9. Σχεδίαση ναυπηγικών γραμμών / Διάλεξη 9 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών.: Βεβαίως ομιλεί όντως μπορούμε δύο 4000 ας μας πούνε αν λοιπόν δεν είχε ως τώρα μου είπαν γι το ρόλο του γραμματέα τρεις όψεις κύλησαν οι οριζόντιες δομές να είναι μόνιμες δομές σκάω δύο τι μπορούν να βρουν στα βουνά το ν και είπα να σας κι ενώ δούλευε του 1009 κα Neelie Kroes Nina κ Ηλίας οφειλής εγώ ένα κιλού το και βεβαίως να είναι έξω είναι η δουλειά μας μπίρα λφα ένα 40 νέοι τομείς α λα γκρίζο όλα λες over είναι για να σώσουμε τις τιμές των ποιοι μιλάνε σαν να είναι δικά σας όλος ο κόσμος έργα λέει λέει εγώ έχω μείνει μόνο στο λαό κανένα έλεγχο μπορούμε να Νιούελς κύριε όσο και έτσι δεν λάβαμε κανένα πλάνο λονδίνου μισή μπάρα ίσως να πείσεις για νόμιμη έτσι αυτά τονίζουν λέει σε λήψη αλλά σιγά τώρα μίλα σιγά σιγά μέσα μου παρά λληλα νούμερα μείον τώρα αλλά δεν είναι ώρα ούτε λινέλαιο που δεν έχει κρύψει ελληνικός και δημόσια να χάνουμε και να σου λέει μίλησαν σε 90 άδηλο λονδίνο έκανε τρεις του ν 2009 προ μηνών τώρα θέλει να ζει στο μίσησαν world μουσικά νούμερα το σχετικά μέσα δίχως βέβαια κάποιοι άλλοι οι μύες και έτσι όχι δεν είναι του ν Ζήγρα ύλης τα νεύρα σου να σε δω κι άρα δεν μπορώ να διαβάσω είναι εσύ είσαι νούμερο ένα αβέβαιο μέλλον τώρα να πνιγούμε λένε το εξής λέσχη ποιοι ελβετικός γυρίζουν σιγά σιγά σιγά σιγά ένιωσα περίεργα νέα σύμβουλος σύζυγο δεν είναι έτσι όλα τίποτα δεν είναι παρόλο που η δουλειά ξύλα να γνωρίζω μια άλλους να δηλαδή η λύσσα είναι μια έννοια εμείς ως όμιλος ή μια νέα δουλειά και εσύ που εγώ νόμιμα στο βέβαια εγώ σας έχει ένα κουμπαρά άμεση για ένα να περιμένουν να διαβάσω όλο το νησί η οποία είναι βέβαιο δεν είναι λάθος να ακούω γύρω σάσο γνώμης 01 10 εδώ παρά λύση συζητάνε σου είναι πληρωμής τρεις έτσι οι υ ίσα ίσα σε ευρώ ο νους μου λέει σαν να έχουν λιώσει έτσι είχε ουσία νομίζω πως έχω γνώμη βέβαια ανάμεσα στο ναι και το όσα μας για να τους στείλουν να δηλώνεις αρνούμενος την ίδια δεν πήγα να τους το μουσείο στα ξύλινα μοντέρνους την κοινή γνώμη και τους τα μέλη ζητούσα εγώ εσείς εγώ σας συνιστώ τρεις εμμονή να δείχνουν για να μπορούν να μισθώσουν τα μερικά δηλώνει 100 προς υγες γρά την έλεγα όμιλοι οδού ξύλινα τους τον δίνουμε ποσά για άσχημη γειτόνισσά της έννοιας του VR VR είναι εδώ κοντά μου βεβαίως η μόνη υγιής τρεις αγωγούς πάω κατά κύριο λόγο νέοι Ιρανούς φίλους εγώ και 300 δηνάρια άρα χωρίς προβλήματα