Ενότητα 19: Η συνάρτηση Green για την κυματική εξίσωση και το θεώρημα Poynting / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Λοιπόν έχουμε ξεκινήσει να ασχολούμαστε με τη δυναμική έχουμε βρει τα έξοδά μας και είδαμε ότι αν είμαστε στην βαθμίδα Lorenzo στην οποία ουσιαστικά έχουμε ότι είτε στη για το γέμισμα δικό πεδίο που περιγράφει το μαγευτικό ειδική αγωγή για το βαθμό το πεδίο που με τη βοήθεια και του Α περιγραφή ηλεκτρικό πεδίο αν ισχύει αυτό εδώ τότε αποδεικνύεται ότι και για το α έχουνε κυματική εξίσωση για κάθε ένα στις τόσες του α και καθεμία συνιστώσες ηλεκτρικού το της του ΤΕΙ λεξικού ρεύματος και για το βαθμό το πεδίο έχουν κυματική εξίσωση με ταχύτερη τεχνητού φωτός εκείνο γιατί εμείς γίναμε σεξ Maxwell στο κενό και εδώ πέρα λοιπόν υπάρχει που και τα δύο είναι και συνάντηση χρόνια εδώ οπότε με όρο πηγής 4T μιας εναι το τορόντο ροδοπέταλα Genesis στα οπότε βλέπουμε και θα έχουμε κυμάνθηκε σε εξώσεις οι οποίες δηλαδή η εξίσωση που έχουμε ανάγκη σήμερα είναι της μορφής ανάπλαση 9 ψή στεκόμαστε μείον ένα ηγεσίες Τραχώνων δεύτερη παραγωγής του Ψυρρή ως προς τα π.χ. ομάδες ήσαν μείον τέσσερις ποιοι ποιες φυσικό μάταια όπου τώρα όψη μπορεί να είναι μια από τις συνιστώσες του α το σύμφωνα με τον φ και το FBI συνιστώσες του JSC γι το ρ διαθέτει εξίσου λοιπόν χρειάζεται μην προσπαθείς μεγάλης όπως είπαμε και στο προηγούμενο μάθημα μια μεθοδολογία είναι να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε μετασχηματισμούς εφορία ποτέ κάνοντας μετασχηματισμούς και γράφουμε θυμίζει όχι φοβάται ως ένα βιβλίο π καλοκαίρι ο τελευταίος συνάδελ ο τους προτάθηκαν με άμεσα οφέλη για Σιδέρης υπομένει είχε ακόμα μεγάλο πεδίο συνάντησης το αποτέλεσμα στο χρόνο το μέγα επι ε δημιουργία ΟΜΕ ΟΤΕ επειδή δεν ω σχήμα αυτό τρόπο που έχουμε να γράψουμε την ζει σαν γραμμικό συνδυασμός από διαφορετικές αρχίζει αυτόματα την επόμενη αντίσταση και ομορφιά έχουμε τους έκοβαν από μέρα έτσι όπου τώρα αυτή η ξεπερασμένη υπάρχει τρόπος να την υπολογίζουμε στο πλαίσιο μεταξύ τροφών και δηλαδή το ψ περίπου μέλη και φίλοι του κόμματος με τα εξ ορισμού από μείον δύο έως σήμερα πληρο συν συκοφαντείται Π.Ε. στην ι ομερτά είπε επί πέντε και αφού αυτή είναι λοιπόν η μεταξύ μας μένει πολύ υψηλή παιδί το μέλι με τη βοήθεια αυτής αυτό το ερώτημα μπορούμε να υπολογίζουμε παρεξηγήσεων πίσω ζυγίζει 2,5 ανάλογα ολοκληρωνόταν θα έχουμε κι αυτό το δώρο της πηγής πένθος νωρίς πήγε στα επτά θα έχουμε εφευρίσκουμε γη εδώ περα έχει φοβερά εξέλεξαν γράφει μεταμέλειας και στο προηγούμενο μάθημα αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι θεσμοθετεί με δεσμά παιχνίδια και πλέον από την ταχύτητα ως μεταβλητή ω στις διάφορες συχνότητες ανείπωτη είχαν και ασκήσεις αυτό το τελευταίο θέμα προσέγγισης αυτή η εξίσωση λέει και για το ψ αντικαταστήσω αυτοκινούμενων πέρασε δύο χρόνια παράγω όπως θυμόμαστε κανονικά χθες η πλάση έννοιες κηδεμόνας αυτό το κομμάτι γιατί μόνο αυτό το κομμάτι είναι που έχει εξαρχής αποδοχή εδώ και χρόνια παραγωγός εφαρμοστεί μοντέλο περάστε εκθετικό γιατί μόνο τότε θα υπάρχει έξαρση το χρόνο και έτσι καταλήγω μια διαφορετική κομματική εξίσωση άρα λοιπόν αυτή που πίνει και αστεράκια αστεράκι μέσω ζητήματα σεβασμού βρήκε βουνά το πούμε την αυτός όντας ας μας πουν ποια άμεσα μέτρα θα όφειλε να στείλει μια κυματική εξίσωση οφέλη της φυγής στη δεδομένη χ ω συρρέουν καναδά τετράγωνο στη φερόμενη τρόμου φ ω ίσον μείον τέσσερις φ ποιες καρφωμένη ψυχικό ω πάμε σε μια καινούρια κυματική εξίσωση την ονομάσαμε και την προηγούμενη φορά αίμα και θυσίες είχε έλεγχο της δόθηκε έχουμε να λύσουμε αυτή διαφορικη εξισωση δηλαδή την εξίσωση την κυματική εξίσωση που έχει τώρα άμεσα το υψίπεδο υπομένει κι εδώ πέρα δεν υπάρχει όντως χρονική παράγω υπάρχουν φωτό κ τετράγωνο το οποίο κάθε τετράγωνο εξορισμού επειδή αυτό έχει πολλή κίνηση 100 τετραγωνικά δίεση Δραγώνα πως κάνοντας πράξεις ξέρουμε ότι το κ φλαβονοειδή ω τετράγωνο ίαση και τώρα έχουν αποτελέσει μια διαφορικη εξισωση με χορό πηγής νορβηγία πριν από το περιεχόμενο ποστάρισμα διαφορικη εξισωση έχουμε πει ότι γενική μεθοδολογία είναι μεθοδολογία με τις συναντήσεις στην οπότε θα κάνουμε μεθοδολογίας συναντήσεων έχει που σημαίνει ότι όρος πηγής όταν κάνουμε θα διέθετε την τρίτη σήμερα δηλαδή αλλάζει ως πηγή στήνεται ρε παιδιά έτσι οπότε εμείς ουσιαστικά έχουμε άλλες λέξεις διαφορικη εξισωση ζει παρακαλούμε τον κ για να μην πούμε ότι κάθε διαφορετικό κατά περίσταση να συγκρίνεις π.χ. μαχητών τση κ τετράγωνο δύο 1000 αφισών μείον τέσσερις ποιοι επί ΝΔ π.χ. μείωση των οπότε εμείς έχουμε να λύσουμε μια τέτοια διαφορικη εξισωση για να υπολογίσουμε την ασύγκριτη όλες οι υγιείς και δεν θα συναντηθεί που ζούμε γιατί εγώ στη θέση του ή κάποια πηγή εντάξει που προκαλεί τη διαταραχή που περιγράφεται αυτή κυματική εξίσωση τώρα στη συνέχεια γενικά διευθυντής δεν έχουμε πει ότι το τρόπος που κάνουμε είναι με διαφορά και εξίσωση και εφαρμόζουμε συνεχίζεται κάθε φορά και ενισχυμένη και είχε συνάψει Green για το πρόβλημα που έχουμε να συνεχίσετε και οπότε εμείς θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο μπορώ να κάνω είναι να καθορίσουμε τις συνοριακές ειδική οπότε εμείς θα δυσκολευτείς να συγκληθεί για να τις δικαστικές που είμαστε σε όλο το χώρο χωρίς να υπάρχει κάποια κάποιος περιορισμός συζητάμε λοιπόν για να ζεσταθεί οι δύο υπουργοί θα βρούμε τη στάση τηρεί για σημαίνει να βρούμε αυτή τώρα πηγές π.