδρίες στην πρώτη οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον τρόπο εφαρμογής της μεθοδολογίας and DJI στη δεύτερη συνεδρία οι παρευρισκόμενοι εμπειρογνώμονας από την Ε.Ε. αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης και πιο συγκεκριμένα από τη δανία την αυστρία τη φινλανδία καθώς και εκπρόσωπος της Κομισιόν από τις Βρυξέλλες ανέπτυξαν κοινούς προβληματισμούς αλλά και τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων που ανακύπτουν από την προσπάθεια υιοθέτησης της μεθοδολογίας Adult