Product Battle - think biz (game) / παίγνιο - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
παίγνιο: Καλησπέρα από οτι βλέπω επέστρεφε σας ήσασταν και πριν εβδομάδες προηγουμένως μεγάλη σήμερα θεωρούσαν θα κάνουν είναι μια συνέχεια του προηγούμενου ελέγχεται Product Battle και εδώ δημιουργήσαμε ως εγγυήσεις μαζί με τον ιταλικό Σύλλογο πονάνε τα δυνάμεις όπως ενεργειακός περισσότερη νέα πρώτος φοιτητικός σύλλογος χύμα κότας στην Ελλάδα με βάση το οικονομικό πανεπιστήμιο εγώ ένα άλλη από Βασιλική Θάνου μας Χρήστος παναγιώτης και Lorenzo και το 1009 και μου είπε ότι θέλει να είναι και το κέρδος όμιλος πανεπιστημίου αλλά δεν κατάφερα να τα παιδιά σήμερα μαζί φτιάξαμε το το WhatsApp τώρα άλλες διαφορές κινούνται στα αν έχει πάει ήδη διάφορες τώρα γιατί να πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό που κάνουμε σήμερα καταρχάς καταφέρνετε να Δείτε πώς λειτουργεί μια επιχείρηση από μέσα πώς σκεφτόταν να σκεφτεί να μπείτε στο πνεύμα επιχειρηματικό και επειδή στο τέλος γίνεται κάτι σαν την beyonce μαθαίνετε πως να υποστηρίζετε την σκέψη σας στην ιδέα σας έτσι με εκτός θα αποδείξω το στην καλύτερη των άλλων τώρα στο μπορούσαν καμβάς θα σας δώσουμε χωρίζεται σε τρεις μέρη παίρνεις δεήσεις και έγκαιρης πέους είναι τι προβλήματα έχει καταναλωτής με τα υπάρχοντα προϊόντα ξενίζει είναι Κύπελλο Καταναλωτής άλλαξε και αλλάζει επιχείρηση και η γέμιση είναι τι κερδίζει καταναλωτές απ'αυτές αλλαγές και τα καινούρια προϊόντα θα βγει στην αγορά σας χωρίζουμε σε μια ομάδα καταναλωτών και οι υπόλοιποι σε ομάδες επιχειρήσεων επιχείρησης μετά από κάποιο διάστημα περίπου 20 λεπτά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς δηλαδή να κάνουν ερωτήσεις καταναλωτές μέχρι δύο ερωτήσεις και στο τέλος θα γίνει παρουσίαση των προϊόντων που έχει δημιουργήσει κάθε επιχείρηση στους καταναλωτές και θα προσπαθήσουν να τους πείσουν να γιατί το δικό μας είναι καλύτερο και καταναλωτές μετά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουμε μέχρι δύο ερωτήσεις στις επιχειρήσεις αυτό είναι και το ντιμπέιτ που λέγαμε τώρα ερωτήσεις όχι ρε η σειρά με την οποία θα κάνουν οι επιχειρήσεις ερωτηθείς καταναλωτές ορίζεται από έναν αριθμό τον οποίο θα σας δύσκολα θα σας δώσουμε σε λίγο παρά τα παιδιά θα σας χωρίζουν σε ομάδες ζάχαρης σαμαράς αυτονόητο ότι είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί τα σώματα γιατί αν δεν υπάρξει συνεργασία ΤΕΙ εμφανιστεί κάποιο προϊόν σίγουρα εάν θα σας δώσουμε τα tips μετά Κέισι είναι σύμμαχος για μεγαλύτερους ανθρώπους και ενώ ξεκινάμε αυτές θα δυνατό γρίφο ότι απορίες έχετε εμάς ερωτάται έχει τέσσερις λεπτά να σημειώσει το δέρμα και μετά θα έχετε άλλο χρόνο θα έχετε λίγο χρόνο να προετοιμάσετε την παρουσίαση συγκαλείται το τζάμπα όλες οι ομάδες οι επιχειρήσεις πρέπει να βρούνε το γρίφο της να δούμε με τι σειρά χαρακτήρισε τους καταναλωτές μου κανονικά συγκροτείται το Βατοπέδι συνετή προβλήματα έχουν και άλλοτε με τα υπάρχοντα προϊόντα ξενίζει είναι και οι αλλαγές θα κάνετε ένα καινούργιο προϊόν που λάνσαρε τα κοιτάω γεννήσεις είναι τι θα κερδίσουν οι καταναλωτές γέννηση είναι αυτό που πουλιέται κιόλας στους καταναλωτές ήρθε η ώρα για έρευνα αγοράς η ομάδα που είχε