Φροντιστήριο Θεωρία Μέτρησεις Polya / Εγκλεισμός - Αποκλεισμός / Φροντιστήριο Θεωρία Μέτρησεις Polya / Εγκλεισμός - Αποκλεισμός - Μπούρας Χρήστος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, 2014)
Φροντιστήριο Θεωρία Μέτρησεις Polya / Εγκλεισμός - Αποκλεισμός: Της πάγκο θεωρίες Ποντίων και κάλεσε τους εισδοχής βότανα και πολύ γρήγορα οπότε για να ξεκινήσουμε καταρχήν με το θεώρημα πονηριά μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα που γεωμετρικών σχημάτων τα οποία συμμετείχαν δηλαδή πόσα πράγματα μπορούν να λένε πως μπορώ να περπατήσω της σκόπευσης κλείνουμε δύο χρώματα Ξεχάστε εύρεση ένα μιας πυραμίδας τέσσερις χρώματα κλπ αλλά οι περισσότερες εφαρμογές δηλαδή που εκδίδει πάντως αυτό οπότε στην προδιάθεση θυμάμαι πόσο διαφορετικά βραχιολάκια που να έχουν πέντε μπλε κίτρινες και αυτό μπορούμε να φτιάξουμε τον μηχανισμό να περιστρέφονται καταρχήν προβλήματα ξεκινάμε να βρούμε αρχικά μεταθέσεις γίνονται εννοείται πως σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως το βραχιόλι μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα πάνω στο χώρο είναι μόνο στο επίπεδο πάντα όταν προσπαθούμε να βρούμε τις μεταθέσεις δηλαδή τη συμμετρία πάντα εισαγωγή και αυτοδίκαιη ταυτότητα μετάθεση καθοδική μεταθέσεις τι σημαίνει να παραμείνει όπως έχει το σχήμα μας φορέα άρα σε αυτή την περίπτωση οι δυνατές επαφές που έχουμε είναι παρεμβαίνοντας στο ΚΥΠΕ δηλαδή ειδικά αν ξεκινάει και περιστρέφει δεξιόστροφα το βραχυχρόνιο ώστε η κάθε χάντρα έρχεται και πέφτει στη ΔΕΘ οι προηγούμενοι φορέα οπότε πώς μπορούμε εύκολα να βρούμε πρέπει να βρούμε τον δείκτη κύκλου άρα όπως ο νόμος και αυτό όπως λένε στο ABCD καίει οι πέντε διαφορετικές χάντρες που έχει το τροχαίο τώρα άλλα γράφουμε εδώ οκ η αυτοδικία μετάφραση πώς θα είναι δεν κάνουμε κάτι μπορώ το είπα στο ΤΕΙ των ΗΠΑ στον περίπτωση το D και το αλλά βγάζοντας ασκητές που σχηματίζονται γύρω από τη μορφή φορέα άρα εδώ έχουμε πέντε κύκλους μήκους ένα οκ άρα η κυκλική αναπαράσταση αυτού είναι 1001 φτάνει καταλαβαίνουμε όλοι τι είχε απαντήσει έτσι σε ένα δοχείο από 1001 και να έχει ένα φορέα να δούμε τώρα στη δεύτερη περιστροφή δηλαδή κάνουμε ένα δεξίωση των δεξιόστροφη περιστροφή άρα αν ξαναγράψουμε τις χαμένες ωραία τώρα όπως βλέπουμε στη θέση της ΔΕΗ πηγή ωραία πάρα τι γράφουμε το στη θέση της BP λέει στη θέση της η φυγή μπορεί εξέφρασε την αντίρρησή και στη θέση της η BNP άρα εδώ ξεκινάμε να μετράμε κύκλους δηλαδή λέμε ήδη b BC CD ΒΕΑ πρακτόρων μας αυτή όχι μετά πάει γυμνή βάζουμε το δύο απάντηση βάζουμε και τόσοι μετά βάζουμε πάλι συμβιβασμού και τον ν και αιθιοπία δημιουργοί πλούσια τόμπι επιστραφεί στα ΑΕΙ φορέα άρα σαφή μεταστροφή περίπτωση κυκλική να παραθέσει ποια είναι έχει πέντε γιατί έχει πέντε γιατί το μήκος του κύκλου μας πόσο είτε είναι 5Χ5 στοιχεία ξέρει άρα όταν πάμε να συναντήσουμε τον δικό που θα χρησιμοποιήσουμε οι δείκτες οι δείκτες να φύγουμε ένα προς το πλήθος των μεταθέσεων δηλαδή σε αυτήν την περίπτωση πέντε και βάζουμε και τις δικές του παραστάσεις που έχουν δημιουργηθεί δηλαδή συνδέσεων όχι πάντα ωραία υποδοχή ένα Πέμπτη έχει προκύψει ταυτότητα μετάθεση το γιατί στο Austin στη μετάθεση π.χ. πέντε έχουμε τέσσερις μπροστά γιατί κάθε ένα περιστροφή θα συνεχίσουμε περιστρέφονται δεξιόστροφα γιατί φοβόμαστε θεσσαλια παραστάσεις έχει την ίδια κυκλική αναπαράσταση έτσι δηλαδή αν τα ξαναγράψουμε αυτά θα βρείτε CD είχα πάει στην κρήτη στην στο τρίτο σχήμα εκεί τον είχα πάει στη θέση του ΑΕΙ κλπ κλπ ωραία άρα ουσιαστικά εδώ έχουμε λύσει το πρόβλημα δηλαδή δεν θέλουμε πάντα καταρχήν πόσα πόσο διαφορετικά χρώματα έχουμε τρεις διαφορετικά χρώματα ωραία έστω b y και να μιλώ με τα χρώματα θέτοντας πάντα το βάρος των χρωμάτων να ιδρύσουμε έναν και αντικαθιστώντας χρώματα πάντως ειδικές συνάρτηση εδώ ο δείκτης αυτός το Χ1 και πέντε τι συμβολίζει συμβολίζει τη δύναμη που είχα βάλει στο χρώμα τα άρα σε αυτή την περίπτωση έστω Hilfiger τα τρεις χρώματα όταν θα πάω να το αντικαταστήσω Πάρος δίκτυα συνάρτηση ένα πέμπτο επί πιστεύουν σε συμβεί στην περ π.χ. τέσσερις 12 05 ωραία άρα θα βάλω ότι αντίστοιχη δύναμη στην αντικατάσταση του κ από το σύνολο των χρημάτων όπως είχε κάνει κι εκεί όχι πέραν της οκ προσέξτε μην μπερδεύεστε αυτό το πέντε ετών δεν έχει καμία σχέση με τότε ύψωσαν το στην πέμπτη είναι απλώς τυχαίο ωραίο εκεί ουσιαστικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα δηλαδή αντικαθιστώντας όπου τα βάρη του κάθε χρώματος είναι ένα brand καθιστώντας τέλος παραπάνω σχέση μπορούμε να υπολογίσουμε πια με πόσο διαφορετικά χρώματα πώς διαφορετικές παραστάσεις θα χρησιμοποιήσουμε τρεις χρώματα έχουμε για ένα βραχιόλι πετύχαμε και αυτή είναι μεθοδολογία που σου πάντα στον Μποτία δηλαδή προσπαθούμε να βρούμε τις μέτριες που έχει το γεωμετρικό σχήμα που μας δίνει βρίσκουμε τη μετάθεση μπορεί να γίνει πάντως αυτό σχηματίζουμε φοιτήτριας συνάρτηση και μετά ανάλογα με το τι μας ζητάει το πρόβλημα ιδανικά αυτής του στην απλή περίπτωση αντικαθιστούμε το βάρος κάθε χρώματος με ένα και κάνουν μια απλή αντικατάσταση και υπολογίζουμε χάνουμε ένα άλλο πρόβλημα παρακάτω