Ergo Athina, Media (Cityofathens, 2013)
: Είναι η τομή, αν θέλετε, που βγαίνει έως σήμερα. Περάστηκε το κομμάτι της δημοσίευσης. Θα θέλαμε να πω ότι η συζήτησή μας... Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να καλωσορίσω... ...και τα πάντα έχουμε και δεν είχε πρόβλημα. Για να έχουμε καλύτερη κλίμασή στιγμή, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε στις πόλεις. Πρέπει να επενδύσουμε στις πρόσφυγες. Αν είμαστε σήμερα σε μια ενδιαφέρουσα, υπέροχη βοήθεια... Με την ελπίδα να υιοθετηθεί ποιον... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν θα τα πούμε στις στιγμές. ...τοι τόσο θυκημωλίες και σπόβους, γιατί αυτό είναι... Το παράδειγμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, κύριε Επίτροπε. Αυτή η διαχειριστική δυνατότητα του Δήμου της Αθήνας... ...να παραμείνει στον Δήμο της Αθήνας... ...γιατί μας απαλάσει από ένα σωρό γραφειοκρατικά εμπόδια... ...και είναι ουσιαστικά μέσα στη δεδομένη ελληνική πραγματικότητα... ...ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η πρωτεύουσα... ...να διαχειριστεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης... ...και να δώσει έτσι όθυση και στην υπόλοιπη χώρα. Δεν μιλάμε για οποιαδήποτε πόλη. Μιλάμε για την πρωτεύουσα της χώρας... ...και πρέπει να έχει αυτονομία στο πώς θα διαχειριστεί τα χρήματά της. Σήμερα θα δούμε και διαβάζουμε ένα καλό παράδειγμα... ...και για παράδειγμα πώς η Αθήνα θα μπορούσε να διαχειριστεί κάποια χρήματά... ...από τα ευρωπαϊκά χρήματα για να βελτιώσει την κατάσταση. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά... ...επίσης και στην επόμενη οικογένειά. Η πόλη μας που ξαναζωντανεύει καλωσορίζει τον Επίτροπο τον κ. Ιωχάν... ...υποσχόμενοι ότι θα πάει μόνο μπροστά... ...καιρδίζοντας το στίχημα της αστικής ανάπτυξης... ...και ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της... ...εφόσον καταπολεμήσουμε το μεγάλο τέρας που μας απειλεί... ...την απίστευτη γραφειοκρατία του κεντρικού κράτους. Αυτό είναι ένα φαινόμενο όχι μόνο στην Ελλάδα... ...αυτό είναι κάτι που φανταστικά γνωρίζουμε σε πολλές χώρες. Αυτό είναι το λόγο για το οποίο ήδη το 2009... ...αφαιρέθηκε το μικρό πρόγραμμα... ...ο οποίος πρέπει να δημιουργήσει μια εταιρεία σε τρεις μέρες.