υγιεινής ποιοι είναι και τι άλλο μπορεί διά του ηλία ήλιου μοιάζει χαμένο καιρό έχεις Ti είναι ψιλά γράμματα δεν τα δίνουν παραδείγματος αν Ηλία 1900 όλα στον αέρα μένουν για λίγο βέβαια κι μπορούν να γίνονται γιώργος τώρα συχνά βούλησή τους με δύο τον βασιλιά τους βήμα ένα μετέφερε στον έβδομο ουρανό όσο η εσείς υγεία ζούμε για να δούμε τους πιο γύρω τους για λύση ενώ εγώ μίλησα στους τρεις μήνες για να δούμε ότι έφυγα εγώ ειδικά όταν δεν για χρήμα με όρους ελλήνων είχε δημοσιεύσει ένα κριτήριο της τηρήσεως των αγορών την προβολή του με λόγο ήχο τώρα χρήση της ΝΔ να ζητά λύσεις δήλωσε ενώ η Ε.Ε. Ασίας δύο ίδια ας δούμε ένα άρθρο Home γιορτών London 1000 1.2000 ζει χώρια που πέστε μους τους We Do local News ο ρόλος σας είναι για σας για νέοι η μια πάνω παρά λληλα συντα σημαίνει το Ελίζα είναι τομείς να τους ετσι είναι λοιπόν ώρα να δουν οι ιερείς έως τρεις μέρας μιας μέρας άρα χαμηλή ύλη άρα ναι εγώ είμαι δήλωνε στους 1008 Sulehria brothers τρεις 9 βιβλία βιώνουμε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις το έλεγα 2.3 Αριστοτελείου ο Ρόμνει είχε κερδίσει λίγος πιέσεις ω ψυχή η μου δουλειά ένα πρώτο βήμα νόμοι που ορίζουν κυρίως άρα είναι τρελοί δεν μιλάω τώρα Γι' αυτό οι ίδιοι σειρά νησιών έτσι μπορούμε σου εννοώ αυτός ο τομέας είναι ίσως είναι έλα εδώ και πες μου τι να σου λεγα εγώ να βγει σιγά που θα κάτσει η μπίλια άλλος οι δύο βέβαια έτσι να δώσει σε όλους δύο δισ ευρώ το μήνα για τους τρεις και έτσι γνωρίζουν ολόπλευρα το 1000 ποιοι ενώ για το 2002 το πρωί ο του ρήγα δεν θέλω να είμαι εγώ είναι η ελληνίδα τους συντηρούμε εμείς σησάμι Έβρου τρεις να επομένως πήρε τους ζουν έτσι ώστε το μήνυμα προς τον γιο μου που κινούνταν στο ρεύμα προς δεν μπορώ να πω κάτι για να μύθοι για το πώς νέα ή μια νέα έως 40 Λώλης έχει χωρών είναι σύζυγος έγινε τρεις έτσι διαγραμμένους βιβλία και μοίρασε 1.2 τρεις τέσσερις δεν πάω να απόδοση είναι δύο έως τρεις ευρώ βίαιη over βελτιώνουν τρεις νωρίς για να διοργανω Βασίλη ζει όμως αναφέρω δεν θέλουμε ένα νέο μέλος για άρα εγώ σας αν είστε κοντά μου κι όμως είναι οι ίδιοι βιώνουν την τώρα εσύ μέσα σου j Γυρίζουμε παντού σχεδίαση των ούτε είχα μια ελιά λέει από μυστήρια ναι μεν ισχύει σε άρθρο γνώμης και φιλίας μέσω έντονων μπορούμε εσύ αυτούς Rover αυτό συνέβη βέβαια ακόμη σαν έτυχε ο γενικευμένος άρα τσάι απλά θεατής και εξηγεί γιατί η σάλτσα ψητού Αιμιλιανός και ερευνάται επίσης μια βοήθεια ακόμα και ως σημείο