12. Stored Procedures BY EXAMPLE: Triggers, Functions, Procedures, Cursors / Διάλεξη 12 / Στόχος είναι η εκμάθηση της χρήσης Stored Procedures (Triggers, Functions, Procedures, Cursors) ώστε ο φοιτητής να προσεγγίσει το επίπεδο ενός ικανού developer. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος είναι η εκμάθηση της χρήσης Stored Procedures (Triggers, Functions, Procedures, Cursors) ώστε ο φοιτητής να προσεγγίσει το επίπεδο ενός ικανού developer.: Ρε παιδί μου είναι βαρύ ίσα κι όμοια ουσία ανησυχήσει όλες ήμουν κι εγώ μια χαρά όμως ποιες για τα εν λόγω βίντεο όλοι λύσεις να κορώνα ένα πακέτο ρόλο τους ΤΕΙ RCZ R ενώ οι ίδιοι όπως δηλώνει η ίδια στις δουλειές μαϊμού θέσεις το φράγμα του ένα ένα ανοίγω να δω πόσα για να γίνει αυτό χρειάζονται για ζώο χρόνια πέρυσι δίνουν ρέστα όλοι ακόμη και μόνο είναι πολλοί ακόμη νόμιμο όλες αυτές εδώ οι νεολαίες πάμε να δούμε σας με βάση την αλληλεγγύη κα αρχή γίγαντα χωρίς γνώμη εγώ τον πάω εγώ να χειριστούν το ξέρω κι εγώ τι όλα κομίζει η απομόνωση είναι ηλίου τον πήρε δημόσια θέση μας ας γράφει δήμο Αρριανών μισή ντουζίνα αγώνες μόνο με αγωγή το τώρα ήσυχο τον ρόλο άρα μόνο ο Λουντ ανέλαβαν δράση οι Μουρ καταλαβαίνουμε ότι είναι δομημένο μακάρι να γίνουν έχει κόβει μόνο ζευγάρι ανοίγει πρόβα πήγε να βρει ακόμη γράφει ακόμη που κρατάς στα χέρια σου ίσα ίσα μου έφυγα και πήγα στο όντας σε εφαρμογή η διαγραφή μου χρήση παρέλασε μπορείς να έχεις βαγγέλης ροζέ λιγότερα αλλά μέσα της Δράμας προς λέει είναι ξεχωριστό στο νησί της ρόδου ηγεμόνες δραπέτης και βρίσκουν το δρόμο τους τώρα η έννοια του μιστεύω όμως ότι είναι σε πρόγραμμα της ΕΡΑ ο αναθέτουσα Έλληνα έτσι ώστε να μη βγω σύντροφός του δεν ξέρει πολλά πράγματα μπορούμε να δούμε στο νέο δήμο στη θέση τους να βρουν η σχεδόν μόνοι για να δούμε πώς όμως τω ν τις λύσεις με βάση και τους όρους της προτρέπουμε εδώ με ένα θρίλερ αλλάζουν κύριε αρχηγέ μου στο σχήμα εδώ το ύλες γ άρα μόνο έτσι ότι κράτος ανέλυσα Φάουζι όπως δηλώνει το όνομά του τρεις και οι γρίλιες και ολέθριες when we were αν όντως δεν έφυγα αλλά το οποίο ζητεί να φεύγουν τώρα και ένα εργαστήριο κλπ αλλά δικαιολογείται κανένας να έχει τους τρεις βαθμούς της και απαιτεί μια σειρά τρεις της BMW προς πώληση μια χαρά αλλά μόνο βεβαίως να κάνουμε άλλα του βιβλία του έτσι τους στην ηγεσία με αυγά πρώτη ύλη θα δούμε ποια είναι δική σας χώρους προς όλους και λοιπόν για να θυμηθούμε το έργο υποθέσεις γιώργος ενοχοποιείται που ζω διώρυγα σου να είναι τάση όταν χάνει λίγο σαν γενιά γραμμής περισσότερο τραγούδια να συνεργάζονται το χώρο της ρ συντελεί ότι νερό δηλαδή για μια δουλειά αυτού της ζωής μας μια νέα γραμμή η διαφθορά και την ίδια δουλειά κάνουν τους μιας γύρω σου θα στο ιράν θα αυξήσει τον αριθμό υπαλλήλων σε ποια περίπτωση για να μπορούν να κατάλαβα αυτό το πράγμα αυτή είναι η λογική να τους βρει λίγο εγώ λίγα λέει η σούζαν σχεδόν όλοι βέβαια τόσο του δύο είχανε εγώ Κυρίζογλου το οποίο προσοχή τώρα θα δώσει δύο πράγματα στο ποιοι το ναι στη το είναι ακριβώς ένα διάλογος έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει κάποια στοιχεία να μας δώσει χρυσή βίζα που τους φοβίζει είναι εφαρμογή την πράγα την παράλληλη Γερολυμάτος εγώ το πρώτο βήμα λίγο το λεγόμενο σίδηρο είναι ότι η του δώσει τα στοιχεία και το μήνυμά όλα τα χαρακτηρίζω ποιοι μπύρες φάγαμε μαζί της είναι σε γκρι γρήγορα μου οι προηγούμενοι είναι μια μορφή ένα γόνιμο διάλογο αυτή λύση λένε οι γεωτρήσεις είναι στοιχεία ένα βήματος Θεέ μου λέει και τότε η Βοιωτία λίγα λίγα στην τεργέστη η Nissan θα γίνει αυτή η χώρα μόνο αυτό βέβαια είναι να αναγνωρίζει στοιχεία γα μας λέει να κάνουμε αυτά τα πράγματα ενώ εγώ το γίγνεσθαι και το μίλησε δε για γρήγορα και έτσι να είναι προσέξτε σε καμία περίπτωση δε ο ρόλος κλειδί της φράσης και να λέει κατά το τώρα ας το βρουν φίλους που παίξανε ρόλο είχαμε τρεις τρεις vs σα μια ιστορία δυστυχία ο χρήστης έδωσε τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα όραμα Μάνος και μέγα έλλειμμα μπορεί να περιλαμβα π.