αποφασίσει να ρωτήσει πρώτη γενικά μην κάνετε ερωτήσεις του στυλ τι προβλήματα έχετε πιο ειδικές ερωτήσεις και χρόνος τελείωσε έχετε τώρα πέντε λεπτά να προετοιμάσετε την παρουσίαση θα κάνει τους καταναλωτές να δώσει λένε μερικά tips για το πώς θα κάνει την παρουσίαση να καλεί εκεί μετά αφού κάνει κάθε ομάδα παρουσίαση εφ ικανότητες θα μπορούν να ρωτήσουν μέχρι ερωτήσεις και όταν τελειώσουν οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν οι καταναλωτές τι είναι αυτό που θέλουνε τελικά και θα μας πουν ποια επιχείρηση ιταλίας περισσότερος στις ανάγκες της στην παρουσίαση σας δεν θέλουμε απλά να μας δείξετε αυτά τα οποία έχετε γράψει δεν έμεναν περιγραφική θέλουμε να πάει ένα βήμα παραπέρα να εξηγήσετε στους καταναλωτές γιατί λύνετε τις ανάγκες τους και να καταφέρετε να τους πείσετε να αγοράσουν από εσάς έχετε ανταγωνισμό άλλες τέσσερις καθένας σας οπότε πρέπει να καταφέρετε να θεσπιστεί ειδήσεις στην καλύτερη θέλουμε πίεσης μάλιστα όσο πιο παραστατική γίνεται είστε πολιτεσ δεν είστε αυτή τη στιγμή οι φοιτητές πιστά τους παρανομούντες αυτό και επίλυσης προσπαθήστε να απαντήσετε στις ανάγκες σας είπανε είχατε την ευκαιρία σας ενδιαφέρει να κάνετε δύο ερωτήσεις σας δώσανε feedback απαντήσεις αυτών και η καλή επιτυχία έχετε πέντε λεπτάκια η πρώτη ομάδα θα ανέβει εγκαίνια τον οκτώβρη είναι πεταμένα λεφτά είναι ακριβώς ότι είναι το άλλο το κινητό εγώ ένα επτά τι δεν έκαναν το γενιά μου τονίζει ένα κουτό έγινα γιαγιά εμπλέκουν αυτό το μικρό πληκτρολογεί και αυτές τις εικόνες μου τότε θα μπορώ ξέρεις πόσα VIX αντίχριστο λογισμικό έχει έργο δεν είναι εξοικειωμένοι με τεχνολογία ήταν για σας ένα κουταλιά άσε που δεν είναι αδιάβροχο μπλε μη δεχτείς κανένα δεν μπορώ δεν μπορώ και είναι και πολυ μικρο δεν μπορώ ναι αλλά έτσι ανοίγει και πάλι τις ίδιες έχει πιο απλό λογισμικό ρύθμισης και υψηλή ένταση ήχου δηλαδή θα ακούμε αυτό όταν με παίρνει τηλέφωνο θάνος που της δεν βλέπεις κιόλας και δεν είναι δύσκολο για μένα δεν τα ξέρω αυτά είχε πιο λογισμικό επίσης είναι πολύ θετικό για την πολύμηνη κυρίως και σε αυτή και έχει γίνει και διαβρωμένο επίσης κάνει δώρο και εθνική μηχανής παιδικές κατασκευές το σκεφτώ παίζουν τι άλλο μπορώ να κάνω αυτό μάλλον έχει εικονίδια σε φυσική γλώσσα και όπως καταλαβαίνεις είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ακίνητα πέντε έξι άλλο επίσης της πάνω από όλα έχει να κάνει μάλλον για να το καταλαβαίνεις στάθμης της θάλασσας και να ρυθμίσει μόνο δεν πίστεψε ποτέ οικογένειες Hellas είναι αλλά αύξηση καλεί για την αγοράς ωραία λοιπόν είναι πάρα πολύ απλό αυτοκίνητο το βλέπετε φαντάζομαι πόσο όμορφο είναι πόσο όμορφο είναι λοιπόν πεντέμισι ίντσες έτσι είναι ούτε ποτέ κινητό ο ένα δίπλα στον άλλο είναι αρκετά μεγάλο και να βλέπουν για τον πολύ απλό μενού βλέπουμε εδώ πχ για να θελει να πάρει τηλεφωνο αντέχω τη σύντηξη του Γιωργάκη βιντεοκλήση και κλείσει το οποίο σινεφίλ έχουμε αυξήστε την ένταση του ήχου ώστε να ακούν καλύτερα να παραιτηθώ και να μιλά για την αγωνία της και έχουμε κάνει μια αλλαγή στα γονίδιά αντί για τις 1000 και από την μέχρι τώρα με το Sky Express με το φόνο γραφικά ας πούμε έναντι εύκολη είναι τη για να βρεις τι ήθελε έκανε και φυσική κατεύθυνσης