τομής δρομέα στις μέρες μας ζερβό 50 Δημοκρατίας γι αυτό και θα έχει ρόλο δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις δουλειές αντιλαμβάνεστε μιλάω εγώ και για να μπω στο μονάκριβο θα περάσει καπηλεία ευρώ ενώ είναι ένα εκ των έξι βεβαίωση δύο ευρώ και εδώ η χώρα μας μπροστά μας διότι δεν έχεις άλλο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μέχρι για να μπορούν να κάνουν στο χέρι μοιάζει το ύψος για το για το παραπέρα το χρειάζεσαι εκεί τελειώνουν στο χωράφι του ένα το ύψος σου μιλούν και σου λένε να πας λοιπόν στον τομέα το ύψος πως και αυτοί να γίνονται δικοί μου παγωτό με τέτοιο λαό έτσι τη θέση της ΔEH ασυλία του δρομέα επίσης άλγος δαγκάνες του είναι μια σαύρα κυβερνητικά δύο λύση Κυριάκος έχουν τους δύο τομείς ξέρω εφόσον βέβαια περί κρατικής της β κόσμος τους με τίτλο μια δεκαετία το 1900 λέει στους πέντε είναι εδώ ναι είναι γνώρισμα των πέτρινους λαό του Δήμου Λέσβου 575 ξεπουλιέται η γη γυρίζει διώρυγα τονίζει τους ώμους σας ίσως γιατί ο τομέας του σχεδιαστή είναι να βελτιώσει το διόδια όχι μόνο είναι σωστή τρεις έχει είναι ηθικό Δευτέρα επτά ν τους το το λέει 9 38 πλοία τους εδώ μπορείς να βοηθήσεις την ουραγό της χιλής βιώνουμε ας θα είχε βέβαια δεν είναι μόνο ότι ένα πολιτικός της εγώ εγώ λέει ο απόλυτο 99 ευρώ θα το ύψος δύο τόμοι μια ρέπλικα παίζει ενεργό ρόλο και να γενιά βέβαια μου κυρία ποιος είπε ότι το δύο διαρκώς δέχτηκαν μπορεί βέβαια όσα δεν είναι έβγαινε αξίζει επιβράβευση κανένα ούτε ευρώ εδώ και τώρα ήσαν νέων κατ' ουσίαν περνά τη δύναμη με αυτούς βέβαια αν δεν κάνετε ντους η γιορτή θα γίνει μου θα έχουν οι διαγωνισμοί παρόλα αυτά εμείς προσβάλλουμε βεβαίως βλήμα απευθύνει ένα αυτά τονίζει γεύση βιβλίων μια αφοσίωση δύο είναι πιο γενναίο πιο δύο χρόνια να μην μείνει ο κύριος ερευνητής όμως στο χρυσό σε το μετράω περνά μέσα από το βαγόνι της έχει την σε επόμενο και δυσκολευόταν να συντηρεί την δουλειά μου οικογένεια έχει H media Markt έδωσε εντολή στους δήμους το mode E46 άβολο οσμή μπορεί όμως μόνο που έχουν να κάνουν παπά χάνουν πλέον την έννοια της στρατηγικής μας σαφές επανέλαβε AutoCAD ρίγανη η ρίγανη με προσοχή στη αφού τώρα ε της Moody S πώς θα πληρωθούν ενώ χριστέ μου είναι και έχεις καμία αγωνία αυτό όντως δύο άνεργα παιδιά που ενώ έτος νίνο ζει στο βέβαια μου μου αξίζει να κάνουν οι γονείς είναι ασφαλώς ακόμα αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού έχω και εγώ μου μόλις βέβαια καλό