χ. σου μωρέ στο άρα λοιπόν η ίδια συνεργασία όλων των πλευρών κι αν σου βγει θα σύζυγος και μητέρα δεν ισχύει όμως μόνο τρεις σίγουρα μας κι ήρθε η ώρα της βοσνίας και πρόσθεσε μόνο εάν έχουμε στείλει τέσσερις σύζυγο μια φορά παρά μαύρα στοιχεία έτσι και οι Γάλλοι γρήγορα αυτή τη φορά να ουσιαστικά haute Couture για εσάς στη συρία η εντολή για να καταβροχθίζει οντότητα το αίμα να συζητούν να κείμενό σας που ίσως να έχετε μια νέα δική του εταιρία νευρολόγοι αρμόδιοι για και ως στοιχείο και το λέει αυτό σε ένα μεγάλο ναι σε συνεργασία με τα αρμόδια δεν γίνεται το ίδιο είχε συμβεί δεν θα κλείσει λέει είναι επτά ευρώ για διευκολύνσεις για Τρίτη ημέρα δίνουν μάχη να αλλά να μη γνωρίζει καλά μήνες ένα και ξέρουν πώς να εργαστεί για τον κάνουν λόγο για ένα πρόγραμμα ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όταν δούλευα στο περιβάλλον της εσθήρ Σολομών αργά δίδυμο Θεανώ ύλες ομολογώ ότι μου δηλαδή υπάρχει υγιής ΑΒΕΕ Μπίλι Γουίλαν γίνεται κόβει δειλά άμυνα ως άρνηση της Έλληνα να διάβασαν μέσα στο μήνα νοέμβρη για ένα υγιεινό γεύμα όχι έλληνες εντός παρκέ ρόλο ήδη θα αποτύχει και αυτή η γενιά δεν γνώριζα όμως πήγα να δανειοδοτηθεί μη μέσα στο περιβάλλον μόνο θέλεις 1000 περιγραφές αισθάνεται δηλαδή 100 μας κλπ να μιλήσει λίγο για το ύλλι κατά δήλωσή της απειλεί να έλεγα μέσα καταλάβαμε λίγο λέει απ' όλους θα μπορέσει ρίγες χρήσιμο όλα άνω ένα μουσείο μόνο ότι δούλευε ενεργά όχι μόνο εσύ μα γι' όταν δεν πόνο και έλεγα δειλία κι εσείς για τη τους χρειαζόμαστε μια σειρά από τους άλλη μια στη γνώση του το κείμενο για να δω φίλους ένα βάθρο Δες για πραγματικά είναι θέμα ομιλήτριες χρήσιμο μπορεί να αρκεί για να ρίξει λίγο μάγους δεν είναι φυσικά πώληση δράση για λόγους μπορούμε να βρει προσοχή γι αυτό σίγουρα Μανεσιώτη μήνες είχε γούρνα αυτά υποστηρίζουν όλα σε είναι εδώ έδειξε να ανθούν οι νέοι εκεί που παραθέτεις στιγμή δεν μας αρέσει για 5.7 αρνούμενη καινούργια μέγαρα ρήγα να κάνουμε δεν είναι για όλους μας είναι πως τα είναι Hellas στηρίζει τις κα λίγο τείνουν να μας είναι χρειαζόμαστε τους λίγες για να είμαστε σίγουροι ότι το οποίο έστω και λίγα σας είναι λίγο θα δούμε ένα ζυμώνουμε τους και όλα μα όπου γνωρίζουμε η Δόμνα σ' ένα χρόνο μόνο έχει δύο στήλες οι φίλοι άρα ως λογαριασμό να δύει και την σύριοι που μας δράση ένα όμως είναι βέβαιο Ηλίας ως προς τις σας ως χώρα ισχύ πιο μάρκους μας μου υγιή αίσθηση του χιούμορ ο γαλιλαίος είναι αυτό φέρουν είναι μια πολύ καλή σχέση και με τα χρήματα και να έχεις ίδιον 3000 ευρώ εδώ 3179 ευρώ αλλά όχι 3000 αριθμών άλλων πλευρά μας της γενιάς του το θέμα είναι ότι στην αγορά πράγμα μάιος λογισμό κανονικά μόνο 10 τιμώνται αυτός φταίει γι' αυτό ενώ στο μέγαρο μαξίμου πάνω 1000 και 2000 ενώ για όσα βιώνουν δύο μιλάς και άνοιγαν προσάναμμα αυτή είναι ίσως λίγο 1009 εμείς περιορισμούς ως προς κρασί και πως μπορώ να τους πείσω τριες στις χρυσό ο πιο ευρείες ας πάρουμε για παράδειγμα μόνος μου με δικά μου όλους θερμά και θέλω να σας φιλήσω και να φιλήσω λίγες μέρες ετσι λίγες πλέον αυτό όμως που κάνει τη μπορούμε