έχουμε μιλήσει για το αυτοκίνητο αυτό όπως και εκπρόσωποι να μην έχει ήδη έχουμε πέσει κάτω από 200000 να μην παθαίνει βλάβες αυτά και ένα εθνικό και οικονομικό μετά από όλα αυτά που άκουσα νόμιζε ότι θα πάρετε οριστικές παρά αυτοκίνητο Γραβιάς άρα είναι φυσικό γι το ς όμως Χασδάι νάματα μέρες πιο πολύ όλες οι ρυθμίσεις αυτό γενικά όλα τα δεδομένα σας στις αρχές έχει παίξει τη δεδηλωμένη δεν θα έχουμε με το GPS που ενεργοποιείται αυτόματα και θα λάβω ημών εκείνη το πήρε απόφαση αυτό και μετά που είναι το δικό σας στυλ το Χαϊδάρι γίνονται τόποι και φωνητική υποβοήθηση δηλαδή θα λέει ότι θα υπάρχουνε πτήσεων πιθανή έκτοτε τα μεγαλύτερα επίπεδα ιδιαίτερο γούστο και φωνητική υποδοχή ώστε να καταλαβαίνει τη φυσική γλώσσα παπά ούτε καν αυτοί οι ίδιοι και χειρότεροι και βασικές εφαρμογές δηλαδή θα έχει τόσο δράμα πάνω από όλα έχουν πάρει μια βασικά και θα έχει τη δυνατότητα να γίνει κάποια θα μπορούν να σας να κατεβάσει εμπνέει και έτσι δεν όχι λόγω βαρεμάρας είναι πιο φθηνό το κόστος ενεργές ανενεργές και εμείς να ανθεκτικότερο τελευταίες μου δεν αλλάζει κάθε δύο μήνες για κινητό και επίσης αυτό το πώς βλέπει το αυτοκίνητο έχει χαραχθεί εδώ έχει σπάσει άφθονη μπορούσε να μη λειτουργεί κα όμως τα αρχεία αυτά λοιπόν αφήνει κάποιο εναλλακτικό υλικό άθραυστο υιοθετώντας κάποια από τις σφαίρες της υγείας είναι δε νοιάζεται καθόλου και έτσι επίλυσης τελευταίο αφού θα είναι όλο και περισσότερα κινητά να αυτοί είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία βρίθουν οικονομίες κλίμακος θα πέσει το κόστος δηλαδή ήταν μόνο ένα κινητό ένα μοντέλο απέκτησε κα δεν ευρεία οπότε θα ανέβει το κόστος Μπράουν 17 Γκότσερ 9204 , λοιπόν αρχικά ξεκινάμε από την ονομασία του κινητού του να κάνει αυτό που είναι αποκλειστικά για ηλικιωμένους εμβάθυνε ρωτήσαμε πολλούς και καταλάβαμε τα προβλήματα που έχουν τα ακίνητα όπως το πληκτρολόγιο πρόβλημα στην όραση με μικρά γράμματα ένα φωτεινότητα η συχνή φόρτιση που είναι πολύ σημαντικό γιατί ήταν αυτό που φόρεσε το καθημερινά και είπαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αρχικά να και αυτοκίνητο έχει μήκος όσο παλιά μας μπαλάντα με για ενίσχυση Zone το έκαναν αδιάβροχο μεγάλα γράμματα ανθεκτικό πλαστικό να έγιναν τακτικό θα κατέβαλλε νότια εύθυμο νόμισμα με δύο και βάλαμε κι ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης έχουν ασθενή μνήμη μας κάποιος γενναίοι για ολιγόωρη νέα ηθική που βγάζουν για αυτοκίνητο έχουνε σε θέση για να βάζουμε τα την ταυτότητα ΑΕΙ κάποιες κάρτες και αδιάβροχο εντάξει εννοείται ότι το κάναμε υπενθύμιση φαρμάκων βάλανε γιατί φτιάχνουν αναμένει και για τη φόρτιση του κινητού κάναμε μια φάση που το ακουμπάς πάνω στο κινητό του απλά φόρτιση για να μην τη βλέπουμε με καλώδια αυτό σου κινητό αλλά όχι μόνο στο Internet παντού στον κόσμο ο άνθρωπος ο δε σου μου έχουν φερθεί 2000 πέφτει στα πιο δυνατά έχω ακούγεται ρυθμίζει το κινητό την ώρα που θέλει τα φάρμακα και Diet νόμο που ισχύει με το πρωτότυπο αυτό να which είναι φτηνών 100 105 ευρώ ρύζι ένα όλα αυτά μου έχει πιάνουμε αυτό αναγνώριση φωνής αναίμακτα είναι επίσης μια εφαρμογή ξεκλειδώνει το κινητό με αναγνώριση φωνής ώστε να μη χρειάζεται να πατάει αριθμός και έλεγα να την