βενετίας κοντά έτσι δεν μπορούνε να μας έχει κοινωνία στενάζει αν ένα γεγονός που γεννά ερωτηματικά με έργα των αγορών του κόσμου Blue χρώμα δώρο χριστουγέννων αρχίζει σιγά σιγά 1988 τώρα Αρκάντι συνέβαλε το ζευγάρι λιγάκι δεν πειράζει για πλήρη απασχόληση ήτοι θα μας το δείξει επιδιορθώθηκαν εάν έχουμε βγάλει όχι μόνο οι βάσεις για να γίνουμε μια κανονική δυτική και βόρεια κύριε όμως αναμένεται να γίνει κάποιο έργο που να χρειάζεται ριζική λεπτομέρειες το δώρο και αυτό το βάζουμε επάνω του ενώ τώρα είναι αγάπη αγωνία αυτό με λίγα λόγια αντί να καταρρίψει όλους τους κατοίκους που βιώνει λέγοντας αμέσως αρχίζουν τα νεκρούς υπάρχουν σωστές απλώς έχουμε την αίσθηση ότι παραλίγο να μείνει εκτός των άλλων έχει τσακίσει πάνω στο απειλούμενο Παρ' ό τι μέσα έχουμε και ξέρουν κάποιοι ντύθηκαν το έχουνε κάνει λόγο όμως όχι για κάποιο λόγο δε γίνεται γιατί είναι στημένη καμπυλότητα αυτά είναι ασφαλώς μόνη περιπτώσεις για να πιάσουν διακρίνει μόνο με την υψηλή εποπτεία καθώς ακόμα και μέσα π.χ. πως κανένα μέτρο δεν είναι λίγα τα υλικά της γέμισης αγγουράκια έτσι κατηγορείται στο ΔΝΤ ελπίζει μόνο εκείνη εφηύρε ομόλογα μη μόνο εκεί για 500 ευρώ η λεία τους σε αυτό το φόντο έτσι δομημένο με αυτά στις τέσσερις βούλγαροι Nissan δύο στη δεύτερη με 6002 συνήθως ποιος είναι λοιπόν φανερό είναι λοιπόν εννοείται δεν ρυθμίζεται μόνο ένα βιομήχανος λόγω 1000 κάνουν ναι στο ΝΟΜΕ ενώ τα 3100 τώρα αφού είχε όντως λίγα b για να Δείτε αλλά και από τις εφημερίες ενώ πολυβολεία γνώμες σε δεν ταυτίζονται Έλληνα DJ S 1900 ν δομημένων δύο θέλουμε να ν τρεις τέσσερις ξένοι γουστάρω χημείο που ψήνουν καφέ έως δύο ίσα δύο 14 ευρώ παρά τη συμβολή λένε ότι έχουν ενόσω ασυλία κοιτάξτε όμως τι να γράψεις έργα ελλήνων τάξης κανείς βέβαια αιωνόβια δάση ΕΔΕΣ εναντίον της αν π.χ. προ ολίγων ημερών ένα αγάπη για ένα δεν αντηλλάγησαν δύο προγράμματα ένα για και βλέπω το ζευγάρι στο ιράν να παίρνω τα πάνω μου και βλέπω σας μόνο με τρεις είναι σωστών αποτελεσμάτων άρα εγώ δεν βλέπω τον λόγο εξηγεί γιατί διακρίνω κανέναν έτσι χόρτα μπορεί εγώ να κυλούσαν νομής ήγειρε επιτυχώς κάπου στο διάβολο διαφοροποιεί μου βραχνάς μπορώ να τους γνωρίσω δεύτερο ότι εδώ εγώ ενώ είναι μια βίαιη εμπορική περίπου οι ίδιοι όταν τους ε λοιπόν το 1,1 ευρώ με νόμισμα ΙοΤ Αξίζει βάσει του κανονισμού έχω να έρθω εδώ 10 8 ο γιάννης περίοδος 1009 ένα κρόκο ένα σελίδα ένα από δύο with you must στάση και ενδιάμεσα να μπορέσουν να ακολουθήσουν για να μην πληρώσουν πλούσιοι 80.10 εκατ αντίθετα προέβλεψε από το 2006 λογικό βαθμό έχει βρει στούντιο δύο προϊόντα π.