μπάρνεϊ να υπολογίσουμε πόσο πλευρές θαύμα ακριβώς τρεις χρώματα εκεί κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό τοπίο είναι εύκολο θα δούμε τα που καίει άρα το επόμενο ερώτημα η επόμενη αύξηση με πόσους τρόπους μπορούν να χρεώνουν αυτόματα τις κορφές μιας πυραμίδας με τέσσερις χρώματα τεχνίτες εξήγαγαν παιδιά συμφέροντος που προσοχή επειδή θα διδάξει σε παλιά θέματα ότι οι όταν είχε όταν χρησιμοποιήστε το με το σχήμα της πυραμίδας μπορεί να δώσει στον περιορισμό ότι δεν περιστρέφεται ελεύθερα στον χώρο αλλά την σταθερός στη βάση του εκεί μεταθέσεις γίνονται ακόμα πιο εύκολες οκ δηλαδή το μόνο που κάνει στην πάντα σε έναν άξονα από το κέντρο της Βάδης πλευράς που είναι η βάση με την απέραντη κορφή κεφάλαιο περιστρέφεται και πάντα υποβιβασμό και ταυτότητα κι εδώ απλώς έχει μια μετάθεση να αλλάξω παραπάνω μπορεί να κάνει περιστροφές παρά όπως μας λέει και το υπάρχει πάντα η αυτοδικία μετάθεση καταρχήν στην πυραμίδα θα πάμε και θα ρυθμίσουμε τις πλευρές δηλαδή θα πούμε αυτήν αυτήν εδώ που είναι μπροστά από τη Συκή μπίσοπ κεντρική βάση μας όταν βλέπουμε τις και καλύτερη δουλειά σε σχήμα u που είναι καλύτερο αυτό το σχήμα άρα τι μας λέει προτείνει η αυτοδικία και είναι εύκολο βέβαια τέσσερις πλευρές δεν κάνουν τίποτα οπότε η πρώτη μετάθεση μπορώ να κάνω είναι από κάθε βάση θεωρώντας κάθε βάση εθελοντές του περιστρέφονται περιστρέφεται ελεύθερα στο χώρο να κάνω 120 μοίρες περιστροφές αριστερόστροφα και δεξιόστροφα ωραίο άρα εδώ πόσα συνολικά μετάθεση τρέχουν όπως λέει κι αυτός θα έχουμε 8 γιατί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν βάση καθεμία από τις τέσσερις πλευρές έτσι δεν είναι αλλά τέσσερις φορές και σ'αυτήν την κάθε περίπτωση προσώπου ένα μπάλα ένα πλευρά σάββας Περιστέρη έχουμε ένα φορά κατακρατούν σήμερα αριστερόστροφα και άλλη μια φορά κατά 120 μοιρών δεξιόστροφα άρα συνολικά 14 αυτό οκ άρα η αυθεντική μετάφραση έχει κυκλική αναπαράσταση Χ1 τέταρτης ωραία αυτό είναι εύκολο αυτό που στην πρώτη περίπτωση που επιστρέφουμε από αξίες που συνδέουν μια κορφή με το κέντρο της απέναντι όψεις κατά κανενός που ήσασταν και δεξιά δηλαδή αν γράψουμε τις πλευρές πυραμίδα της πέραν έστω ότι ο μισθωτός που εξετάζω αυτή τη φορά είναι αυτός δηλαδή περνάει το deal είναι η βάση brutal σταθερή και περίστροφο ωστόσο πάντα έτσι αλλά όταν θα κάνω την περιστροφή πλευρά b που θα περάσει έβλεπες πουθενά γιατί παραμένει σταθερή έτσι και τώρα λέει θα χτιστεί ποιοι b θα πάει στις έξι και μισή θα πάει στην εδώ για να βγάλω πηγή λυρική αναπαράσταση ειδικά αν πάλι μετράω κύκλους ωραία αυτό το κομμάτι είναι ένα κύκλος με τους σε ένα απαιτητικό στον b και τώρα από αυτό το κομμάτι κάνει οτι έκανε και πριν ξυπνούσε τον πορθμό τόρες κόμβοι βάζετε το BBC λέει μέχρι άρα και θα είναι κυκλική αναπαραστάσεις αυτής μεταθέσεις 1009 είχε τρεις ένα κύκλος μήκους ένα και ασκεί με 23 και αλλά για αυτό μοντέλο φτωχοί 1Χ τρεις ωραίο και η τρίτη περίπτωση να δούμε πάλι στο σχήμα είναι από άξονα να περιστροφή 180 μοιρών από άξονα που συνδέει τα κέντρα δύο απέναντι ακουμπούν ωραία καταλαβαίνετε πως περνάει τώρα από αυτό το σχήμα ο άξονας περνάει μέσα από την πυραμίδα προφανώς έτσι δεν είναι απέραντη τέχνη είναι ένα άξιος μάλιστα γι' αυτό πλέον η πυραμίδα περιστρέφεται λίγο είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε τώρα διαισθητικά και στο δισδιάστατο αλλά προφανώς είναι είναι λάθος να πάμε να περάσουμε έναν άξονα ας πούμε που κάπου εδώ θα έρθουν θα περνάει μέσα από το σχήμα της πυραμίδας γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε περιστροφή απώλεια όχι έξω το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μια πτωτική να κάνουμε 365 ξαναφέρουμε στο ίδιο σημείο ωραία άρα Σ'αυτή την περίπτωση στην τρίτη περίπτωση έστω την βλέπουν αυτό το αμάξωμα και έχουμε τις πλευρές BC b φορέα πώς θα πάρει το ΑΕΙ χάρτης τόση πια αυτή είναι το είχαν πιστώσει τόμπι θα πάει στο D πτώσης στο ΑΕΙ και των ΤΕΙ στον ΦΠΑ ωραία και πάλι πάμε και μετράμε δοτική Plus έχουμε ξεκινάμε από το ΑΕΙ ECC έκλεισε τον κύκλο και δεύτερος κύκλος που έχουμε ξεκινάμε από το b BD και το απίστευτο VR γυναικείο κύκλος άρα εδώ έχουμε κυκλική αναπαράσταση αυτού κατοχή δύο τετράγωνα ωραία Χ2 από δω είχε δύο από δω ωραία ανώτερα προφανώς το παράδειγμα που κάνουν στον πίνακα είναι για έναν άξονα ωραία αλλά γι' αυτήν για την Τρίτη περίπτωση ας πούμε της περιστροφή γύρω από τον άξονά του συμβαίνουν κέντρα απέναντι πλευρών όλες περιστροφές θα κάνουν θα βγάλουμε την ίδια κυκλική αναπαράσταση την κυκλική αναπαραστάσεις όχι την ίδια να την ίδια αλλαγής κορφές δηλαδή το επομένως Μασούτης άλλαξαν ο φόβος εδώ πάνω κάνοντας κάτι διαφορετικό εγώ ωραία αλλά κι επίκαιρα παράσταση θα είναι ίδια άρα για αυτό μας λέει ότι στη δεύτερη περίπτωση εφόσον έχουμε 8 μεταθέσεις τέτοιου τύπου τέτοιο περίστροφο θα πάρουν 8 όχι ένα όχι τρεις ωραία υπολόγισαν πριν που βγαίνει για να παράσχει ανοχή τρεις έχουμε αυτοτελείς περιπτώσεις SUV εκδοχή να έχει τρεις και αντίστοιχο είναι και σε τρίτη περίπτωση γιατί να έχουμε τρεις έχει δρόμο γιατί έχουμε τρεις επιστρέφει τύπου μεταφράσεις υπολογίσαμε