αφαιρέσω βάρος που ήδη υπάρχει και ένα battery μέχρι χθες και αυτό δείχνει γιατί τα ακίνητα δεν έχουν ηλικία μας είναι μαιευτική με το πώς έγινε λίμνη ανάμεσα μας ρουφήξει δηλαδή πιστεύω είναι πολύ οικονομικό πια αυταπάτες πλαστικών άλλο έτσι όχι χαρτομάντιλο λοιπόν είμαστε περή ανά 200 στην ΕΡΤ1 καταλήξαμε στο ότι θα ωμά 60 Plus ένα από τα προβλήματα τα οποία είναι ιδανικά πολιτεία η πολιτεία του λογισμικό Πανόπουλου για μια τελική αλλά πρέπει να είναι λίγο πιο απλό επίσης υπάρχει το γνωστό υπό διότι μπορεί να τα καλύπτει πολύ καλή ψυχή μας ανθρώπους πιο νέους εφόσον πήγαμε στο Plus επίσης κάτι άλλο παρατηρήσαμε σημαντικό είναι ότι τα κινητά θα περνάνε ευχάριστα για τις ηλικίες βέβαια στηρίζοντας πάντως συνεργάστηκαν στηρίχθηκαν κοιτάμε τώρα κοιτάμε να κάνουν το καλύτερο συνδυασμό είτε οικονομικό έκαιγαν και αποτελεσματικό Έλληνα δηλαδή η συσκευή που θα δώσουμε για να μείνουν αυτοί μια αρκεί αξίζει τα λεφτά έτσι ποια τάξη δε θα είναι κρυφοί σίγουρα βλάβη θα είναι κάτω από 100 ευρώ και ανάλατα τα διάφορα μοντέλα ανάλογα με το πόσο πολύπλοκο μπορεί να το θέλετε υπάρχουνε διαφορετικά αυτό που ήταν δηλαδή κλειστά δυσκολεύεται ή παίρνετε κάποια μηνύματα για αυτό και θεωρήσαμε σημαντικό να υπάρχει η φωνητική εντολή όχι μόνο για τα μηνύματα και για άλλες επιλογές θέλετε να κάνετε λοιπόν όμως περνά στην Α στα μεγάλα συμβουλευτικό media όλα αυτά που είναι σημαντικά για εσάς αυξημένη ένταση ήχου πρόφερε γνωστές περιττές ρυθμίσεις υγιείς που του άνοιγε Εκτυπώσεις ασφαλείας να πληρωμές διαφορές που εσείς ίσως και να μην χρειάζεται γι αυτό και θα βάλουν πλήθος τα μοντέλα πιο χαμηλά έχουμε και άφθονη πράξη να κι άμα παρελθόν για να βλέπετε και τα κάτω υπάρχουν και δύο πρότυπα του κινητού όπως φαίνεται μέτωπο στην κλήση τεράστιες εντάσεις απλά μόνο η απόρριψη της κλήσης η αποδοχή της με μεγάλα εικονίδια και τα βασικά κυρίως υπάρχει το κουμπάκι που είναι ποίηση επιλέγει τη τα βασικά απόδοση ένα υπάρχουν και τον Άρη να φαίνεται ότι έχει θέμα ότι καθόταν πολυ καλό κινητό πάνω σας αλλά εσείς οι ίδιοι να ξέρετε ότι αυτό που θέλετε ακριβώς χωρίς να γίνεται τίποτε παραπάνω χωρίς να ξοδευτεί ούτε αυτό λέει κυρίως αυτών που περίμεναν τις βασικές εφαρμογές μια σταλιά ίσως βγει και μετά κάποιο άλλο μοντέλο γιατί μερικοί από σας θετική κάτι παραπάνω δηλαδή ναι εννοείται ότι υπάρχουν όλα τα βασικά το τοπίο στο περίπτερο σε 21 κινητό φάσμα καμία αίτηση απλώς θα χρησιμοποιήσει το βασικό μοντέλο αυτές είναι μια πολύπλοκη η επιλογή για κάποιους οπότε είτε τα Κατεβάστε από κάποιο το Place η οργή άμα βγει κάποιο μετέπειτα μοντέλων βελτίωσε το προσθέσουμε κι αυτό θα ήταν ο σύζυγος που μέχρι να πλέει ύστερα αν χρειαστεί θα πάμε εμείς και πώς μπορούμε εάν δεν έχετε κάποιο πρόβλημα για να σας περιμένει τους ήταν το παίζουμε κορόνα στο κεφάλι του Twitter με ένα θαυμάσιο τροφίμων εμείς μιλάμε βέβαια εμείς φτιάξαμε ένα πιο ευχάριστο βέλο μεγάλα θαύματα είναι μια σχετικά μεγάλη οθόνη οπότε λάθος εάν έχει πολλούς χαρακτήρες μεγάλα εικονίδια αυτές τις και ουσιαστικά να πατάς το κουμπί και κατευθείαν να έχεις επανάσταση αισθητές στην υφαρπαγή θα υπάρχει ένα απλώς κλείδωμα του κινητού με μια διαγραφή θα έχει λιγότερο δόθηκε στο χώρο και θα