χ. ναι εγώ ηγούμαι Δείτε κρυμμένες στο Γ.Ν. το νέο χαμηλού από τον κακό υγεία 100 αφού δεν υπάρχει είναι βέβαια το υπουργείο εθνικής απαγόρευε στον μεταξύ γυρνάει αντίστοιχος όμως δε γνωρίζοντας σίγουρα ναι βεβαίως είναι ότι δεν έχουμε κάνει εμείς το αγόρι είναι όμως κανέναν ρόλο υπομένουμε επειδή θα είναι πολύ τυχερός ύστερα από δεξιά νομίζουν ιδεολογίας έτσι μεταξύ τιμές και διαυγές και όχι εγώ ο οποίος υπηρέτησε αυτό το προϊόν αυτό γιγαντιαίο αποδίδονται τραβάει πίσω παραμένουν των θεμελίων bio εδώ στο σημείο αυτό ανάμεσα στα δύο σπάει η κυρία είναι αυτή βγαίνω τρεις μικρά δώρα για να δηλώσεις τα εισιτήρια της κάθε χρόνο πριν κτίρια γνώμες κύριε πρόεδρε αλλά αν είναι νόμιμο δεν σας λέω ένα δύο τρεις ωρη λίγο πολλοί από τους επιβαίνοντες ενώ ΔΝΤ και να λυθεί το τότε αυτός είμαι αυτό μπορώ να γράψω 2004 δύο μηνιαία 25 πέντε εγώ δεν 625 είναι το και πιο μεγάλη εμπειρία τόσο yes Michelin διετές σχέδιο για 25 βουνό ως τους τρεις την αερόβια σε εστία είναι εκεί σωστά όλους τρεις έξι σημεία τους πάνω από 300 μέχρι 3.25 εγώ άρα μιλούμε τώρα δούμε ζώντες δήλωνε χτες μικροβίων σε 2002 κυρίως στις νήσους ρω στην ενιαία σκέψη δημιουργεί αίσθηση παρά μόνο έτσι και το απόγευμα άκουσα μαγευτεί όλοι έλεγαν μυρίζουν νίκησε έναν Έλληνα ενώ εξέδωσε το που εξηγεί την υπηρεσία Click εδώ τους μου σχεδόν μέλη υπηρεσία της την μας είναι ναι δεν αποκλείει και βέβαια αγωνίστηκε για την χθες έγινε δε τρεις μηνών μπορούν μια πλήρη κίνδυνο βέβαια μου είχε λείψει πάρα πολύ δουλειά και βέβαια σε κάθε στον ΚΘΒΕ μες τη βουλή και να παράγουν και να αναστολές φθάνοντας και προσφέρει καθαρό τον ίδιο δρόμο ξέρουμε λοιπόν τι πώς θα προχωρήσουμε όμως απαντήσεις γνωστή μου γιατί σε λίγο λίγο αυτή η υπάρχουν μπροστά μας θυμίζουμε έμεινε αυθεντία στα ιωάννινα και σας δίνει δύναμη ένα ξοδεύουμε γραμμές δες προσβεβλημένοι από το και νομίζω ότι κάπου μέσα από δω κι από έτσι πλέον τρεις στήλες των ελλήνων αλλά η υγιής γνώσεις μεταξύ άλλων και στους δύο μηχανικούς παραμείνουν πληρο ενώ και Windows αλλά και της υγείας του βρέφους Αντωνίου τρεις αυτή θέλουν έτσι νεύρα μια μαθητές από μακριά μια κουκούλα ανάγκη εισαγωγών κα καμαρώνουμε δυστυχώς για τις έχω είναι ομαλή καθώς έργο του αγωνίσματος καθόλου εξαιρουμένης σιγά σιγά όμως η προσοχή και μη τώρα εδώ έτσι έτσι και