τυλίχτηκε αναπαράσταση μιας παρατηρεί έχει δύο τετράγωνο ωραία και τώρα πια συνολικά έχουμε 12 μεταθέσεις άρα ειδικές συνάρτηση άσχημα για να χρησιμοποιήσουμε το θεώρημα πονηρά είναι ένα προς το συνολικό πλήθος των μεταθέσεων ένα εκπτωτική και 8 η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά τρεις 12 τελευταία περίπτωση και γράφουμε τώρα εις την προσάρτηση των κυκλικών αναπαραστάσεων που έχουμε πάρει Χ1 Τετάρτη από δαύτους και μετάθεση σε και όχι ένα όχι τρεις από τη δεύτερη περίπτωση και 3.2 τετράγωνο από την τελευταία περίπτωση ωραία επεισόδια έχουμε τέσσερις χρώματα S του Esterina CD τα χρώματα άρα παρωδία και αντικαθιστούμε το πάνω ωραία δηλαδή θα γίνει οκ είπαμε ότι όταν αντικαθιστούν τα χρώματα ειδικά στον κύκλο παραστάσεων άμεσα δυνάμεις το κάθε χρώμα ωραία και ανέχονται κάποια δύναμη υψώνουν πάντως κανονικά σε αυτό άρα θα δει ότι έχει δύο τετραγώνου αντικατέστησαν τα χρώματα εφόσον οι στόχοι δύο κομμάτια Α.Τ.Μ. και περαιτέρω την κατανομή και ότι θα αγωνιστώ τράγων ωραία και μεταφερθούμε η βάρκα χρώματος με ένα και κάνουμε μια απλή αντικατάσταση του υπολογίσουμε οκ μετά η επόμενη περίπτωση πλην όχι όμως λοιπόν τι μας λέει το πρόβλημα με πόσους τρόπους μπορούν να χρωματίσουν τις όψεις ένα κοινού με έξι χρώματα είναι πάντα πρώτοι σε μέτριες έχει ένα σκύλο ωραία καταρχήν για ευκολία απαριθμούν τις πλευρές του κοινού της όπως του κοινού λέει αυτή η αριστερή πλευρά δίνει φύση λέει val D ήτο ένα είναι μια βάση έφυγα ωραία παιδιά προσεχθεί υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα με να βρείτε πώς Έφορο Απόστολο μπορεί να χρωματίσει τις κορφές ενώ σκύβουν φορέα εκείνα δεν ντρεπόμαστε δηλαδή δεμένες μέτρηση είναι ίδιας αλλά κοινωνικές αναπαραστάσεις που αφορούν στο βουνό διαφορετικές έτσι γιατί ένα τύπος είχε έξι πλευράς θα έχει 800 πορεία παρόλα αυτά πρέπει να θυμόμαστε πως είναι ν με αυτά έτσι δηλαδή συμμετρίας που έχει ένα κήπος από και πέρα είναι εύκολο να υπολογίσουμε τους κήπους κτλ το πρόβλημά του είναι ότι έχει ταυτότητα μετάθεση παρότι πάντα ασχολούμαι μ' αυτό και μετά ωραία η δεύτερη η δεύτερη περίπτωση λέει τρεις μεταθέσεις βλέπε περιστρόφων 180 μοιρών γύρω από ανθρώπους ούτε τα κέντρα απέναντι η πλευρό ωραία δηλαδή πάνω αριστερά περίπτωση η δεύτερη η τρίτη περίπτωση μας τα υπάρχοντα αυτοδικία είναι έξι μεταθέσεις περιστρόφων 90 μοιρών γύρω πάντα από άξονες που συμβαίνει μέσα απέναντι πλευρό είναι πάνω δεξιά περίπτωση αυτές είναι σχετικά εύκολες εντάξει αλλά εύκολα είναι απλώς δηλαδή έστω ότι για να βρούμε τον πρώτη πρώτη περίπτωση χρησιμοποιούμε αυτόν τον άξονα ωραία και το περιστρέψουμε ένα φορά αριστερόστροφα κατά 180 μοίρες ωραία άρα ας γράψουμε τις πλευρές και τώρα Σ'αυτή την περίπτωση η σημερινή γενιά γιατί δε θα γίνει τίποτε από αυτά φορέα αλλά η ευθύνη είναι χαράτσι είναι τώρα λέει προφανώς θα πάει στη θέση το γυρίζω κατά 180 μοίρες αριστερόστροφη χώρα email θα πάει πίσω ουτοπία είναι οι ίδιοι η συμβουλή Μάθε ποιες είναι οι και ήδη προφανώς ευχαριστημένοι άρα αυτό κυκλική η παράσταση έχει ξεκινάω πάλι μετράμε κύκλους κοινό των ΑΕΙ ΤΕΙ S.A. ch ετήσιο κύκλο ο δεύτερος κύκλος που έχω είναι ποιοι πάει στο D εκεί και την παροχή τώρα και όχι αύριο νικούσαν εφόσον η 2Κ και δεν κουνήθηκε ωραία άρα εδώ καιρό παράσταση έχω Χ1 από δω Χ2 από τότε δηλαδή χαίρεται τραγουδοποιοί δύο τετράγωνο και ποσοστά πόσα τέτοιου τύπου έχουμε τρεις γιατί έχουμε τρεις για την παιδιά άξονες μπορούν να περάσουν που υπέστη αυτός πράγματα παραμένουμε έτσι αυτό ποιος είναι από αυτό οκ άρα το δεύτερο μας λέει σημαίνουν είναι έξι μεταθέσεις κρύβονται ανήθικα τους άξονες αρασέ περιστροφές 90 μοίρες ωραία γιατί είναι έξι μετάθεση για καλό δύο περιστροφές 90 μοιρών μια αριστερά ένα δεξιά και άρα για να βγάλουμε πάλι το κέντρο Σ'αυτή την περίπτωση πραγματική πλευρές ωραία εσύ έχεις βάλει αυτό το άλλαξα όμως βρίσκει στο πρώτο παράδειγμα ωραία πάντως η ηλικία που η κ θα μείνει τώρα η ΔΕΗ έστω και περιστρέφονται πρόσωπα κατά 90 μοίρες η πρώτη περίπτωση ωραία οι έκτακτες και μη λοιπόν μπίλι κ αίσθηση EC θα πάει στη νέα και προφανώς CD θα πάει στην νέα άραγε να μετρήσετε κύκλους πάλι ξεκινάω αυτό έχει ποια σε συγνώμη μπήκε στη γέφυρα και διαθέτει δύο μονάδες κύκλους άρα Χ1 αποδοχή έλα από δω χειρότερα μόνο εδώ έχω ανάγκη εκλογών μήκους τέσσερις χαιρετά όχι τέσσερις έχουμε έξι τέτοιες περιπτώσεις γιατί για κάθε άξονα που επιστρέφουμε στα διάφορα αριστερά του κατά 90 μοίρες και στη δεύτερη περίπτωση έχουμε δεξιόστροφα κατά 90 μοίρες άρα συνολικά θα έχουμε έξι τέτοιες μεταθέσεις ωραία ως λεκέδων έξι μετάθεση πέστροφας 90 μοιρών μετά η τρίτη περίπτωση είναι από άξονες είναι αυτοί κάτω αριστερά δηλαδή από άξονες που συνδέουν τα κέντρα απέναντι πλευρό σύντομα τα κέντρα απέναντι ειδικών φόρων μόνο για παράδειγμα ένα γιατρός είναι αυτός οκ πρέπει να είναι απέναντι να είναι αντικριστά I οι πλευρές δεν έχει νόημα να λάβει να περάσει έναν άξονα από δω κι από δω γιατί καταλαβαίνει ότι άλλαξαν δεν περνάει μέσα από τον κύβο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι την αυτοδικία μεταφρασμένα μπέρδεψε το πόσο κοντά βρίσκεται παρούσα διάθεση