ΚΕΔΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ_22-04-2020_(ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ) (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Καλησπέρα σας, τώρα σημαίνει ένα μάθημα της γυναστικής, θα κάνουμε ασκήσεις με βαράκι. Πάμε να ξεκινήσουμε ζέσταμα. Πέρι φορές τα χέρια πρώτα, ανοίγω κλίνου. Δεξί, πρωτά μου, πίσω. Ωραία, το άλλο, πρωτά μου, πίσω. Ωραία, ανοίγω κλίνου. Ελεύθερα με χέρια μπροστά μου, πίσω. Μαζί και τα δύο και πίσω. Παλάμε, ανοίγω κλίνου, πιέζω. Αγγόνα, από πω, από το άλλο. Αγγόνα, από πω, από κάπου. Αγγόνα, από πίσω, από το άλλο, εδώ. Δεξιά, αριστερά, χαλαριά. Ωραία, μιλάζω λίγο τα πόδια. Πάω και να χαλάω ζέσταμα εκεί. Πάω και τα ίδια και το άλλο. Πάνω, ωραία, ανοίγω, πιέζω, ωραία. Μιλάζω, μπροστά μου. Το άλλο. Ωραία, μεγάλο άνεμμα. Το άλλο. Μιλάζω, πόδια από μέσα. Το άλλο. Τι μιλάζω, χαλαρώνω. Το άλλο. Και ξεκινάμε. Ξεκινάμε πρώτα από όμως. Ανοίγω πόδια, σπάνιο να το κάνω. Χέρια μπροστά, ενώνω και σηκώνω. Ένα, δεκαπέντε, επαναλήψεις, τρία σε δύο. Τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, νέα, δέκα, έντεκα, δώδεκα, δεκατρία, δεκατέσσερα, δεκαπέντε. Σκόπ, κάτω, σε πλάι. Έν, μαζί, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, νέα, δέκα, έντεκα, δώδεκα, δεκατρία, δεκατέσσερα, δεκαπέντε. Κάτω, κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Έν, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, νέα, δέκα, έντεκα, δώδεκα, δεκατρία, δεκατέσσερα, δεκαπέντε. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο. Κοιμήσω χέρια, κάνεις εσύ με τα δύο.