πρίσμα τι είναι αυτό News χώρες λίγο τώρα κάνουμε τους είναι οι εξής έβαλε γραβάτα ν το σας βλέπεις το ΦΑ κυρίες κι έτσι πως είναι ένατος τω ν λες κατσε ρε φίλε μου να σου δείξει έτσι μου εγώ δουλεύω σε ένα προς το συριζα οι Κινέζοι είχε δε θα πάρουμε τα χάνουμε όλα μας σε κεριών όμως στο θέμα των αδήλωτων έξι γράφει τρεις λίγα κρεμώδες ρουζ σου ένα εβδομάδα νέο αλλά για ποιά κατεύθυνση καλβίνο ετσι μου ας κάνουμε ένα βιβλίο και 1000 καθιστούν ξυλούρη ζημιάς ώστε και η ομαλή είναι λιγότερο βάρος πάνω στα κράτη χαβαλέ εσύ έτσι να ΜΜΕ συχνά γίναμε θέλουμε γιατί όντως και δάνεια μάλιστα έχει αρχίσει εδώ και μέρες να πει αγγίζει πήγε να της φέρει την υπογραφή του μοναδικού τρόπου τους know how κανένας κάνουμε βέβαια άρα θα έξι να πας πίσω στην Ευρώπη έγιναν με καθυβρίζουν ΑΠΕ παραπέμπει μπορεί κάποιοι πουλώντας του στο ματς δεν είχε από πού γνωρίζω ιδανική μπορούν χωρίς κανένα δρόμο καταφέρνουμε να τις ξεχάσεις διεξήχθη στα ύψη όμως έκανες πουλούσε στο χαλί πάνω αναφέρεται στη βόρεια εντάξει δυναμισμό υπάρχει φως στο δεσμεύει συνιστά ναι μου μπορούν όχι εντάξει είναι εγώ το ήρθε και λέει θα σηκωθώ γκρίζα εδώ από δειλία καυσίμων κατά 100 μονάδες κτίρια στην πλήρη τους βάλε δήλωσε στον ΣΚΑΙ τώρα είμαστε μια χαρά ωραίος λίγο 1000 τα ξένοι πριν κάτσει μπροστά που διέθετε έως τώρα μόνο μου της μάρτυρες κι εκεί πολεμούσαν με αυτού σκέλους λέγεται εδώ για να γίνουν μνημεία φόροι Κυρίες έξω αξίζει τώρα όμως φιλοφρόνηση κάποια λίγα από πολλούς και παραπέμπουν εδώ έργα σε ξένους δεν είναι πλέον απόψε στους έτσι κάθισε λίγο έξω τ ν όσο θέλεις ύψος και πλάτος της και να αράχνης γιώργο Παπαβασιλείου Γραβιάς ειδήσεων είναι απλά στόχος λοιπόν είναι κιβωτός 22 ένα της ναι ναι έτσι είναι ωμό ως τώρα στην πλώρη εμείς λέμε νόημα τις νέες νου θεωρούνται δωρεές νίκος ταγμένη αποκάλυψη πώς το κάνεις όμως να προβολή ξένες έναν χώρα ποια είναι η λύση για εσάς αξίζει τώρα και τα υπόλοιπα έτσι με αυτά και αυτά τα βρίσκεις ύψος να αρθεί η ασυλία του να μας πούνε όπως λένε οι υπεύθυνοι του brand να διακόψει έξι 2012 χρήση πόρων ύψους του φωτός το βρήκα αυτό το σωσίβιο που έχει ένα κράτος κάρτας 12 Χρήστος παρά μαζί τους για να χορογραφήσει 29 είναι προχωρημένους βορρά ειδήσεις θέλω λοιπόν να είναι βέβαιον πως βάζει το διεθνές κέντρο έναντι 2.4 τελικά ούτε αυτό έχει ως άμεσο ήρθαν τρεις έτσι ιδιαιτέρως περίεργα κ πήγε να αυτό υπονοεί ύψους ευρώ έχει γίνει λάθος πόσο ηχηρό ως πρόεδροι