άλμπουμ έχει νομιμοποιήσει ένα τέτοιο αξίωμα και πάμε πάλι γράφουμε τις πλευρές και κάποιοι το περιστρέφοντας το περιστρεφόμενο που αυτόν με τα καλύτερα στο video τι έχει αλλάξει στην περιστρέφονται δεξιόστροφα κατά 180 μοίρες ωραία έχω πει έστω ότι αυτή η πλευρά ν αφήνει πίσω του θα τελέσει πίσω αριστερά μεταφέρεται ήδη ικές καπάκια της ωραία Αράπογλου πάλι και έχουν να κατασκευάσουμε τους κύκλους καταρχήν τα καπάκια θα βγουν από άρα η θα πάει στην ΑΕΚ και δε θα πάει στη ν έτσι δεν είναι και τώρα η πλευρά έχει πού είναι αυτή η πλαϊνή εδώ φαρδύς τιμούμε πάρτε θέση ωραία οι Σύροι καρφί στην ΑΕΛ b θα πάει στη δίκη τη στιγμή φορέα άρα βρόχο ECC λέει έναντι του νομικού δύο πόνος κύκλος είναι b b τύπους πλοίων και εφορία ευθύ άρα ένα δίκτυο υγείας άρα και διαβάστε εδώ έχει δύο τρεις και και η τελευταία περίπτωση είναι αυτή μου λέει δηλαδή από άξιους τους συνδέουν απέναντι κορφές να περιστρέψει κατά 120 μοίρες αριστερόστροφα και κατά 120 μοιρών δεξιόστροφα φορέα άρα αυτό είναι για μένα το πιο δύσκολο καταλάβατε έστω στο χαρτί έτσι όπως φαίνεται όπως είναι εκείνος θα περάσουμε ένα ξένο από δω άρα εκεί αλλάζει ότι περιστρέφεται όλο σε κήπο σκεφτείτε και το περίστροφο κατά 120 μοίρες αριστερά και δεξιά φορέα αλλά σε αυτή την περίπτωση θεωρώντας πάλι της αναπαράστασης και της αναπαράστασης προχωρά τις πλευρές τους θα έχουμε ότι επίσης κάτι μπορεί να της προσφέρει ευκολίες αυτό το πράγμα είναι να αρίθμηση και τις κορφές 35 τα δύο τρεις αυτών ωστόσο αισιόδοξα γαλοπούλας και καλύτερο είπε μπορείτε για να ξεχωρίζετε τις κορφές της πλευράς εύκολα γιατί τώρα Πάνος σχήμα έτσι όπως τους βάζω δε φαίνονται πολύ εύκολα είναι να το ρυθμίσετε τις κορφές του Κίνα επιτάσσουν ότι στην 1.3 τέσσερις είναι η πλευρά που έχει ότι θέλετε οκ οπότε παλιότερα έστω ελάχιστη βία αυτή ξυλεία πίσω b αυτή σοροί ναι ήτο πάνω καπάκι και επτά το κάτω καπάκι αλλά αν βάλουμε και νούμερα μπορούμε να πούμε ότι ένα δύο ότι 1.3 τέσσερις είναι οι ύλη δύο έξι 2.6 επτά μιλάει ωραία οι πέντε έξι επτά 8 Daily η πίσω του είναι ένα πέντε επτά 8 έχουμε πει έχουμε πει ότι είναι ύλη λοιπόν παρεμβάσεις 1.5 έξι είναι οι νέοι φορέα ιδιοτέλεια έξι επτά label οι 3.7 8 μυρσίνη η ένα τέσσερις πέντε 8 Intel Intel οι ένα δύο 34 είναι η Ε.Ε. και οι πέντε εξ επτά 8 ιδρύει φορέα και εμείς περνάμε έναν άξονα έστω από δω κοράκια των περιστρέψουμε άρα πώς θα έρθει τρεις εσόδων περιστρέψουμε αριστερόστροφα δύο αυτή τη φορά μπορούν οι νέοι που είναι αυτή θα ρθει κάδος είναι έτσι η βίαιη όπως περνάει Νάξος Πάρος αριστερόστροφα φερθείς τείνει και ίδιοι η θα πάει στην ΔΕΗ Πόλσον Ισίδωρο που είναι αυτή πίσω περιγράφουμε έτσι θα πάει στην συγγνώμη παιδιά είναι θα πάει στη ΔΕΗ καταλάθος το b θα πάει στην ζωή η είδηση τώρα θα πάει στη ν b κ αίσθηση STB και λευκά είδη φορέα γενικά είναι λίγο περίεργο για να για να καταλάβουμε το πόσο πώς ακριβώς γίνεται οπότε για να μετρήσουμε κι από δω τον κύκλο είναι η Bay και στο b κλείνει αυτός ο κύκλος και δεύτερος κύκλος που παραχωρεί τη θέση οι μπίλι και τον καταδίκασε σε άλλα δίνει κι αυτός κύκλος άρα Χ3 από το ποιήτρια από δω δραστική και παραστάσεις και τρεις τετράγωνο ωραία άρα έχουμε βγάλει όλους σε παράσταση του κύβου οκ αλλά οι δείκτες συνάρτηση είναι ελαφρώς το πλήθος των μεταθέσεων που έχουμε και βάζουμε την ύλη την ριζική αναπαράσταση από την κάθε ένα περίπτωση 1001 έξι πρώτος λέει η αυτοδίκαιη καίει πόσα χρώματα μου λέει ότι έχω έχω έξι χρώματα άρα έστω CNN όπως προβλήθηκε στην αφάνεια φοιτήτρια στις τέσσερις πέντε συλλέξει τα χρώματα που έρχονται και το μόνο που έχει να κάνει είναι να πωλούνται αντικατέστησε τον Πάνο ωραία δηλαδή θα πάει έσυρε και C6 στην εκδήλωση συν τρεις C1 και τον ΠΑΟ με χρήση έξι στο τετράγωνο εκποίησε ένα τετράγωνο βάζουμε τραγούδια για την ένδειξη κάτω συνεχή διότι ξέρει Σύροι κλπ C6 τετράγωνο στο τετράγωνο σέιμουρ είμαστε εδώ σε ένα και σε έξι στο τετράγωνο σε ένα τετάρτης τώρα έχω πάει στόχοι τέσσερις συντείνει στην τελευταία περίπτωση ως τον Serena στην κρήτη για τύχη τρεις κλπ μέσα έξι την τρίτη και όλο το τετράγωνο ωραία και Απλώστε το ταβάνι τους ενώ σημείωσε ότι έφθασαν στα πέντε σε έξω με ένα ναι με νέα Χ1 έκτης και τρεις Χέρτα όργιο τραγούδι εδώ λείπει το εδώ είναι έξι χ δύο τρεις της συρρέουν φτωχοί 1000 τετραγωνικά αλλά εδώ αλλάζουν αντιστοίχως παιδιά έτσι δηλαδή θα πάει σύνταξη εφόσον έχει το δίκτυο θα πάει σε ένα τετράγωνο σέξι τετράγωνο λογιστής Τρίτη συν το τελευταίο που είναι ως το ενώ στην τρίτη κλπ έως έξι στην 3η και όλο το τετράγωνο πώς και και τώρα απλώς κάνω μια απλή αντικατάσταση άδικα στο ταβάνι άνετος με ένα οκ τώρα αυτή περίπτωση ποιο στην αρχή είναι Amazon πτήση κάτι πιο πιο εξεζητημένο δηλαδή με πόσους τρόπους μπορούν να χρωματίσουν τις όψεις ένα κήπου ώστε ακριβώς τρεις από αυτές όψεις είναι κόκκινες ωραία Σ'αυτή την περίπτωση και κάνουμε ακολουθούμε ακριβώς τα βήματα που ακολούθησαν Ελλάδα βρίσκουμε τη μετάθεση σχηματίζουμε την δίκτυα συνάρτηση και για να βρούμε τώρα με πολλούς τρόπους μπορεί να να γίνει αυτό να γίνει χρωματισμός ώστε ακριβώς τρεις από τους οποίους είναι κόκκινες θεωρούμε ενα χρώμα από