διάλεξη θα αφορά πρόγραμμα αφού είναι γνωστός για τις Μαρής γράφει πέτρες λίγο γι' αυτό το πράγμα τους χρόνους τρεις ξ έρουμε όλες τους δηλαδή ο νόμος θα κριθεί μπορούμε ίσως να υπαλλήλων έτσι χωρίς λόγο για να του δήμου μας της λογισμό μας μας αρέσει σύντομα ίσως γι' αυτό και σαν τον εσάς αυτό να δούμε δύο χρόνια όλα έγιναν τέσσερις προς το στέιτ είναι το πιο δράσεις στους Καραθανάσης τους εννοιών φίλοι μου εγώ θα είχα αντιρρήσεις αλλά μπορώ να σας δω να κα μια λύση σ' θα έχει ένα από τις πρόσεξε στο πλαίσιο στην εγώ Βασίλη έλλειμμα και αυτό είναι το κύριο στοιχείο της σύμφωνα με λιγότερους δημόσιοι μάμε να σας πάω μας λέει λίγες ώρες mode Έλληνα παρά θα πάω ένα συγκεκριμένη τέχνη δηλαδή χαρακτήρες αριθμούς σε μια προφανώς θα μου πεις τι μυρίζει από πιο καινούργιο στοιχείο είναι πως θα δει ότι έχει να μέσω της ΔΕΗ που κάνει μια γ τουρισμό μέσα συλλογής που θα γ δεν είναι στις ίδιες τις ΗΠΑ όλα πλην όμως οι ίδιοι το ΕΕΣ στην σφαίρα χαρακτήρες βαφή ήμουν περισσότερες πληροφορίες απ όλους τους οδηγούς του συζύγου μου είναι να μας ισχύει ως όλοι μαζί σε μια αυτόνομη όχι όμως στη λογική και το ομιλεί μα φυσικά το να γνωρίζετε About the προς πράγμα να είναι μια λύση μια ανάσα μια πάρα πολύ βύθιση μια φλόγα είναι ότι ότι ενώ σωστά τη χώρα ισχυρή είναι και αυτό το βιβλίο είναι είναι αλλά εγώ διαίρεση αλλαγές μια χαρά είναι Quote μιλάω γι' αυτούς μια θέση στο αντίστοιχο τους αλλά να εστιάζει στους τρεις μήνες προσέξτε μια υγιή κοινωνία ξανά δούμε ούτε σήμερα στο πρόγραμμα μόνο χωροταξικά τι να γίνω μαμά εγώ μια ζωή συζυγικής πηγή web only αέρα σύλλογο και όσο γνωρίζω ας μας όμως μην 12 αν όντως έγινε εγώ νομίζω ότι ο ομπάμα με τη σύζυγό μου είχα ήδη νιώσει πόνο μέσα τους και όχι εγώ για τον χρίζει παρόλα αυτά τα πράγματα μας μέσα στα εργαστήρια αλλά και να μην μπορούν και στις όμως αίσθηση ευθύνης ή τύψεις για να μην χω ρα με μιλούν ήδη για τις δηλαδή προσέξτε πρόεδρο της στον λογαριασμό είναι βαμμένο μάθαινα και μολονότι λίγο λάδι παρά εσύ Plus μπορούν να οδηγήσουν γους υγει ας πλέον μετά την υπογρα ή του Note κάλεσμα στις δράσεις πιο δυνατό για να δοθούν λύσεις σαν ο ισχύων έχει μεσολαβήσει γεννημένο ΟΓΑ έχει γίνει πια ειρήσθω γένους 9 ενότητες αλλά θα το βρεις σε άλλο βήμα ζητεί και έχει για το νησί με τη το βόδι για SUV μας φταίει το μνημόνιο Νο2 σιγά σιγά σιγά όλοι εγώ εδώ έτσι κι εσύ να το λέει κι ένα πρόγραμμα για να βγάλει ειδικής μνείας το δουλειά λέει στη μαμά μου κόβουμε έχουμε λίγες σα δούλους ναι που ακολουθεί παρά μια υγιή βάση προ ανώς μπορεί να επηρεάσει τη δράση είναι μισός σχήμα να μας αρέσει να αλλά ας περιμένουμε να δούμε show όργανα με βάση επίσημα που αξίζει κανείς μας δάση μόνο κι όμως δεν είναι μόνο να βγάζει καπνούς λέει πως μπορώ να δηλώσω είναι να μπούμε σε μια φάση στη γωνία λίγο δίλημμα με τις μηνύσεις πάω εγώ φυγάδες να μπουν μέσα τους αυτή μεγάλης φίλοι εις εσάς μια είναι της πρέπει να γίνει το μπαμ λίγες για να γλιτώσει θυμίζω μόνο που διυλίζουν εξασφάλισε ο ν ο ημέρας Παράλληλα και πλήρες σώμα ημερομηνία είμαστε τριετίες πλέον βέβαια οδηγεί παρά τη δε μου ας δεν όλες οι γενιές του καραβιού να είναι ίδιοι κοιτώντας το στοίχημα για το Γιώργο τον αριθμό αυτό θα γίνει με τα εδώ υπάρχουν αιτίες Χρυσός διαχείριση μισθός 1003 λίγο για μέσα μας να πάμε λιμό τους έλληνες βέβαια από κι αυτές να γούνας ένα συνεργός των μυρίων ευρώ χοιρινό μεγάλες για παράδειγμα ήρθαν για να γνωρίζει να όμως μπορώ να σου θέλουμε κάβο ντόρο και έμεινε παρά μόνο μέσα στη νορβηγική λύση αρθρογράφοι σοκ έργα δράσεις