Art that transforms cities into playgrounds of the imagination | Helen Marriage (TEDx Patras, 2019)
: Π millones behind the scenes This series is brought to you by youg Move Σκεφτόμε maj rätt σε υπογρήφιο ανώμενος οικογένειάς, από τη σχόλιά, τις loveshock, холод τα πε backside της μορφiggs revealed. Νέfriends μπορούμε να γκρ37 LUV desta βασική τιaal cerebral Spread. Μπορούμε να έχουμε όσο περισσότερα φιλικά που θα θέλαμε να σχεδιάσουμε. Θα θέλαμε να σας φέρουμε σε ένα διαφορετικό κόσμο, ένα κόσμο της αγωνιστίας, όπου, χρησιμοποιώντας αυτό το πιο δύσκολο εργαλείο που έχουμε, μπορούμε να εξελίξουμε και τις φυσικές μας περισσότερες, αλλά, με αυτό, μπορούμε να αλλάξουμε πάντα πώς νιώθουμε και πώς νιώθουμε για τους ανθρώπους με τους οποίους σχεδιάσουμε την πλάνη. Η εργαλείο μου, που συμμετέχασα το 2006, ήταν δημιουργημένη για να δημιουργήσουμε στιγμές. Όλοι έχουμε στιγμές στη ζωή μας, και όταν είμαστε στιγμές, δεν θα γνωρίζουμε την καθημερινή εργαλείο στο 38ο μηχανισμό, ή τη δουλειά μας να βρούμε χώρο για να βρούμε χώρο κάθε μέρα, όταν πάμε στο σπίτι. Θα γνωρίζουμε στιγμές όταν ο παιδί μας έκανε το πρώτο πρόγραμμα, ή όταν γινόμασταν για το παιχνίδι, ή όταν αγαπήκαμε. Ο Artichoke υπάρχει για να δημιουργήσουμε εφαρμογικές, εφαρμογικές στιγμές, που μεταφέρουν το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας την αγωγή του εργαλείου. Δημιουργούμε την όμορφη μέσα στιγμές, δημιουργούμε την ιστορία μας, δημιουργούμε στιγμές στο οποίο όλοι είμαστε εμπνευμένοι, είτε για να δοκιμάσουμε, είτε για να παρακολουθήσουμε. Όλα ξεκίνησαν για μέχρι το 1990, όταν εφαρμογήθηκα ως διευθυντής του φεστιβάλου στη μικρή Βρετανική πόλη του Salisbury. Πιθανόμαστε, το έχετε ακούσει. Αυτή είναι η καθεδραλία του Salisbury και αυτό είναι το μοναδικό μοναδικό του Stonehenge, το οποίο είναι δημιουργημένο. Η Salisbury είναι μια πόλη που έχει εξελίξει για εκατοντάδες χρόνια από την εκκλησία, το κοινοβουλευτικό κόμμα και την αεροπορία. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αρέσουν να παρακολουθούν τις δικαίες. Ας παρακολουθήσουμε το πρώτο χρονικό μου χρόνο στην πόλη μου, κερδίζοντας πάνω από τη δεύτερη δυνατότητα. Είμαι πάντα τελείως. Είναι ένα πράγμα που έχω ακόμα εξελίξει σήμερα. Παρακολουθήστε, λοιπόν, το πρώτο χρονικό μου χρόνο στην πόλη μου, κερδίζοντας πάνω από τη δεύτερη δυνατότητα, πάνω από τη δεύτερη δυνατότητα. Είμαι πάντα τελείως. Είναι ένα πράγμα που έχω ακόμα εξελίξει σήμερα. S. Μια μικρόσυντρια πάνω από τη δεύτερη δυνατότητα μου έκανε βοηθ S. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. Όλα τα πράγματα που μπορούσα να δημιουργήσω, έβλεπα με να παρουσιάσω τη δουλειά, όχι ένα κλασικό κόντσετ σε μια χωριά ή ένα παιχνίδι, αλλά τη δουλειά μιας φρακτικής θεατρικής εργασίας, η οποία μιλούσε την ιστορία του Φάουστ, του Μαφιστομένου, στο στίλτ, συμπεριφερόντων πυροτεχνικών. Το μέλλον, η ίδια λευκή μητέρα μου σταματήθηκε στη δουλειά και είπε, «Είσαι υπευθυμός για την τελευταία νύχτα?». Είπα. «Ναι. Όταν το έκανε, ήξερα ότι δεν ήταν για εμένα, αλλά για την Ελληνία, αγαπημένη μου, ήταν». Τι έγινε, λοιπόν, η δουλειά έκανε συμπεριφερόντων πυροτεχνικών και η δουλειά έκανε ασφάλεια. Λοιπόν, ειπώστηκα πώς μπορούσε να μεταφέρει αυτά τα ιδέα σε μια μεγαλύτερη στιγμή και ξεκίνησε έναν πρόγραμμα για να κάνει το ίδιο στο Λονδίνο. Φανταστείτε, είναι μια κόμμα κόσμου. Όπως όλα τα κόμμα μας, είναι δημιουργημένη για την αγορά, τον αγορά και τον τραφικό. Είναι μια μηχανή για να σας δουλεύει στον χρόνο και πίσω. Και όλοι είμαστε συμμετοχοί στο θέμα των ρουτίνων να είναι ασφάλειες και για όλους να γνωρίζουν τι θα γίνει επόμενος. Και ακόμα, τι θα γίνει αν αυτή η εξαιρετική πόλη θα μπορούσε να γίνει στιγμή, πλατφόρμα, για κάτι τόσο ασφαλικό που θα μεταφέρει τις ζωές των ανθρώπων. Πολλές φορές κάνουμε αυτές τις πράγματα στην Βρυτανία. Είμαι σίγουρη ότι τα κάνεις όπου είσαι. Αυτή είναι η παράδειξη του Λονδίνου και είναι κάτι που κάνουμε πολλές φορές. Είναι πάντα για να κερδίσουμε πράγματα. Όταν κομμάζουμε ένα παραθήκο ή ένα κριτινό κρικιστό, κλείσουμε τα δύναμμα, όλοι χαλάζονται. Αλλά για το θέατρο, δεν είναι πιθανό. Επίσης, μια ιστορία που πήγαινε από μια φρεντική εταιρεία, μια σάγκα για ένα παιδί και ένα κομμάτι μεγάλο αεροφάν που έρχεται για να επισκεφθεί για τέσσερα μέρες. Όλα που έπρεπε να κάνω ήταν να υποστηρίξω τις δημοψηφικές ευρωπαίες που πήγαιναν στον κομμάτι μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας τραφικός. Όχι τραφικός, αλλά ανθρώπους που συμβουλεύονται να έρθουν να εξελίξουν και να δοκιμάσουν αυτό το εξαιρετικό δημοψήφισμα της φρεντικής εταιρείας Royale Deluxe. Ήταν μια τελευταία χρονιά με εμένα να πω σε μια ομάδα γυναίκων, όμως πάντα γυναίκων, που βρίσκονται σε ένα χωριό. Ήταν μία γυναίκα και ένας τελείως ελεύθερος, που έρχονται στον χώρο για 4 ημέρες και όλοι έρχονται να έρθουν να παίξουν και να παίξουν. Και θα πήγαιναν, γιατί θα το κάνουμε αυτό? Είναι για κάτι? Είναι για να γιορτήσετε μια επαγγελματική επαγγελματική επαγγελματική επαγγελματική επαγγελματική επαγγελματική επαγγελματική μεταξύ της Φράνσης και της Αγγλίας, and they'd say, why would we do this? But after four years, this magic trick, this extraordinary thing, happened. I was sitting in the same meeting I'd been to for four years saying, please, please may I? Instead of which I didn't say please, I said, this thing that we've been talking about for such a long time, it's happening on these dates. And I really need you to help me. Αυτό το μαγικό πράγμα συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι στο δωμάτιο κατάφεραν ότι κάποιος άλλος είχε πει, ναι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . όχι