τα έξυπνα οχήματα σε ένα δύο έως έξι είναι το κόκκινο έστω σε ένα άρα ουσιαστικά την ψάχνουμε σε συμπαράσταση τρέχουμε να βρούμε το συντελεστή τους ένα Κριτής ο καίει λάδι πάντα όταν μας ρωτάει κάτι τέτοιο αν μας έλεγε με πόσους τρόπους μπορούν να χρωματίσουν τον κύβο ώστε ακριβώς δύο όψεις να είναι μπλε και τέσσερις να είναι κόκκινες ανενεργού έστω σε ένα το μπλε και σε δύο το κόκκινο και θέλει δύο μπλε και τέσσερις κόκκινο φέτος πάντως δεν τη σε ένα τετράγωνο σε ένα είναι το μπλε Service την Τετάρτη ωραία θα αφορά στον συντελεστή αλλά πάντα συνοδεία προβλήματα ακολουθούμε αυτή τη λογική βρίσκουμε τις μεταθέσεις απλώς δεν απαντάμε απλώς βάζουμε τον περιορισμό εξάγοντας το συντελεστή που αναλάβαμε τον πόνο δεν περιγραφή του προβλήματος άρα σ'αυτή την παράσταση τώρα θέλουμε να βρούμε είπαμε έστω σε ρόδο κόκκινο ωραία παρά ψάχνουμε να βρούμε το σε ένα τρίτης τώρα εδώ όπως το είχε φανταστεί πως έχει προκύψει το 63 τι κάνουμε για να είναι πιο εύκολο γιατί τώρα θα ξεκινήσουμε κόσμου μέσα πριν περίπου έξι χρόνια τώρα κάνουμε πράξεις δεν είναι πολλοί οι πρακτικών αξίζει οπότε λένε έστω καλύτερα θέτω σε δύο και συνέδρια κλπ εκτός έξι ίσως όχι βόρεια τι άλλο έχουμε έχουμε εδώ έχουμε το τετράγωνο σε δύο πραγματοποίησε τρεις ευρώ κλπ οπότε σε δύο τετραγώνων και σε 37 ώρες κλπ μάλιστα εξετάζοντας με υψηλή θα έχουμε και εδώ κατέχουμε το τρίτης οπότε πάλι συγνώμη σε δύο τρεις της και σε τρεις τρίτης και θα πάω ίσως δεν και προφανώς κάπου έχουμε και το σετ τέσσερις εφόσον είναι με ψυχή Τετάρτη τοπίο είναι εδώ σε δύο την Τετάρτη και σε εταιρίες Τετάρτη ίσο με w ωραία αντικαθιστούμε πάνω στην παράσταση αυτή άρα από Ροδόπη του είχαν γίνει έχουμε πολλά αυτό το έχουμε θέσει ίσο με 1000 αλλά σε ένα συνθήκη στην 6η συν τρεις σε ένα απαντά αυτό το κομμάτι έχει σε ένα συνεχή ιστορία τράγο αυτό το κομμάτι τώρα σε δύο μέρη σε έξοδα ρόλο έχουμε θέσει ίσο με ψιλή επί σε ένα τετράγωνο συν υψηλής τραγουδούν σε έτσι ενώ συν 1000 στο τετράγωνο σε ένα τέταρτο της πέραν αυτών το w 60W σύνταξη αυτό πάλι το οξύ σε ένα τετράγωνο και συλληφθεί τρεις κτίρια συρρέουν ως το σ'ένα τρίτης αφού το κομμάτι του z ωραία εγώ το ζω αυτό μας ενοχλεί Άστορ πως έχει προκύψει εκεί το 63 εδώ αυτό για να το υπολογίσω δεν μπορεί να αξιοποιήσει το γενικό ανάπτυγμα δηλαδή τόσα ενώ συνεχίζει στην 6η δεν είναι σε ένα στην κ π.χ. στην έξι πλοίων κ και πήρα μόνο αυτή την περίπτωση του αυτό το κομμάτι και τι ψάχνουμε ψάχνουμε έδωσε ένα τρίτης τους μπέρδεψε ένα Τρίτη άρα όπου κ θα πάει το τρεις άρα έτσι προκύπτει το 63 δηλαδή από εδώ από αυτό το κομμάτι παίρνουμε το ξέρω τρεις από τη δεύτερη περίπτωση εδώ μπορούμε να κάνουμε πράξεις δηλαδή αν συνεχίσουμε εδώ γράφουμε είπαμε αυτό είναι σ' έξι ένα κ Serena στην Ιαπωνία 1000 στην έξι η κ σε ήμουν τρεις σε ένα τετράγωνο δήλωσε ένοχη έχει τετραγώνου επί σε ένα τέταρτο της και δύο ξέρετε όλο και ψηλότερα τραβούν σε έξι κλπ παιδιά τώρα ντόρα αφού μπορείτε καλέστε νίκη ωραία άρα έτσι όπως τον αναλύσουμε πρέπει να δούμε κάποια πράγματα μπορεί να μην μπορεί να μας έδωσε ένα τρίτης για παράδειγμα από αυτό το κομμάτι βλέπω έχει έξι αφήστε τα έξι είναι σε ένα τετράγωνο και βίωσε ένα έχει τετράγωνο επίσης ένα τέταρτο και w από αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να πάρω τους ένα τρίτης δεν είναι άρα αυτό συνίσταται στη θετική πορεία και κοιτάμε πιο από αυτά μπορεί να μας δώσει σε ένα τρίτης είπαμε από το πού είναι το όπιο του δύσκολο κομμάτι ας πούμε εκεί προφανώς το σε ένα τι γίνεται κ Σωπατρία άλλος συντελεστής είναι 63 ωραία και αντιστοίχως κάνουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια της παράστασης γενικά να ξέρουμε ότι όπου έχετε κάτι τέτοιο να υπολογίσετε ατυχής συμψη ιστεί στην πέμπτη μπορεί να αξιοποιηθεί το γενικό ανάπτυγμα LED Υπολογίστε πολύ εύκολα οκ οπότε από εκεί και πέρα θέτουμε τα βάρη των υπολοίπων όλων των χρωμάτων σε ένα σετ 203 κλπ ίσο με ένα και πάλι υπολογίζουμε το συντελεστή ωραία δεν θα βγάλουμε ένα συντελεστή εδώ μόλις πάρετε τους συντελεστές από όλο αυτό το κομμάτι είπαμε μπορώ τους συντελεστές τους ενώ τρεις ακόμα δεν μπορώ να βάζω σε ένα τρισ τα πετάμε αντικαθιστούμε ότι έχουμε θέσει όλα αυτά και απλώνουμε τα θέτουμε σε ένα δύο κλπ σώμα ενώ που καίει δεύτερο παράδειγμα σε πόλη που είναι η σκακιέρα πάλι εδώ το ίδιο πράγμα είναι σου δίνει μια τέσσερις επί τέσσερις χάκερ να και σου λέει ότι έχουμε δύο χρώματα πόσο διαφορετικά σχήματα πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε όλους Σύνοδος μαύρος άσπρος σχηματισμούς ούτε συμμετρίας εδώ η μετάθεση μάλλον ποιες είναι πρώτη πάντα είναι η αυτοδιοίκηση σχηματίσουμε τη σκακιέρα ωραία και θα ονομάσουμε κάθε τραγούδι της καριέρας α με δίκτυα Α4 πέντε λοιπόν η πρώτη μετάθεση των πάντων είναι η αυθεντική ωραία προφανώς επειδή άξιος ξουν μου είναι το κέντρο της χάκερ η αυτοδικία η μετάθεση θα έχει κυκλική αναπαράσταση ηχεία ενώ στις 16 ωραία έχουμε 16 τετράγωνο και δεν κάνουμε τίποτα να τον φάνε πέστροφα το κεφάλι το κεφάλι κλπ τώρα οι υπόλοιπες μεταθέσεις είναι ξεκινάμε ένα περίστροφο σκακιέρα κατά 90 μοίρες αλλά ας δούμε την πρώτη έχει περιστραφεί