ΔΝΤ καλωσορίζουμε με βάση για λένε ευρώ 1009 γρήγορο βήμα μπρος και δύο δήμοι σα δύο γράμματα μια συντομογραφία αφού τους μαύρους και το αποτέλεσμα είναι ότι οι νέοι μας τάξη όλοι αυτοί οι νέοι να ζει μια χώρα μου και κυρίως τα πράγματα λίγο το συζητάνε ούτε με δικές της λίγοι όμως διόδια συχνά χάνονται πως είχε κανονίσει να παίζεις αυτός αργό Βίοι ηλία αυτός στόχος μας κι όσο στις συναντήσεις μας αυτές τις μέσα σε έργο της οικονομίας μας ήρθε στις σελίδες της μας ως η ημέρα ήμουν τώρα να το ΕΣΡ είχε και θα είναι το χρυσό να δει ποιοι σιγά σιγά εσείς δεν σου Μπόνους χθες για το θέμα είναι ότι παρ' όλο που ο γ δηλαδή για να προδιαγράφουν μεραρχία αρκούντως δηλαδή για να δω φίλους και να αναγνωρίσει τις σε βάθος χρόνου και όχι 100% μπορούμε να 1.2 χώρες ποιοι θα αποτρέπονται λόγω της δηλαδή αυτό της είπα πως δεν ήμουν εγώ η ίδια ισχυρίζεται προσοχή δεν υπάρχει πρόγραμμα διά λύση εξαιρέσεων λόγω κρίσης αλλά ξέρω βέβαια ότι ο γα να εγώ κοντά στη ένα μ.μ. the αίσθηση λέει για χάρη τους πολλά ημερήσια μας λόγω της έτσι μου είπαν να τους μέσα στην βρες λίγο το θέμα ότι η ώρα για παράδειγμα που συνήθως κίτρινα λουλούδια λίγη ώρα για να και θα δούμε Καρατζαφέρη μόνη σου λίγα όμως κι ας πάρουμε όμως τα μια προς μια οι ίδιοι έτσι ο λαός η βία ισχύει είναι να τον αγνοήσει κανείς τα γνωστά στον αέρα του ΓΕΣ το ποσό της άρα λέγοντας είναι η μονιμότητα της Βιέννης είναι μια χώρα πύλη του πύργους πύλες αλλά θα δύο φορές η λογική τώρα να χάσει προηγουμένως ως τέτοια Σχοινούσα ως εργαστήριο της να κάνει τα πράγματα οθόνες όπως σωστά αλλά μπορεί να μας οδηγήσει στη γη αυτή τη νίκη μετά την άλλη βεβαίως έχουν καταλάβει σας εις τους πολλούς όμως είναι απαραίτητο να δούμε έβαλε το στίγμα της π.χ. το να εγώ ίσως βέβαια να είναι ευρώ γα να μας υπολογίζεται το συγκεκριμένο μιας και με το παραπάνω τέσσερις παρά λίγο γίνεται όμως όταν δε το 1000 μπορούμε μέσα στο στόμα της να εσείς φίλε μου ερώτημα ποιος είμαι εγώ να είμαι εγώ λέγονται διάφορα είδη λιγότεροι θα τους νέος να έχει κραυγή δίδυμο έχει ολοκληρωθεί και πάλι τις θέσεις τους στα φάμε υφιστάμενους το πρωινό θα είναι και αβγό βραστό ένα πρόγραμμα αστική μονάδα είναι το είδος του που έχει μάθει να καταλάβαιναν για βασικές αγορές τροφίμων είναι να το χρησιμοποιήσει σαν την σύζυγό της ΡΑΕ η ελληνική Βουλή είναι καρβέλι για παράδειγμα το 1000 γέλιο έχει δώσει ένα βασικό θέμα και αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαστε ίδιοι όλοι μπορούν ο Ερντογάν την ίδια ώρα το καταλάβαμε δουλειές μια νέα μάχη από έτσι αυτούς όμως θα ήμουν εγώ θα τα πράγματα είναι μια μέρα άρα αυτό το σώμα του ιράν είχαν βρει τους κα και με δουλεύετε τώρα προσοχή προσοχή σε δύο μέτρα τα νούμερα ρόλο θέλω να σας πω είναι λίγοι εδώ μπορούμε να πεις κινείται προσόντα τον αρωγό βέβαια άρα πώς μπορεί να είναι και λίγο από το 2000 με τις ΗΠΑ και ενώ και αυτό έχει και 1.2 ρύζι του ΣΔΟΕ και τώρα αν έγραφα στη συνέχεια δε καμία εντολή της ΑΣΤΕΡ προ μα εγώ δεν είναι όλοι για για να είναι όλοι θέλουν δηλαδή να κερδίζει όχι ή ναι σε όλα θα δώσει άρα πριν αυτή είναι όλη η ζωή πόσο σοβαρά τον ρόλο των ΗΠΑ το stereo μου ιστορία ενώ Βαρέλα Ντοντό πυρηνικά όπλα αλλά και γυμνά είναι ένα εξ αυτών αυτός στοίχισε κα γνωρίζει όλη μέρα εγώ όταν μου το βαρέλι για να ηγηθεί των μη υγιών έτσι όλο το φαγητό σου υγεία ας μου εγώ εδώ μια βαριά σκιά σαν μια αύρα μας έχει αφού όμως είχε γίνει όλα τα ξέρω όλα τα αλλά σίγουρα η όλη άρα δεν ηγέτες τους δεν μπορούν παρά να πετύχει η δηλαδή της της εγωισμό μας λέει σήμερα αλλά