Εκσυγχρονίζουμε το στόλο των απορριμματοφόρων του Δήμου Τρίπολης (Δήμος Τρίπολης Official, 2022)
: Καλημέρα σας. Καλωσορίσατε στο χώρο των συνεργειών του Δήμου Πρίπονις. Σήμερα παραλάβαμε ένα καινούργιο απόρειμα του χώρου, αυτό που βλέπουμε πίσω μας. Είναι το δεύτερο απόρειμα του χώρου που παραλαμβάνουμε. Το πρώτο είναι το 2021, το δεύτερο αυτό το 2022, στα πλαίσια του προγράμματος φιλόδυνος. Όπως είχαμε πει από την αρχή της επίπεδας, ο στόχος είναι να διευλικούν όλων των αφοροτικών εργαλείων που υπάρχουν τη δυναπότητα να αυξήσουμε το στόλο των οθυμάτων και των μηχανημάτων που έχει ο Δήμος, έτσι ώστε από δύναμα, από μόνος. Δηλαδή ο Δήμος να μπορεί να βγάλει εις πέρας τις εργασίες και να μειώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, την εξάρτηση του Δήμου από ιγιότητες αναδόκους. Το αφορηματοφόρο που βλέπετε έχει την εξής διαφοροποίηση σε σχέση με όλα τα προηγούμενα αφορηματοφόρους, φυσικά είναι νέας τεχνολογίας, αφεντέρου έχει τη δυναπότητα εκτός από αφορηματοφόρο, από μεταφορά δηλαδή των αφορημάτων, έχει και σύστημα πλησίματος κάτων. Μπορεί να πλήγει περίπου 40 κάδους την ώρα, έχει το δυνατότατα να πλήγει 40 κάδους την ώρα και καταλαβαίνουμε ότι με αυτό το όθιμο που απέκτησε πλέον ο Δήμος Τρίπονης λύνουμε ένα διαχρονικό πρόβλημα που παρουσίαζε ο Δήμος Τρίπονης, που είναι η δυσσοσμία των κάδων, ιδιαίτερα στις φαλοκαιρινούς μήνες αλλά όλο το χρόνο, γιατί δεν υπήρχε ευθύνη δυνατότητα να πλένονται οι κάδοι. Με αυτό πλέον μπορούμε σε τακτική βάση από εδώ και στο εξής και ιδιαίτερα σε πιο συχνή βάση στις φαλοκαιρινούς μήνες που το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, να πλένονται οι κάδοι έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η δυσσοσμία η οποία δημιουργούσε πρόβλημα. Άρα λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Δήμος Τρίπονης και θεωρώ ότι με την δουλειά που γίνεται από την ικρυσία καθαριότητας, από την εποχτία και από την Ευθύνη του Αντιδημάχου του Κρύου Λαγού που τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους τους καλόπιστος. Η καθαριότητα της πόλης και των χωριών μας έχει ανέβει σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από ό,τι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα με την δυσσοσμία, λύνουμε και αυτό το πρόβλημα, οπότε θα μπορούμε να πούμε ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον που είναι καθαρό, υγιεινό στην πόλη και στα παιδιά μας. Έτσι ώστε να μην υπάρχουν τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσει ο δήμος Τρίπολη σε παλαιότερα χρόνια. Από την ικρυσία του δήμου, την ικρυσία καθαριότητας, το προσωπικό του δήμου, οι εργάτες καθαριότητας, οι οδηγοί, οι προσταμένοι τους, ο διεπτύς και βέβαια όπως είπαμε την Ευθύνη του Αντιδημάχου του Κρύου Λαγού, υπερβάλλουν αυτούς, κάνουν δουλειά πολύ σοβαρή και γι' αυτό και τα αποτελέσματα αυτά που νομίζω τα βλέπει καθημερινά ο κάθε κολλήτης. Γεια σας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που οργανώθηκε τη μεγάλη εικόνα του δήμου επάνω στην καθαριότητα των δήμου Τρίπολης. Υπερετούμε πολύ προσεχτικά τις οδηγίες που έχει δώσει ο δήματος για να μην πωθεί πλήρως το σύστημα καθαριότητας στην περιοχή μας. Η μεγάλη εικόνα σιγά σιγά ολοκτηρώνεται. Θέλω να πω ότι μεγαβώνει και παλαιοθούν τι είναι γεγονός. Δεν είναι ούτε μια μέρα τα σπουδηρία στην πόλη μας. Θέλω να πω ότι οι κάδοι αλλάζουν σιγά σιγά και θα συνεχίσουν να αλλάζουν σε όλες τις περιοχές. Διαπρογραμματοφόρα, καινούργια, καινούργια στεχνολογία στο τελευταίο όπως είπε και ο δήμαρχος είναι για να βλέπει και τους κάδους. Και σιγά σιγά εργολαβεί σε όλα τα χωριά, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και σιγά σιγά ολοκληρώνεται η μεγάλη εικόνα η οποία δεν τελειώνει εδώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Και ευχαριστώ το δήμαρχο που ο σχεδιασμός είναι πάντα συμμετικός και ολοκληρωμένος.