χ. μείωση 12 στον ελεύθερο χώρο αν δεν υπάρχει κανένας περιορισμός είναι χώρος όπου γεννήθηκε ο τρόπος τότε περιμένουμε η σύνταξη έχει τση κ ισχύει ακόμα χιτώνες εξαρτάται έναν πόντο σημειώνει ή και μάλιστα 1000 600000 ή να ανεξαρτητοποιηθούν πάντως μας έτσι κ βάρδιας της δηλαδή ορισμένοι ξανά διαγωνισμός όχι μείωση ή να σύλλογο της συμμετρίας υπάρχει πρόβλημα αν είμαστε στον ελεύθερο χώρο χωρίς κανένα καμία στήριξη χωρίς κάποια επιφανειακή οτιδήποτε μας περί το πρόβλημα όχι μόνο από το viva gr αλλά ιδανική τελική συμμετρία δηλαδή εξαρτάται μόνο από το μετρό του το οποίο εντάξει μπορούμε ξέρεις μου να το πούμε έτσι οπότε περιμένουμε στην αρχή μέχρι να είναι για συντάξεις 300 μόνο από το από το απ το μέτρο δηλαδή αυτού του νομίσματος είναι το μέτρο νομίσματος Σαρκοζύ τη σχετική το τηγάνισμα μεταξύ που μετά τις και η σχετική θέση του ποιος ή ποιοι μαρίκα αυτοτέλεια κόβονται Σ'αυτή την περίπτωση στον ελεύθερο χώρο βλέπουμε ότι στην ασύγκριτη πρέπει να εξετάζεται μόνο απλά όποτε θέλουμε να δείξουμε αυτή εδώ την εξίσωση θα πρέπει να πάμε σε τελικές ενταγμένες και να εκμεταλλευθούμε το γεγονός της σχετικές συμμετρίας οπότε λόγος περί και συμμετρίας διαφορική αξίες που καταλήγουν τα πέρασα με τη μορφή ένα βία κεφάλαιο όπου τα κεφάλαια με το μέτρο του σχετικού μηνύματος δεύτερη παραγωγός του κεφάλαιο επειδή βγήκα από βέβαια τετράγωνο έχει παγώσει ξένοι συν κ τετράγωνο RPG κ άδεια εισόδου μείον τέσσερις Π Δ γέμισμα τόσα έτσι λοιπόν οι ίδιες αυτές διαφορικές εξισώσεις έγινε δύσκολη γενικά αυτή διαφορικη εξισωση αποστείλουμε μόνο για όταν αρνείσαι 00 εμφανίζεται αυτό το δώρο δεν οπότε ουσιαστικά έχουμε να ζήσουμε την εποχή οξείας μορφής δεύτερη παραγωγός πόσα κεφάλαιο του TPG κ σειρά φωτό θα πάει από εκεί και τετράγωνο παιδί ζει κ ίσο με το 0 που για όλες για όλα τα άλλα θα πάρουν το 0 όποτε αυτοί οι διαβουλεύσεις που θα αναλύσουμε δικαιώματα εκτός απάντησαν δομείται είναι σε ευθεία προκηρύξεως φοιτητές των θετικά ειδησεογραφία προκήρυξη ψυχή είναι εν τη δίκαιη ρ εισόδου είναι ε Σημίτη ι κ έτσι όπου κ είναι αυτός εδώ αυτό το κύματα αριθμός που ουσιαστικά το μέγα βίασε της χαβάης το μεγαλείο σε έτσι έχουμε υποδύονται του κ είναι θέση αρχής ότι δηλαδή η πιο υγιή μορφή μπορεί να είχε άφησε να πέσει κύριε είναι μπορούμε όμως να το ξαναχτίσουμε ετσι θα είναι α Π.Ε. φιλώτα καθαρά ψ Β επι ε δημιουργιών τα καμπάνια έτσι για αυτήν τη ίδια γενική μορφή δουλεύανε δραστικό συνδυασμό λύσεων εκθετικό στην Ι.Κ.Α. και με κριτικό σημείο Ι.Κ. έναρξη λοιπόν υπάρχει κανείς χορεύουν ποιοι κι αν υπάρχει κάποιο παιδί ενώ για τα Α και Β οι δύο τελευταίες οι σύντροφοι της δήθεν συνεργατικών βιασμός Ε Ι κ Ε επιστήμη για τα κ υπάρχει κάποιος περιορισμός για τα αυτοκίνητα και πού θα βρούμε αυτά τι δεν έχουμε ως τώρα λάβει υπόψη συνήθως αυτά τα α και β όταν έχουμε διαφορικές εξισώσεις με συναρπάσει δ από που υπολογίζονται πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις συντάξεις δ πολύ σημαντική συνάντηση δεν στο Art τείνει στο μηδέν μοδάτο party στο μηδέν είναι σημαντική η συνάρτηση δεν όταν το άρδην στο μηδέν όμως λοιπόν συνέλθετε σημαντική όταν το βάρος τείνει στο μηδέν όταν του Άδωνη στο ΚΥΒΕ πρακτικά τον κ πια είναι πολύ μικρότερο της μονάδας είναι πάρα πολύ μικρό οπότε εδώ πέρα ουσιαστικά έχουμε κ τετράγωνα πιάτα φαγητό τα παιδιά αυτός όρος είναι πάρα πολύ μικρός οπότε στην περίπτωση που το μαρτίνι στο μηδέν αυτό του brand value 0 και βέβαια το να μη θέλουμε να νικήσουμε διαφορικη εξισωση παιδί δεν ήταν μέσα γιατί όταν το άρα τείνει στο 0 οι δ είπαν είναι σημαντική πλευρά αναγνωρίσω όποτε φοράει ισοβαθμεί διαφορικη εξισωση η δεύτερη παραγωγή του άρα ζει κ ισονομία τέσσερις δ αλλά και διάφοροι αστοί αυτή την αφήγηση μπορεί να λύσει σχέδιο πρόληψης αυτή ήχους που δεν μπορούσε καν να έκρυβε ένα εδώ μέσα κοχύλια Βλάσση γη του τζιπ της μείον τέσσερις Π Δ π.χ. μείωση των εντάξει αυτό είναι κρυμμένο εδώ πέρα που αυτή την εργασία ανοίγει δέρμα προσφέρει ξέρουμε ότι αυτή η μέρα η ανάπλαση ένη είναι ουσιαστικά το το πρόβλημα του συνεχώς φορτία στη θέση σχεδόν τη σχέση αυτή δεν έχει λύση της μορφής έργα για οπότε η νίκη του κ άρα λοιπόν από αυτή την παρατήρηση τη φυσική παρατήρηση ότι εγώ καταλήγω να σπουδάσω για σημεία Κωφών ποιές θέσεις κοιτώντας στα μάτια ένα από αυτές το ξέρω ότι ζει κ του Art όταν τώρα τείνει στο μηδέν ξέρω ότι είναι διά έναρξη γιατί τότε γίνεται το πρόβλημα το δεύτερο θετικό αυτό ή το στατικό πρόβλημα αλλά ξέρω ότι αυτό πηγαίνει στο ενέργεια Παγωτό πέρα θα γράψω τζι κ Κουβαρά είναι ουσιαστικά α επι ε στην Γιώτα κα παρά CD β Π.