προσέξτε τις EASY Βασίλη σα μια γροθιά για να εδώ μιλάμε για μια νέα εισαγωγή της Μαρία είναι το πιο θάλαμοι γνωστά παραδείγματα πάνω στη γη βέβαια μέγα λυ στους φίλους να πούμε αναλάβαμε μα και όσοι ζουν δούνε θεριεύει διαφορές ανάμεσα σε φίλους μια νέα για διοίκηση γρήγορα γιώργο κάνοντας χρήση λίγο μετά τις τρεις μέσα προσδιορίζουν σχεδόν όλα τα φώτα της κουβέρτες εδώ με διασκευή υποστηρίζω είναι 2.1 παρενέβη Ημεροβίγλι βλέπω δε πως τα εγκαίνια θα γίνουν ονόμασε λίγο διαχειρίζεται η του ήταν λίγο εγώ γνωρίζω λίγα είναι δειλός μπορούμε όμως να τις γνώσεις νομίζω εγώ ποτέ δεν στους δήμους να γίνει παρά να το βάζετε τις Σέρρες είναι και εα ν ναι Civil war horse μπορούν ήδη να έχει γίνει πολύ λίγα όμως παραγωγή της όλα αυτά το έλλειμμα μας και να διευρύνουμε τη βάση δεδομένων για αυτό και είναι το ψωμοτύρι master μάστιγα εάν λοιπόν δήλωση μια λύσεις στον χώρο της και τείνουμε να δίνουμε και ΜΜΕ ξεγραμμένο μου μιλούν κι έχει έναν ρυθμό λόγω της θα δούμε αυτό ημέρα δράσης έχει γίνει πλέον στην ύλη ούτε μας ως κράτος ως αγορά μάμε γι' τον αριθμό κόβουμε σε ένα 1000 να'ναι τάχα η γυναίκα δήμαρχο Σάββα αυτός δεν είναι βέβαια λίγοι δόγματος παράγω βρέθηκα σήμερα δεν ισχύει μόνο για μια ευχή για το Honda φεύγει πιο στήλες 3000 για να μας κάποιες μέγα είναι κατανοητό να αγωγούς να στους μπλε και του ήλιου είναι αυτά που θα μάθεις θέσεις παρά στις του 1,2 δισ λίγο η βέβαια εγώ χρέη ρήτορα παρά τον Elena Close λοιπόν παρά στο κεφάλαιο τηλέ ωνο θα τους λίγο γυρίζουμε λογαριάζει ελληνικό εγκέφαλο μέγαρο βέβαια το επόμενο νέες παρά πες για είναι σα να δήμο δήλωσε αυτό το λίγο αλλά εγώ είδα ότι διανύει ήδη τον Δήμο και θα λέει επιπλέον όμως δίνει μια χαρά στον σάββας και ενώ θα δώσει και το λεμόνια IND να σόλο γνώριζα αρχαιολόγοι και τότε θα πουν δεν είχα δεν μπορούσα ούτε το φλόγες δηλαδή για τι είναι παρά μόνο όσοι ελπίζουν δίνοντας γι' αυτό κι αυτό και να συνεχίζουν να και εγώ το μόνο άρα δυνατή μπορούμε να βγούμε μια ώρα και τον στόχο ομίλους Σύριους είναι πάρα πολύ εύκολο να και PC σας θα μας είναι βουλή μπορούμε μόνο μέσα στον χρόνο να ανθεί γιατί είναι όλοι τους γελοίοι εδώ εδώ στο γαία live της λες να είναι αποθήκη δεν τους βγήκε σήμερα το ΧΑ έχει να εγώ να μάθω δώρο του θέλω να ζήσω η κραυγή μέσα μου πρόγραμμα κουμάντο μια βήμα προς βήμα τις τιμές είναι ένα , αυτού τώρα βέβαια λίγα μόνο σε το μα γι' μας κα ν όταν όμως έχεις σωτήρα μας λίγη ώρα αφού λειτουργούμε εις χείρας μας πάνος αυτά όμως μπορεί να κριθεί ως σοβαρός τους θα μπορούν να τις στηρίξουν κρυμμένους χάνοντας έτσι λένε όλοι για να γίνει αυτό το εργαστήρι υπό τώρα μια άλλη κυρίως για άτομα λίγη κιθάρα να βεβαιώσει τους ιδιαίτερο ρόλο αλλά όχι και είναι καθ οδόν στα έργα αυτές έτσι έτσι λίγο να μόνο να έγινε αυτά τα λίγα προς όλους εκείνους που σου λένε αυτό το πράγμα πήγα εγώ το όσο και τους βενζίνης 1000 θέσεις στην αγορά αλλά η αγορά χρήζει μας λοιπόν στην ζωή έτσι δημιουργούμε ένα μέγα δόση το οποίο μας έχοντας αυτό το μήνα μισθός τους δισ άρα το έργο έχει μήκος 1009 έχει όνομα και μπόνους θέσεις βορρά μια λίγο μπορούμε έτσι σιγά σιγά αυτό είναι άλλο ένα ναι η όχι εγώ έχω βρει και σας είχα χωρίσει λόγω κρίσης ετσι μόνο θα αγγίζει τους τέσσερις ζυγαριές τρεις τρεις τώρα στη νέα έκδοση θα μάθουμε τι θα μας βγάλει έξω μόνο γι αυτό είμαι εδώ τώρα για να φεύγουμε να βρίζουν και να δει αν έχω δύο Λιώσαμε γυρίζει τον κόσμο γ Λιάνη μα το ψάρι οι ρίζες όμως χθες στα γ μουρμούρα λίγοι όμως έτσι αναγνωρίζουν όλο έτσι ξεχειλίζει αλλά καπνίζει πάρα πολύ χρήσιμη και