αριστερόστροφα κατά 90 μοίρες δηλαδή γράφουν όλα τα τραγούδια που έχουμε ώρα και κάνουμε μια αριστερόστροφη περιστροφή και εμπαίζει αλλά σκεφθείτε μπερ στραφούμε κατά 90 μοίρες το Α1 χαρτί και θα πέσει το Α 13 α δύο θα πέσει στον Alpha 9 το Α3 θα πέσει το Α5 το Α4 στο Α1 τώρα το iPhone πέντε θα πέσει το Α4 το α το Α6 σοροί το Α5 θα πέσει α δεκάδες των FARC θα πέσει στο α 10 το α επτά στο α έξι το α αυτό που στο α δύο και αντιστοίχως παίρνουμε δηλαδή αυτή τη στιγμή και γίναμε έτσι εδώ δηλαδή το 9 στο 15 των 10 στο 11 στο 11 στο επτά το12 στο τρεις και η τελευταία που τελευταία στιγμή γιατί γίναμε εξίσου άρα Α 13 θα πέσει στο Α 16 των 14 στο Α 12 α 15 στο Α 8 και το Α 16 το Α4 να δούμε τα έχουμε κάνει σωστά λοιπόν το Α1 πάει 13 9.1 στο το Α5 πάει 14 10 έξι δύο ωραία το α 9 σας δεν έχουμε κάνει λάθος όχη α έχουμε κάνει λάθος θα πάει 15 11.3 15 11 επτά τρεις και είμαστε οκ άρα Ξεκινάμε τώρα μετράμε κύκλους ξεκινάω το Α1 Α1 Α 13.13 α 16 α 16 Α4 Α4 Α1 έκτισε εδώ κύκλος ωραία αντιστοίχως κάνουμε για όλα τα άλλα α 2α 9 Α9 α 15 αυτός α 15.8 α 8 άλφα βίο έκλεισε κι αυτός κύκλος άρα αρνείται και τους 23 λογικά θα έχουμε τέσσερις τέτοιους κύκλους άρα για την καθεμία περίπτωση η κυκλική αναπαράσταση θα έχει τέσσερις τέταρτες θέσεις κύκλους έχω ξεχάσει Α10 30 παιδιά ξυπνούν και το άρθρο 16 τόμους Α4 οκ άρα είναι μη είναι τέσσερις και τους 24 ωρα και αντίστοιχα εργαζόμαστε σε συνέχεια συνεχίζουμε με το Περιστέρι έχουμε άλλους 90 μοίρες δηλαδή 180 θα γυρίζουν ανάποδα οι στήλες δόξα πάντα έτσι και μια τρίτη περιστροφή άλλα 90 μοίρες V70 και βρίσκουν πάλι τους κύκλους μάζα ίδιο χρώματος αντικαθιστούμε τα παλ χρώματα όπως κάνουμε και προηγουμένως και βρήκαμε τους τρόπους μπορεί να γίνει αυτό οκ άρα πάμε τώρα να δούμε λίγο την άσκηση προσηλυτισμό αποκλεισμού γενικά το εμπρός αποκλεισμός είναι μια σύνολο θεωρητική η μέθοδος δηλαδή τι μας λέει έχουμε ένα σύνολο από στοιχεία εσένα σύνολο I που έχετε στοιχεία μέσα του το εν σύμφωνα με το πλήθος των στοιχείων του συνόλου νέες ωραία και χρησιμοποιούμε κάποιες συνθήκες για τις οποίες οι οποίες ισχύουν πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στο ένα στοιχεία του συγνώμη στοιχεία του συνόλου έτσι λένε το πλήθος είναι πληθυντικός αριθμός ωραία αν χρησιμοποιήσουμε ένα διάγραμμα μπαίνει έστω ότι έχουμε δύο συνθήκες αυτός χώρος αναπαριστά όλα τα στοιχεία του συνόλου της ωραία και έστω ότι έχουμε τη συνθήκη σε ένα και σε δυο ωραία αυτό εδώ μέσα αυτός ο κύκλος είναι είναι τα στοιχεία που είχε ενώπιον της συνθήκης σε ένα ώρα εσόδου για τη δεύτερη συνθήκη έχουμε αυτό τον κύκλο αυτό το κομμάτι εδώ είναι οι τομείς τους ωραία δηλαδή είναι ως συμβολισμός αυτός 1.2 μαθαίνει το πλήθος των στοιχείων του S που ικανοποιούν και τις δύο συνθήκες και της συνθήκης της Ε.Ε. ένα και της συνθήκης δύο άρα μπορούμε να υπολογίσουμε με το θεώρημα της αρχής ηλεκτρισμού αυτισμού μπορούμε να υπολογίσουμε το πλήθος των στοιχείων που δεν ικανοποιούν καμία από τις συνθήκες Σ'αυτή την περίπτωση καρκίνος εμβολιασμός που χρησιμοποιούμε είναι αυτός δηλαδή torrent Sealine φωτός μπορούμε πάμε παντού μαζί είναι το πλήθος των στοιχείων του συνόλου έτσι που δεν ικανοποιούν τη συνθήκη σε άλλη ωραία τώρα από δω για να υπολογίσουμε το πλήθος στοιχείων που δεν ικανοποιούν ούτε της συνθήκης αλλά ούτε τη συνθήκη σε δύο τι μπορούμε να κάνουμε φέρνουμε το πλήθος όλων των στοιχείων του εν που είναι όλο αυτό ωραία αφαιρούμε το το πλήθος στοιχείων που ικανοποιούν τη συνθήκη σε ένα επίσης αφαιρούμε καταβάλλουμε αγγίζουν και το πλήθος στοιχείων που ικανοποιεί τη συνθήκη δύο αλλά επειδή αυτό το κομμάτι σε αστικά εδώ το αφαιρέσαμε δύο φορές έτσι δεν είναι να δει έχοντας φέρει στο νησί ενώ αφαιρούμε όλο αυτό όλα αυτά δομές αφαιρώντας τόνισε δύο αφορούν πάει αυτό εδώ μέσα άρα αυτό το κομμάτι το αφαιρούμε δύο φορές άρα εφόσον αφορούν διάφορες θα μπορούσαν να προσθέσουμε ένα οκ άρα έτσι μπορούμε να υπολογίσουμε έπρεπε το οποίο δόθηκε που δεν ικανοποιούν καμία συνθήκη το για αρχή αποκλεισμού είναι μια γενίκευση αυτού δηλαδή τι μας λέει έστω ότι έχω τ συνθήκες σε ένα τέτοιο setup οκ τότε το πλήθος των στοιχείων του του ESP που δεν ικανοποιεί καμία από αυτές τις συνθήκες αυτό μπορεί να γράφει ένα και έτσι σε ένα Sergio C7 και εφόσον δεν ικανοποιηθεί δίκιο βάζουμε το σύμβολο αυτό πάνω μαζί δίνεται ως εξελιχθεί μειώνει το άτμισμα με το Island έως τον προφανώς σε εδώ αυτό είναι αλήθεια Σιλάι συντελεί όπου μιλίων αντίστοιχα δηλαδή το άθροισμα σημεία α η ΔΕΗ ΣΙ καιι με του κλπ κλπ δηλαδή τα πρόσημα πάνε εναλλάξ σημείων οπότε στη δεύτερη περίπτωση βάζουμε που παίρνουμε μάλλον την όλες συνθήκες παρέα θα είναι συν μείον ένα στην Πάφο γιατί παγωτά προσώπων εναλλάξ μάραθος παρόντα συμφωνεί συμβολίζει αυτό πράγματι μια αλλαγή το πρόσημο τα βάζουμε όλα παρέα Serena σε δύο σε αυτόν οκ αυτήν τη αυτόματη αρχηγισμό αποκλεισμού άρα εμείς ανάλογα με τα δεδομένα του προβλήματος θα προσπαθούμε κάθε φορά να σχηματίσουμε να πάρουμε κάποιες ναι έως στιγμής έχει ευρώ ισχύει συζητώ το νέο show του BBC η μπάρα μικρότερο του κ μικρότερες του τα είναι νέοι είναι ένα μικρότερό σου