Ε. στην ι κ διά γιατί τώρα αυτό το πικρό αυτό της κ ξέρω όμως ότι όταν το χαρτί βγαίνει στο μηδέν αυτό βγαίνει σε άδεια όταν το χαρτί βγαίνει στο μηδέν εκθετικά και επιστήμονα αλλά και θα έχω άρα λοιπόν για σιγά στήνονται στο μηδέν θα έχω α και β διά ίσον ενάντια και στο τελευταίο αυτό το πρόβλημα δεν έχει θετικό άρα λοιπόν το περιορισμός που έχω είναι ότι γενική μορφή της δύσης για την κ είναι αυτή εδώ πέρα με περιορισμό α κλέβει τα κλείσαμε τη μονάδα δεν μπορεί να είναι τυχαία Α και Β μεταξύ α και β θα πρέπει να είναι το FIFA 12 μονάδες και αυτό το καταλαβαίνουμε από τελευταίο θετικό πρόβλημα που φαίνεται ότι ανάγεται αυτή η μεθοδολογία που κάνανε αφίξεις ποσό ένα απολογισμός θα συγκριθεί αν αναλυθούν θεσμικό πρόβλημα οπότε θα γίνει η ευρώ το μέρισμα θα αρχίσει να συγκριθεί για αυτή τη διαφορική εξίσωση μια θυελλώδη διαφορικη εξισωση γράψουμε είτε αυτοί που βρήκαν το καταλάβαμε είναι γιατί το Star πήγε στο μηδέν τόσο ως ασήμαντος έχουμε το τετράγωνο απλώς εδώ εμφανίζεται να κ αιτία και αυτό το άρθρο το ίδιο πολύ μικρό οπότε σε σχέση μ'αυτό που παράγω κι αυτό βγαίνει στο μηδέν αλλά παραγωγός επηρεάζεται πάρα ταύτα δεν το υιοθετεί ο ένοχος να σου και τι θα κερδίσουμε αυτό θέμα μαθηματικά σύντομα πέθανε ενώ θέλει να καλύψει κι αν το κάνουν αυτό θα κερδίσουμε τίποτα το άρα λοιπόν το πρώτο που λέμε φυσικά επιχειρήματα ότι αυτό θα το δείτε οπότε την εξίσωση έχουμε αφιερώσει και καταλαβαίνουμε τη μορφή της δύσης για τη βενετία και αυτό μας βοηθά να καταλάβουμε τα αυτοκίνητα γιατί είχε εισόδημα να εντάξει οπότε τελικά κατά τη γνώμη σε αυτή την μορφή γιατί εξίσωση εγκρίνει ναι εδώ πέραν των ΠΑΣΚΕ να πιστοποιήσει το εδώ εδώ ως προς τις εδώ δεν είναι σωστά γραμμένη αυτή εδώ αυτή είναι συνάρτηση αυτό είναι λάθος συνταγή οι τέσσερις νεκροί ήταν άδεια εντάξει οπότε και εδώ στην πραγματικότητα θα πρέπει να έχω διάρκεια θα είναι αυστηρά κ πια όχι από τετράγωνο επειδή αν θα έχω οπότε άρα λοιπόν πριν χρησιμοποιήστε επιχειρηματικά τατιάνα πολύ μικρό τον διώχνεις και μετά κυρίως αυτό το πριν θα υπήρχε πάροχο όπως λες αλλά το τέλειο ζευγάρι το σωστό είναι πολλές αυτό παρατηρήσεις αυτή η συνεργασία ν άμα κάνεις σε τελικές ελεγμένες τότε απλά δεν θέλει και ενάντια εντάξει οπότε αυτή η φράση ανήκει σ' αυτή τη μορφή από τα πρώτα δύο αυτό τον όρο με επιχειρήματα το αρνί πολύ μικρό όπως το θέρετρο εντάξει δεν μπορούμε να τον διώξει από το Art η αρετή κάτι που είναι πατριώτες ξέρω πόσο κάνει και τι δεν θα ευθύνεται άπειρο οπότε εκεί το κρατάω αλλά και μετά το δίωρο οπότε έτσι βγάλαμε ότι η ζιλί κ του έχει αυτή τη μορφή έτσι και αυτή είναι συνάρτηση Γρύλλη του αλλά εμείς αυτή συνάντηση δίνει έτσι την κάναμε πρακτικά εδώ είναι συνάρτηση Γρύλλη γιατί με ωμέγα ένα δηλαδή αυτό εδώ πέρα κίνηση να συγκρίνει άρα κόμμα ω αν εγώ θέλω να βρω τη συνάντηση κύριοι που έχει το χρόνο μέσα πρέπει τι να κάνω να πάω στην εξίσωση που βγάζει από την ουσιαστικά αυτή μόνο που με την επερχόμενη αυτής αρχίζει εντάξει αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί με το φάρμακο που γράψει παλιότερα αυτό το GT που έχω βγάλει πέρα κύριε υπουργέ σας έχω περιγράψει είναι για την εξίσωση είχε μόλις αλλά στη πραγματικότητα ένα βανάκι βρισκόμενοι εντάξει δεν ξέρω αυτό που θέλω από αυτό εδώ πέρα είναι βρισκόμενοι τι είναι για να τη λύσει την εξίσωση και εγώ μένει με το καταμεσής εντάξει ανεχόταν να γράψετε να συγκρίνει που να είναι της μορφής του κ δημάρχου να εξωθήσει κόμμα ή κόμματα εντάξει τότε αν γράψω αυτή τινάζει κύριοι αυτή θα προέλθει από το ένα δύο 2π θα πέρναγαν από τον θαυμασμό του και αυτό δεν έχει συνταγή θα είναι ένα 2π απομειώνει την έως σήμερα πληρο την ευάλωτη θέση και πες το μαϊντανού Φιδετζή να βάλουμε την α επι ε στην ι κ συν β Π.Ε. τίμιο ι κ διάρκεια θα λέω Π.Ε. στην μειώνει γιοτ ω τι αυτοτελές λέγει επίκειται με τοπίο αυτό θα σπάσει σε δύο ολοκληρωμένα τα θα είναι α P1 ένα 2π ο αθήνα βίωσε την αφήνω Ε Π Π Ι κ Α την ε στον ίδιο τομέα είτε διά C β έναν ένα ΟΦΗ ολοκληρωμένα ε δημιουργιών τα επίγευση νόστιμη ι ω τι βία και αυτό εδώ βλέπετε κάνει και ποιοι ντέι ω έρθει και ωμέγα έξι επέρχονται με εντάξει λοιπόν εδώ για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τώρα αυτό το ολοκληρωμένο το κ βιντεο ω δίας έχει οπότε να πάρουμε αυτά τα επιδόματα να κάνουμε κι πράξεις έχουμε λοιπόν ολοκληρωθεί μορφής ένα ένα 2π ολόκληρα από 1.2 συν άπειρο ε ι στη θέση κ λέω κίκα παρτίδες του κατεβάζετε εισόδου το μεγαλείο σε και θα έχει ρόλο ω έπιανε διασύρει παρακαλείται να παράγονται λοιπόν μείον έχουμε και Ευθυμίου τ βία επίκεινται ω υποστεί κανείς βλέπει πόσο κάνει αυτό το κέρμα αυτό το ε θ ν ι ι μεγάλη πίεση μειώνει τα επειδή ω αυτό το έχουμε ξαναζήσει πολλές φορές μένει δ συναρτήσεις ένα διαρκώς διατάξεις δεν υπάρχει δυνατότητα της ενάντια στο μέγα ολοκληρώνουμε μεταξύ αυτό έχω κάνει μαζί με τον οποίοι οι δ συνάντηση του άρη βιάσει μειώνει τα διά μας κι αυτό γιατί γιατί υπάρχει τύπος που λέει ένα διατροφή Ε Π Ι ω τ για παράδειγμα επειδή δεν μετράνε αυτό θέλοντας να πείσει ότι πέταξε θυμόμαστε και και να το θυμόμαστε αυτό από πως γι' αυτό πέρα 29 έτη ένα δύο 2π ένα ΤΕ και επιθετικότητα ω μας ανεβαίνοντας να θυμάται κάποιος το έχουμε κάνει μια πάμε όταν λοιπόν αυτή είναι η λήψη π.χ. ομάδες και αυτήν λήψη περιεχομένου να εξυπηρετούμε πώς ορίζεται αναβαθμίζει πρίσμα αυτό το πείραμα το μπαλέτο μέσα βλέπετε τη θέση του υπέρ των hedge funds θα έχε υπόψη και αποδεχόμαστε αν κάνει προσεχτικά πράξεις θα βρείτε την εκφράζει κάθε δυνατής έτσι έχει βγει εκτός έδρας ματς λοιπόν από τους μετασεισμούς για χρησιμοποιώντας αυτές συνδιάσκεψη οπότε το πρώτο κομμάτι είναι μια τέτοια δ συναντηθεί και το δεύτερο κομμάτι είναι μια τάση να θέσει αντί για μείωση θα έχει συντα οπότε η γεύση θα είναι α επιβαίνοντα άδειες φ μείον τα αυτή και τα έξι οπότε βλέπουμε λοιπόν ότι συνάδει συγκρίνουν είναι ένα γραμμικός σχεδιασμός αποτέλεσε ένα καθεστώς το οποίο και δεν θα συναντήσει αυτής της μορφής αυτό το άρα ξεφεύγουμε ώστε το χουμε γράψει είναι αυθαίρετο γίνε το μέτρο αυτής εδώ της είναι της ποσότητας τώρα αυτό το event η συνάντηση αυτή βέβαια να παίζει ουσιαστικά τι μας λέει για ποιος μπορεί να πει κάποιος στη σημασία εδώ έχουμε άρα άσε που το αρνείται όχι μ.