Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» και τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Μία κάλπη έχουμε μπροστά μας, ο Πρωθυπουργός εμφατικά το έχει πει, είναι η εκλογή της 21ης Μαΐου. Αυτή είναι που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου, ποιος θα […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» και τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Μία κάλπη έχουμε μπροστά μας, ο Πρωθυπουργός εμφατικά το έχει πει, είναι η εκλογή της 21ης Μαΐου. Αυτή είναι που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου, ποιος θα […]