των δημαγωγών λειτουργώντας όχι το ίδιο γνώμες εκατομμύρια ψυχές στον οργανισμό WWF Greece πόσο κρατάει για δικούς βέβαια παρούσα όλη η το 1000 θέλω να ξεφύγω έτσι μίζα σου στους 12 πάστορα στον 9 9 ύψους 10 μου έδωσες κόσμος ως μια τραγωδία 403 ευρώ έχουν δουλέψει πολύ και γι αυτό κλιμακώνουν τους λέχθηκε ισχία Βασίλη με βάρος 1200 χωρίστηκε σε δύο δεδομένα στους πυρήνες δεν έτσι έχουμε κάνει λάθος βέβαια έχουν κάτι καλύτερο να παίξουν το κοντέρ και ενημέρωσης του κόσμου βέβαια 8 λέει πως τόσο η ίδια όσο και οι εργαζόμενοί της η ΔΕΗ προβαίνει το να θέλουν οι μητέρες και πλάτος τέσσερις διεξόδους δεν είναι μια επίσης διαθέτει δύο shower βέβαια δε θέλουν να τους πλησιάσεις αυτά γεγονός είναι όμως διότι βρέθηκαν έξι φαίνεται Expert Roger πληγεί κύριε σ'αυτόν τον τόπο θέλουνε μόνο γραπτός λόγος δημιουργία βενετία εδώ όμως εισήγηση ήταν παράπονα κρατώ έξι Γιάκος όλοι μας ο ΦΠΑ έξι η έκθεση 100 λίτρα το βλέποντας το ποσό εξουσίας της αξίζει να θεωρώ εγώ έτσι κι εσύ ξέρω και X2 πέντε είναι 200000 υλικά της Δωδώνης ύψους 600 εκ ευρώ και πλάτος τρεις τέσσερις έξι έξι Opel Opel γίνεται έγινε αυτός Γιάννινα έχει γίνει όδευση τρεις 16 τρελό από τη δουλειά του και να δει αυτό με το χίου τέσσερις γιατί αυτήν την ζωντανή περιττό ωραία ιστορία ελλήνων ανέργων δεν έχει Πολύδωρα έτσι συνεχίζουμε με όλα είδος δάκρυ κι έτσι δουλεύει έτσι θα έρθουν παρά πέτρο στην πλώρη και να παραδώσουν μόνο έτσι One ενώ γνωρίζει κι της δε η γι λέει μαζί over μου είχε και η clubs της μέχρι η έτσι όπως νομίζει ότι έτσι θα δούμε ένα άλλο πολύωρη έτσι η λάθος ποιο είναι έτσι τούβλο στο της τρεις στα δυστυχώς μου έτσι μπορεί να για εις τον νίκης 87 Δούλεψα 20 της μου έχει είχε μου έξι τώρα λοιπόν πάνω πασπαλίζουμε ιδέες ως εδώ τώρα έχεις εκπομπή οικονομία 10 δραστικά έχει φραγμούς μιας Σταματάκη κι βέβαια χρειάζεται και καπνός τσίκνα να μη θέλει να τους 10 ψή ισαν ωφελείται όσο είναι μέχρι εδώ με τα όσα στους χειρισμούς που και 10000 μ μέρες Moody's έτσι φοβούμενος κατερίνα μινιμαλιστική Μυτιλήνης βετεράνους ναύτες έντεχνο πως γραφειακούς μας της όχι όπως χάνει έντονες όμως αλλά 1000 τους τότε ένα κινούμενες ούτε τώρα ρόλο τους για να κάνουν όλους τους έλληνες και είναι ένα από τους 50 ποιο ήταν το λάθος διαβεβαιώνει με 30 ποιος είναι για ποιο πριν λίγα εν ω προσπαθήσει λόγω κατάσταση υγείας σας βέργα έτσι αλλαγή αντί να δούμε πως όλα όσα λέει για εργασία και δημιουργία βασίζεται είναι με τις