μ. κοιτώντας μείον τα έδωσε η αυτοί οι δύο όροι τη φυσική σημασία ποιος μπορεί να μου πει λίγο τη σημασία των όρων κου εδώ δεν είναι αυτόπτη έχει είναι μια συναυλία που λέει έχει τιμή σχεδόν μηδενική μόνο τότε όταν το RTS στη μειονότητα αυτή είναι ίσο με το 0 δηλαδή έχουμε μέσα στο το 1000 μειώνει ή βιάσει μείον ταυτοποίησαν το μηδέν χθες και οι 1000 μείον χιτώνας έκλεισαν σε για κάθε τι είναι αυτό μας λέει αυτό ουσιαστικά περιγραφικά διατέθηκε για δράση που έγινε την χρονική στιγμή τ με το 0 πέταξε στη θέση 1000 τον μέσο πράξη έχει σημασία και εμφανίζεται σε μια καινούργια θέση 1000 εντάξει ποτέ επειδή είναι ένα σχέδιο με τεχνητά σε με την έκφραση γνώμης των τ σε έπειτα πως έχει προχωρήσει αυτή διαταραχή εντάξει οπότε σου δίνει διαταγή που ξεκινάει την λογική μην τ0 από θέση ή και πάει προς τα έξω ενώ άλλος όρος οδηγεί διαταραχή που έρχεται με αντίθετη κατεύθυνση θα πείτε πώς μπορεί να γίνει αυτό μπορεί να γίνει με κάποιο ιστορικό κύμα και το βρασμένο διά ποτέ Λαμίας τρεις κύματα καταλαβαίνετε για τι μιλάμε σχετικές μάσκες τρεις γεύματα ένα σφαιρικό κάτοπτρο έχουν χτυπήσει κάποιο κοινό που έχει ξεκινήσει από κάπου και μετά αφού χτυπήσεις υποκατώτατο άρχισε να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ οπότε ουσιαστικά είναι όλους λοιπόν που έχουμε διαλέξει κύματος περίπου κύματος από τις διαταραχές που έχει έρθει για τα πίσω από το μηδέν από κάποιο σημείο από κάποια πηγή σημεία της θέσης ή και να πηγαίνει προς τα έξω αυτός όρος είναι προς τα έξω αυτός όρος είναι να υπάρχουν οικήματα που γυρίζουν προς τα μέσα τώρα ηθική βάση των Α και Β είναι από τις γυναίκες φίλες αλλά αφού και οι συνεργάτες της πέρα στο χρόνο είναι ουσιαστικά βάζει συνεργάστηκε χρονικές κάτι σαν αρχικές συνθήκες δηλαδή πότε έγινε συγκεκριμένη διαταραχή ποια χρονική στιγμή έγινε εντάξει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες παίρνει το χρόνο μπορούμε εμείς να βρούμε και να βρούμε ακριβώς πόσο είναι το α και πόσο είναι το β ένταξη και την έχουμε εκθέσει graffiti καταλάβαμε άρα λοιπόν χρησιμοποιώντας μεθοδολογία δηλαδή χρησιμοποιήσουμε τη συνάρτηση ποιμαντική του χέλμουτ και μεταλλάσσοντας τη μεθοδολογία της να συγκρίνει βρίσκουμε τελικά ότι συντάκτη όχι κόμμα ή κόμματα έχει μια τέτοια μορφή εντάξει υπάρχει και το θέμα λοιπόν στην πραγματικότητα εάν θέλουμε να είμαστε πιο αυστηροί η συνάντηση κύριοι πρέπει να υπολογιστεί για τα κύματα από την αρχική μορφή αυτή εδώ δηλαδή όχι από τη Γερμανία αλλά από μια τέτοια εξίσωση και να βάλουμε τη δεύτερη παραγωγή προσπαθώ να βγάλω το κάθε και άμεσα να έχουμε όπως έχουμε χιτώνες έχουμε και τ κόμματα αυτός οπότε για να γεμίσω τον πίνακα ένα δίνεται από τον πίνακα όπως σας γράψαμε εδώ παράξενη μόνο που θα έχουμε το εξής θα είναι μείον ένα διασύρεται αγωγό επί δύο διευθυντές τραγουδώ και ρ αυτά μέσα και τον χρόνο που θα είναι μείον ταυτότητας έξι οπότε εδώ πλέον θα έχουμε τα αυτόματα αυτών και συντάσσει κύριοι δε θα είναι Rolls φυσικό μακεδόνας θα είναι χέρι κόμματα και κόμμα σχεδόν ένα , αυτών πέταξε οπότε θα έχουμε ένα τέτοια συνάντηση κρίνει εάν έχουμε μια τέτοια στην ασύγκριτη βλέπουμε ότι αυτό ουσιαστικά διαφοροποιείται την ασύγκριτη περίπου προσπαθούμε να φτιάξουμε κατευθείαν για τον όρο πηγής που έχει μέσα και έχει δύο χιτώνες αλλά και δ.τ. ταυτότητος δεν είπαμε από την αρχή και κυματική εξίσωση και όχι πχ Γερμανία εντάξει και μιλάμε τώρα ότι οι διαταραχές εκείνα αυτό τρόπο στη θέση αυτών στο μεταξύ έχει θέσει κάποιον τομέα πολιτική την προηγούμενη φορά εάν πάμε όμως σε μια τέτοια διαφορικη εξισωση αυτό που διαφοροποιείται οργάνωσε η ίδια μεθοδολογία αλλά αυτό που διαφοροποιείται είναι ότι εδώ πέρα είναι διαφορετικός όρος πηγής εβδομάδα αυτός εδώ πρόσφυγες είναι διαφορετικός δεν είναι μια απλή συνάντηση Δ π.χ. μιας γείτονας αλλά είναι δεν το επιθυμεί ή επί Δ τ μ αυτόν οπότε πρέπει να δούμε εμείς ποιος είναι ο καινούργιος φόρος πηγής για να κάνει τη διαφορά με πριν λάβει μπορούμε πάντα να πάμε σε αυτή τη πόλη εξίσωση και να κάνουμε Σελίμος μετά σχηματίζοντας δεν βάλουμε τις περασμένες από πάνω οπότε αν κάνουν όμως αυτή αυτή την αλλαγή προστατεύεται πουλούσαν ι σύνταξη και να την κάνουμε έχει γιατί κάνουμε λοιπόν θέλουμε πρέπει να μετασχηματίσουμε αυτή την εποχή της όπως κάναμε εδώ πέρα Νεώριο πηγής όμως εκτός από το Δ.Χ. χιτώνες και δ.τ. ταυτότητας τη συνταγή θα βάλουμε εδώ πέρα που κάνουμε τους μετασχηματισμούς μας όταν κάνουμε μας δεσμεύουν το κάνουν γιατί ζει αλλά κάνουμε και για την οπότε εμείς εδώ μπορεί να βάλουμε μια τάξη να βάλουμε τα τέρατα είναι και συγκεκριμένη εφέ νομίζω πέρα είναι αυτή εδώ όρος πηγής καθώς πέρα οπότε εδώ θα εμφανιστεί μέσα η 10η συνεχή τόνωση του δ τ ν ταυτότητα άρα πάμε να κάνουμε αυτό το πλήρωμα για το σκάνδαλο για να καταλάβουμε τι ώρα επιπλέον θα βγει αν κάνουμε αυτό εμείς το ολοκληρωμένο εάν κάνουμε αυτό τον καιρό θα έχουμε ολοκληρωμένο παίκτες είναι που θέλουν τ.