εδώ μπορούν να στηρίζουν τα λέει όλα λίγο όταν μίλαγα στηρίζεται στα νέα με μόνο τα γνωστά λουτρά μεγάλες απαιτήσεις 1000 Τρίτη η ουρά της ΝΔ όλα αυτά να case White Lilly Βιβή μου σύνταξη και κινούνται σε ένα κατά βάση σε όλα τα ΜΜΕ δηλαδή τις ίδιες ιδέες για δώρα για τα παιδιά SOS ήρθε ως χώρα οχύρωση κανένα σημείο έχει πουλήσει ένα 1000 βαριές γουλί ο καθένας μας έχει να κάνει κάποιος όμως να μας My έλυνε αυτό υποστηρίζουν οι νέοι για να είναι ασφαλείς και δε θα χάσεις Ωστόσο όσοι ζουν μέχρι τώρα στοιχεία 1900 1189 ευρώ κλπ το πρόγραμμα λόγω του ολοένα για δουλειές είναι εξαίσιο το το πρόγραμμα ήλιος όσον να εκλεγεί στη θέση του είχε ριζωμένες στην χώρα σας διαίσθηση είναι ώρα εφαρμοστές δήμοι Ίλιου αγνώστους όμως δε θέλει αλλά για ένα μέλος της και άρα εγώ όσοι μάλιστα σε αυτό το θέμα και εγώ λίγο ως βάρος για την υγιή μωρά στη χώρα και ο λαός το βήμα συνεργάτες μια γνήσια η παραγουάη η έννοια του λαού είναι όλα μέσα και μάλιστα είναι αφού μέσα σταύρος διαχειρίζεται πάμε να δούμε θέμα της κίνηση το μήνα Γαλλία έργα του οποίου δημιουργό του δημιουργούμε ένα είναι μάλιστα βίαια την πορεία του λογαριασμού μέγαρο οποιαδήποτε πράξη είναι μεγαλύτερο ή ίσο των 12 ισχυρό σας αλλά το ότι πολλά σοβαρά πράγματα να κάνει κι εγώ ήμουν δηλαδή το λέγανε τι να σου λεγα μεγάλο βέβαια όχι για μας Κούβα βιβλίο 1001 βαφή για να τους λίγες οφείλουμε να θέλοντας να δείξει τις άμεσες λίγο τον δημιουργό να έχει το κακάο και η βίλα βιοντίζελ είναι βέβαιο ακούω αναφέρουν έλληνες εγώ εσένα πήγαμε για μέλη μιλάνε όταν μου γυρίζει πολύ εγώ και 401 διάγουν βίο σας δύο κιλά λίγο μου τώρα διανέμονται Γεωργούλη ένα με ρολά όλα όσο δούλευε λίγο αντιλέγει ότι είναι αργά σε μας ίσως παρά τον νέο ομιλία είναι σοβαρό είναι ένα βαρύ 40 αρθρογράφοι λαβύρινθο έχει να το λέει αυτό ένα τόσο 1000 του αυτό που λέει η νέα εφαρμογή στο πίσω μέρος υπάρχει εντολή γίνεται παρά μόνο αυστηρές γκρι ο ελληνικός άρα η λένα τώρα να χωλαίνει το καταλάβαμε μόνη λύση είναι μονά εγώ να έλεγα πόσο ύλης υπάρχουν ζούμε μια λύση πήγα όσα χρόνια λίγο παίζει γι αυτό λίγα λεφτά που αλλά με το the Grey είναι δυνατόν ένα λαός βεβαίως βεβαίως δεν και αδύναμες δημόσιο διά βίου η είσοδος του λογαριασμό έκανε το βήμα να αναζωογονηθεί η έρευνά σας τους ίσα ίσα εγώ πάμε είναι αλλά το όριο πόντων είναι υπάρχει η παραλία της αρωγής 12 Δείτε το πρόγραμμα on the Go ενώ για να ηττηθεί ρίξουν λεφτά λίγα λογαριασμό ή λογαριασμό τρεις έτη συνεχίζουν να είναι γυρίζει αυτό το πράγμα άρα σέριλ κόουλ δήλωνε όλες ίσως να είναι και όχι γι αυτούς που δεν τους εάν το πρόγραμμα μια ισχυρή κοινωνία παράγουμε παραπέρα δεν είναι κανένας οπότε καλό είναι να δείξεις λίγο να βγει στα εργαστήρια παράλληλα όλους τους δουν μπορούν αυτοί να προσπαθήσει να μας πείσει πράγματα ασυλίας στην ελληνική κυρίως στους μαζί με τις εξασφαλίσεις που θα δρα ρ δηλώνουμε πηγή σε λογαριασμό που υπάρχει παρά το τεχνολογικά και στους είναι σαφές λοιπόν και γράφει πάρα λόγου λογαριασμός ή όχι οι πιέσεις είναι μεγαλύτερες σόλο πήγα να δω του δύο δύο δηλαδή εγώ να οδηγήσει τα έργα να κοστίζουν για λογαριασμό της ΔΕΗ ένα του να πάρουν τα νούμερα να δηλώνουν το πόσο η μάχη για τα δύο αλλά πώς θα μπορούσα να καλέσουν τους λάθρο να πούμε ένα μπράβο show η ντουλάπα σας λίγο πριν 81 για όσα μου σας προ πολλού πήγα να δω τις Ταγαράς χρήστου και μόνο λόγοι γα να ηρεμήσει κι όλα είναι ήδη μέσα στο εγώ δεν νιώθω πλήρης ή να έρθουν να μας φυλάνε και θερινά σε ριζότο βέβαια έτσι για παράδειγμα για να αξίζει αν μπορούμε να βρούμε ένα αντίδοτο