του άλλου μικρότερου DJ μικρότερο η ισότητα και τη μια έτσι μα δεν έχω πάρει αυτό δώρο έχω βάλει το μισό ίσως ναι είναι δεν έχω μπαλέτο την είσοδο μπαίνεις ισότητα στον τύπο με όλες όχι γιατί είναι το είδε επίσης ένα διότι πιστεύει πως είναι το ίδιο πράγμα άρα να δουν πως εφαρμόζει το αυτό πράγμα ανάλογα με τα δεδομένα που μας δίνει το πρόβλημα προσπαθούμε να κατασκευάσουν κάποιες συνθήκες προφανώς θα έχουμε ότι το πλήθος του συνόλου των μυθικών αριθμό του συνόλου έτσι και χρησιμοποιούμε την αρχίζουμε αποκλεισμού είτε αντιστρέφοντας κάπου στο νούμερο του προβλήματος είτε με κάποιους άλλους τρόπους ωραία στην πρώτη τάξη μας λέει σ'ενα σχολείο υπάρχουν 1000 μαθητές απ'αυτούς λέει Τετρακόσιες μιλάνε γαλλικά είτε 100 ιταλικά Κυριάκος μιλάει γερμανικά άρα καταλαβαίνουμε όσο τα δεδομένα του προβλήματος ότι συνθήκες ποιες θα είναι οι τραυματίες μιλάει γαλλικά μαθητών μιλάει ιταλικά κυρίως μορφή μιλάει γερμανικά και αυτές οι συνθήκες θα προσπαθήσουμε λίγο να μετασχηματίσουμε το πρόβλημα ωραία επίσης λέει αν υπάρχουν δυο κοσμοναύτες που μιλάνε οποιοσδήποτε δύο γλώσσες εδώ μας το δίνει εύκολα λάδι μας το δίνει έτοιμο ουσιαστικά μας έχει δώσει αν συμβολίζει με FI και ΔΕΗ της γλώσσας δηλαδή με τα γαλλικά τα ιταλικά και τα γερμανικά λέγοντας πως αυτό το πράγμα ότι υπάρχουν εκατοντάδες 1000 οποιοσδήποτε δύο γλώσσες οποιοσδήποτε δύο γλώσσες μας έχει δώσει όλο αυτό το κομμάτι σε αστικά ωραία δήμας έχει δώσει αίτημα που εκπόνησε αυτό είναι μια απλή η εφαρμογή ωραία και των τελευταίων δεδομένων που μας δίνει είναι ότι υπάρχουν και 100 μαθητές που είχαν και τις τρεις γλώσσες ο Κέι και μας ζητάει να βρούμε πόσοι είναι οι μαθητές που δεν είχαν καμία γλώσσα ανά έχουμε τις συνθήκες FI και τζέι έφαγε κλήση στον αυτό στη μάλτα ελαφρού ουσιαστικά ΤΟΕΒ ωραία άρα είναι μια εφαρμογή τι της αρχής ενδοιασμό αποκλεισμού δηλαδή από αυτό που γράψαμε τον τύπο μπράτσων προηγουμένως αυτό θα ισούται με ένα δύο δεν του έχει δύο and Choir μείωση του τζίρου τώρα τι πρέπει πρέπει να προσθέσουμε υπάρχουν πάντα εναλλάξ τα πρόσημα cm έντεχνη σε IGB οκ και κάνουμε πάντα εναλλαγές προσήμου για να πάρουμε πιο όλες οι περιπτώσεις όλες τις συνθήκες μας δίνει που καίει άρα εδώ πλέον κάνουμε μια απλή αντικατάσταση το είναι γνωστό έχει δώσει λαβή τοπίο στον αυτών μιλάνε μόνο γαλλικά το πλοίο στο βάθος μιλάνε μόνο ιταλικά τονίζουν αυτό μιλάνε μόνο γερμανικά το τρίτο ήταν όλο αυτό το κομμάτι μας έχει δώσει πάλι στην εκφώνηση ωραία γιατί μας λέει ότι υπάρχουν δύο κόσμοι αυτός πουλά οποιοσδήποτε το οποιοσδήποτε είναι οι λέξεις κλειδιά εδώ άρα έχουμε καθαρό κομμάτι και πάλι μας έχει δώσει ότι υπάρχουν 100 μορφές του με αρκετές δήλωσαν μας λιτός και προτελευταίο κομμάτι οκ άρα είναι μια απλή εφαρμογή λοιπόν χρησιμοποιώντας το επόμενο πρόβλημα χρησιμοποιώντας την αρχηγισμού αποκλεισμού Υπολογίστε πως τοποθετήσεις των ψηφίων 0 έως 9 υπάρχουν shopping έτσι το πρώτο ψηφίο να είναι μεγαλύτερο από το ένα και τελευταίο ψηφίο να είναι μικρότερο από το 8 πάλι εδώ έτσι όπως μας δίνει το πρόβλημα καταρχήν για να βρούμε έχουμε ένα σύνολο έχουμε 10 ψηφία 0 έως 9 ωραία και μας λέει πόσο τοποθετήσεις των ψηφίων αυτών υπάρχουν όταν μας λέει κάτι τέτοιο ουσιαστικά για να βρούμε του το πλήθος όλων των δυνατών στοιχείων σύνολο που σχηματίζεται από αυτό τι θα πρέπει να κάνουμε είναι ουσιαστικά αντί μετέφερε στις είναι αντι μεταφέρεσαι 10 ψηφίων έτσι δεν είναι άρα η μετάθεση της αντικειμένων πως δίνοντας δίνουν το αρχοντικό οκ αντέχουμε άρα αντικείμενό για τη μετάθεσή τους ισούνται με αρχοντικό άρα το πλήθος ΕΟΠΠΥ ηθικός αριθμός του συνόλου έστειλε 10 παραγωγικό Hotel και μετά από τα στοιχεία που δίνει το πρόβλημα σχηματίζουν δύο συνθήκες οι πρώτες η πρώτη συνθήκη υπό την ονομασία ένα είναι το πρώτο ψηφίο νέας μετάθεσης να είναι μικρότερο ίσο με ένα αυτό τι σημαίνει να είναι 0.1 το πρώτο ψηφίο έτσι άρα αυτό το πλήθος των στοιχείων του εντύπου ικανοποιούν αυτή τη συνθήκη πόσο θα είναι δύο έπινε παραγωγικό γιατί είναι τόσο γιατί για το πρώτο ψηφίο έχουμε δύο περιπτώσεις 0.1 και τα υπόλοιπα ψηφίστηκαν είναι αντί μεταφράσεις των υπολοίπων σε φίλο μπορώ να σχηματίσω παράκτιου έπινε παραγωγικό οκ η δεύτερη συνθήκη που έχω είναι πάνω από αυτό μαζί με το πρωινό σας δεύτερο ψηφίο να είναι μεγαλύτερο ίσως με αυτό αλλά παράγει ειδικότητα αυτής συνθήκης είναι δύο έπινε παραγωγικό γιατί τώρα έχω τα 9 πρώτα ψηφία ελεύθερα άρα έχω τη μετάθεσή του την πλειοψηφία είναι παραγωγικό και για τη δεύτερη περίπτωση γιατί τελευταίο ψηφίο συγγνώμη εφόσον μας είναι μεγαλύτερο εισόδου 8 μπορώ να πάρω 2.9 αντί περίπου ως από χώρα του Ηνωμένου όπως και στην προηγούμενη στην προηγούμενη περίπτωση δύο 9 παραγωγικό οκ τώρα το ότι πως είναι απλή εφαρμογή βόρεια παίρνει δηλαδή το πλήθος όλου του συνόλου αφαιρεί το πλήθος που ικανοποιούν τις δύο συνθήκες δηλαδή αυτό είναι αυτό adolf με καθαρά σύμφωνα με τον τύπο είναι εν μείον σε παρένθεση εμείς σε ένα και εμείς σε δυο το πρώτο κομμάτι τύπου άρχισα εμπρησμό αποκλεισμού ψήνουν 1.2 οκ τώρα το 1.2 αν είναι εύκολο να υπολογίσουμε πόσο κάνει γιατί κάνει τέσσερις ποιος τον παραγωγικό τόνισε ένα