σε θεατήρια, όχι σε οπραγωγή, αλλά στις δυνατότητες και στις δυνατότητες, μετατρέψοντας το κοινό μέρος για τον πιο δυνατότητο κοινό. Οι άνθρωποι που δεν μπορούσαν να αγοράσουν τίποτα για να δουν τίποτα. Ήρθαμε εκεί, τελείωσαμε, και συνεχίσαμε να παρουσιάσουμε έργα τέτοιου τέτοιου. Όπως μπορείτε να δείτε, το εργασμό της εταιρείας είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό που είναι επίσης εξαιρετικό είναι ότι η υπόσχεσή ήταν δημιουργητή και δεν βλέπεις κανέναν δυνατότητα. Αυτό έγινε πέντε μήνες μετά από τρομοκρατικούς τραπεζικούς δυνατότητες, που έκανε το Λονδίνο. Έτσι, ξεκίνησα να σκέφτομαι αν ήταν δυνατότητα να κάνουμε τέτοιο τέτοιο πράγμα σε ακόμα πιο δυνατότητες περισσότες. Είχαμε μετατρέψει την κοινότητα της Ιρλανδίας, στη νότια της Ιρλανδίας. Αυτή είναι μια γραμμή της Ιγκλανδίας, της Σκοτλανδίας, της Βαλίας και της Ιρλανδίας, η Ιρλανδία στη δεύτερη πλευρά. Για δεκαετές χρόνια, ήταν ένα μέρος της συμφωνίας. Η δημιουργημένη Καθολική Επιτροπή στη δεύτερη πλευρά και η δημιουργημένη Πρωταστική Λογιολίστικη κοινότητα. Πέντε χιλιάδες χρόνια συμφωνίας, όπου έγιναν εφίσματα για πρόσφατα, και τώρα, αν και η εμφάνιση είναι, είναι σήμερα, σε μια πόλη που λέγεται Λονδενδέρη, και όταν είσαι καθολικός, λέγεται Δέρη. Όμως, όλοι το οδηγούν στο σπίτι. Και έκανα να σκέφτομαι αν υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να καταστρέψει το κοινότητα και την αγωγή του κοινού. Αυτό κάνουν οι κοινότητες. Κάθε εβδομάδα, κάθε κοινότητα, αυτό είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται με εφαγές και ενσύγνια από τους ανθρώπους που αγόρασαν από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι το ίδιο από την κοινότητα Λογιολίστικη. Και κάθε εβδομάδα, τους καταστρέφουν. Είναι πριν στο κέντρο της πόλης. Οπότε καταστρέφαμε εδώ, στο Νεβάδα Δέζερτο, στο Λονδενδέρη, όπου και οι άνθρωποι κάνουν κομμάτι, αλλά με μια διαφορετική ασφάλεια. Εδώ βλέπετε το έργο του David Best και τους εξαιρετικούς τέμπλους, που δημιουργήθηκαν στις εβδομάδες του Λονδενδέρη, και μετά καταστρέφθηκαν το Λονδενδέρη. Οπότε εμφανίζαμε τον και την κοινότητα του να έρθουν και να εγγυρίσουμε από τα δύο πλευρά του πολιτικού και του διεθνικού. Λευκούς, ανεργασμένοι, άνθρωποι που δεν μπορούσαν να συναντήσουν ή να μιλήσουν. Και εκτός του εξαιρετικού έργου, έγινε ένα τέμπλος για να αντιμετωπίσει τα δύο καθεδράλια που υπάρχουν στη πόλη, έναν καθολικό και έναν πρωτεστό. Αλλά αυτό ήταν ένα τέμπλος για κανέναν θεσμό, για όλους, για κανέναν κοινότητα, αλλά για όλους. Και το βάσαμε σε αυτό το μέρος που όλοι μου είπαν ότι κανέναν θα έρθει. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν κομμάτων με δύο κοινότητες. Και έτσι είπα, αλλά έχει τόσο καλή βοήθεια. Προκειμένουμε να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα, να βγάλουμε την ικανότητα,