μ. μεταδίδοντας σύνταξη μέχρι και το δ όχι μια ζητώντας αυτή επι ε στην Γιώτα Ω Θεέ έτι δε και από μείον άπειρον έως ένα . αυτή 12 βέβαια επιμένει πως είναι δ γείτονας και εδώ έχουμε Δ συνάντηση επί αυτό το θετικό ότι θα γίνει αυτό το φυτικό είδος προσπαθεί συγνώμη προς τ ναι άρα λοιπόν το να πάρουμε την τιμή που έχει για τα αφήσαμε τα αυτών που θα περ ε π ι ω καθιστώντας οπότε βλέπουμε ότι όρος πηγής για την μετασχηματισμοί μένει γιατί εδώ πέρα που είναι γεμάτη απλώς σε σχέση με την προηγούμενη περίπτωση που είχαμε τότε τα παιχνίδια το ζεστό μπάνιο ένα Ε Φ Ι ω παί το λέγαμε το γράφαμε εντάξει οπότε αυτό μου λέει εδώ πού θα πας να κάνεις μετά τις πράξεις βίας ο τ ακόμα καύσωνες δε θα έχεις πρόσθετο ε δημιουργεί ω ΤΕΕ που είναι από το μετάξι έτοιμο αλλά θα έχεις και να ε π στην έχουμε βρει σε σε σιτίζονται ω κάθοδος και 24 Ε Π Ε Ι ω η είσοδος εντάξει όποτε εμφανίζονται αυτοί οι δύο χώροι ε και άμεσοι και έμμεσοι και η μόνη διαφορά που είναι στο τέλος είναι αντί να έχω προταθεί θα έχω τ.μ. ταυτότητας το βλέπει αυτό προκαλεί την παραγωγή εκθετών μέσα μειώθηκε το μέγα τὸν ἑαυτό μας οπότε εδώ θα είναι τ εντάξει και θα είναι πλην αυτών μεταξύ με αυτή τη ρητορική καταλάβαμε ότι τάξη η μόνη διαφορά η πλήρης δηλαδή συνάντηση γκρι που να είναι μέσα στην ψυχή των και ταύτα αυτό όμως σημαίνει ότι βάζει μέσα και τη δυνατότητα η πηγή σου όχι μόνο ήρθε σχεδόν αλλά και να ξεκινά ενεργοποιείται οποιαδήποτε χρονική στιγμή ταυτότητας την ταυτότητα έκανε αυτός όρος μιλάει κύματα σφαιρικά ξεκινά από κάποιο σημείο στη θέση ή τη χρονική στιγμή ταυτο και μια προς τα έξω ενώ τα άλλα δύο κύματα που έρχονται όπως γ Βρούτση κάποιος υπό κατώτερο και γυρίζουν προς τα μέσα που βγαίνει προς τα έξω που γυρίζει προς τα μέσα νεανικός συνδυασμός τέτοιων βημάτων είναι οποιαδήποτε κυμάτων μορφή πιο είναι το α και το β ιστορικές εμπειρίες χρόνο πώς ξεκίνησε από πού ξεκίνησε από πού είναι λυπάμαι αλλά και πώς ξεκίνησε χρονικά το κύμα και μετά ποια θα είναι η μορφή της δύσης η μορφή της θυμίζει το έχουμε πει ποιοι φοβάται θα είναι ολόκληρο με εμείς θα έχουμε τώρα αντί να έχουμε την δ συνάρτηση μεταξύ ουσιαστικά εδώ πέρα θα έχουμε δηλαδή χώρας πηγής το ΑΕΠ είχε κόμματα συγνώμη χιτώνες ταυτότητας μαζί τους η εποχή των επτά κόμματα αυτό κοντεύει τον μετά αυτόν ίσως με κάποιες συντελεστή αυτό μας κάνει η σύμβαση συνάπτεται με όπου μπορούμε και εμείς να γράψουμε τη λύση αν ξερουμε τι βρήκαμε κίνηση σημειακή πηγή αυτό πέρα έτσι είναι και μετά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε άλλο όρο πηγές ένα εφόδιο τίποτε τυχαίο κανένα τέτοιο ολόκληρο γι αυτό έχει αξία αυτή φορολογία γιατί μια φορά κανείς διαφωνεί εξίσωση και βρεθείς να συγκρίνει οι οποίοι μέσω της ναζί δίνει στον δεύτερο χώρο όταν εμείς δεν έχουμε Κάνε κάποια επιφάνεια κάποιος άλλος περιορισμός που μας διαφοροποιούν στη συνέχεια στήθηκε και στην αδυναμία τόσο απλή δηλαδή δ στραβές καταλάβαμε έχουμε κάποια πορεία εντάξει κουβέντα αλλά και πάρα πολύ καλά και στο σημείο αυτό θα καταγραφόταν μάλλον νομίζω τώρα με τις διευθύνσεις έδωσαν πιστεύω ότι πρέπει να κάθομαι Τοπικά επτά με είναι ναι προφανώς όταν γνωμοδοτεί αυτό κάνουμε έτσι είναι σαν να ξεκινάει διαταραχή ότι τα ψέματα με τα δεν υπάρχει άλλος χρόνος εμείς μαθαίνουμε να περιγράψουμε γενικά κυματική εξίσωση που να έχει μέσα και οποιαδήποτε χρονική στιγμή και τότε το γράψω στα ετόνισε ότι γράφει η Jeep θα έχω θα είναι όχι κόμματα π.χ. το κόμμα ταυτότητας τότε πρέπει να βάλω μέσα και το δ τ ν ταυτότητα στην αρχή κυματική εξίσωση κάναμε είναι ακριβώς γίνεσαι πιο ανέκδοτα αυτό το Δευτέρα τότε τα όχι των και είναι λογιστών που ξεκινάει κάποια διαταραχή και η θέση του διευθυντή γράφει για κατέχει και σου δίνει τη λύση σε οποιαδήποτε μετά θέση έχει και λίγο μετά μεταξύ περνάμε οπότε αυτή τη μεθοδολογία και αυτή είναι σχετικά απλή για την περίπτωση που έχουμε στον ελεύθερο χρόνο τότε το πρόβλημα είναι ότι οι διάφοροι κιτς εμφανίσεις σας στην πόλη και πολύπλοκη γιατί πρέπει να βάλω μέσα σε ειδικές θήκες και αποδεχόμαστε ιονέσκο Διαβάστε τη συνέχεια οπότε εκεί πέρα ξαναλέμε φαντασία που έχει καθένας άλλων δυνατοτήτων που έχει όχι βέβαια αυτό αυτό πολλές εταιρείες ελλάδας λάρι διαφορικη εξισωση μένει ίδια συναντήθηκε αυτό που άλλαζε συνέχεια συνέχισε πότε αλλάζει η γεύση για προκηρύξεις για προσλήψεις 1002 αυτό παραμένει πάντα ένα ένα επενδύσεις όρους πηγής Δ συνάντηση αυτό δεν αλλάζει πάντα βέβαια με αυτό παλιά συνεργάζεται και είναι ότι όπως είπε τις διαδοχικές αυξήσεις εντάξει και έχουμε κάνει πολλά παραδείγματα στη στατική εδώ τώρα στη δυναμική δεν είναι εύκολα κανένα παράδειγμα κοντά στο δικό σας υπάρχουν και αυτό κάναμε και δύο περίπτωση και αυτή την περίπτωση τελικά πόσο χρόνο μεταξύ ναι ναι δεν σημειακή πηγή αλλά αυτό δεν είναι θέμα έτσι της να της κλείσει ένα Κύπελλο μετά ότι πήγαινε από αυτήν ένα σημειακή αφού άνοιξε λόγω πολύπλοκη θα βρεις μετά τη βοήθεια αυτή δεν έχει λάβει αυτό καλείται να εξοφλεί το πιο απλό πράγμα μπορεί να φανταστεί στο κάθε φυσικό πρόβλημα και σήματα ότι πρέπει για να σπάσει το άπλωσε σήματα μέσα τι εκφράζει και την πηγή της έβγαζε αποτέλεσμα εντάξει αυτό βέβαια τα πράγματα είναι ακόμα πιο πολύπλοκο είναι η λύση της ομογενούς επιτρέπει κανονικά μέσα παρασκευής ομογενούς που δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να έχεις μέσα σωστά τις καιρικές συνθήκες άλλη φορά των πραγμάτων ακόμα και πιο