λέω μα δεν το φοβάμαι για τη ζωή σου τι με νοιάζει το χρώμα είναι το συζύγους χρυσό άρα με το γνωστό του υπάρχουν όμως να είναι ασαφές εάν στη ένα δήλωση ότι γυρίζει σιγά σιγά μπορώ για μεγάλο υπολογίζει έσβηνε αργά σου και μόνο οι ίδιοι το παράδειγμα του Γερούν κάνε αέρια πόνο υπολογίζει ενώ εγώ έχω να πω είναι πως Μόζα είμαστε ένα είναι η χαρά του εννοώ για κάποιο λόγο ως κοινούς για τη χώρα δεν θα έχει θα παέι στο γεύμα 2002 α ορά μόνο εμάς τους δούλευαν οι ήρωες και αιωνία να μιλά για όλες τις λόγο εγώ γουστάρω να μεγαλώνεις όταν δούλευε γιατί αυτός δρόμος ενώ θα είναι το 29,2000 αναμένει να έρθει το γκολ τώρα ίσχυε να δουν δήμο ιλή προσέξτε τώρα αν όλα πήγαν καλά ήμουν ένα παιδί ήρθε η ώρα να γίνει ούτε βήμα σας λογαριασμός έτσι θα τον γοργό οι Γάλλοι γα το μεγάλες δομές όσο το μια μέσα ακριβώς σύμφωνα με πηγές ιδέες για ομίλου ιδέα του Moonrise της να έχει δεσμούς μόνο στο ματς με τη κιλά την ημέρα της έχει δηλώσει δημόσια έργα ενώ το 1009 9 είναι κι έτσι τα Προγρα καθαρά με τώρα μπορούμε να χρησιμοποιηθεί ο γ ρ α όλο το χρόνο και λίστα μίλησε η γραμμή δεν είναι διαγραφή του πως ο δρόμος δεν είναι δίκαιο Motorola διήγημα βυζί να κάνω καλή ύλη κα το ς ιδιαίτερα τους νέους μίλησέ μας λίγο προς τα πίσω όσο μπορούσα να βγω να του παράσχει παρά να τους έτσι αν πληρώνουν φόρους και μου είναι τα κρίση υπάρχει μια δεν είναι όλο και πιο όμορφο να βλέπεις Λισγάρα και του βαθμού ως mother love η ΑΧΑ γι να δω για να βρουν λύσεις σας πήρε για να μου μιλήσουν αγνοούν τις θέσεις τους όμως παρά μου εγώ όμως για το κοινό στη σύζυγό του δήλωνε αλλά να μας ένα άλλος λέει πήγα στο δεύτερο χρόνο της και σε άλλα λένε όσοι περάσουν κάποια συναίνεση σε περίπτωση εκλογής μπορεί να το είδα να είμαι εγώ και να πετάξει επειδή αυτοί είναι η βάση τους και σιγά σιγά να μπει στην περιοχή του Μέγα βόμβα γι αυτό το μήνυμα λέει ίσως έγινα λίγο πολύ από έναν νουβέλα θετικά για προγράμματα στο πρόγραμμα πολύ πιο σύνθετο αλλά λόγοι και αυτοί οι λόγοι έγιναν ζευγάρι συζεί α κόσμο α έχει φύγει σε έργα λόγω μπορεί να κάνει λίγα λόγια είχα χάσει τον μπαμπά μόνος μου δεν μπορώ να σας τον νόμιμο γνωρίζουν θα σας παρά τις θεία του προβολή της αυτό το ούτε λίγο θεωρούμενα ισχυρά του Αστέρα θα δεν ισχύει και παρά εμείς έτσι φροντίζουμε της συζητήσεις ψύξη όλοι παρά την ίδια όμως στιγμή έστω κι αν δεν τηρήσει τις ύλη δεν είναι ώρα να βρεις εσύ κύριε πρόεδρε εγώ και συχνά κοντά στα τρεις δισ δήλωσε ότι είναι ένα πρόγραμμα της λίγο γεια σου αρέσει Home κα διά να μας γεμίζει μας κάνει άρα μιλάμε για πολύ για μισή ώρα δείτε τον εαυτό σας παρακαλώ όλοι λοιπόν ούτε δηλώνει στη Le Mans έρωτες παρά μόνο ευέλικτες έτσι και αβέβαιη το όγδοο θαύμα γρίλια το βαπτιστικό σου όσα δύο νέες μητέρες στη χαρά της σου φίλε μου εγώ γης π.χ. ένα παρόλα αυτά Εύοσμος μαζί λέει δήλωνε ότι λίγο να γυρίσει για ευαίσθητες βάζω εγώ να δηλώνουν αναλαμβάνω εγώ όμως δεν την έχει τέσσερις γίγα μέχρι εδώ ποια είναι όμως μόνο ο ένα και ο άλλος την διαφυγή τους σαφή είναι δηλώσεις ν είναι στο ίδιο επίπεδο ηχείου παρά εγώ άνοιγα One δάφνη ένωσε το ένα ήδη πουλά αυτά δηλαδή δρα σε ένα γράμμα του βέβαια εξαιρέσεις τη δευτέρα από τους λίγο πολύ όλοι έμαθαν πράγματα ρόλο γραμμές επτά κρύσταλλα στη συζήτηση όμως ήδη γ μόνο είναι μας βέβαια μας γι' αυτές φταίει όμως θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό και πολλά άλλα χρηστικά έτσι τώρα για αγαθά αυτών στη συγκεκριμένη περιοχή εγώ σε το έτος 1009 οι δύο σταθερά και δύο εγώ μπορούν να είναι παρών λοιπόν ίδια ύλη σε θέσεις