μάθαινε τα γιατί επίσης έλεγχος κλίσης υπάρχει μεγαλύτερη βάση για να σας διευκολύνω εσάς και περισσότεροι χαρακτήρες όλγας καθαρίστε καλά μη τυχόν και δε γνωρίζουν τι Δημήτρης Γαβαλάκης κερδίζει μπορεί επίσης να παρέχει προσωπικό βοηθό λέει ότι χρειαστούν χρόνο μόλις 100 επίσης πέρα από τη μεγάλη οθόνη του θα έχει τους συγκεκριμένο κινητό και δυνατό ήχο κλήσης θα μπορεί ακόμα και σε δύσκολες και περίεργες συνθήκες να ξυπνήσει τον να τον χρίσει του είναι τόπους από μεγάλη απόσταση τα εικονίδια με τις εφαρμογές του θα είναι μικρά θα είναι μεγάλη και λίγα και θα μπορεί μέσα από αυτά να οργανώσεις τις πληρωμές χωρίς να πηγαίνει στο κάθε κατάστημα να μην παίρνει να χρειάζεται να πάρει σύνταξη το κατάστημα να έχει οργανώσει λογαριασμούς του έτσι ώστε να μη χρειάζεται να βγει από το σπίτι σε ένα άλλο σε μια εφαρμογή μπορεί να οργανώσει χαρτζιλίκι για τα εγγόνια του να έχει τυχαία τις ιατρικές εξετάσεις σε άλλη εφαρμογή οργανωμένες και επίσης όλα αυτά σε μια μεγάλη οθόνη ώστε να μπορεί να τα βλέπει πολύ εύκολα ακόμα δεν έχεις χώρο προτιμώντας όπως είπαμε όλοι λένε ας πούμε θα παραδοθεί το ακίνητο εμείς οι φυσικοί πόροι είναι φθηνό όπως ανάφερα πριν χειρότερη μνήμη Νάξου το 32 του Κ.Ε. κινητό μπορεί να έχει επτά 8 τα οποία είναι αρκετά για να κάνεις φιλίες ένα ηλικιωμένος Ε.Ε. χωρίς να έχει περισσότερο το σαράι έτσι φτάνουμε κόστος είπαμε για το πρωτοποριακό ηχητικό οδηγό ένα ηλικιωμένος θέλαμε γραφεία δύσκολα θα πάει να ψάξουμε αρθρογράφοι θα λυθούν διόδου φωτογραφία εμφανίζεται κατευθείαν κάμερα έτειναν να δουλεύεις είχε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αυτό ουσιαστικά είναι αυτό που λένε ο πρωτοποριακός πρωτοποριακός διοικητικός οδηγός όπως είπαμε πολύ σημαντικό είναι ο προσωπικός βοηθός η εταιρεία παρέχει μεταφορά κινητού τώρα χωρίς επιπλέον χρέωση ένα προσωπικό βοηθό όποιος οποιαδήποτε απορία ερώτηση οποιοσδήποτε θέλει ο χρήστης να κάνει μπορεί να προκαλέσει αμέσως θα είναι αυτόνομα ανασχηματισμό τον οποίο γνωρίζει και βοηθάει σε οτιδήποτε θέλεις σας λοιπόν αρχή τέλος έχουμε το άνοιγμα αυτής το οποίο είναι χρηστικό για δύο λόγους πρώτον παρέχει απόλυτη ασφάλεια πολύ καλύτερο πάτημα δεύτερον δεν χρειάζεται ούτε να θυμάσαι τίποτα ούτε να κάνω πολύ λιτή σκηνή απλά πως θα δηλώσουν και και έτσι αν το κινητό ποσό ένα βοηθό τους στο φόντο λοιπόν μπορείτε να του στον αφρό για να σβήσουν τη μέρα μεγάλη αγορά που μαστίζει μόνο ως τις επτά κι έτσι να μας σοβαρά σε τρεις ίσα μέρη τους πάσχω θέλω δηλαδή ούτως ώστε να υπάρχει ξεχωριστό αρχικά οι εφαρμογές αυτές μιλούν οι εφαρμογές αυτές που αναφέρω συνεργάτης δεν είναι σε θέση να κατεβαίνουν από το play Store ούτε θα χρειάζεται εγκατάσταση ούτε τίποτα είναι ενσωματωμένο στη το παγκάκι απλά κι σημείο μπήκαν από το από το χρήστη για παράδειγμα παίρνοντας κοινωνικά τις εξετάσεις αίματος και ούρων μπορεί γιατρός όταν πάει δεν αναφέρονται μαζί μου και την επιθυμία του να φέρει τη σύσταση του ξέρω τίποτα αν δεν υπάρχουν μέσα στο κινητό σας πληροφορίες Κατεβάστε την εφαρμογή είναι κατεστημένο επειδή τεχνηέντως το γνωρίζεις κείμενα για αυτή τη γραμμή των αυτό γιατί όπως δήλωσε στη Βουλή λίγο λένα μοναξιάς βοήθεια και αυτός θα μπορεί να φανούν αν υπάρχει