πολύπλοκο αλλά φιλοσοφία αυτή εγώ θα βοηθούσε αν είχαμε καταλάβει είτε δεν κάνουν η κάνουν συγκεκριμένο παράδειγμα ανήρτησε άλλη πορεία οπότε θα κάνουμε άλλο ένα πράγμα μετάλλων στο τέλος του λοιπόν συμμετείχαν πορεία τώρα πάμε να δούμε αυτό που λέγεται θεώρημα πολίτη η θερμά για τις ενέργειές της σχετικά πώς προκύπτει το θέμα πολύ και τι ακριβώς είναι οι φυσικοί τους βάσει λοιπόν έχουμε έτσι εμείς έστω ότι έχουμε στο χώρο φορτία και νερό και τσάι και ρεύματα εντάξει οπότε αυτά δημιουργούν ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία και θέλουμε να δούμε τώρα θέλετε βοήθεια παιδιά σ'αυτά τα φορτία και σ'αυτά τα ρεύματα που προκαλούν τι αποτέλεσμα έχουν τι έργο παράγουν αυτά τα φορτία στο αυτά τα παιδιά που δημιουργούν αυτά τα ρεμάλια και αυτά φορτία δηλαδή αυτά τα προτάγματα τζέι τα παιδιά που δημιουργούνται τι αποτέλεσμα έχουν επάνω σε σταυρωτά στα τζέι και από άποψη αποτελεσμάτων λάδι τι έργο κάνουμε οπότε ας μου πει αν έχω εγώ να φορτίο του ιού που το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα πεδίο ε τι έργο γίνεται πάνω σε αυτό το πεδίο και πώς έτερου γερμανού αριθμός μάλλον μεταβολής του έρχονταν σπίτι μικρότερου πώς θα είναι κατευθείαν το ρυθμό πρέπει να σας πω και με ένα πρόγραμμα φωτεινό you το οποίο έφυγε και με ταχύτητα δεν πόσο θα είναι το ρυθμός μεταβολής την το έργο γιατί αυτό το φορτίο γιατί θα γίνει κάποια αν υπάρχει κάποιος σοφός δύο αυτός με ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία υπάρχει επειδή είναι ποια δύναμη αυτή έγινε μήλον της είναι και ούτε επι ε πειρία που έχει σχέση με το ηλεκτρικό πεδίο σε πιο ρε συ τώρα που είμαστε στο σύστημα CDS επί θύμα είναι και υπαγωγή αφού αυτή η δύναμη που ασκείται πάνω στους ξένα φορτισμένων σωματιδίων εντάξει εδώ απ'αυτή τη δύναμη τη μαγνητική υπάρχει καθόλου έργο που γίνεται πάνω στο σωματείο αυτή την κάθετη σε αυτό το PC το επέτεινε βε επί Β εντάξει αφού δεκάδες 1000 ρώσοι ενώ αποδίδει γίνεται όλο το έργο που είναι να γίνει θα γίνει καθώς τόσο αποτέλεσμα μεταβολή θα είναι τέτοιου επιβαίνει επι ε κανένα τραγούδι έχουμε κατανομή φορτίου κατανομή ρεύματος στα λιπαρά αντί για την οποία δεν θα έχουμε τότε οπότε αν δίνεται κάποιο έργο πάντως στα φορτία και στα ρεύματα που υπάρχουν μέσα σε ένα λεύκωμα η το πεδίο στο οποίο συγκρούονται υπολογισμό σε ποιο ματς θα γίνει κάποια έργα αυτό θα είναι βαθύς Π.Ε. επίκεινται έτσι εντάξει σε ένα λοιπόν αν περιοριστεί λόγω 1ου κόβεται από το άπειρο σύμπαν που έχω τέλος να δούμε μέσα στο οποίο λοιπόν υπάρχουν ρεύματα τζέι κεφ και φωτιά ρ το έργο θα γίνεται άμεσα θα τα κινούμενα φορτία αυτό δεν γιατί μόνο αυτός όρος εδώ παράγει έργο ωδείου πεῖ κανείς άραγε όπου θα είναι αιτίες αλλά αριθμός 50 στρώνεται χάνει ταχύτητα και εγώ θέλω να δώσω μια περιοχή οπότε το τόκιο επιβαίνει θέτονται εντάξει οπότε τελικά χώρος που μας οδηγεί μα το έργο που γίνεται πάνω στα φορτία είναι αυτό εδώ το καταλάβαμε και δεν υπάρχει άλλος όρος γιατί μάλλον έχει ήδη κάνει ένα δεν είναι τίποτα οπότε μέσα στην εν λόγω λοιπόν δεν έχουμε τόσο θυμό παραγωγές έργου και εμείς θέλουμε να δούμε αν μπορούμε αυτή την έκθεση δεν προχωρήσουμε και να βγάλουμε κάποια άλλη πιο φιλική η κάποια εξαίρεση να βρυχάται φυσική σημασία για να προχωρήσουμε προφανώς τι θα κάνουμε θα χρησιμοποιήσουμε έξω μας γιατί έχουμε πει ότι αυτό το ε είναι απαιτεί το πεδίο που έχει δημιουργηθεί από τα η έτσι που έχω στο σύστημα οπότε ισχύει έξι συμβάσεων από το ε σε σχέση με φέτος και οπότε εμείς εδώ προσπαθείς να χρησιμοποιήσουμε τις εξής Maxwell και έτσι μας ότι είναι προφανές πως εδώ αυτοί που βάζει μέσα του τζέι οπότε και Match λάβετε εμπιστεύονται ξένες θέλω του ήταν και ίσο με τέσσερις Π βίασαν επί τζέι C ελλαδα διεθνή εφημερίδα Today μπροστά οπότε θα δυσμάς προς τζέι τζέι είναι να είμαστε προσεκτικοί εσύ για 4T Ηπειρώτη του η δε γυνή αυτό το πήγα στο γκρατς εδώ μιλίων νομίζω ένα 4T επί μερικοί ότι ως προς τα σωστό δεν είναι γιατί πολλαπλασιάζουμε 104 για το θέμα αυτό από τη οπότε αυτό λέει όποτε θες τζέι αποδείξεις C-Max έλαβε μπορώ να γράψω αυτό το κοινό πάντως αυτή τη διεύθυνση τον ΑΦΜ θα τόση 4th β επιτρέψτε μου να μην έχει δύο εδώ θέλουμε ενώ 4θυρη ολοκληρωμένα του ε κρύβεται εκεί που δίνει ως προς τα επειδή δεν έχει ούτε τότε ούτε έτσι τώρα για να προχωρήσουμε θα χρειαστούμε ένα μαθηματική ταυτότητα η ταυτότητα που θέλουμε είναι οι εξής ότι αντί του ε εξωτερικό η είναι επί τα χείρω ε ν ε πυροδοτεί και οπότε με άλλα λόγια υπάρχει ταυτότητα βουλευτές των δύο ένα έρωτα ένα εκ των δύο θυμάτων τελικά γράφεται αυτό το τον τρόπο που μπορεί να κάνει πράξη δεν επαλήθευσε αποτιμηθεί αυτή ταυτότητα εδώ βλέπουμε ότι στη θέση του ε πληρότητα το διαγράψουμε από τα άλλα δύο μεγέθη για το θέμα αυτό από εκεί και θα έχω ε έχει ήταν εισόδου θα είναι η έχει πρώτα ε μείον μείον το ε οι οποίοι οπότε στη θέση αυτού εδώ γράφω αυτά τα δυο διόλου οπότε το πάμε δίπλα ήσουν ο πρώτος όρος είναι τα λοιπόν ο πρώτος όρος ας γράψουν το δεύτερο πρώτα μυρίων C R4 πηγή πρέπει 31 ναι η όχι ναι έχει θόρυβο ε τι ήταν έτσι όχι βλέπετε ένα θεσμό λάθος νομίζω θα είναι ε τι ήταν πάλι αυτό αναθεωρείται ποτό ίνες με και αυτό θα έχει μειωθεί σε εντάξει οπότε αυτή το γεγονός έχει έναν όρο που είναι πρώτο γράφω αυτό μεταγραφή αυτό εδώ πέρα στην η επειδή ε επειδή δεν έχει έως 4T στην την the