διότι σημαίνει να βρούμε το πλήθος των στοιχείων τους σύνολο αυτού που ικανοποιούν και τις δύο συνθήκες άρα στη δική μας περίπτωση θέλουμε και το πρώτο ψηφίο των ακολουθιών θα που σχηματίσουμε να είναι μικρότερο ίσο με ένα και το τελευταίο ψηφίο να είναι μεγαλύτερο εισόδημα 8 άραγε το πρώτο ψηφίο έχω μόνο δύο περιπτώσεις 02 ένα για τελευταίο ψηφίο ανήμπορο δύο περίπτωση 8 9 αλλά έχω τα εναπομείναντα 8 ψηφία ελεύθερα σχηματίζονται μετάθεσης υπολογίζονται σε μετάθεση τους που είναι το παραγωγικό και έχω δύο για την πρώτη δύο περιπτώσεις στην πρώτη περίπτωση για την πρώτη θέση του τη λέξη που θα φτιάξουν και δύο περιπτώσεις γιατί για το τελευταίο ψηφίο του Lexus φτιάξαμε είναι δύο επειδή όποιος το παραγωγικό οκ αντικαθιστούμε και είναι έτοιμο λοιπόν η τελευταία αυξημένα λαοί ένα φοιτητής θέλει να φτιάξει ένα πρόγραμμα για μια χρονική περίοδο επτά ημερών έτσι ώστε καυτό νερό να μελετά ένα μπορούμε ΑΦΜ τα μαθήματα αυτά είναι μαθηματικά φυσική χημεία και οικονομία και μας ζητάει να βρεθεί τρόπος των προγραμμάτων μπορεί να παράξει αυτή συμφωνώ φοιτητές σύμφωνα με τους περιορισμούς ουσιαστικά εδώ το πρόβλημα τι μας λέει είναι σαν να έχω επτά θέσεις και να μπορώ να τοποθετήσω σε κάθε θέση ένα από τα τέσσερις μαθήματα συμβολίζει το χρησιμοποιεί δηλαδή ένα αλφάβητο νύφη έχει ο τεσσάρων στοιχείων όπου τομείς εμπόδιο στα μαθηματικά απόφοιτοι φυσική στόχοι π.χ. μια και τον οικονομία και σου λέει ότι εβδομάδα επτά ημέρες είναι ουσιαστικά αυτός ο είναι ουσιαστικά επτά τοποθετήσεις λάβει εγώ αυτό το πράγμα 1.3 4.6 επτά στο καθένα από αυτά μπορώ να βάλω η τομή νύφη έχει ο κλπ φορέα έτσι μετασχηματίζει το πρόβλημα να λυθεί τώρα ως συνολικό αριθμός των δυνατών τέτοιων επιλογών που έχω ποιος είναι ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσουμε διάπραξης άρα αντικείμενο το έντυπο διατάξεων αντικειμένων από ένα αντικείμενο αλλά με επανάληψη ωραία δηλαδή από το πρώτο κεφάλαιο της συνδυαστική γνωρίζουμε ότι εμείς στην αρχή είναι οι διατάξεις αντικειμένων από ένα αντικείμενο με επανάληψη προφανώς και εδώ ο επανάληψη γιατί δεν μας δίνει κάποιο περιορισμό πουλάμε το απαγορεύει ωραία άρα γι αυτό όμως λέει ότι η ποιητικότητα του συνόλου είναι τέσσερις στην 7η δηλαδή θέλουμε γιατί έχω τέσσερις αντικείμενα τα οποία το κάθε αντικείμενο είναι το ένα μάθημα και θελω να βγάλουν έξω επτά κάθε φορά άρα διατάξεις άρα αντικειμένων δηλαδή διατάξεις άρα επιλογών ένα μαθήματος από τέσσερις αντικείμενα αλλά έτσι προκύπτει το τέσσερες στην 7η ωραία και προφανώς τώρα από αυτό μας δίνει το πρόβλημα σχημάτιζε τέσσερις περιορισμού δηλαδή περιορισμός σε ένα είναι το γράμμα μ ναμη περιέχεται σε αυτή τη λέξη θα κατασκευάσει οράς αυτή τη λέξη επτά ψηφίο όντας ξένος περιορισμός σε δύο είναι ότι και το γράμμα αυτή η εμπειρία έχετε τρίτο πρόγραμμα όχι και τόσο ο ωραία άρα εμείς κάνουμε ουσιαστικά πάντως να υπολογίσουμε το το πλήθος των στοιχείων του συνόλου που έχουμε κατασκευάσει από το πρόβλημα για το οποίο δεν για τα οποία δεν ισχύει καμία από αυτές τις συνθήκες ο νέα και ουσιαστικά πάλι έχει εφαρμόσει μάρω έχει πάρει τον τύπο της αρχής επί κομμουνισμού που γράψαμε πριν και του βένετο αυτό 16 θυμίζοντάς σας είπαμε πως προκύπτει εδώ και τώρα για τους σε ένα για το δεύτερο σκέλος δηλαδή το μειώνεται σε ένα κελί σε δύο και τρεις και τέσσερις έχει υπολογίσει τέσσερις επιπλέει στην 7η τέσσερις προφανώς προκύπτει απ' το νησί ενώ ένθεν δηλώνει στα τρεις αυτά είναι κάνουν την ίδια τιμή των των τρεις ετών όπως προκύπτει ουσιαστικά όπως μας το πρόβλημα πριν τι λέει η κάθε ένα από αυτές τις συνθήκες το κάθε γράμμα να μη περιέχεται στην λέξη που να σχηματίσουμε αλλαγή συνθήκης σε ένα είναι να μην περιέχει το γράμμα μ άρα τώρα έχω να επιλέξω από τρεις αντικείμενα λάρι αυτόν τον τύπο πλέον πριν είχαμε τέσσερις γράμματα και θέλουμε να επιλέξουμε επτά γενόσημα τους μια λέξη ωραία το χώρο έχω τρεις γράμματα αφού συνθήκη μπορεί να μη χρησιμοποιήσω τομή άρα τρεις στην 7η αντίστοιχα πάνε για οφειλή θα είναι τρεις στην έβδομη τέχνη όπλο ΟΦΗ κλπ κλπ και δυστυχώς πέρασε συνθήκη στην περίπτωση του Range σε ένα δύο η οποία τιμά δε λέει να μην περιέχει έστω το σε ένα είναι για το γράμμα μ και τόσα δειλινά κατά γράμμα φ αυτή αυτό μας δίνει συμβολισμός να μην περιέχει ούτε το γράμμα μ ούτε τώρα βαφή ανάκτορο περιορίζεται ακόμα περισσότερο έχουν να επιλέξουν από δύο αντικείμενο θέλω να πάρω τα αντικείμενα από πειρατική μιλάω όμως για αυτό στον τύπο προκύπτει το επόμενο σκέλος των δύο στην 7η ωραία έξι φορές τον τουρισμό δόμηση στην τρίτη περίπτωση που έχει πάει εδώ την μπάρνεϊ ουσιαστικά ναι αλλά να μην επιλέξω κάποιο από τα πρώτα τρεις γράμματα που έχω σύνολο τέσσερις άρα έχω επιλέξει μόνο ένα γράμμα άρα εκεί όλες οι λέξεις του σχηματίσω έχουν κοινό πρόγραμμα Γι' αυτό προφανώς είναι μείον τέσσερις μείον τέσσερις επί ένα βεράντα όπου μπορεί να γίνει αυτό η τελευταία συνθήκη που είναι το ένα σε ένα στάδιο σε τρεις στα 400 εκατ μόνο γι' αυτό να σχηματίσω λέξεις χωρίς να επιλέξω κανένα γράμμα αυτό γίνεται ωραία άρα έτσι προκύπτει αυτό το πράγμα εντάξει παιδιά έχουμε καλαμπούρια για το έγκλημα αποκλεισμό