τίποτα ο Χάνου όπως φέτος η διαδικασία εναλλάξ δηλαδή να περάσει κάποιες πληροφορίες προσφέρουν οργανισμού παρέσυρε τον για σας η μάστιγα της κόβουν συνεργάτες3 μαζεύει κάθε χρόνο γεμίζουν έχει προβλήματα που δεν περνά πλέον και τα σημαντικότερα προβλήματα που μας είπαν δεν παίρνω τηλέφωνο έχω πάρα πολλά βιβλία έχουν βάση και με το παραμικρό παρά επισκεφθήκαμε λοιπόν εμείς δημιουργούμε ένα τηλέφωνο αλλά καθημερινά απλά υλικά χαμηλού βάρους και ενσωματώνοντας ένα τηλέφωνο δώρο ένα θηλυκή εκδοχή του το οποίο είναι ένα φθηνό ελληνικό όλα αυτό που μας είναι πάντα τηλέφωνο βρεθήκατε path και έτσι φεύγουν νομίζω έχουμε τηλεφωνήματα έγινε έχει χαμηλή τιμή γιατί το είναι σας θα τα ανεχθούν sampler νοήματος αλλά ένα πρόβλημα που ήταν η τύχη εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να βαδίσει η εργασιακή πίεση θα δείτε ένα μικρό εικονίδιο ή παίρνουμε μια εταιρεία θάλαμοι μετά κάνει τα εικονίδια περιοχή επεισόδια δεν ακούγεται δε γίνεται να ΠΑΣ θα τη συνεδρίαση είναι τα αντί να βοηθά στην υγεία μετά την ενίσχυση με ηχητικές έντονες ναύλους ένα όνομα και ένα παίρνει στο τηλέφωνο επίσης ξέρω ότι υπάρχουν δύο είδη χλωρίνη δεν κυνηγάω δηλαδή 666 βαθμοί Μεσσήνης νίκου 9 ένα ειδικευμένος στη σημερινή ενημέρωση λογισμικού και τι μπορεί να κάνει η επόμενη κάρτα και να δίνει στον χρήστη την επικοινωνία ταυτόχρονα μια άλλη καινοτομία του κινητού μας συνάντησε κάθε κινητό ενσωματωμένη εφαρμογή η οποία βοηθά τους ηλικιωμένους καθημερινές του δυσκολίες πλευρά τους ειδοποίηση κάθε φορά χρειάζεται α το συνδέει είναι ρυθμισμένα ποτέ δεν απαντά ούτε μια απλή ειδοποίηση και έτσι δεν μπορούν να βάλουν ταυτόχρονα αυτοί κι αυτόν τον αυτή εφαρμογή έχει ενσωματωμένη όλα Εφημερεύοντα νοσοκομεία φαρμακεία και αυτή ενημερώνεται αυτόματα το νοσοκομείο δεν είχε και έτσι όταν αρρωστήσει κάποιος γενικά δεν έχει εφαρμογή το πολύ πολύ γρήγορα να 10 νοσοκομεία και φαρμακεία βρίσκεται πλησιέστερα στον περιληφθεί μπορεί να βοηθήσει τόσα αποτελεσματικά να καταναλώνεις αυτά επομένως να διοργανώσουμε μια κυρία η οποία βέβαια και ηχητική άνθρωποι καθημερινοί γεννήθηκε αντένδειξη το οποίο κατέδειξε με κάποιες βασικές εφαρμογές διαισθάνονται την αρχή γιατί σήμερα έχουμε και το πτώμα και επομένως να είναι πιο εύκολο στη χρήση και άνεση πιο γρήγορα πυρά όχι μόνο συνέδριο ωραία δεν ευθύνεσαι ο θεσμός της πόλης δύο βδομάδες δεν μπορώ και θέλω να σας φέρει σε δυσάρεστη μυρωδιά όσων έχουν τη δυνατότητα δώρισαν στη ενώ δημιουργείται ένα φορά μόνο γενικά τα χρονικά διαστήματα με διάφορες τώρα είναι τι θα γίνει δεκτοί θα γίνουν και οι φιλελεύθεροι θα πάλι ρεζίλι όχι . πέντε λίτρα της λιβύης το διάβασμα πέντε λεπτά πρόκειται όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί τη χαρτογράφηση όσο εμείς ως άνθρωποι μιας προχωρημένης ηλικίας έχουμε κάποιες διέρρευσαν αρτοσκευάσματα έχουν να μας που μας είχαν μιλήσει αλλά ένα παραπόνου που είχαν δεν έκριναν ότι σειρά μικρό μέγεθος οθόνης και αξιολογήσουν όπως και τις τέχνες εφαρμογές εντοπισμού της στοχοθεσίας παράλληλα μπορούμε εμείς να βγούμε τόσο καλά όσα ακούγαμε πριν κάποια κάποιες δεκαετίες δεν μπορούμε όλοι να μεταφράσουμε σε ειδικές φορολογίες η τα σηματάκια ΒΒ από κράτη που έχουν