Daily Greek Film Center έχει λοιπόν αυτό εδώ έχουμε φτάσει είναι ένα ναι έχοντας αφήσει πετώντας στόχο εξαφάνιση ΕΔΟΕ ναι πολλά λοιπόν υπάρχει κάποιος θα μου πει τώρα πώς προχωράμε ποια ποιον άλλο όρο τώρα μπορούμε να δούμε ένα κάμερα Ναυπλίου και φορτηγά και άνοιξης συμπονά τους νομίζουμε εξίσωση είμαστε εδώ βλέπετε την έφοδο πρώτευσε τώρα δεν ξέρω από που θα το πάρω τον νόμο φαντάροι δεν έχουμε ρόδου ε την αδειάσει μερικοί του β προσπαθήσαμε το μέγεθος από πέντε οπότε το ρόδο ε είναι ήσαν παρότι ξέρω ότι θα με μια ένατη θέση μερικοί του Β μπροστά οπότε το κάθε ευθύνη των εδώ την Εγνατίας έχει μείον και μερικοί με τόση προσπάθεια αντί γι' αυτό εδώ θεσμοθετεί αυτές τι σχέση έχουμε μερικοί του Β στα Εγνατία see πτώση φεύγει λοιπόν ένα δοκιμίων γιατί και εδώ δεν υπάρχει καμία εντάξει οπότε ουσιαστικά αντιγράφω από κάτω είναι μιὰ δύο αυτές τις ποσότητες της φέτος σε 4th ε έπειτα εντείνονται ισχύουν κιβώτιο έχουμε δύο αντιπάλου μέσα σε παρένθεση τώρα ένα ολόκληρο να έχουν ρόλο και θα έχουμε μέσα σε παρένθεση το τέσσερις ποιοι η τιμητική του Β έτσι ε επιμηκύνουν τη σπουδές στα κλείνει όχι μικρότερο κατέληξαν ότι μπορούμε εμείς να γράψουμε το ντουέτο το έργο που γίνεται πάνω στα φορτία του συστήματος που θα τα φορτία ήταν μέρα προκαλούν ε και είδαμε ότι μπορεί να έχει αυτό το αθώο τρόπο νάνσυ εγώ τώρα θα επικεντρωθούμε κυρίως αυτό το κόμμα έτσι για να δούμε λίγο τη και αίσθηση αυτό το κόμμα ώρα αιχμής κάποιες έρευνες στατικό πεδίο η ενέργεια γίου ένα σήμερα που που έχω οπουδήποτε στο χώρο λόγω της παραίτηση της ότι δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο πεδίο ε πώς είναι αυτή ενέργεια γι μικρομηκάδες θυμόμαστε είχαμε ήταν στο στο δεύτερο βαθμό τόσο μεγάλη ότι το γίου ήταν ένα V8 όποιοι ε τετράγωνο φέρτε κι αυτό ήταν εντάξει εγώ είμαι το Μετρό πόλεων μέσα υπάρχουν όρια αυτό ενέργειες και για αυτό τα δίνει θετική κλπ έτσι αν πάμε εμείς τώρα και δεν δουλέψουμε στο σύστημα σε δεν έχουμε σύστημα στο οποίο υπάρχει μόνο ε τότε είναι σημάδεψαν βέβαια δεν υπάρχουν μέσα από όλους συνυπάρχουν διαλεκτικά αυτός σωστός τύπος για ενέργεια αν όμως έχουμε τυλίχθηκαν ποσοστό υποδιευθύντρια διαφοροποιείται είναι σαφής να 8 Ποιοι ε επί πέντε εβδομάδες όχι άρα ανοίγουμε αυτιά στο Αίγιο βουλευτική σύνταξη οτιδήποτε γιατί γιοκ ηλεκτρική για τη λευτεριά στην περίπτωση που έχουμε δει λεκτικά οπότε για να φτιάξω το σύστημα μου άγνωστο πόσα μέτρια στην ενέργεια καθώς και από το σύστημα θεωρώντας ότι τα φορτία αυτά που θέλω από το άπειρο παραγωγή να φτιάξει το σύστημα μου εκτός από τον θεό τα φορτία τα πλήθη που που φαίνονται αφενός πρέπει να δημιουργήσετε κατάσταση πωλούσε ζήτημα και για να δημιουργήσουν κατάσταση πόλωσης στο σύστημα εντάξει χρειάζεται είναι διαφορετικό το έργο πρέπει να κάνω και αποδεικνύεται το έχουμε κάνει απόδειξη άγνωστο μιας στενά διότι αποδεικνύεται τελικά μένει εκτός απλή απορία γιατί η ενέργεια που έχω του ηλεκτρικού πεδίου όταν δίνω μέσα σε περιβάλλον που είναι ηλεκτρικό εντάξει και μας στο κέντρο είναι ε ζητείται αντί για να είναι Ε.Π.Ε. μεταξύ με ανάλογα επιχειρήματα και χτυπάει μέσα δήλωσε ότι δεν έχουμε κάνει βρίσκω μια μαγνητική ενέργεια που εξαρχής ένα V8 όποιοι αν είχαμε μόνο μαγνητική επαγωγή θα κατέβει τετράγωνο όμως όταν είμαι μέσα σε αρνητικά χαρακτηριστικά είναι δύο η σχετικά επί πέντε επειδή έχει εντάξει οπότε λέγοντας αυτά τα δύο πράγματα ότι εκφράζει την ενέργεια λόγω του εθνικού πεδίου και διάλογο του μαγνητικού πεδίου είναι αυτή μήπως κάποιες αναγνωρίζει εδώ πέρα αυτός όρος είναι είναι αυτός εδώ εδώ αν υπογράψω μερικοί ως προς τα ένα πράγματος που στο βάλτο μέσα εδώ ολόκληρο ένα V8 όποιοι η επειδή τα σ ε έπινε ευθύνονται ποιοι αυτό εργαστήριο παραγωγής η είδηση αυτό το πέρα ποσά από ενώ εγώ έχω πάει στο ένα τέταρτο γενικά μακρόθεν παρακολουθεί διαφοράς φεύγει μερικοί του η μπροστά στην εφημερίδα των δικαστών στα για να μπορώ να πάω από το ευρώ επιπλέον αποδείξεις ότι μιλάνε γι αυτό ποιοι είναι γραμμικά δηλαδή μεταξύ του ντε και του ε υπάρχει διαφυγή είχες μια λευκή θα θεραπεύσει μεταξύ του β και η υπάρχει αυτή η γραμμική σχέση δομή έπειτα εντάξει οπότε αν μιλάω λοιπόν για υλικά τα οποία δεν είναι συνδρομητικά δεν είναι υλικά που έχουνε μόνιμα δίπολα κλπ και ισχύουν αυτές οι απλές γραμμικές σχέσεις γιατί βρέθηκε μετατοπίστηκε για τιμόνι και υποβοήθησης για το μαγνητικό πεδίο τότε είναι γραμμικές διάθεση σχέσεις αυτή εδώ η παραγωγή έχει κάνει αυτό τότε εντάξει γιατί κατά κάποιο τρόπο σαν τετράγωνο πέρα δηλαδή εδώ γενιά φρίκη οπότε τελικά ο όρος αυτός που έχουμε εκεί δεν είναι παρά ένα διόλου η μεταβολή της ενέργειας της σουηδικής εταιρείας που έχετε ζήσει ανάμεσα στο 12 οπότε το καταλάβαμε σίγουρα άρα λοιπόν εμείς εδώ παίρνοντας ρίσκα αυτά όλα αυτά τα επιχειρήματα και να πούμε ότι εδώ θα υπογράψετε μερικοί υπουργείου ως προς τα επειδή δεν ισχύει οπότε τώρα αυτό είναι η πυκνότητα ενέργειας αυτό Ἁγίου τοῦ είναι η ενέργεια να πάω εντάξει δεσμός μεταβολής εταιρίες ανάλογου μέσα σε συγκεκριμένο και τη βγάλαμε τελικά ότι χωρισμός το έργο που γίνεται αποτελεί θέμα ειδικό πεδίο που παρόλο που λέγεται το πολιτικό σύστημα μοτέλ εθνικό είναι έτσι το έργο που γίνεται το τελευταίο ειδικό βραβείο είναι ίσα με μείον αυτό εδώ πέρα αυτή την ποσότητα μειώνουν τη μεταβολή της εσωτερικής ενέργειας λοιπόν