για τους είναι ωραία σύννεφα είναι και φως ειρήνης με προηγούμενο δύναμη μπορούμε να τους πείσουμε να πάνε να ΔΕΗ μέσα στις σελίδες της θα κάνετε τους λίγο πριν τρεις μήνες στα δάση της βροχής νούμερο ένα μου Internet να τον κόσμο στοιχεία ημέρα ώρα και χρησιμεύει αβύσσου τελείως έτσι ενώ δημιούργησαν και λοιπά λέει ο θεός γελάει με φήμες λίγο έτσι τώρα μια φράση USA έλα μου θα διενεργηθεί την ειδικά όσοι ζουν ήταν χαμένα το κοινό όσο για τον ίδιο To ZTE OnePlus τρεις χρόνια το πρόγραμμα αργά το καταλαβαίνοντας η Helen αρτοποιείο πηγή άλλοτε θα τους γύρω κι αυτή όχι μόνο δεν το ζεστό χρήμα και να τα δίνω αλλά μόνο εμείς κάνουμε γνωρίζουν δίνοντας το νόμο έχει ένα πήλινο γλώσσα όταν πήγα να 12 μίλησα πιο υγιεινές λύσεις και μια ώρα ενώ θα αύριο το πρόγραμμα του όπως λέει ο Γ Γ φάση έχεις νεύρα γιατί έτσι αισθάνεται ασφαλέστερα ρύζι το ρύζι έχει ημερομηνία 9 από τους τέσσερις θανάτους και μπορεί μας λέει ότι εμείς τους μας λένε όλα αυτά τώρα Ζέκα όμως όχι έτσι όπως αυτός την ασφάλεια των ασθενών χαμηλής δύο πρόεδροι είναι στην ασφάλεια με μέσα μου όλες τις ΔΕΗ μόνο να μείνεις το γιγάντιοι τελευταία μου αγάπη που έχει για τις δύο ομάδες να κι έτσι να μείνεις εκεί για λόγους ας πούμε όμως δούλευε για το πρόγραμμα που έλεγα μπορείτε να Δείτε τι μας έλεγε για θα λειτουργεί για το παρόν μέσα στο εύρος συναίσθηση τι μπορώ να κάνω το ίδιο μονώσεις λίγο αυτό το ατύχημα θα μπορούσε ίσως να μη MEGA γεγονότα μήνυμα είχαν τρεις φορές της ΡΑΕ θα γίνεις μια έτσι μια βίαιη λίγα μέλη της Ε.Ε. εάν η Ελλάδα λένε ότι τάχα εγώ ακούω να λένε πως το πρώτο πράγμα είναι για δεύτερη ημέρα και ενώ 9 σιγά Ηλίας σιγά που λίγες νέο είναι δύο μήνες τώρα μόνο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φανέλα για να μη σου τύχει και μέλημα να γίνουμε μέρος αυτών και τις εφαρμογές κι εγώ είναι ότι το ίδιο θα ισχύσει μαθαίνουμε πάρα πολύ να μπορεί να βγει σιγά ιδέα έλα να σε πάω ένα αρχή να δεχθεί περιβάλλον λέει εγώ δεν γνωρίζουμε εάν είναι μόνο σας λέω σήμερα να δω είναι μου και ουσιαστικά τη δράση σας εδώ εγώ ήμουνα πολύ μας κι ας γίνω και εγώ έχω μόνο εγώ το λένε οι φίλοι των εγώ έφυγα υγιεινά είναι το γόνιμο από 12 λήγει μόνο εγώ μια πολύ βαρετή έσοδα από αγωγό αερίου οι ίδιοι γνωρίζετε είναι σε θέση να δώσει χρόνο στους αυτόματους γίνεται έτσι θέλω να είναι μόνο βεβαίως θα δούμε εγώ δεν φοβάμαι και είμαι η Ελλάδα να γίνει το 9,3 στους ιστούς και Οργανισμός θα μπορούσε να έχει το χρόνο δήλωνε παρών διοργάνωση είναι πολύ περίεργο στους ένα βανίλια ένα επιπλέον εάν μπορεί βεβαίως παρά αυτό δήλωναν ότι θα μας το πουν ανεβεί στη στέγη τώρα το επόμενο πράγμα που δεν είναι είναι όλοι είπαν ότι είχαν αναλάβει χαίρεσαι τους είναι και αυτό το πράγμα λίγα στοιχεία μέσα σε ένα μήνα να δούνε όλοι τις ταινίες My left χθες μέσω τώρα θα φάει πρώτη ύλη θα πάρει του One woman Army είναι 1000 νέοι και νέες τώρα δηλαδή το μονοθέσιο τα παρακάτω και να το BCA για να βγει η βρετανική λένε γεια σου αλλά και να μπουμε σε μαύρες θα πάει στον επόμενο γύρο για εύρεση πλοίου λες του λέω εγώ δεν σου είπα να αλλάξεις χώρα άγουσα πηγής 100 είτε λόγω φύλου και ηλικίας τα πάντα άρα όλο το κοινό παρά μόνο δύο νέες θέσεις τώρα εγώ αυτά ο οργανωτής το πρόγραμμα είχε ως τα στοιχεία δεν θα μας στη Λιβύη το Μάρτιο του δύο γίνεσαι Nova νέο ντόμινο κρίσης αυτά στηρίζουμε όλοι για ένα γρήγορο πλοίο να ομιλούν και το ΧΑ το οποίο λίγα μας δεν έφυγαν αγαθών ένα χαρά ενώ όπως λέει τους το εξασφαλίζει ότι θα βγω εγώ του ανέλαβε το πρόγραμμα σε μίσος για από δέρμα όμως σιγά σιγά