κάποιες εφαρμογές δηλαδή δεν ξέρουν λέει η επίσης είναι πολύ μικρά εγγονάκια το πληκτρολόγιο και να γίνει η νέα οθόνη για τον τόπο μας θα θέλαμε κάτι καλύτερο θα υπάρξει κάποια διόρθωση αυτή μεγάλα κάποιες εταιρείες όπως σας αναφέρω ναι αυτοί είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό όσον αφορά τις αλλαγές επάνω κρατούσε πάντα όλοι δηλαδή ύλη αλλά και του πόσο απλό θα γίνεται με το μενού έχει στο παιδικότητα επικεντρωθήκαμε κυρίως στα φάρμακα δηλαδή συγκέντρωση χρωμίου τόσο Λειψία αφαιρετικά και με συγκεκριμένους από ένα και όπως θα μπορούσαμε σαν χαλάκι καινούργια ένα πρωτότυπο επειδή οι ανθρωποκτονίες ηλικίας λέμε συνέχεια πιέσεις παλμούς να υπάρχει ειδικό άρθρο που συνενώνουν το κινητό και μετράει ανά πάσα στιγμή χρειαστεί όπως είπατε με συγκεκριμένο κουμπί έκτατης ανάγκης να ενοποιεί με τοποθεσία και δυστυχώς έχετε κάτι πρωτότυπο και λίγο παράλογο σύστημα αλλά όλοι έχουν περιορίσει θάλασσα παππούδες και γιαγιάδες μας εφαρμογή διαθήκης δηλαδή σε νέα έκτακτη ανάγκη διευκολύνουν περίεργες και παράπονα θα μπορούσαμε να διαβάσουν stone την περιουσία όχι ότι πάμε στην Αθήνα την επόμενη γενιά εαυτού θέλουμε λύση ελληνικεσ γραμμές Σιγκούνας δήμαρχο Τοπείρου Θωμάς πασάρει πολύ περισσότερες επιλογές ναι σίγουρα είναι κάτι που μας διευκολύνουν Παυλίδης δηλαδή αυτά δεν θέλουν ν' για να μας διευκολύνει σε ένα μήνα στην κάνει δυσκολότερη και πιο πολύπλοκη μας προσφέρει προστασία εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με τα άτομα πρέπει να λύσουμε ευχρηστία ασφάλεια όπως αναφέρεται για τα φαρμακεία οι εφαρμογές που συνδυάζουν τα ιατρεία και κάποια γαλλικά μας λέει πρέπει απλώς να Χρήστος για δω βραχιόλι Business News παπαδόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το οποίο κρατάει περισσότερο τον τόπο μας σε περίπτωση που έχουμε πάρει συνεχίζει μεγαλύτερα γράμματα δηλαδή πέρα δημιουργείται μαζί με τους καταναλωτές παραβάσεις γ και μεγάλη τους αν είναι καλό για εις βάρος της λίγο λεμόνι οι καταναλωτές αποφάσισαν να τελικά δεν έχουμε μόνο έναν νικητή έχουμε δει νέο θα βραβεύσουν την καλύτερη λύση το καλύτερο προϊόν και την καλύτερη παρουσίαση αξίζει λοιπόν καταναλωτές έλαβαν υπόψη τους όλα τα χαρακτηριστικά τοπία της περιγράψατε και τις ικανότητες να το πουλήσετε και αποφάσισαν ότι η πρώτη ομάδα η οποία έχει το καλύτερο κινητό που κανείς παππούδες είναι έως παραλιακή κατατίθενται διαθέτει εμπειρία ευχόμαστε μια μέρα να καταφέρετε να φτιάξετε το γυναίκες παππούδες και να έχει έως τις πωλήσεις να ελπίζει και τα χρέη καλύτερη παρουσίαση ομόφωνα ναι ήταν πολύ δημιουργική είναι η ομάδα ευάλωτη σε αντιδικία βέβαια εάν δεν περιμέναμε να δούμε τέτοια τόσο διαδραστική παρουσίαση λαμπρά και στη γενιά ιδιαίτερα στην να πούμε για τρεις μικρά συμπεράσματα κι αν όλοι συνδέσει τον Παναιτωλικό ενδιαφέρουσες έτσι μ'αρέσει που είχατε όλοι σας καινοτομικά στοιχεία λάβατε υπόψη τις ανάγκες των πελατών σας ένα μικρό τι θα το ότι καμία ομάδα δεν αναφέρθηκε σε wearables δεν το λέω για κακό το λέω για να να ψαχτείτε και να δείτε τι είναι τα cookies απειλής οι νέες συσκευές οι οποίες φοριούνται και μπορούν να συνδεθούν με μετακινήσετε ωμές εφαρμογών για να διευκολύνουν με διάφορες λειτουργίες ψάξε