αυτή την ποσότητα αυτό εδώ γνωρίζουμε πως εσύ αυτή είναι το διαγώνισμα πολίτη αν λοιπόν το καινούργιο μέγεθος στοές που ήδη C ένα τέσσερις Π Ε η εντάξει οι διαστάσεις του παναμά το χάνουμε στα CDS προσεχτικά είναι ενέργεια μονάδες εμφάνισαν μονάδα χρόνιο αίτημα δείχνει θετικά όση ενέργεια περνάει από μια επιφάνεια ο ρυθμός μεταβολής ενέργειες οι ενέργειες περνά από μια επιφάνεια ανά μονάδα χρόνου έτσι λέγεται διαγώνισμα Withings και έτσι έχουμε βρει εδώ ουσιαστικά είναι ενιαίο γι επειδή δεν έχει και έτσι είχαν πάμε εμείς τώρα καταγράψουμε να παραθέσει πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτό το ρόδι την κυριακή γιατί έχουμε μάθει μπορούμε Κονταξής εδώ έχω μυών και παρέχω μείον το θέμα απότομη και γράφει τα εξής μερικοί του ίδιου ως προς τα όπου τώρα απαντώνται Vega Vega αποτελεί ότι είναι μέσα στο με την ομάδα τι είναι διάτρηση για οποιοδήποτε λόγο να διαλέξω ωστόσο η είναι μέρη του ίδιου συνόλου δύο εσύ Έντι πτώση του ες ίσον μνημείων χρέη επίγευση να ένα ανάγνωση αυτό της εδώ τις εξίσωσης λέγεται θα απόλυτη ποιος μπορεί να μου πει τι κάθε κάποια φυσική σημασία κάποια έτσι περιγραφή της λογικής καταλαβαίνει αυτά που είχαμε όσο αυτό μας θυμίζει και σε συνέχεια αυτό σας θυμίζει εδώ πως έξι συνεχίζει με τον όρο την πυκνότητα μέσα στο είχαμε αντί για το έστω τζέι ένταση της άμα αναγνωρι άρματα ανάγνωσμα αυτός αξίζει συνέχεια τι μας λέει λοιπόν αυτό είναι μια εξήγηση έχει εξίσωση συνέχεια συνέπεια φυσική τροφή για παιδιά βασικά δυτικής ανά μέσα σε οποιοδήποτε λόγο έχω ρυθμό μεταβολής της ανεργίας αλλά και επιπλέον αρμοδιότητες μαζί ενέργεια μουσική υπάρχει κάποια ερώτηση έννοιες γιατί αυτό τον δει έχουμε επιδοτείται DJ μαζική ροή και μια ροή ενέργειας φεύγει κάποιο τρόπο αυτή ενέργεια από το σύστημα γιατί κινούνται τα φορτία τίποτε γιατί αυτό είναι ίσο με το μισό του έργου που γίνεται από τα παιδιά για τίμιο γιατί ενέργεια με τη με το Meizu είναι είναι οι δύο βαθμοί για να ισορροπήσει το πεδίο ακριβώς άστε όταν λέγαμε πως είναι να συνεργαστεί μαζί του να φτιάξω ένα φορτίο λέγαμε περνά το φορτίο του βάζω ακριβώς αντίθετη δύναμη το θερμά σταθερή ταχύτητα το άπειρο να δημιουργήσω γι αυτό και πολύ σωστά έχει βγει πέρα των μυών εντάξει οπότε αυτό ακριβώς είναι έξι συνέχειες που ουσιαστικά είναι και έτσι διατήρησε Βέροιας ότι από τους οποιοδήποτε λόγο και να πάρω εγώ εκεί πέρα θα μπορεί να μεταβάλει την ίδια δυνατή ενέργεια που έχει το θεματικό πεδίο γιατί κι αυτό επειδή η ενέργεια συνεχίζει να υπάρχει κάποια ερώτηση ενες ενέργειες γιατί αυτό το εστιατόριο έχει απόλυτη περιγραφή ροή ενέργειας αυτή η αλλαγή στην ενέργεια είτε λόγω κρίσης είτε λόγω ότι αλλάζουν τα έψηνε και β έχουν εξαρτώμενα υπάρχει μεταβολή της ανεργίας μεταφράζεται που οφείλεται στο έργο που κάνουμε εμείς ειδικά για το λόγο που κάνουν αυτά τα παιδιά δάση που είναι μείον δεν επι ε οπότε δείχνει ότι έχει πολύ ωραία και σωστή φυσική σημασία αυτό ταιριάζει απόλυτα έξι υπάρχει και άλλο ένα που μπορεί να κάνει δουλειά και με ένα διαφορετικό τρόπο μπορούμε εμείς να πούμε ότι αυτό το τερατώδες ΔΕΗ επί πέντε ετία ε είναι ουσιαστικά με τη χωρίσουμε μεταγωγής τάκης ενέργεια γιατί γιατί τα παιδιά αυτά τα ε ιδανική πειράζουν τα φορτηγά επειδή είναι τα ρέματα έγινε φωτιά υπάρχουν ακόμη κάποια φορτία πάνε και τα πειράγματα τα ε η β και τους ανταλλάσσουν μεταξύ τους προκαλούν κάποιο έργο αλλά λοιπόν μπορούμε να διαβάσουμε και κυρίως να πάμε στα V6 και να χουμε ορίζω εγώ το πλήρωμα τζέι Π.Ε. επί μπεν χίλι λύσεων με την ενέργεια τη μηχανική εντάξει οπότε σίγουρα θα είναι εκεί με το ρυθμό μεταβολής της ανεργίας γιατί γιατί εδώ πέρα έχουμε ρυθμό τι έχει μέσα το ρυθμό οπότε η αναγνώστρια καινούργια που έχουν λήξει έχουμε ρυθμό της μηχανικής ενέργειας μεταβολή εντάξει φέρνει τώρα το δώρο από το ανθρώπινο από αυτό είναι για να παίξει παραγωγός είναι παραγωγής θερμικής ενέργειας γιατί το ίδιο επιβεβαιώνει τον άκη δεν City χωρισμός μεταβολής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας προστατεύουμε τη ϕήμη λεφτά με ευγένεια η μη είναι ευκαιρία εισόδου με την γη τώρα θα μείνει από αυτό το μείον αυτό εδώ ίσως λοιπόν είναι μείον νέες επίκεινται κι τώρα τα πιο θερμά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προωθούνται μεταφέρουμε τις αποκλίσεις πότε θα γραφτεί μιλίων ας επιφάνεια έπλεε επιτέθηκαν και σου λέει έτσι ότι αυτό θα δουλέψουμε και σαν εδώ εντάξει γράφει αρχίσατε να ασχολείστε ε είχαν ήδη σύναψαν ηλεκτρομαγνητική οπότε η χρονική μεταβολή της συνολικής ενέργειας που υπάρχει μέσα στην οπότε είναι ίσο με τη μέρα μειώνουν το ρυθμό που χάνετε ενέργεια γιατί γιατί αν βγαίνει προς τα έξω ενέργεια μειώνεται οπότε με το εντάξει ποτέ για αυτό μέχρι το 2007 προς οπότε και εδώ βλέπουμε σχέδια της ενέργειας ότι γίνεται το τηγάνισμα εσάς περιγραφή ροή ενέργειας μετά από ένα συγκεκριμένο όγκο οπότε από επιφάνειες που φεύγει αυτή ενέργεια και μας λένε και μεταγωγή της αιολικής ενέργειας και της μηχανικής και θερμαντική θα είναι ίση με τη ροή που υπάρχει είναι μια από ένα οποιοδήποτε πτυχίο εμείς διαλέγουμε το πόδι της χήνας φροντίζει το σπορ είναι πρακτικά ροή ενέργειας ανά μονάδα επιφάνειας ανά μονάδα χρόνου αυτό το θελω πολυ λίγο προτού δούμε αυτούς δύο διαφορετικός τρόπος έχουμε πορεία είναι πολύ σημαντικό το διατροφολόγιό θα τα ξαναβρούν επόμενο μας