υγιείς δυνάμεις θέλει να είναι έτσι περισσότερο στους για ένα έτος ενώ εάν συριζα έχω ερε είχε ζω θεωρώ όχι μόνο την νου μέσω μιας στο τέχνη ακόμα και βουλευτές Δείτε το πρώτο λένε αν η 672 στήλες του ποιος είναι Έλληνας της πήραν στα χέρια συγκεντρώνοντας τους ένα την ζωή μου και ας βοήθεια στο λιμάνι έκανε λόγο για μεγάλη βόμβα γρήγορα με κέλυφος Θωμόπουλου δουλεύει και εποχή ζούμε τα έξι λένε τώρα βέβαια δεν έχουν ψυχή κυρια ρ νουν προέτρεψε τους ένα ξεκάθαρη θέση μου χρησιμεύσει για να αποσπάσουν τα παίρνεις να κάνω ό τι του φυγαδεύει τους παραδίδουν στο κέντρο 9 δισ έπονται την προβολή μνημείων σημειώνω εδώ βεβαίως θέλουμε τώρα έλληνες μπορούν μ.μ. σημείο αυτά σας διαβεβαιώ θα πραγματο αυτό θα συμβεί γιατί η φύτρα τόσα 1000 1980 σταθεροποίησης γιάννης μνημόνια παιδική νομίμως ε το γεγονός δύο γενικά λίγα ακόμα χρόνια μεγάλους συναυλία μόνο vs απλά δεν θέλω να μπω που χαίρεται να τον λένε έτσι χώρες δεν υπάρχει αυτό το βουνό τότε ήρθε το κραχ του 1900 προσπαθεί ν' ανοίγει το χορό των γεύσεων και πόσο είναι για εσάς 51 έμεινε στο Weibo η υψηλή ασφαλισμένες του όγδοη δρα και ευλαβείς πλάτος 1950 όσο είναι ΝΔ και έτσι δουλεύει στο ν 3250 σύμβουλοι μουντό χρώμα και το μέγεθος του βίντεο είναι αλίμονο στους νέους εθελοντές ημερολόγιο 10 για μια νέα φυσιογνωμία βραβευμένους ΠΑΘΕ αθηνών 9 δε θίγει τρίτους ενώ τρεις νεαροί ιδιαίτερα είναι το πιο ακούσματα από τους κερδισμένους της πήρε βραβείο ιδέες βέβαια λόγω 2000,298 Ροζέ color βέβαια λίγα πλην στους εργάτες και είχε το πρωί κ μέτρα αστυνόμο παράλληλα άρα είχε συγκροτηθεί από τον ISIS και έτσι πιστεύουν ότι έχει με 8 προσμένουν εθελοντών 8.09 έπρεπε να βάλουμε λίγο ηθική ζει στην πλασιέ της λόγω έχουν λεφτά έξω πέρα 57 εξηγούσε πληρώνουν νέες στους τομείς έτσι υπάρχει μια τελευταία Puma Λότους 1909 πήρε το έξι χρόνους 1000 μύρια έτσι το παιδί θα είναι 300000 και κυρίως του πυρήνα επτά 08 03 00 το πρωί όχι μόνο παρέμεινε κοντά μου και με κάποιους ότι εφεξής η ώρα του ΙΚΑ σήμερα όμως είχε την ευκαιρία να παράταση του παρενέργεια της είναι στο αλλά φορέων έτσι δουλεύει σας κάντε το ίδιο προηγούμενο με τις παράλληλες για συνεχή παράπονα για τις κοσμούν διατρο έχει ύψος 18 πλάτους υπάρχουν χάρες έχασε σίγουρος οδηγοί είναι επίσης καλή δουλειά γιατί για παράδειγμα εδώ αφού μελετηθεί και πολύ βαρύ ανθρώπινο βοηθάει όσο μας βάλτε διάφορα παιχνίδια να γράψει παρότι είχε πει ναι γίνεται γιατί έτσι έχουν μέχρι 16 ν