το και ο Βασίλης κάνει την επίσης μπορείτε να μας ακολουθήσετε σε λογαριασμούς social media ότι θέλετε να μας στείλετε στο βέλγιο αν έχετε κάποια απορία θα στέλνει τις φωτογραφίες σας και λένε μόλις τα μισά από αυτά που θέλω να πω έχουμε λοιπόν ένα ζευγάρι της όλους πάρα πολύ που ήρθατε και έμεινε μαζί μας είναι πραγματικά χάραμα να ευχαριστήσουμε την ομάδα του θυμήθηκε όλα τα παιδιά που ήταν έδωκε την τρελή χαρά γιατί γίνεται πολλή δουλειά είναι η αλήθεια πριν για να βγουν τη δράση προς τα έξω επίσης ταξί το πριν αφήσουν το μητρικό όμιλο του τεχνικού πανεπιστημίου και δεν είναι σήμερα μαζί μας τα παιδιά έχουν ένα δύσκολο εξάμηνο γιατί μαζί με αυτούς και με το WhatsApp που είδατε σήμερα ελπίζω να μάθετε πράγματα γιατί αυτό είναι το Twitter δηλαδή ταξίματα για να περάσουμε όλοι καλά αλλά γίνεται για να μάθετε πράγματα ήταν ένα νομίζω πολύ καλό π site πήξαμε επιχειρήσεις το ότι κάνει όταν έχει ένα προϊόν που βλέπετε έχει ένα πρόβλημα οι ένα προϊόν και μια ομάδα καταναλωτών που δεν καλύπτει απόλυτα ήταν πράγματι πολύ ωραίες ιδέες όλων σας και Μακάρι να έχετε αυτή τη γενιά φεύγει ανατομία και αυτό του Creative thinking να χρησιμοποιείται στη ζωή σας και να έχετε και πιο πέρα ήταν επίσης πολύ ωραίο ως προς το κομμάτι της επιχειρηματικότητας και της παρουσίασης όλο αυτό που είδαμε πάνω από όλες τις ομάδες ήταν πραγματικά πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο και από αυτό που βλέπουμε κάθε άλλη φορά και πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά που θα μεταξύ μαζί του Μπίμπερ καμβάς δηλαδή η διαφορά από τα προηγούμενα δεν στο Τορίνο ήταν πάρα πολύ μεγάλη και έμαθα δύο πράγματα το πώς γίνεται το ντιμπέιτ σκοπός είναι όταν είσαι πάνω και εντάξει έργα μιλάς μόνος και πως μιλάς πολλές ώρες αλλά άλλο τον στριμώχνουν με ερωτήσεις και σου λένε εντάξει κι αυτό γιατί είναι έτσι αυτό ακόμα και εκεί πάλι το κομμάτι των απαντήσεων ήταν πάρα πολύ ωραίο ελπίζουμε κι εσείς θα μάθετε πολλά πράγματα αν τώρα όπως και το 1009 θα σας στείλουμε βασικά επιπλέον από τον πελάτη θα σας στείλουμε ένα Mail ίσως μας έχετε δώσει το email σας με μια φόρμα για να μας πείτε τη γνώμη σας για το event μας πείτε τι σας άρεσε τι δεν σας άρεσε τι θα θέλατε να δείτε διαφορετικά την άλλη φορά επίσης θα σας πουν να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο στο ματς θα έλεγα κυρίως στην gr γιατί θα ανέβουν φωτογραφίες ναι εννοείται και ανεβάζουμε γενικότερα πολύ τη δράση μας και μακράν και από τα media και τις συναντήσεις και κυρίως το Facebook βασικά γιατί πρόκειται να κάνω πάρα πολλά πράγματα το εξάμηνο τώρα που έρχεται και θα είναι κρίμα να μην χάσετε αφού βλέπω ότι πραγματικά το έχετε και ένα μεγάλο αστέρι στην επέλαση που μας έδωσε την ευκαιρία να μάλιστα πάρα πολύ στην ομάδα η οποία είναι εκπληκτική δεν το συζητάω πρέπει να διεθνοποιηθεί τα έχουμε πει αυτά και ευχαριστώ όλους σας ζήτησα stand εκπίπτει κι όλοι δηλαδή ήθελα να αποκαλύψω ένα μυστικό είμαι πάρα πολύ περήφανη κοιτάξει διότι έχω θα βγούνε δεν πετύχει μερικές φέτος πέρυσι είχε μιαν και ελπίζουν να ζηλέψουν ημών και κάποιες από αυτές να καταλήξουν στο ίση μ κάπου αλλού μου εντάξει λοιπόν τώρα έχετε προσπαθήστε το μα ναι ναι ναι ναι να